door Havermout in Media  ·  39 Reacties

  • 1
  • 416x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi man, zo divers dat er geen nederlander meer aan te pas komt.

4
1 caso

Kaaskop is al gelijk zo lekker beledigend. Duidelijk dat het doel is, dat wij anderen interessanter, beter, belangrijker gaan vinden dan onszelf. En dat ons die andere culturen en hun ideeën door de strot worden geramd bij elke gelegenheid. Als je geen belangstelling hebt, ben je he-le-maal fout.

5
2 Wendel

Sociale identiteit is ook gewoon een verschrikkelijk interessant onderwerp om eens dieper over na te denken. Best confronterend ook wanneer je de kennis over dit onderwerp gebruikt voor zelfreflectie. Sociale identiteit is een manier om onze wereld makkelijk en overzichtelijk te maken, je deelt jezelf en anderen op in hokjes. Maar zodra je al die denkbeeldige barrières weghaalt, staat het wereldbeeld dat ooit zo vanzelfsprekend leek opeens op losse schroeven.

Probeer jezelf maar eens te omschrijven zonder daarbij aan sociale identiteiten te refereren.

12
3 Gewoon een student

@3 Of nog beter. Probeer anderen maar eens te omschrijven zonder daarbij aan sociale identiteiten te refereren.

10
4 Gewoon een student

@3 SJW's hebben er idd moeite mee. Die doen niet anders dan mensen in hokjes plaatsen.

5
5 solidsteel

@5 , ze hebben moeite wat voor iedereen aanstootgevend kan zijn. Ze vinden BBQ al racistisch, omdat de man het vlees loopt te meubelen, en de vourwen aan tafel maken de sla klaar. . . . . . .

5
6 caso

@5 Er zijn inderdaad ook voorbeelden van zogenaamde 'SJW's' die 'identity politics' bedrijven. Sociale identiteit kan namelijk voor activisten en politieke bewegingen een belangrijk 'gereedschap' zijn. Sociale identiteit is namelijk niet alleen bruikbaar voor groeps-identificatie, maar ook voor politieke mobilisatie.

Vooral groepen die zich 'benadeeld' of 'ongehoord' voelen maken vaak gebruik van identity politics om voor hun groepsbelangen op te komen. Black lives matter, feministen, nationalisten etc.

10
7 Gewoon een student

Goh zeg wat een openbaring.

5
8 Yiroesh

het beste is gewoon iedereen naar zijn eigen land en continent .
waarom de boel hier komen verzieken en blijven als het niet bevalt?
waarom een heel volk en hun land dwingen om de gewoonten van barbaren aan te laten nemen en alles wat dat volk eigen is weg te nemen of zelfs te verbieden,terwijl ze hier maar te gast zijn toch hun wil op leggen aan de oorspronkelijke bevolking.
en de politiek doet net of er niets aan de hand is.

5
9 ongelovenloos

@9 Maar wat is nou precies iemand's 'eigen' land of continent?

Ik ben geboren en getogen in Nederland. Mijn opa aan mijn vaderskant in Nederlands-Indië, als zoon van Duitse migranten. Zijn overgrootouders waren Oostenrijkers.

Voor Amerikanen, Australiërs en Zuid-Amerikanen wordt het helemaal lastig, omdat die in overgrote meerderheid allemaal afstammen van Europese migranten. Allemaal maar weer terug naar Europa dan?

Als je nog verder teruggaat in de tijd ...

Kortom, dat hele 'blut und boden' idee is gewoon lariekoek.

7
10 Gewoon een student

@10 : Waarom worden wij dan uit islamitische wijken getrapt? DAT is pas Blut und Boden, moderne stijl, op naar het wereldkalifaat.

Bovendien doet u doelbewust onnozel om Nederlanders het recht op hun eigen land en de vruchten van de arbeid van hunzelf en hun voorouders te ontzeggen, terwijl u heel goed weet, dat in alle niet-blanke landen blanken aan genocide worden onderworpen, daar heeft men geen scupules over en je hoort er ook Amnesty International noch de EU, de UN, de VS of onze eigen overheid over.

Mensenrechten gelden voor iedereen, behalve blanken. Koloniën mag niet, behalve als je blanke landen koloniseert. Of niet soms?

4
11 Wendel

WIJ kunnen nergens anders heen, vroeger of later worden we daar uitgemoord. Waarom hebben blanken als enigen geen recht op zelfbestuur in hun eigen vaderland, het land van hun voorouders?

Al die dingen die u opnoemt van uw afkomst, gelden niet voor het overgrote deel van de autochtone Nederlanders. Blanken in US en Australië e.d. leven daar al ettelijke generaties en zijn volledig ingeburgerd. Als mensen hier meer dan één generatie wonen zijn ze Nederlanders en wordt er moord en brand geschreeuwd door de hele wereld dat ze gediscrimineerd worden, terwijl de enigen die hier echt gediscrimineerd worden, met sociale woningen, vaste banen, o.a. als ambtenaar, en binnenkort ook in de zorg, dat zijn de autochtonen.

