De achterzijde van het DRU-complex in Ulft, met rechts het fietspad.
Volledig scherm
De achterzijde van het DRU-complex in Ulft, met rechts het fietspad. © Jan Ruland van den Brink

Tieners opgepakt voor neerslaan man onder ogen van gezin

ULFT - Twee tieners zijn opgepakt voor het mishandelen van een man op het fietspad achter het DRU-complex in Ulft, afgelopen zondag. De man werd van zijn fiets geslagen en vervolgens onder de ogen van zijn gezin mishandeld.

14 reacties

  • Piet Paaltjes

    5 jaar geleden
    lijkt me niet, als je iemand aanspreekt en niet getraind bent kan je in zulke situaties escalatie krijgen, mijn reactie staat als een blok en ik sta erachter.nogmaals agressie is niet ok in geen enkel geval, daartegenover staat dat agressor een aanleiding is gegeven en de escalatie een feit was. vandaar mijn eerdere reactie.si vis pacem, para bellum 
  • Arnhemmertje

    5 jaar geleden
    Denk dat de verlenging met 14 dagen voorarrest al aangeeft dat er straf zal volgen voor de 18 jarige. Er staat een wel hele vreemde reactie tussen deze reeks en wel dat als men iemand aanspreekt op fout gedrag dat dit kan betekenen dat men mishandelt word met alle gevolgen van dien. Deze denkwijze zal moeten leiden tot een nog hogere straf als deze redenatie gebruikt word door de verdachten als blijkt dat zij strafbaar zijn.
  • Piet

    5 jaar geleden
    Reden voor de mishandeling? Ehm..... er is nooit een reden voor mishandeling.
  • Erik

    5 jaar geleden
    Waar denk je dat een 17-jarige het allerbeste crimineel gedrag kan leren? Precies, in de gevangenis.
  • Antonio

    5 jaar geleden
    de mattenklopper is voor kwajongens/blagen. Misdadigers verdienen een celstraf voor zware mishandeling of poging tot doodslag.