U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 2
Laten we deze mensen hier weg krijgen", zei Trump vrijdag over gekozen Democraten. "Er is iets mis, ze zijn koekoek.” ...

6 maanden geleden door Denisova

REAGEER MET EEN EMOJI
20
8
LEES MEER OVER

Klopt.

1 Positivo    
6 maanden geleden door Positivo
25
Meld

Fascisme dus. Want als je vindt dat de / je wereld beter wordt als een groep mensen met een andere mening "weg" is, dan ben je ERG fout bezig. Democraten "weg" willen hebben is de volgende fase van van Trump en zijn ultrarechtse achterban. Nee, de democraten zullen zich niet "weg" laten sturen. Natuurlijk niet. Het wordt eerder een burgeroorlog dan dat de bevolking in de VS voor 100% republikeins zal zijn. Dat weet Trump best, maar hij heerst via verdeling. Een oude Romeinse truc die altijd werkt, want elke bevolking kent een deel wat daar intrapt. Kijk maar naar @1 ; die trapt er óók in.

Waak voor fascisme en groepsdenken. Daarom zoeken de democraten ook altijd de kant van de samenwerking op, omdat alleen dat het landsbelang en dus ieders belang dient. Roepen dat anderen gek zijn en "weg" moeten geeft alleen maar verdeeldheid en strijd. Trump is erg gevaarlijk bezig. Maar dat wisten we al.

2 weerman    
6 maanden geleden door weerman
24
Meld

Maar je mag de gek niet vergelijken met Mussolini.... zucht...

3 Drs. Mezun    
6 maanden geleden door Drs. Mezun
22
Meld

Lichtgetinte Idi Amin.

4 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
21
Meld

Tja, wanneer je belangrijkste argument bestaat uit het ongefundeerd omlaag halen van de oppositie .... dan heb je niets te bieden.

5 Endandit    
6 maanden geleden door Endandit
21
Meld

@5

HET kenmerk van fascisme: zorgen dat de oppositie "weg" is. Op welke manier dan ook. Trump is in mijn ogen een populist, kapitalist, materialist en vooral een demagoog met sterke fascistische trekjes. HET voorbeeld van het type superrijke machtswellusteling die juist GEEN macht zou mogen hebben. Doordat dit soort mensen overal op belangrijke posities zitten omdat de maatschappij dat toelaat via hun gladde babbel en sluw zakendoen, zitten we nu met een planeet die sterft door hun foute beslissingen.
Het gaat dit soort lui helemaal niet om het wel en wee van de planeet of om de toekomst van ons allemaal. Het gaat dit soort foute lui maar om twee dingen: méér geld vergaren, en méér macht verkrijgen.

En dat wordt in dit geval Amerika's ondergang, maar omdat zij zo machtig zijn, ons aller ondergang. Zijn maatregelen ten faveure van winst en bedrijven en dus tegen het verkrijgen van een schoner milieu gaan ons de kop kosten. Het laatste rapport laat zien dat we tegen het jaar 2040 al de eerste mondiale catastrofes kunnen verwachten. Onze kinderen zullen Trump en zijn superrijke, rechtse vriendjes nog méér vervloeken dan wij dat nu al doen.

6 weerman    
6 maanden geleden door weerman
20
Meld

Trump heeft gelijk: voorstanders van massaimmigratie/omvolking zijn gek....net als Soros en Brussel!

7 CoolMemories    
6 maanden geleden door CoolMemories
16
Meld

@2

Is dat niet wat democraten en hun aanhang (ook hier) al tijden over Trump roepen ?

8 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
12
Meld

@7

Tja , als je doorgaat met iets dat al decennia overduidelijk misloopt , ben je niet heel slim / of je doet het met een verborgen agenda

9 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
10
Meld

De burger in de USA wordt anders behoorlijk gek van Trump en streeft naar enige rust. En stemt dus in meerderheid.... Democraat.

10 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
16
Meld

@8 Trump 1 persoon een leugenachtig ernstig gestoord narcistisch individu, en niet het halve land.
Trump zet iedereen op een zieke manier weg die niet voor hem is. Als het allemaal tot bloedvergieten leid dan is Trump de enige schuldige.

