VVD-raadslid Tom van Beek stapt op na integriteitskwestie

WINTERSWIJK - Het Winterswijkse VVD-raadslid Tom van Beek stapt op. Dit vanwege een integriteitskwestie waar hij bij betrokken was.

9 reacties

  • theo

    6 jaar geleden
    Kun je toch zien dat ze niet te vertrouwen zijn die VVD ers
  • Piet Paaltjes

    6 jaar geleden
    weer eentje minder...fijn man die najaarsschoonmaak, nu de rest van politiek Nederland nog
  • RobertMeijer

    6 jaar geleden
    Tja, dat is wel een goede vraag. Maar goed, ik denk dat het vergrijp op zich niet zo veel te maken heeft met het zijn van VVD-raadslid. Gewoon met een wat gemakzuchtige ("het zal wel loslopen met deze illegale gedraging") insteek. Niet netjes, dat klopt, maar ook weer geen ernstige schending van het raadsambt.
  • lida

    6 jaar geleden
    Altijd prettig mensen die annoniem reageren .Hans Willemsen
  • Theo

    6 jaar geleden
    Hier wel een VVD-stemmer (maar inmiddels met veel plaatsvervangende schaamte). Inderdaad is dit geen integriteitskwestie maar gewoon onrechtmatig en strafbaar. Hoe kan het toch dat de VVD zoveel mensen met afkeurenswaardig gedrag aantrekt?
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?