Yo kocht het dijkhuisje in 2008 voor haar moeder.
Volledig scherm
Yo kocht het dijkhuisje in 2008 voor haar moeder. © Bekende Buren/ ANP (fotomontage)

Yolanthe verkoopt dijkhuis met ton verlies aan Volendammer

Voetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een verlies van maar liefst 120.000 euro geboekt op haar dijkhuis in Volendam. De woning is vorige week, nadat het jarenlang niet van eigenaar wisselde, verkocht aan de Volendamse Nick.

  1. Khalid Kasem krijgt waarschuwing voor ‘verwijtbaar’ handelen

    Khalid Kasem krijgt waarschu­wing voor ‘verwijt­baar’ handelen

    Khalid Kasem heeft volgens de Amsterdamse deken van de Orde van Advocaten tuchtrechtelijk verwijtbaar gehandeld, door het aanbod te doen ‘een derde’ te betalen. De presentator en oud-advocaat krijgt daarvoor een waarschuwing. Bewijs dat Kasem daadwerkelijk een ambtenaar heeft omgekocht heeft de deken niet gevonden. Dat is de uitkomst van het onderzoek, dat startte nadat het AD in januari publiceerde over geluidsopnames gemaakt door Peter R. de Vries.
  2. Inflatie merk je ook op de camping en je betaalt steeds vaker voor energieverbruik
    PREMIUM
    7 trends

    Inflatie merk je ook op de camping en je betaalt steeds vaker voor energiever­bruik

    Tent, slaapmat en slaapzak mogen weer van zolder, want het paasweekeinde is voor veel Nederlanders het startsein voor het kampeerseizoen. Welke tent schaffen we dit jaar aan, is er nog plek en wat gaat het kosten? Experts praten je bij over 7 opvallende ontwikkelingen op de camping. ,,Het interieur van caravans en campers wordt steeds luxer. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de toename van het aantal airco’s.”