More

    RECENTE POSTS

    Hipster apparel voor Pannenkoeken

    Ben je als alu-hoedje eindelijk ook zo ver dat je een houthakkersoverhemd hebt durven kopen en je scheerapparaat aan de wilgen hebt gehangen, is er geen anti-straling hipster apparel voor je hoofd te krijgen.

    Want je kan dan wel toegetreden zijn tot het rijk der hipsters, onwelgevallige straling is nog steeds niet iets waar jij en/of je kroost op zit te wachten.

    GEEN PANIEK EN BLIJF KALM! Want gelukkig zijn daar de hipsterboys en girls van SHIELD uit Londen. SHIELD heeft namelijk via een heuse kickstartercampagne net genoeg geld binnen kunnen trekken om haar met zilverdraad doorvlochten mutsjes en petjes te fabriceren. Dit zilverdraad zorgt er voor dat je nooit meer ergens last van hebt. Het werkt werkelijk tegen alles!

    Our headwear is antibacterial, antimicrobial, antiradiation, antiodor, antistatic, and radar and infra-red invisible. It has electric field shielding (EMI), radiofrequency shielding (RFI) and microwave shielding

    Nou, dat is me toch een partij fantastisch! Nooit meer last van bacteriën, microben, geurtjes, statische elektriciteit, radarfrequenties en infraroodstraling op je bolletje. De rest van je lichaam heeft er blijkbaar geen last van, maar je bolletje kan er niet tegen en dat moet dus beschermd worden.

    Vanaf slechts €32,- is de bovenkant van je hoofd beschermd tegen… erh… dingen, gevaar van buitenaf of zo. Dat is toch een koopje!

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    4 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    4 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Monade
    12/12/2016 - 15:03 15:03

    Oh, ironie. Het grootste gevaar van een hipsterhoofd komt van binnenuit.

    Dit is een veul betere en goedkopere oplossing:

    Toxteth O'Grady
    Beheerder
    12/12/2016 - 15:39 15:39

    “Nooit meer last van bacteriën, microben, geurtjes …” Mooi, zijn we gelijk van die penetrante dreadlock-poepgeur af.

    Der Webmeister
    Beheerder
    12/12/2016 - 17:04 17:04

    een gebreide aluhoedje… bonkbonkbonk

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN