U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 9
Frankrijk en Duitsland hebben "flexibiliteit" van de Europese Unie geëist om een Brexit-deal te sluiten met Theresa May's Verenigd Koninkrijk. Meneer Barnier kreeg te horen dat Theresa May garandeert moest worden dat de EU geen douanegrens in de Ierse zee zal opleggen door de Franse presi ...

6 maanden geleden door toppopyeah

REAGEER MET EEN EMOJI
3
6
3
LEES MEER OVER

Hear hear....

1 Congo    
6 maanden geleden door Congo
5
Meld

Achterlijk. Laat die Britten lekker in hun sop gaarkoken.

2 Yiroesh    
6 maanden geleden door Yiroesh
37
Meld

* Verwijderd door de redactie *

3 vraagtekenveertje    
6 maanden geleden door vraagtekenveertje

Die ' concessie' is dat ze niet voor een douanegrens in de Ierse zee gaan.Iets wat May sowieso mordius zou weigeren. Thats it.

4 BlackNinja    
6 maanden geleden door BlackNinja
10
Meld

@2
Persoonlijk zie ik liever dat de EU in zijn sop gaar kookt.
Italië zal de EU dwingen rekening te houden met de wensen van mensen.

5 Al    
6 maanden geleden door Al
5
Meld

@2 , Engeland is onze grootste handelspartner op Duitsland na, denk nou toch eens na man met in je sop laten koken. Geen goed handelsakkoord kost ons geld.

6 Spraypaint    
6 maanden geleden door Spraypaint
6
Meld

Ik denk niet dat iemand , buiten de 'leiders' , weet waar er nu precies overal voor is getekend.Mij bekruipt het gevoel dat EU steeds strakkere banden om de leden legt, waardoor er steeds meer tegenstand komt

7 gaulette    
6 maanden geleden door gaulette
6
Meld

Een goede fee heeft blijkbaar wat verstand uitgestrooid over Europa.
Jammer dat de zeewind het hier bij het Binnenhof heeft weggeblazen.

8 in holland    
6 maanden geleden door in holland
6
Meld

@3
Weer erg hard gewerkt vandaag zie ik: https://www.nieuwskoerier.nl/user/vraagtekenveertje/comments . Wie houdt jou aan de vraat bruine uitvretertje?

9 fiets uit de bocht    
6 maanden geleden door fiets uit de bocht
13
Meld

@6 Het gaat erom dat het hun meer geld kost.

10 Yiroesh    
6 maanden geleden door Yiroesh
5
Meld

@9 Buitenlander ????

11 Bollieboos    
6 maanden geleden door Bollieboos
4
Meld

Er vertrekken wat multinjationals met hun hoofdkantoor naar Londen. In plaats van andersom. Reken maar dat er meer zijn die hebben aangegeven dat ze er over twijfelen aan Merkel en Macron. Multinationals zijn heilig in de EU. Multinationals zijn de kern van de EU. Het linkse wensdenken maakt plaats voor de harde realiteit.

Wat burgers betreft, multinationals hebben monopolies en monopolies zijn slecht voor de maatschappij en de economie. Ergo de EU is slecht voor de burgers en de economie. De EU is het monopolie op wetgeving en overheidsmact. Maar overheidsmacht is ook red tape. En multinationals houden van red tape om kleine concurrentie buiten te houden, maar niet in de mate van waar de EU naartoe gaat.

12 purelogica    
6 maanden geleden door purelogica
8
Meld

@11
Jij ook een bruine stakkert aan de uitkeringstepel? https://www.nieuwskoerier.nl/user/Bollieboos/comments

13 fiets uit de bocht    
6 maanden geleden door fiets uit de bocht
11
Meld

@4

Vooral verzet van Arlene Foster, maar het zou in principe een goede oplossing zijn geweest. Het alternatief voor de EU is een gesloten grens tussen Ierland en Noord-Ierland, maar dat willen de Britten weer niet, gezien de historie tussen de katholieken en protestanten daar, en het daaruit tot stand gekomen "goedevrijdagakkoord".