3
12 Wendel

@11 Voor iemand die een ander beticht van 'onnozelheid' doet u zelf toch bijzonder onnozele uitspraken.

4
13 Gewoon een student

@4 Probeer anderen maar eens te omschrijven zonder daarbij aan a-sociale identiteiten te refereren.

1
14 upanddown

@12 Ik heb echt medelijden met je. De wereld waarin je denkt te leven bestaat eigenlijk helemaal niet.

Ten eerste; Er is objectief gezien helemaal geen WIJ. Die WIJ bestaat alleen als we er zelf in geloven. Wij bepalen helemaal zelf wie tot de WIJ behoort en wie tot de ANDER. Een sociaal proces van groepsidentificatie ligt hierbij aan de grondslag

"Al die dingen die u opnoemt van uw afkomst, gelden niet voor het overgrote deel van de autochtone Nederlanders. Blanken in US en Australië e.d. leven daar al ettelijke generaties en zijn volledig ingeburgerd"

Inburgeren is niet heel moeilijk wanneer je de bevolkingsgroep die er daarvoor leefde hebt afgeslacht en hun grond hebt ingenomen ...

Van mij hoeven Amerikanen, Australiërs en Zuid-Amerikanen overigens helemaal niet terug naar Europa. Dat was tenslotte ook niet mijn idee, maar die van een ander. Maar als je echt een aanhanger van de blut und boden theorie bent, en je bent geen hypocriet, dan zou dat dus eigenlijk wel moeten.

Verder kan ik niet anders dan concluderen dat u lijdt aan paranoïde waanbeelden. U leeft met een buitengewone angst voor out-groups, geheel gebaseerd op uw eigen paranoïde fantasieën.

6
15 Gewoon een student

@2 “Kaaskop is al gelijk zo lekker beledigend”

Belgen noemen Hollanders als sinds heugenis kaaskoppen (of keeskoppen).

0
16 JackKropotkin

@2 En Hollanders noemen Belgen dom en hebben de grootste hekel aan alles wat uit Bruxelles komt question

1
17 Mrs. K

Oeps, @17 is @16

0
18 Mrs. K

@12 "Waarom hebben blanken als enigen geen recht op zelfbestuur in hun eigen vaderland, het land van hun voorouders?"

... is dit trumpiaans geneuzel ... ff denken?

Noord Amerikaanse Indianen
Palestijnen
Aboriginals
Zuid Afrikanen (tijdens apartheid)
Tibetanen
Oeigoeren
Koerden
etc.

... maar, de 'blanken' zijn toch echt 'zielug' hoor - het is zo uniek wat blanken overkomt

9
19 Jewkakka

@7 Idd , en juist dat maakt deze groepen zo verschrikkelijk hypocriet.

0
20 solidsteel

@12 Volledig inburgeren als blanke in de VS of Australië was niet zo moeilijk aangezien ze de oorspronkelijke bevolking uitgemoord en/of verdreven hebben :-/

1
21 foshizzle

@9 Dat worden dan gigantische volkverhuizingen moet je nog wel even bepalen hoe ver je terug gaat in de geschiedenis maar laten we zeggen 500 jaar terug dan gaat het al om om 1000 miljoen mensen als het er niet meer zijn.

2
22 21st Century Guy

Ich bin ein Käsekopf herrlich!!!!.

3
23 Bets Muts

@20 Niet per se. Tenzij ze zich openlijk uitspreken tegen 'identity politics' in het algemeen. Dan zou het inderdaad behoorlijk hypocriet zijn.

5
24 Gewoon een student

@24 Alleen de nationalisten vallen daar niet onder, maar al die andere groepen doen alleen aan identity politics en beweren vervolgens er tegen te zijn. Dus hypocriet.

4
25 solidsteel

Ik gebruik mijn mes, om kaas mee te snijden, een ander cultuur, ach die doen er iets anders mee.?

2
26 Bets Muts

@23 Sie sprichen immer mehr Deutsch sind sie kein Kraut ?....

1
27 21st Century Guy

@26 Die gebruiken het voor Turks brood......

3
28 21st Century Guy

FOUT.

3
29 Bets Muts

@26 @29 Uhmm ... voor shoarma dan?

4
30 Gewoon een student

@30
De hals van een onverdoofd,ongelovig lammetje ...

2
31 Hangingmen

Herrlich sauerkraut.

2
32 Bets Muts

@31 Nooit geweten dat er ook religieuze lammetjes bestaan.

Maar goed, bent u een vleeseter? Ik zelf in ieder geval wel, maar in tegenstelling tot u weet ik dat je als vleeseter beter gewoon je mond kan houden wanneer het op dierenleed bij vleesproductie aankomt. Je beland dan namelijk al snel in een moeras van hypocrisie.