11 Drs. Mezun    
6 maanden geleden door Drs. Mezun
18
Meld

@9 je bedoelt doorzichtig liegen, systematische corruptie, trickle-down economics enzo... Inderdaad, daar wil de meerderheid van de Amerikanen nu een eind aan hebben en stemmen dus op Democraten

12 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
18
Meld

@8 Als je Trump definieert als 'de oppositie' klopt dat.
Dar zou dan betekenen dat elke republikein is en denkt als Trump.
Ik heb niet het idee dat dat zo is en al helemaal niet dat iemand oproept alle republikeinen te deporteren.

13 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
17
Meld

@13

"..en al helemaal niet dat iemand oproept alle republikeinen te deporteren."
Dat zegt ie wel over democraten ?

14 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
5
Meld

@11

"basket of deplorables" ...


"Trump zet iedereen op een zieke manier weg die niet voor hem is"
LOL , en vlak daarvoor schrijf je
"Trump 1 persoon een leugenachtig ernstig gestoord narcistisch individu" ...

15 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
8
Meld

@8

Ja, over één persoon: de president. NIET over de de groep republikeinen, die zo'n 170 miljoen aanhanger telt. Je ziet duidelijk het verschil niet als een president zoiets roept over de helft van z'n bevolking, en de helft die dat over één man roept. Vreemd!

16 weerman    
6 maanden geleden door weerman
16
Meld

@14 Jazeker.
Enkele keren voegt hij 'elected' toe, maar dat 'vergeet' hij ook geregeld

17 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
15
Meld

@15 "basket of deplorables"

Daarmee is de Trump-aanhang nauwkeurig beschreven, ja...

18 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
12
Meld

Dat is nou het mooie van de Trump-retoriek: zijn uitspraken dienen steevast in de tegengestelde betekenis opgevat te worden.

19 Black65    
6 maanden geleden door Black65
7
Meld

@16
Nou, Trump had nog geen 63 miljoen stemmen in 2016...De overgrote meerderheid mot 'm niet

20 GreyB    
6 maanden geleden door GreyB
9
Meld

Volgens mij heeft hij er geen zin meer in en vindt hij het mooi geweest. Nog eens vier jaar zit hij helemaal niet op te wachten.

Dus zet hij bijna het halve electoraat weg als gek, zodat hij geen gematigde Democrats kan overhalen. Resultaat: minder stemmen, verlies meerderheid, twee waardeloze resterende jaren.

Waarom hij met pensioen zou willen? Vermoedelijk om vanuit een schommelstoel toe te kunnen kijken naar hoe de wereld brandt. Als oppernarcist moet hij wel nog een tijdje kunnen genieten van wat hij heeft aangericht.

21 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
11
Meld

@20
Klopt, maar hun kiessysteem zit dermate verouderd en verrot in elkaar dat een stemmeerderheid helemaal niet nodig is, als ze maar voldoende kiesmannen behalen. Slecht systeem. En eigenlijk komt het er op neer dat de persoon met het meeste geld wel wint. Het heeft niets met 'democratie' te maken, mocht iemand dat nog denken. De VS is een nog smeriger oligarchie dan Nederland; geld regeert, de politici gehoorzamen aan dat geld.

22 weerman    
6 maanden geleden door weerman
11
Meld

@22 ,

Inderdaad. En het bevoordeelt de Republikeinen bovendien, dat scheve stelsel.

23 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
12
Meld

@16

Het is juist vreemd dat jij selectief verontwaardigd bent , en ik je niet hoorde toen Hillary republikeinse kiezers "a basket of deplorables" noemde ..

Beetje hetzelfde als alleen onwelgevallige beïnvloeders op op het web als "trollen"

hypocriet

24 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
8
Meld

@24

Ach .... voor de gein een aantal weken geleden eens gekeken naar de 10 rijkste Staten in de US. Negen van de tien zijn Democratisch.
Toen nog even gekeken naar de 10 armste Staten in de US. Negen van de tien zijn Republikeins.