Die grens-kwestie zit muurvast daar.

14 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
5
Meld

@14 nou ja precies. 'Concessie' noemt dat Britse blad het dan, maar het brengt een oplossing helemaal niet dichterbij...

15 BlackNinja    
6 maanden geleden door BlackNinja
5
Meld

@6

Dat hele Brexit gedoe had er nooit moeten komen omdat een (harde) Brexit ons bakken met geld gaat kosten, en een "No Deal", waarschijnlijk ook.

Stelletje hersenloze populisten met hun halvegare acties.

16 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
9
Meld

@15

Dat ze Boris Johnson, die nog dagelijks de boel zit op te ruien met zijn geschreeuw om een harde Brexit, niet opsluiten in een gesticht is amper te bevatten. Die gevaarlijke populistische gek is mede verantwoordelijk voor de ellende waar ze nu in zitten.

17 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
9
Meld

@16 gelukkig kost die EU en die euro ons niks...het zijn ineens allemaal economen, maar duizenden miljarden door het ecb, stabiliteitsmechanismes om de euro niet te laten klappen, bailouts, de jaarlijkse geldstromen van het westen naar het zuiden en oosten, de miljarden om mee te mogen doen, de massamigratie waar je geen nee tegen mag zeggen, de multinationals maken al weer recordwinsten, maar de burgers moeten nog steeds de rekening betalen, ... etc etc maakt allemaal niet uit.

nee een land wat er klaar mee is, die krijgt de schuld van de kosten het verrotte systeem als het eruit wilt.

18 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
2
Meld

de EU is 'sweating bullets' over het aanstaand economisch succes van brexit

19 Jeb    
6 maanden geleden door Jeb
4
Meld

gelukkig ben ik geen eurofascist, met mn antinazisymbooltje, hilarisch hypocriet met mn ein reich ein fuher EUdroombeeldje...en mn haat naar de mensen die niet hetzelfde denken

20 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
1
Meld

@18

De EU doet absoluut een hoop verkeerd en hangen aan de ketting van grote banken en multinationals, zeker waar, maar om dit te keren zullen we weer terug naar af moeten, en zal ieder lid er tegelijkertijd uit moeten stappen en onderlinge handelsbetrekkingen moeten aangaan. Er kleeft echter ook een gevaar aan dat scenario; Grote handelsblokken als de VS en China zullen de minder kapitaalkrachtige landen grotendeels buitenspel zetten.

21 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
4
Meld

en het is altijd hetzelfde doemscenario...toen de britten niet de euro wouden, was het belachelijk want het zou het einde betekenen, die konden nooit concureren met de euro, die zouden binnen een paar jaar smeken of ze er nog bij mochten..

hetzelfde bij het brexit referendum, ongeacht de uitslag, zou alleen een referendum hierover voor massaal kapitaalvlucht zorgen en honderdduizenden werklozen..

en nu de brexit nadert beginnen ze weer, boos dat ze niet blijven, hopen dat het engeland veel geld gaat kosten, zolang ze maar flink gestraft worden, hoe durven ze het dictaat uit brussel tegen te spreken!!

22 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
5
Meld

@21 voor iemand die terug naar af wil en snapt dat de EU zo niet werkt, klink je behoorlijk eurofiel, je weet dat deze denkbeelden populistisch/nationalitisch zijn?

23 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
4
Meld
24 VaY    
6 maanden geleden door VaY
2
Meld

Prulblaadje.

25 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
6
Meld

@21 ,

Persoonlijk denk ik dat de EU minder aan de ketting van de multinationals ligt van multinationals dan de Nederlandse regering.

De Nederlandse regering maakt het multinationals naar de zin met belastingvoordelen. De EU bekritiseert dat juist.
De Nederlandse regering alleen zou nooit dingen zoals de nieuwe privacywetgeving af hebben kunnen dwingen.