6
33 Gewoon een student

@31 Juist. tot later, Ik ga na zoveel tijd weer eens snookeren.

2
34 Bets Muts

@33
Wat een lulkoek...

1
35 Hangingmen

@7 , klopt helemaal. Goed interview gezien met Jordan Peterson, die fileerde paar van die linkse muurbloempjes compleet.

0
36 caso

Hij zal wel lekker veel subsidie hebben geslurpt met deze reclame-campagne voor de multikul.

0
37 Wendel

@36 : Dat zou allemaal grappig zijn, als ze niet de rest van de bevolking probeerden in de tang te nemen, dingen op te dwingen, waaronder hun bij alles voorrang moeten geven, door middel van agressief slachtoffergedrag. Verborgen narcisme, noem je dat ook wel.

0
38 Wendel

@33 : Er bestaan al sinds mensenheugenis slagers. Dat is waarom er meer en minder gevoelige mensen bestaan. Zodat de noodzakelijke rollen binnen de gemeenschap vervuld kunnen worden, die je nodig hebt om als gemeenschap te overleven. Wat daar hypocriet aan is, vind ik onduidelijk.

1
39 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@9Stil of luidruchtig, je hoort op zo'n avond niet te demonstreren.Dus direct oppakken die figuren en als ze er tòch blijven staan met hun ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ach jeee daar hebben we er weer een, een van de vele verhaaltjes vertellers tegen redelijke vergoeding!...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@69Al wéér niet goed gelezen!.Ik heb het over vluchtelingen, niet over asielzoekers. Niet alle vluchtelingen zijn asielzoekers en niet all...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

20 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

36 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

37 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

38 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

39 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

40 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Dakota Johnson Porn VideosR/girlsfinishingthejobBig Bootyebony PornXvideos India ComLove And Death RedditPorns PhotosSamantha Hanratty NudePassionste PornKharismatic LeakBengali Porn MmsUncouncious PornNaked Gay BlackmenBrooke WhyldeIndian Sex Bf VideoXxx Parody MoviesJayden James GangbangPornos Gratis AnalesBdsm TrstAveragepenis RedditPorn ZapKatrina Blue FilmKannada Sex Video BfPorn Hot BigHd Cum PornForced Fantasy PornMamaplugdF/m SpankedDocyor PornNude BloundsXxx Hd Video XxxXxx Porn Hd ImageFucked By A HorseAfrica Ka BfLegend City Mia MalkovaWife SwappingElizabeth Olsen HotnessGina FerreroPorn RabbitTaboo Videos TvAlexa Pearl DildoHuge Boobs BikiniCasting Cough HdAllpornFree ToomicsJapenese Porn StarAnimated P O RnFilme Sexo BrasileirosFurries TitsIndian Sex 2019Brazzers Sex TubeRiley Mae Lewis NudeBooty Xxx VideoBelle Delphine AnalVictoria Pedretti NakedGf Bf NudeSettled Out Of Court Christy Lovegracie JaneFucktubeStori Sex VideoMilfroom ComSlipshineBlindelashes19Free Bbw PornStreet BlowjobsTwitter SlutsRarbg. ...EllyandnickMami Ki XxxArmy Gay PornOpen English Sex MoviePrivate SocietyAlejandra Quiroz PornActress SexingMastervasionIndia Xxx InSunny Leone Sexy SongAmateur Nude ChubbyErin SwallowsBrazilian OnlyfansCumcatchersCrissy Moran NudeKissing Xxx VideosBhojpuri Heroine SexSex PojSex 4k ComSil Pack Sex VideoHen Tai PicsTelanjangKorean Affair MovieExoticaxxx OnlyfansSexe HentaiePornhyb.As Novinhas Do ZapKat CummingMilf Videos ComAnri Okita PornXxxn VidioDrtubeMoms A Porn StarParadise HentaiTube HandjobPornhubsisErika Eleniak NakedHalle Berry NaketNeha Singh NudeAeroplane Sex VideoEbony EroticaDanielle Bregoli Only Fans LeakIndian Hd Sexy MovieFree Pornhd DownloadAsian Sex Diary VrIncesest PornLauren Louise NudeSex Girl Hd VideoIndian Sex Hd FullBound And GangbangedAmateur Asian MilfKorean TeenpornSkylar Vox BbcPornô Brasil AmadorXxx Sex PicWwe KissHana NudesGot SexAidra Fox FacialBrasil Nude BeachesPornohentaiHenatai LesbianPorn DarkJudy Hopps HentaiChimocurves NudeFree Video Porn BlackGeorgina Rodriguz NudeSex Picture VideoHardest FingeringCosta Rica HookersWife Share DpReddit Used PantiesOrn HuNake MenEmma PaigeTeen Nude GifSavidoWwwxxxhindiSex Auntys VideosFilthy Family PornPorn JaponesBrazzers Fee PornQuenoviasDragontranslationTik Tok For Sexs