Uitrekenen welke groep het meest succesvol is in het bevorderen van de welstand in hun staat wordt dan wel heel erg gemakkelijk.

Je kunt natuurlijk ook kijken naar de staat van de economie in de US nadat een Republikein president is geweest en nadat een Democraat president is geweest.
Ook dat plaatje is duidelijk: gedurende de ambtstermijn van een democratische president gaat de economie steeds beter, gedurende die van een republikeinse president wordt alles weer afgebroken.

http://www.blackpressusa.com/wp-content/uploads/2013/12/presidents-and-growth.png

25 Endandit    
6 maanden geleden door Endandit
11
Meld

@19
Dat niet per se. Maar je dient je wl bij elke uitspraak de vraag te stellen, hoeveel persoonlijk belang er voor hemzelf of de zijne (inclusief een handjevol rijke vrienden die zich nog niet van hem afgekeerd hebben, ook waarschijnlijk uit eigenbelang) in steekt. Daaruit kan je een aardig waarheidsgehalte destilleren.

26 Nude    
6 maanden geleden door Nude
8
Meld

@24 'basket' was een beetje overbodig, maar zelfs jij ziet nu natuurlijk wel in dat trumpolina's en deplorables dezelfden zijn.

27 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
13
Meld

@24
Dan ben je vast NET zo verontwaardigd over de vuilspuiterij van Trump, als Hillary dat zei. Ik volgde dat echt niet allemaal, dus van 'selectieve verontwaardiging' is bij mij geen sprake, dat is slechts jouw invulling.
Verder heeft Clinton niet gezegd dat alle republikeinen "weg" moesten, iets wat Trump nu dus WEL stelde vwb democraten. Vreemd dat je het verschil niet ziet.

28 weerman    
6 maanden geleden door weerman
11
Meld

@25

Ah , dus de democraten zijn een partij voor de rijken , en niet andersom ..

29 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
5
Meld

@28

ik zeur hier niet 24/7 over hillary , en gebruik het alleen als reactie om hypocrisie aan te tonen...

Trump is een blaaskaak en dat kan best een tandje minder , inhoudelijk heeft hij echter verdomd vaak gelijk.

30 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
5
Meld

@30 ,

"inhoudelijk heeft hij echter verdomd vaak gelijk."

Daar zijn economen, juristen, klimaatwetenschappers, en iedereen die iets heeft met mensenrechten het anders niet vaak mee eens.

31 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
11
Meld

@29 ,

Dat kun je inderdaad zo zien ja. Verschil is alleen dat 'partij voor de rijken' hier dan betekent dat ze iedereen wat welvarender maken, in plaats van een handjevol exorbitant rijk zoals de Republikeinen dat doen.

32 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
7
Meld

@30 [inhoudelijk heeft hij echter verdomd vaak gelijk.]
Bewijst u dat eens.

33 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
8
Meld

@31 Maar dat zijn dan vaak de 'gehate intelligensia' die eigenlijk het zwijgen opgelegd dienen te worden ...

Tenminste als ik de Trump Supporter mag doen geloven , over het gemiddeld genomen ...

34 MarcusCole    
6 maanden geleden door MarcusCole
5
Meld

nog 2,5 week en dan zijn de rollen omgedraaid

35 Denisova    
6 maanden geleden door Denisova
6
Meld

Zegt de gek in 'Crazytown'

36 GreyB    
6 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@32 [in plaats van een handjevol exorbitant rijk zoals de Republikeinen dat doen.]
Hetgeen ook aantoonbaar een economie ernstige schade toebrengt, zeker op lange termijn.

Maar ja, "lange termijn" is iets waar veel Amerikanen ernstige moeite mee lijken te hebben omdat daar de focus doorgaans niet verder dan een jaar vooruit (dit boekjaar) reikt.

37 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
8
Meld

@22
Klopt, maar je had het over "170 miljoen aanhanger" in @16

38 GreyB    
6 maanden geleden door GreyB
6
Meld

@34 [de 'gehate intelligensia' die eigenlijk het zwijgen opgelegd dienen te worden]

Ah, methode "Pol Pot" zullen we maar zeggen...