Omdat de EU in feite een multinational is maar dan op politiek vlak, is ze juist meer in staat om een weerwoord te bieden tegen die multinationals dan onze eigen regering. Wat dus ook vaker gebeurt naar mijn idee. (Niet in de laatste plaats, denk ik, omdat de EU niet geleid wordt door iemand die nota bene afkomstig is van één van die multinationals...)

26 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
6
Meld

@22

Beginnen ze weer? Ze zijn al die tijd in onderhandeling hoor. Het knelpunt zit voornamelijk bij de Britten zelf, die er onderling niet uitkomen. Handelsakkoorden zijn allang gesloten tussen de EU en het VK, het is nu eigenlijk alleen nog die grens-kwestie, en je kunt het de EU nauwelijks kwalijk nemen dat ze het belangrijk vinden dat de EU begrenst is ter controle op de handel vanuit de voedselindustrie.

27 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
6
Meld

@23

Pardon? die moet je me dan even uitleggen.

28 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
6
Meld

* Verwijderd door de redactie *

29 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah

Lekker hoor, straks elke avond rond etenstijd van die PVV'ers aan je deur, om te collecteren voor de nooddruftige britten.

30 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
8
Meld

@23

Ik ben er absoluut van overtuigd dat een gezonde EU hard nodig is tegen economische grootmachten elders in de wereld. We leven niet meer in de jaren 70

31 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
6
Meld

@29 Veel blablabla. Ik check die website vaak en het klopt 99% van de tijd. Dat is vaker dan het roddelblaadje wat jij gebruikt in dit topic. Zuur voor je, maar helaas.

32 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@31 want in de jaren 70 waren er geen grootmachten en konden we geen handel drijven?

en een sterk europa is alleen mogelijk als we allemaal dezelfde munt hebben en dezelfde regels volgen?? vreemd mij is tot 2000 ofzo altijd verteld dat europa financieel juist veel sterker was als die grote machten omdat wij zo divers waren en aan elkaar konden optrekken als 1 land het minder deed en dat we de navo hadden om ons te beschermen.

33 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
3
Meld

@32 ja zal best, maar facts checken kan hij niet en geeft het zelf ook toe...alles is zijn mening en bij alles vermeld hij dat.

34 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
3
Meld

@33

Klopt de betrekkingen lagen toen heel anders. Globalisatie, doorgeschoven marktwerking en neoliberalisme heeft de handelsmarkten op hun kop gezet.

35 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
5
Meld

@2
Ze willen niets liever..

36 BenErWeer    
6 maanden geleden door BenErWeer
3
Meld

@16
Nederland had nooit toe moeten treden aan de EU, dan had dit ook nooit mogelijk geweest.
Iets wat de gemiddelde Nederlander ook niet wilde, gezien de 2 gehouden referenda mbt de EU.

Maar ja: schijt hebben aan je onderdanen en graties soevereiniteit inleveren, DE natte droom van links.

37 BenErWeer    
6 maanden geleden door BenErWeer
3
Meld

@33 "want in de jaren 70 waren er geen grootmachten en konden we geen handel drijven?"

In 50 jaar tijd is de wereld niet veranderd zeker? Waarom pak je niet het jaar 900. Toen was er ook handel, maar waarom zouden de regels van toen nu niet werken? Hurr durr.

38 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@37 Een hoop geklets. We zitten al vanaf het begin bij de EU en zijn voorgangers. Ga terug naar school man.

39 VaY    
6 maanden geleden door VaY
5
Meld

Macron en Merkel die een stukje verstand hebben teruggevonden. Wow, heel bijzonder.

40 PFL    
6 maanden geleden door PFL
0
Meld

@35 vreemde redenatie...denk je dat zonder de EU landen stopten met producten aan ons te verkopen of af te nemen? we "moesten" wel.. klinkt een beetje als rutte met zn vestigingsklimaatgeneuzel...

nee wij willen jullie kaas niet meer, dom klein land en autos uit duitsland of wijn uit frankrijk krijgen jullie ook niet meer, we verkopen exclusief aan neoliberale grootmachten

41 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
0
Meld

@36

Dat geldt maar voor een deel, het deel dat zich nog steeds niet realiseert dat de export vanuit het VK grote klappen krijgt zonder handel met de EU, en daar weer een deel van heeft nog steeds niet echt door dat hun geliefde VK uit elkaar zal vallen.

42 Brolin    
6 maanden geleden door Brolin
1
Meld

@42 Die hele Brexit is een lose - lose situatie voor de meeste mensen aan beide kanten.

43 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@39 geklets, eurofielen zoals jij doen bewust dom als het gaat om de EU in de verschillende vormen..eeg, geen probleem, meer samenwerking geen probleem, een gezamenlijke munt, geen steun voor, iedereen voorzag namelijk al de problemen waar we nu inzitten...en een politieke unie waar landen hun rechten ontnomen worden ..daar had iedereen een probleem mee...maar ja doe maar dom..we zaten er al lang bij joh...hoop geklets

44 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
4
Meld

@42 die 25% van hun export, zal ff stroef lopen...gelukkig exporteren ze veruit het meeste buiten europa en zal de EU zelf ook schade opleveren dus een snelle oplossng zal volgen. Maar de brexit is een goed voorbeeld waarom de EU niet werkt, iedereen moet, niks kan, je mag eruit, maar als je het doet is het fout en natuurlijk selectief met het vingertje wijzen...ze hadden gewoon die migratie eis kunnen versoepelen dan was er geen steun geweest voor de brexit...waarom is hongarije nog niet eruit gegooid eigenlijk, die heeft 0,0 moslimvluchtelingen opgenomen en zal een nettoontvanger zijn lijkt me ipv betaler...en waarom heeft frankrijk dit jaar voor het eerst zn begroting onder de 3% maar gaat italie failliet en moet gestraft worden bij een begroting van 2,4%..

45 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
1
Meld

@39
En omdat we er al vanaf het begin bij zijn MOETEN we het maar accepteren?
Ga eens leren wat democratie inhoudt, of was je nog niet zover gekomen op de kleuterschool.

46 BenErWeer    
6 maanden geleden door BenErWeer
2
Meld

@42
Voor het overgrote deel.

47 BenErWeer    
6 maanden geleden door BenErWeer
2
Meld

Had Engeland nog maar een Margaret Thatcher om met dat gajes in Brussel te dealen. Dat Brussels gajes heeft alleen tot doel om Engeland zoveel mogelijk schade toe te brengen nu ze niet meer bij hun dictatoriaal clubje willen horen.

48 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
4
Meld

@44 "iedereen voorzag namelijk al de problemen waar we nu inzitten"

Meneertje achteraf gepruttel. Voorzag jij de huizenmarkt in de VS die klapte en alle derivaten rommel die ze aan de man hadden gebracht? De schulden van westerse landen? Nee, jij voorzag niets. Wat je nu doet is de EU en euro de schuld geven voor problemen die het niet veroorzaakt heeft, omdat je gewoon dom bent. Domme mensen willen vooral de schuldige kunnen aanwijzen zelfs als ze de verkeerde pakken. De vraag over oorzaak en gevolg en wat de oplossingen zijn is te lastig en niet bevredigend genoeg. Gillen over eurofielen wel.

49 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@49 tuurlijk..probeer maar eens een echte econoom tevinden die durft te ontkennen dat de euro van een bankencrisis een kredietcrisis heeft gemaakt en dat europa zonder euro er veel eerder uit was gekomen..en los vd crisis,..mensen met een gezond verstand snapte al dat landen in het zuiden nooit dezelfde economie zouden krijgen als duitsland en dat we jarenlang moesten gaan betalen voor de rest, dat dit pas tijdens de crisis echt aan het licht kwam omdat griekenland nog geld kon lenen omdat ze de boel bedonderd hadden maakt weinig uit. one size fits none..daar zijn alle economen het over eens

50 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
3
Meld

@50 Hier nog meer achteraf gepruttel met veel verkeerde informatie. Ga fietsen man.

51 VaY    
6 maanden geleden door VaY
5
Meld

@51 dat heb je snel gechecked!! kan niet wachten op die economen die het tegendeel bewijzen...fijne fietstocht!!

52 toppopyeah    
6 maanden geleden door toppopyeah
3
Meld

@52 Ik ga jouw werk niet voor je doen.

53 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

vay is wel een heel vreemd figuur

54 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
4
Meld

@54 ,

Dat valt wel mee hoor.

Sowieso heeft hij of zij wel een van de beste avatars. Dat lijkt me al niks voor een vreemd figuur, zoiets moois als kenteken dragen.

55 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
5
Meld

@55 Volgens uw plaatje slaapt u onder een EU sterren dekbed en droomt u van een EU met landen zonder enige inspraak. Alles wordt gedicteerd vanuit het onmetelijk wijze Brussel. En vindt u alle mensen die bedenkingen hebben bij de EU zoals die nu is, maar lastig.

56 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
3
Meld

@56 ,

Niet lastig, maar als ze eens wisten hoe heerlijk zacht dat dekbed is, dan zouden ze wel beter weten question

Brussel is trouwens niet onmetelijk wijs. Maar is onze nationale regering dat dan wel? Ik vind dat geen serieus bezwaar tegen een regering, tenzij men voor algehele anarchie wil pleiten en iedere vorm van regeren maar meteen af wil schaffen.

57 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
4
Meld

@57 Uw kinderen zullen u oneindig dankbaar zijn met zo'n wijze ouder. Dat heel hun leef omgeving straks totaal verziekt is door de EU verplichte import van onaangepaste, zal u tenslotte totaal geen zorg zijn. U vreet nu lekker uit de EU ruif.

58 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
3
Meld

En u ligt zalig onder uw EU dekbed. Egoist.

59 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
3
Meld

Ik heb helemaal geen kinderen. Die kosten alleen maar geld. Dan blijft er nog niks over uit die EU ruif.

Ik ben trouwens ook al zo'n 19 uur op inmiddels. Mijn dekbed laat ik wachten, dan ligt het zometeen extra fijn. Want het doet me wel wat hoor, dat u last heeft van de EU. Echt waar.

60 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
4
Meld

Als ik trouwens al kinderen had, dan zou ik me eerder zorgen maken dat hun leefomgeving verpest werd door klimaatverandering dan door 'import van onaangepaste(n?)'.

En laat de EU en ander supranationale samenwerkingsverbanden nou eens hard nodig zijn juist in het aanpakken van die klimaatverandering.

61 progressiefliberaal    
6 maanden geleden door progressiefliberaal
5
Meld

@59
Degene die egoistische posts plaats bent u

62 LGK    
6 maanden geleden door LGK
5
Meld

@56

"en droomt u van een EU met landen zonder enige inspraak"

Weet u niet dat elk beleidsmaatregel van EU door alle 28 landen, hun regeringen, moet worden goedgekeurd?

63 LGK    
6 maanden geleden door LGK
6
Meld

@ 63 Hongarije en Polen willen geen islamieten importeren. Weet u dat het die landen erg moeilijk gemaakt wordt door die walgelijke EU. Maar LGK (Laat Gelukseisers Komen) , u bent dus duidelijk een een betaalde EU trol die hun gebruikelijk tools gebruiken zoals het zelfde benoemen als waar ze mee aangevallen worden en als reserve racist, nazi.
Nog een geluk voor de wereld u plant zich niet voort.

64 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
4
Meld

@64
Dat LGK een (betaalde) EU-trol is, is hier al vele malen geconstateerd. Ga er niet mee in discussie, het heeft geen zin.

65 grovi    
6 maanden geleden door grovi
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

66 profdrmrir    
6 maanden geleden door profdrmrir

@64
"Nog een geluk voor de wereld u plant zich niet voort."

Dat weet u helemaal niet

Maar aangezien u nu loopt te schelden, heeft u zelf uw eigen faliet verklaard

67 LGK    
6 maanden geleden door LGK
3
Meld

@65

"s hier al vele malen geconstateerd."

Grappig
Want hoe weet u dat?
Heeft u het kunnen objectief kunnen vast stellen?

"Ga er niet mee in discussie, het heeft geen zin."

Nee, want u verliest het dan
Dat is wel heel pijnlijk voor een...

68 LGK    
6 maanden geleden door LGK
3
Meld

@66

Ik heb een geweldig uitzicht

69 LGK    
6 maanden geleden door LGK
3
Meld

@57 "Niet lastig, maar als ze eens wisten hoe heerlijk zacht dat dekbed is, dan zouden ze wel beter weten "

Vol met Soros dollars en euro's.

70 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@66 Krijg erg het gevoel dat je het nu over jezelf hebt.

71 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@LGK ik wens u nog een geweldig uitzicht en succes met uw kalergi-plan. EU trol.

72 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
3
Meld

Komt die hoop stront van Vay ook nog even mee doen.

73 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

74 VaY    
6 maanden geleden door VaY

@72

Ik vindt het jammer dat u geen enkel inhoudelijk argument kon inbrengen

75 LGK    
6 maanden geleden door LGK
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

76 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper

@73

Ai, 2 tegen u, het wordt u teveel

Advies, kruip terug achter u geraniums

77 LGK    
6 maanden geleden door LGK
3
Meld

@75 Waarom is dat jammer? Mensen als Dumper zijn hun eigen grootste vijand. Wees blij dat zijn domheid altijd terug kaatst in zijn gezicht. Daarom komt hij ook hier Kalergi plotteren. Lekker laten doen.

78 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

@76 De GGZ is er ook voor jou. Maak er gebruik van voor het te laat is.

79 VaY    
6 maanden geleden door VaY
4
Meld

Haha LGK geeft een minnetje en een plusje voor zich zelf wat een totale losser

80 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
4
Meld

@76
"het genocidale plan om de autochtone naties en mensen van Europa te vernietigen, juli 2017"

Zelfde complottertheorie als chemtrails

Vliegtuigen verspreiden chemtrails
Maar de volgende dag spelen piloten in de tuin met hun kinderen

U verspeid onzin en kunt het niet eens onderbouwen

81 LGK    
6 maanden geleden door LGK
3
Meld

En die foto dan met de trotse eigenaren?

82 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
1
Meld

@76 Bij mij onbekende blogs kijk ik altijd graag even naar 'over ons' voor ik begin te lezen.

Daar staat in dit geval onder meer dit: "Om de mensen meer begrip te geven over de situatie in ons zonnestelsel, zal ik een paar zaken uitleggen over verschillende uitwijk-samenlevingen en hun ruimteprogramma’s.

In de laat-Atlantische tijd waren zowel de licht- als de duistere krachten openlijk op de planeet aanwezig. Toen deze planeet werd bezet door de Chimera en de Archons 26.000 jaar geleden, waren alle groepen die andere belangen en aanzienlijke macht hadden gedwongen om de oppervlakte te verlaten en ondergronds te gaan."

En dan dingen met reptillians en vliegende schotels. Heel gek, dan daalt mijn behoefte om artikelen van zo'n site te lezen naar het absolute nulpunt.

83 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@80 Een plotter in hart en nieren. Ik geef hem namelijk plusjes.

@83 Je moet eigenlijk ook niet klikken op die rommel.

84 VaY    
6 maanden geleden door VaY
2
Meld

@14
Ach ja, Arlene Foster.
Wel een vorm van gerechtigheid dat May, door die misgegokte verkiezingen uit te schrijven, nu met handen en voeten aan de DUP gebonden is. Om maar niet te zeggen dat die partij May bij de ballen heeft.

85 Nude    
6 maanden geleden door Nude
1
Meld

@84 Ik had toch dit niet willen missen: "In het begin van de 20e eeuw hebben de positieve Pleiadiers van Aldebaran besloten om de mensheid te assisteren om door de ruimte te kunnen reizen en ze zo te helpen om zich te bevrijden van de onderdrukking door Chimera en Cabal. Door middel van telepathisch contact met Marija Orsic van de fameuze Vril Society hebben ze instructies doorgegeven hoe een werkend ruimteschip gebouwd moest worden. Helaas werd de Vril Society overgenomen, eerst door de Jezuïeten door hun Rothschild agent Adolf Schicklgruber (Hitler), en later rechtstreeks door de Chimera door hun agent Karl Haushofer. Het is interessant om te weten dat de oorspronkelijke positieve Vril Society werd gefinancierd door de Esterhazy familie, een positieve ‘witte adel’ tempeliers familie uit Hongarije, die claimt zijn oorsprong te hebben in het Sirius sterrenstelsel.
Alhoewel het oorspronkelijke Vril project van de lichtkrachten op de korte termijn gezien had gefaald, heeft het op de langere termijn genoeg technologische kennis aan de mensheid gegeven, waardoor wij nu in staat zijn om de Chimera te verslaan."

86 Smiling    
6 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@86 Wauw. Dat wil je niet missen i.d.d. Dat die Dumper dat als bron gebruikt en mij dan in @54 een vreemd figuur noemt. Bizarro world.

87 VaY    
6 maanden geleden door VaY
2
Meld

Het artikel gelezen. Fake news

88 Jessez    
6 maanden geleden door Jessez
2
Meld

Tja dat hadden ze niet verwacht. Ze begrijpen nu dat als Theresa May verder niets doet de harde Brexit gewoon een feit is want daar heeft ze al toestemming voor van het parlement.

89 niet-alles-geloven    
6 maanden geleden door niet-alles-geloven
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Hiddema staat ver buiten de realiteit van de...
'Iemand die zo met geld omgaat moet niet de p...

11 uur geleden door Inter

Schokkende beelden: asielzoekers terroriseren...
Schokkende beelden: asielzoekers terroriseren...

16 uur geleden door Querulijn Xaverius,

Dodelijke slachtoffers crash A12 komen uit &e...
De Turkse gemeenschap in Den Haag is in diepe...

22 uur geleden door AD

RTL 5 trekt stekker uit talkshow Robert Jense...
RTL 5 trekt de stekker uit de slecht bekeken...

1 dag geleden door Moskowfiets

60% Nederlanders vóór afschaffi...
64% vindt religieus onderwijs niet meer van d...

12 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Neobullseye
60% Nederlanders vóór afschaffing religieus...
@150 Maar dan is het dus de /instelling/ die ...

minder dan een minuut geleden door Neobullseye

Rinze
Grote meerderheid Nederlanders zou tegen Nexi...
@4Dus omdat ik niet anti EU ben schijn ik v...

minder dan een minuut geleden door Rinze

Interessant
Twitteraars worden gek: noem één ding dat j...
@1 en @2Dat bericht krijg ik dus ook ...

minder dan een minuut geleden door Interessant

Marrie
60% Nederlanders vóór afschaffing religieus...
@143Door het islamitische onderwijs betalen...

1 minuut geleden door Marrie

solidsteel
Een kilometerheffing vinden we prima, een spi...
Een spitsheffing is wel echt cashen voor de o...

1 minuut geleden door solidsteel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig