Vluchteling kan niet meer (niw.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Verkeer  ·  29 Reacties

  • 19
  • 497x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ook op deze zaterdagavond is het weer Hasbara-avond, zo te zien.

52
1 Barbapapa-7,5

“Een verzonnen volk – dat zeg ik niet, dat zeggen ze zelf.“
Leest Hendrianus even mee? De tekst na deze zin in het artikel.

2
2 Mrs. K

@2

Wat een onzin zeg.

Kant en klare onzin "artikel"

38
3 Bullet108

Dat zei ik nou ook steeds. Als je uitgaat van de aantallen Arabieren, die toen nog geen Palestijnen waren genoemd door Arafat, die er woonden toen Israël werd gesticht, moeten ze per koppel tien overlevende kinderen hebben gefokt sinds die tijd om aan de huidige miljoenen "Palestijnen" te komen. In feite zijn er gewoon mensen uit alle Arabische landen naartoe getrokken (en kregen ongezien een Palestijns paspoort) omdat het, zelfs onder "Joodse bezettings-terreur" blijkbaar beter leven is dan elders in die fijne, onvolprezen moslim-landen waar ze zo graag alle andere landen ook in willen veranderen.

Ook heb ik gelezen dat de omringende landen weigeren, die mensen de nationaliteit van dat land te geven, ook als ze daar al twee generaties naar volle tevredenheid van beide partijen wonen en werken. Er moeten zoveel mogelijk Palestijnen op papier "in diaspora" leven. Ze kapen ook bij de minste aanleiding de joodse geschiedenis voor zichzelf door hun uitdrukkingen over te nemen en zichzelf steeds "de nieuwe joden" te noemen om aan te geven hoe zielig ze uitgeroeid worden. Hoewel ze dus tegelijkertijd onwaarschijnlijk snel in aantal groeien.

1
4 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

5 Pxf7+

Het is ook van de zotte om nakomelingen nog steeds “vluchtelingen” te noemen: het is een belediging van echte vluchtelingen die in tentjes in VN-vluchtelingenkampen wonen. De derde of vierde generatie die afstamt van Vietnamese bootvluchtelingen noemen we ook geen vluchteling meer zodra ze op een andere plek gesetteld zijn, laat staan dat zij een speciale uitkering krijgen.

2
6 Mrs. K

@3 Weerleg het eens stuk voor stuk.

3
7 Yiroesh

Op school in Israël leerde ik 500.000 waarvan de helft met geweld is verdreven.

3
8 Yiroesh

Ik snap allang niet dat de VN met dochter organisatie's nog steeds bestaat. Het is een elitaire club die de wereld wil beheersen.

1
9 Verwonderd

@8 Het valt me op dat men daar in Israël gewoon eerlijk over is: dat er mensen (vanwege de oorlog) verdreven zijn wordt ook geleerd op de Hebrew University van Jeruzalem.

1
10 Mrs. K

@10 Tjah er wordt graag gedaan alsof we dat stukje geschiedenis in de doofpot stoppen of whatever. Maar we zijn ook niet blind voor feiten. De Arabische propaganda moet je alleen niet intrappen.

2
11 Yiroesh

Arme 7.5, eigenlijk zou ze nu inhoudelijk moeten reageren..... maarja.

2
12 Hatschikidee

@11 Juist vanwege die Arabische propaganda valt die eerlijkheid en nuance me zo op. Ik heb daar een korte cursus gevolgd en het werd vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Er werd zelfs benoemd dat woorden al een bepaalde lading kunnen hebben en daardoor partijdig kunnen zijn. Heel omzichtig om toch maar vooral genuanceerd te blijven.

1
13 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

14 Pxf7+

@13 Ik denk sowieso dat heel veel mensen verbaasd zouden zijn als ze eens met Israeli zouden praten. We worden maar wat graag weggezet als fascisten en moordenaars en whatever, maar we vallen best mee, toch question

3
15 Yiroesh

@15 Geldt dit ook niet voor moslims?

15
16 kortanante

@16 Geen idee, ik kan moeilijk voor moslims spreken. En heb al een tijd geen moslim meer in m'n kennissenkring, dus kan het ook niet voor je navragen.

2
17 Yiroesh

@15 Haha zeker! Alleen dat onderwijs heeft me verbaasd omdat het zoveel genuanceerder is dan hier in NL. Hier staan we pas aan het begin voor wat betreft benadering vanuit de invalshoek van mensen met een andere achtergrond en voor wat betreft samenleven met meerdere culturen. Israel is daar veel verder mee, daar zouden we hier van kunnen leren, denk ik.

@16 Ik denk dat altijd geldt dat als je iemand beter leert kennen een vijandsbeeld vermindert.

2
18 Mrs. K

@18 In principe gaat integratie van multiculti daar een stuk sneller en beter dan hier, ja.

3
19 Yiroesh

@18 : Gaan we nou weer op de multikul doordram toer? Gadver.

Zodra ik in een ander land ben, ga ik dingen van uit hun invalshoek benaderen, uit elementaire beleefdheid. Als we dat nou allemaal zouden doen, was er geen vuiltje aan de lucht. Maar wij moeten zo nodig ons verdiepen in de islam omdat wij met een knixje achteruit de trap af moeten voor elke moslim die we tegenkomen, want die zouden zogenaamd hier horen. Terwijl ze ons opzettelijk door de strot worden geramd om ons uit te faseren puur door aantallen.

Dat keurt u blijkbaar goed, u bent dus een blanken- en autochtonenhater, anders zou u de genocide op alle blanke landen en alle blanken wereldwijd, afkeuren in plaats van de kant te kiezen van de propaganda die ons dit als iets goeds probeert te verkopen. U bent voorstander van genocide zolang u vindt dat wij onze eigen cultuur in ons eigen land niet als maatstaf mogen hanteren in het land waar onze oorsprong ligt.

7
20 Wendel

@20 Wtf. Vanwaar die rant? Je interpreteert iets volledig verkeerd! Waar schrijf ik dat de Nederlandse cultuur niet als maatstaf mag dienen? Je spoort niet.

Van mij hoeft helemaal *niemand* zich te verdiepen in de islam, ik heb zelf ook niks met de islam. Er leven hier nu eenmaal mensen van verschillende afkomst die niet meer vertrekken. Daarbij zijn er hier groeperingen die ik als een gevaar beschouw en ik zie graag een samenleving met zo min mogelijk terreur. Vandaar mijn vergelijking met de veilige Israëlische samenleving waar we iets van kunnen leren als het gaat om het samenleven van mensen uit verschillende culturen: blijkbaar weet jij niet dat dat daar juist gebeurt *zonder de eigen identiteit te verliezen*. Ik heb hier ook al vaak genoeg geschreven dat ik achter de westerse, liberale rechtsstaat sta, in tegenstelling tot sommigen die graag in een totalitaire staat zouden leven.

1
21 Mrs. K

Ik sta nog steeds perplex van dat idiote bericht @20 . Wat een gigantische misvatting lol

Gelukkig begreep @19 blijkbaar wel wat ik bedoelde en dat is voor mij voldoende question

3
22 Mrs. K

@20 Dat 'door de strot rammen' vind ik altijd een tikkeltje onbegrijpelijk. Nu u niet eens meer de islam, maar complete moslims door de strot geramd krijgt begin ik me toch wat zorgen te maken.

Kunt u uitleggen wat u met die mijns inziens redelijk lege tekst van dat rammen eigenlijk bedoelt?

4
23 Smiling

@20 Ook mbt die invalshoeken sla je de plank volledig mis. Een universiteit hoort juist objectief te zijn en op meerdere standpunten te wijzen: propaganda en indoctrinatie is er al genoeg en een universiteit is geen basisschool waar je gesneden koek voorgeschoteld krijgt.

2
24 Mrs. K

Objectiviteit, zaken van meer kanten bekijken ipv eenzijdige informatie tot je nemen, mag niet meer want blijkbaar lmaakt dat je per definitie “een blanken- en autochtonenhater die voorstander is van de genocide op blanken en autochtonen”.

Wat een idioot simplistisch wereldbeeld. @20 zou zich bij Hamas moeten aansluiten, daar is men ook niet vies van eenzijdige informatie en gebrek aan objectiviteit.

Opvallend ook dat er verder niet op ingegaan wordt, het zal dus wel weer een persoonlijke kruistocht zijn question

4
25 Mrs. K

Hoewel Hendrianus, Barbapapa 7,5 en anderen het tegenovergestelde beweren, gaat het wat palestijnen betreft niet om apart volk.
Maar om een verzameling luidruchtige Arabieren, die er van leven anderen wijs te maken dat ze (volgens hen) een al lang bestaand volk zijn.

En dat is nou net de reden waarom ik palestijnen niet met een beginkapitaal schrijf.
Ik schrijf palestijnen geheel in onderkast.
Zoals iedereen zou moeten doen!

2
26 tegenzinnig

@16
Absoluut niet!

1
27 Al

@7 : Waarom dan dat "zonder de eigen identiteit te verliezen" als maatstaf? Want het is duidelijk dat het de bedoeling is, dat islamieten hier uiteindelijk in de meerderheid zullen zijn. En denkt u nou echt dat die er poezlig over gaan doen dat wij, als minderheid, niet mogen worden onderdrukt en vooral onze eigen identiteit niet mogen verliezen?

Als er zoveel islamieten en andersgelovigen hier komen wonen in dit kleine landje, moeten ze juist wel spoorslags hun eigen identiteit verliezen of opkrassen, puur uit lijfsbehoud als cultuur, minimaal.

Ook is het verboden, mensen dingen te verbieden of op te leggen vanwege hun ras.

Nou zijn ras en cultuur de criteria waarnaar gekeken wordt in de definitie van genocide. Dus als je een ras en/of cultuur geheel of gedeeltelijk wilt uitstuffen, pleeg je genocide. Vandaar.

1
28 Wendel

Als je een ras en/of cultuur uitstuft, en je gaat maar door en gaat maar door ondanks protesten, doe je het dus expres en pleeg je dus bewust genocide, dan kun je niet meer zeggen dat je het niet hebt geweten.

1
29 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

18 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

29 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

34 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

36 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

36 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

36 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

39 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

41 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

43 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Lena The Plug SexSites De Encontro CasualBra Panty GirlDirtyhomeclipsXmissy NlTaboo Taboo Taboo PornFetmifeRonaldoxxxPawgedNudecheerleadersRodrigezStudent And Teacher Porn VideoEvery Ounce Counts Atlanta MorenoHot Mujra Sex VideoTouching Sisters BoobsFree SexShaved Pussy PicsIndian Xnxx VideosBlow Job Amateur VideoSex Hot Full MovieSex With FanLesbian OrgasimBlack Public PornXart VideosCartoonxxxHd Mein Bf SexyChaturbate HairyAtk GalleryJap Cheat PornXxxxxxxxxxx XWhitney Cummings NudesBicthDesi Hindi PornPornstars Behind The ScenesBig Hard PornSexlezFtvmilfsPorn Big Tits FreeHqs Eroticas SeirenXnxxایرانیانCummed On HerNaked Wonder WomanUltra Hd SexIndian Model XvideoOfficesexvideoGoa Girl XxxHotfuck VideoHistoire Gay SexAnime CartoonLena Paul NakedSteomother PornAnnemarie MorinSix Pack SexSexy Hindi Bf HdDesi MastrubationSx Videos IndianEbony Lesbian SThe Gay.comNude Ado DiscordRed Tube XvideoDesi Mallu MmsPee Drink Pornسكس كورىMia Khalifa Mia Khalifa Mia KhalifaBrittney AndrewsUllu Hd VideoHot Teacher Web SeriesThe Reader Movie Nude SceneSolo MasterbationKama Sutra VidoesBbw BloejobPakistani Nude VideosEthic PornXnnnnRealgangbangXhamster ArabeTelegram PornorGrupo De.sexoAverage Nude WomenCreepshot OrgWesling PornXhamster CartoonNew Porn Full Hd VideoMosi SexClitoresCamaras De Sexo En VivoMujeres Que Se MastubanSisteranalNudust Family PicsIn Another World With My Smartphone PornTelugu Xxx VideosXnx BoudiHd Bf XPinat PussyHd PorneVer FilmespornograficosXnxx For IndianMazerati XxxNayanthara Sex PicJohnny Test Porn ComicsCocnutkittyWall DildoReddit Adorable PornVanilla HentChina FuckPorn Video PatnaBigblacksexCoercive PornX Video New IndianSilia SaigePrvr-072Egypt PussyIndian Students Porn VideosHentai One PieceUsa NudeCompte Snapchat NudesGay CumswallowHot Sexy BabesGood Morning Jason BeefcakehunterCartoon BjOme Piece Porn ComicsHannah Hays BbcSpidergwen PornDesi Gf Sex VideoOpen Sex IndiaOldest Black PornEbony Lesbian Threesome'sBig Tits BeachPorn Videos To Watch Free60 PornDakotacox MfcBig Tits MassiveTrueanal ComCelebrity BjPetite Latina BbcHomemade Double Penetration PornPorno SaleSpeed Dating SlutsMaddy OrelliGroup AnalRaileytv NudesHer SweethandSkirt Up ShotsLand Ka PickNetorarezumaDesi Sister XxxTamil Boobs XxxLanaivansHypnosid PornSpanish Pornvideos