39 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
8
Meld

Ik blijf het trouwens grappig vinden dat Trump geen onderdeel maakt van de zogenoemde elite , terwijl echt alles aan Trump , zo gigantische elite is , als eerste Trump heeft zijn geld geerft van zijn vader die een zakenman was , als tweede hij is verschillende keer over de kop gegaan met zijn bedrijven , en ontduikt belastingen , als derde hij is een gigantische neopotist , zijn zonen en dochter krijgen allemaal mooie pluche baantjes , zelfs in het witte huis ...

Die man ruikt en stinkt zo gigantische naar elite ...

40 MarcusCole    
6 maanden geleden door MarcusCole
7
Meld

@30
"ik zeur hier niet 24/7 over hillary"

Dat doet Trump wel voor jou via Twitter.

41 GreyB    
6 maanden geleden door GreyB
8
Meld

@34 ,

Niet alleen 'intelligentia'. Iedereen met twee werkende hersencellen is een gevaar voor types als Trump.

Niet voor niks dat hij ook de pers aanvalt en weinig met journalisten heeft... stel je voor dat mensen kunnen lezen wat je als president allemaal uitvreet.

42 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
9
Meld

Trump heeft iets tegen informatie op zich, niet eens alleen maar tegen academici.

43 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
6
Meld

@42 [Niet voor niks dat hij ook de pers aanvalt en weinig met journalisten heeft... ]
Zeker verklaarbaar als je ziet wat de pers de laatste jaren aan drek van Trump boven water gehaald heeft. Zaken waarvoor hij of al voor de rechter staat of nog voor gedagvaard gaat worden, net als zijn kinderen met aanhang).

44 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
7
Meld

@43 en die waren kritisch over wie?

45 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
6
Meld

@45 verkeerde draadje....

46 TedjeR    
6 maanden geleden door TedjeR
5
Meld

@33

Laten we er eens één puntje uitlichten ; er zijn grote problemen met gewelddadige illegalen en drugssmokkel , hoe wil je dat oplossen zonder strengere grenscontroles ?

47 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
6
Meld

@47

Is dat wel zo, zijn er niet grotere problemen met binnenlandse wapenmisbruikers? elke week een slachtpartij op een school in dat 'mooie' Ameeeeerica? Die drugsoorlog; die is allang verloren en ga je echt niet winnen met meer grenscontroles. De drugsbaronnen kopen gewoon wat meer ambtenaren om en zorgen dat de verkoop gewoon kan doorgaan. Kortom: denk na over wat je wilt bespreken en neem nooit zo maar onzin-punten van Trump over. Hij verzint ze desnoods waar je bij staat, en negeert bewust juist de punten die er WEL toe doen: scholing, infrastructuur, ziekenzorg, ouderzorg, milieu, vervuiling via zwaar verouderde industrieën, geen enkel vooruitgang meer op welk gebied dan ook. Daar horen we Trump en z'n vriendjes niet over, namelijk. Maar het zijn allemaal punten die de burgers juist raken. Alleen leidt Trump de aandacht af met onzinruzies richting media en journaille, scheldpartijen richting democraten, enzovoort. Trump is de bliksemafleider van de uitvoerders van de snode, rechts-christelijke plannen die men NU uitvoert.

48 weerman    
6 maanden geleden door weerman
7
Meld

@48

"zijn er niet grotere problemen met binnenlandse wapenmisbruikers?"
Die zijn vaak gerelateerd aan de drugsproblemen , daarnaast moet je een groot probleem niet laten lopen omdat er nog een erger probleem is.

"Die drugsoorlog; die is allang verloren en ga je echt niet winnen met meer grenscontroles"
Je kan het daarmee wel verminderen , en dat is een goed streven.
Je verloren geven als bestuurder is het laatste dat je moet doen , zeker als het om zo'n groot probleem gaat.

" en negeert bewust juist de punten die er WEL toe doen: scholing, infrastructuur, ziekenzorg, ouderzorg, milieu, vervuiling via zwaar verouderde industrieën"
Volgens mij zet hij juist in op clean-coal , en infrastructuur etc.
Dat jij het milieu belangrijker vind dan vele tienduizenden doden door drugsmaffia en illegale bendes , dat is een keus ... het parijs akkoord gaat vrijwel niets opleveren en honderden miljarden kosten die niet meer aan ouderenzorg en ziekenzorg te besteden zijn...

49 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
5
Meld

@49

"Dat jij het milieu belangrijker vind dan vele tienduizenden doden door drugsmaffia en illegale bendes , dat is een keus ..."

Dat is een heel lelijke Framing, en die maakt dat je je buiten de discussie plaatst. Ik dacht al dat je een Trump-aanhanger was, je onzin over "clean-coal" en over "verspilde miljarden" laat dat ook zien, maar je framing is erg fout.

50 weerman    
6 maanden geleden door weerman
10
Meld

Grappig hoe er opeens geplust en gemind wordt. Alsof er een hok vol Trump-aanhangers is binnengestormd. Nee, er is er maar één denk ik, maar met een lading accounts. question

51 weerman    
6 maanden geleden door weerman
7
Meld

@50

Het staat je vrij me te corrigeren question

Ik maakte op uit jouw post dat je geen energie meer in het verminderen van het drugs/illegalen probleem wilde stoppen omdat die strijd toch al verloren was , maar wel in milieu e.d.

52 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
1
Meld

De uitspraken van Trump worden altijd veel te letterlijk genomen question

Hij zegt dat de democraten wel gek moeten zijn om nog steeds op hun partij te stemmen , gezien hun falende immigratiebeleid

53 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
3
Meld

@52
Welnee joh, onnodig. Trump is de Grote Redder van de VS en in z'n tweede termijn van de heeele wereld. Let maar op; alles komt weer goed; de drugs worden uitgebannen, het milieu gered, die drugsoorlog die al 50 jaar woedt, zal door hem gewonnen worden, de werkloosheid gaat naar nul, de economie groeit en groeit en groeit en iedereen wordt gelukkig daar. Echt, het komt allemaal goed met de VS, alleen moeten die domme democraten dat nog gaan inzien.

54 weerman    
6 maanden geleden door weerman
7
Meld

@54

Wat is dat zwart-wit denken toch met jullie ???

Niemand zegt dat Trump alle problemen gaat oplossen , ik weet niet hoe je daarbij komt ...

Maar je hebt gelijk , de economie groeit beter dan de laatste 10 jaar / de werkloosheid is de laagste sinds 1969 / de S&P500 eindigde op een all-time high / het consumentenvertrouwen is de hoogste in 16 jaar etc.etc. , dus dat gaat prima question

55 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
6
Meld

@55
Joh, dat zegt-ie zelf; "make America great again!" is zo'n loze kreet, bijvoorbeeld! Wie is die "jullie" die jij benoemt?
Echt, Trump gaat de States EN de wereld redden. Geloof het nou maar. als het mis gaat, is dat aaaaallemaal de schuld van die duivelse democraten die altijd alles doen mislukken. Zegt-ie óók zelf!

56 weerman    
6 maanden geleden door weerman
6
Meld

@47
Bullshit. De autochtone bevolking blijkt vele malen crimineler te zijn dan de illegalen. Is al heel veel onderzoek naar gedaan.

57 Tismewat    
6 maanden geleden door Tismewat
5
Meld

@53
Obama was vele malen succesvoller dan Trump in het bestrijden van illegaliteit. Kun je gewoon opzoeken.

58 Tismewat    
6 maanden geleden door Tismewat
5
Meld

@51
Dat is de befaamde plusmincel. Gaat al weer een paar maandjes mee hier. Een mystery-guest, al zijn er wel wat vermoeden. Opereert een stuk of vijftien accountjes, al dan niet met hulp van een scriptje.

59 Nude    
6 maanden geleden door Nude
5
Meld

@59 We weten idd vrij aardig wie het is/zijn. Onbegrijpelijk echter, dat NK er niets tegen onderneemt.
Men degradeert zijn website er verder mee.

60 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
7
Meld

@53 "De uitspraken van Trump worden altijd veel te letterlijk genomen"

Dat zal het zijn! Mogen we dat doortrekken naar al zijn verkiezingsbeloftes, om maar een dwarsstraat te noemen?
Zijn onmin met de pers? Dat journaille neemt hem veel te letterlijk!
Zijn onophoudelijke stroom leugens? Als je het niet te letterlijk neemt liegt hij nooit!

Ik begin het ineens te begrijpen........

61 Nude    
6 maanden geleden door Nude
7
Meld

En iedereen die op Trump stemt, stemt op een gek.

62 samcash    
6 maanden geleden door samcash
9
Meld

@55 "Niemand zegt dat Trump alle problemen gaat oplossen , ik weet niet hoe je daarbij komt ..."

Trump. Ik heb er nou even geen zin in, maar er is vast een aardige bloemlezing uit zijn werk van samen te stellen, met de nodige superlatieven.

63 Nude    
6 maanden geleden door Nude
6
Meld

Ineens denk je nu komt er eindelijk eens een leuke discussie en dan zie je het steevaste Boehoe en gestamp zoals altijd mijmerend over de slechte toekomst terwijl hun beperking nu nog niet kan voorzien dat ze morgen in hetzelfde gereutel vervallen.
En dat alles op een nieuwe roddel met verdraaide tekst van Ovulerende Dennis.

Het gaat steeds harder achteruit in NL

64 Eastwood    
6 maanden geleden door Eastwood
3
Meld

@64
-- Het gaat steeds harder achteruit in NL --

Hier op NK zul je misschien bedoelen .
Discussies over Trump worden hier altijd verdraaid en verstoord tot er geen normale discussie meer te voeren valt.

65 techcenter    
6 maanden geleden door techcenter
4
Meld

@57

"De autochtone bevolking blijkt vele malen crimineler te zijn dan de illegalen."
Grote lulkoek , en ik durf er een behoorlijk bedrag om te verwedden question

En ook al is het zo , criminaliteit door illegalen is extra ... daar zit niemand op te wachten

66 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
2
Meld

@58

"Obama was vele malen succesvoller dan Trump in het bestrijden van illegaliteit"

Dat weet je helemaal niet want de maatregelen die Trump wil zijn nog niet van kracht....zoals de muur

67 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
1
Meld

@58

Wat ik wel weet is dat onder Obama 4000 migratie kinderen "zoek" waren , veel meer dan de 1500 onder Trump waar de democraten nu zo'n herrie over maken question

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-us-immigrant-children-lost-missing-separated-border-unaccompanied-minors-a8374801.html

68 Vageali6888    
6 maanden geleden door Vageali6888
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Femke Halsema casht tonnen winst in stilte
Amsterdam - Femke Halsema heeft haar huis in...

18 uur geleden door Querulijn Xaverius,

Otten treedt terug als bestuurslid Forum voor...
Henk Otten treedt terug als partijbestuurder...

10 uur geleden door Crezee

VVD: lege tank? dan 1500 euro boete!!
Automobilisten die met een lege tank of accu...

19 uur geleden door Roomboterbabbelaar

Grootste Amerikaanse mazelenuitbraak sinds 20...
Volgens gezondheidsinstanties komt de ziekte...

21 uur geleden door Wilmama

NOS flikt het weer, houdt de islam uit de win...
Het nieuwsitem wat de NOS viraal liet gaan, "...

15 uur geleden door Spraypaint


ADVERTENTIE


Laatste reacties
awwesjeng
Veganistische burger verovert Nederlandse sup...
Voer voor 'manboobs.'...

minder dan een minuut geleden door awwesjeng

E.Meel
Recensie: Ruud Koopmans – Het vervallen hui...
@2 U zou het moeten lezen. Koopmans is niet o...

1 minuut geleden door E.Meel

Crezee
Veganistische burger verovert Nederlandse sup...
Zweeftevenvoer........

10 minuten geleden door Crezee

semperpenis
Waarom jouw volgende auto misschien wel uit C...
china and the shithole countries...

12 minuten geleden door semperpenis

LoydMorris
Recensie: Ruud Koopmans – Het vervallen hui...
Lijkt mij een goed boek om te lezen.... Ook i...

12 minuten geleden door LoydMorris

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig