nieuws

Kerk in Nijverdal bidt tegen horrorfeest Screams Avonturenpark Hellendoorn

Horrorfeest Screams, bij Avonturenpark Hellendoorn hebben ze er zin in
Horrorfeest Screams, bij Avonturenpark Hellendoorn hebben ze er zin in © Avonturenpark Hellendoorn
In de kerk Beth Shalom in Nijverdal wordt vanavond een extra bidstond gehouden als tegenreactie op het horrorfeest Screams van Avonturenpark Hellendoorn.
In een uitnodiging op de eigen website roept de kerk haar eigen leden en die van andere kerken op om naar de extra bidstond te komen. "Om verder geestelijk tegenwicht te bieden aan dergelijke demonische invloeden, houden we deze bidstond vanaf 18.30 uur."
De kerk hoopt op een zo groot mogelijke opkomst. "We roepen jullie allen op om hierbij aanwezig te zijn en deze strijd te voeren in de wetenschap dat we meer dan overwinnaars zijn en Jezus reeds de overwinning over de demonische machten heeft behaald!" De extra bijeenkomst is volgens Beth Shalom ook een mooi moment om verder te verbroederen. 

154 'engerds'

Bij Avonturenpark Hellendoorn weten ze dat de kerk een extra bidstond houdt. Bezoekers van Screams, dat om zeven uur vanavond begint, gaan er niets van merken. Het park verwacht geen kerkleden aan de poort. "Ik begrijp dat ze met elkaar in gebed gaan in hun eigen gebouw in Nijverdal", zegt Rene Peul van het Avonturenpark.
Peul heeft zin in de avond. "Wij gaan een heel leuk feestje vieren", zegt hij. "De voorbereidingen zijn in volle gang. Er lopen vanavond 154 acteurs in het park. Die worden nu klaargemaakt voor hun rol. Ze zien er in het daglicht al eng uit, dus dat belooft wat voor vanavond als het donker is."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.