door Havermout in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 34
  • 855x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tuurlijk niet, die zijn Rutte niet elitair genoeg. Daar kan hij toch geen leuke toekomstige baantjes ritselen. Net als het andere plebs, waar ze ook totaal geen oog voor hebben.

2
1 Remkraan

Mensseen.. voel je toch niet gediscrimineerd
Rutte en co heeft geen oog voor de totale bevolking

5
2 sativa

Tuurlijk, waarom zou je je druk maken om de rekening. Het is niet dat die uiteindelijk betaald moet worden of zo...

10
3 Yiroesh

dat zijn in hun ogen onrendabelen, ze hebben liever dat ze dood vallen, dan gaan ze eens kijken of er nog bruikbare organen in zitten. dan brengen ze nog iets op. question

2
4 120db

Het smerigste kabinet ooit. Burgers jaren lang de strop om te nek hangen en uitbuiten en als er miljarden verdeeld moeten worden gaat het naar het bedrijfsleven. De voedsel banken groeien als kool, er leven miljoenen mensen onder de armoede grens en er gaan kinderen zonder ontbijt naar school.

Zelfs al gaat er miljarden naar het bedrijfsleven gaat Unilever naar de UK en schrapt Akzo Nobel die miljarden euro,s winst heeft gemaakt in de afgelopen jaren banen. De twee christelijke coalitie partners Segers en Buma de luizen in pels van de Nederlandse politiek moeten zich doodschamen.

2
5 zoutzuur1

De kabinetten Rutte hebben niet alleen geen oog voor de zwakkeren in de samenleving. Ze beroven hen ook nog eens van de meest basale voorwaarden voor een beetje prettig leven door deze groep onevenredig zwaar te belasten en rijken te bevoordelen.
Rutte is een ijskoude boekhouder en manager die volkomen schijt heeft aan de noden van het gewone volk. Ik wantrouw die man en zijn aanhang als de pest.

2
6 bozeman

@4 erger nog rutte parasiteert op en over de meest kwetsbaren van onze samenleving,
zo zwak en laf om telkens de zwakste te pakken te benadelen en te laten op draaien...

2
7 Gratiebarmhart

@4

Klopt, het zou zo in hun verkiezingsprogramma's verwerkt kunnen worden, alleen zal het er dan in heel mooie woorden staan zodat je zou kunnen denken dat ze om je geven.

1
8 Voorzittershamer

Is ook logisch omdat de kwetsbaarste mensen geen politieke stem hebben of lobbyisten kunnen sturen waar politici overduidelijk een zwak voor hebben. Rutte vertegenwoordigd vooral bedrijven en individuen die minstens 2x modaal verdienen en/of een goedgevulde bankrekening hebben.

1
9 Beowulf

Onrendabel heeft een dubbele betekenis gekregen.

1
10 caso

Op korte termijn zijn er toch ook geen verkiezingen, dus niet zeuren. Jullie hebben dat tuig gekozen en leef er dan ook maar mee, volgende keer beter dan.

13
11 niet-alles-geloven

@4 Klopt pensioenleeftijd naar 80 maar organenoogst leeftijd, verplichte euthanasieleeftijd van onrendabelen naar 70. En het 1e getal elk jaar een jaar omhoog en het tweede getal elk jaar een jaar omlaag. Of breng ik de neoliberalen nu op een idee?

0
12 Conradijntje

Eigenlijk een open deur, aangezien de grootste en dus machtigste regeringspartij openlijk voorstander is van een nachtwakerstaat, dus een natie zonder verzorgingsstaat. Dat scheelt het bedrijfsleven en de VVD-achterban namelijk een hoop belastingheffingen.

1
13 Black65

Tijdens Rutte II hebben ze ook het PGB om zeep geholpen.
Bij dit kabinet moet je niks mankeren, doe je dat helaas wel dan ben je niet gezien. Ze zijn de kwetsbare medemens liever kwijt dan rijk. Oprutte.

1
14 Interessant

Alle Kabinetten Rutte tot nu toe, zijn alleen maar aan het bezuinigen en pleisters aan het plakken als er misstanden in de zorg zijn. Het zorgstelsel heeft een aantal grote weeffouten. Over de Zorgprofessionals hoor je mij niet, die doen echt hun best wel.

2
15 Arno82

@12
zit er dik in dat je ze op enge ideeen brengt.

2
16 120db

Tjonge Tjonge Tjonge en dat hebben ze zo maar helemaal onderzocht waar bevonden!

Hoe komt het toch dat burgers dat al een hele tijd weten, die staan meer in de echte wereld natuurlijk!

1
17 Zie Hier

Als men echt iets wil veranderen stem dan de SP De partij die echt voor de zwakkeren opkomt en geen verkiezing bedrog pleegt ook als andere partijen dat van hen willen.

2
18 yanyans

@3
Het gaat er niet over of de rekening wel of niet wordt betaald. Het gaat er over dat het zorglandschap te complex is geworden voor kwetsbare groepen. Zij lopen daardoor zorg mis omdat instanties de rekening boven de zorgvrager stellen.
Jij zou het ook niet op prijs stellen als je met een hartinfarct op straat ligt en het ambulancepersoneel pas gaat reanimeren als ze je zorgpas hebben gevonden.

1
19 _Kapnah_

@13 , het gaat idd richting dystopia ja.

0
20 caso

Het kabinet heeft alleen oog voor de lobbyisten,het volk [stemvee] hebben ze alleen even nodig met verkiezingen,dan worden de worsten weer uit de kast gehaald om naar het volk [stemvee] te hengelen.Asociaal zijn is helemaal "in" aan de top.

1
21 Wiebe Nik

Laat de onrendabele ( zwakkere, hulpbehoevende ) NL ' ers maar barsten
Zij leveren geen geld op en kosten alleen maar geld, is het duidelijke signaal van het kabinet Rutte.
Maar statushouders die direct in de bijstand belanden zijn van harte welkom en worden in de watten gelegd door het kabinet.
Ziek land NL!

2
22 Fleur48

@22
++++++++++++++

1
23 120db

@22 Kom kom, niet zo zielig doen. Deze "kwetsbare groepen" leven ook gewoon van het staatsinfuus hoor. Dat maakt ze nu juist onrendabel.
Ze doen dus niets onder voor de statushouders.

12
24 Yiroesh

* Verwijderd door de redactie *

25 vraagtekenveertje

@24 ,

Ik doel dus op onderstaande burgers uit het artikel die het verder maar moeten uitzoeken als kwetsbare, hulpbehoevenden.

" Het gaat vooral om mensen die langdurige zorg nodig hebben, zoals psychiatrisch patiënten, demente ouderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking."

0
26 Fleur48

@24 wat maakt jouwen rendabel voor onze samenleving dat jij deze uitspraak kan doen?

tussen deze mensen zit een grote groep mensen die meer als jij rendabel voor de gemeenschap zijn geweest dan jij.

0
27 nikkytha

Die 1.9miljard moet ook gebruikt worden voor compenseren vissers die veel geïnvesteerd hebben in school-vissen en boeren die geïnvesteerd hebben en ook door regelgeving en nu dreigen failliet te gaan. Ook de koopkracht berekeningen blijken niet te kloppen weer in nadeel van de burgers. Afschaffen van BTW verhoging is goed voor koopkracht en armoede bestrijding.

0
28 jkteg

De noodklok van de Nationale Ombudsman, de Algemene Rekenkamer en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP)?!
Dan is het nog ernstiger dan ik zelf óók al om me heen zag!!
question

11
29 Uit Den Haag

kabinet weg ermee!

0
30 Jan met de korte achterlul

Eigen kwetsbaren eerst!

0
31 Wil je niet weten

@24 + Het schijnt weer SP-ledenweek te zijn, hier op NK. Boze onrendabelen lol

1
32 Mrs. K

@26 Inmiddels heeft inmiddels 1 op de 10 jongeren een “verstandelijke handicap”. Sinds ADHD en autismespectrum gemedicaliseerd is en een rugzakje oplevert zijn de aantallen “jongeren met een verstandelijke handicap” razendsnel gestegen.

0
33 Mrs. K

@32 Tjah dat SPVV volk met hun zieligheidsindustrie...

How's Jerusalem? question

1
34 Yiroesh

@34 Zo leuk, beste vakantie ooit! Iedereen is aardig en het eten is heerlijk. Zoals je zei idd heel veilig: je kunt midden in de nacht door donkere steegjes lopen. Het OV is ook super geregeld. We waren van plan alles met taxi’s te doen maar is niet nodig. Heb ook al een kat geaaid en een vrouw die alle zwerfkatten in Jeruzalem voert geld gegeven voor kattenvoer question

0
35 Mrs. K

@35 Hahahaha kijk nou uit met die katten... question

Maar nice dat het bevalt. Wel rekening mee houden dat morgenavond en zaterdag niets open is. Geen OV, geen restaurants, geen (super)markten, geen taxi's, soms zelfs geen liften. Wel een goed moment om lekker rustig door de stad te lopen.

Ja zolang je in het goede gedeelte blijft, is er niets aan de hand. Ik zou de oostkant van de stad alleen niet uitproberen question

1
36 Yiroesh

@36 Haha die slaan we over, de Oostkant question We zitten trouwens net om de hoek bij Memri, het Middle East Media Research Institute, dat we op YouTube volgen. M’n Hebreeuws gaat trouwens met sprongen vooruit: ik kan al een volledig in het Hebreeuws beletterde magnetron gebruiken (waar geen startknop op zit en die je moet programmeren) question

1
37 Mrs. K

@27 Oh nice ik kijk die ook veel op youtube haha. Waar ergens zit je dan? Downtown bij Jaffa of...?

Haha altijd handig om te weten question het leert wel makkelijk he. Zeker omdat veel Israeli ook helemaal niet zo goed Engels kunnen.

1
38 Yiroesh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

32 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Kenna James XxxMughal PornSunny Leone Sec VideoXxx NarutoFemboy Cum CompilationBrazzees3xAsiancumslutJena Fisher NudeAnjali Sex PhotosKing NoirexxxXxx Video Full RomanceLildedjanet OnlyfansCouples Amature PornGrannys Naked PicsTeenies KissingShivani XxxMom And Sun XvideoRae Lil Black HentaiedSakura_pieWomen FingeringJapanese Love SexBollywood Hot Sex SceneWife Got BlackedCalleg PornDriversigHot Xnxx TvPornstar Sara JayWeb Series Adult VideoTelugu Girls PornOld Man And Girl XxxMiley Cyrus PuusyFilmes Pornô Brasileiro GrátisOnlygans VazadosMaseeati XxxNagasawa MarinaPornooPor LesbiansAmime Lesbian PornCreampies In HdCharlie D Amelio NudesXvidioes ComNaughty Xxx VideoXxx Telegram GroupLots Of Cum HentaiLooking For SexPorngames.xomFilm Porno ViolentSexo Con Mi NoviaBrqzzers AnalLndian Xxx ComPorn CruisesNew PornostarsSexy Bhabhi ComReb TuberKaterina Carney Onlyfans LeaksHentais AdultoSexe HotPuta LoqueraShadyshainarae PornHorse FutaSoli MilfWww Xxx Hindi Movies ComEbonyassholeXxx LlXmoviesFamily Guy HenyaiMature OrgiAngela White CheatHanimetv.comAmounrath PornHailee Steinfeld NudeGirls Gone Wild FullXhxhxOutdoor BfSpang Bank ComBreckie Hill Jonny SinsMotheless PornAagmaal ProDsei XnxxKick PornHentai Em QuadrinhoShowing Boobs GifDesi Sucking VideosWwe Leaked NudesLatian Porn StarsKolkata Ki Blue FilmSex Teacher Video HdLow Quality X VideoBangla SexiyFilme Pornô BrasilPron EbonyXvideo Bengali BoudiIndian Viral Porn MmsMarwadi Aunty Ki ChudaiFutanari DockingFree Romantic Porn VideosIndian Xxx Free DownloadWife Swip PornSex Video New VideoEstephaniaJennifer Connelly Nude SceneBrandi Love Full MovieNaughty AmericansMilf DoggyRomeo And Juliet PornKay ParkerSunny Leone Bf FilmIndian Wife SuhagraatCuñada PornSexo Anal Com TravestiSucking A Massive CockDeniz BarutHardcore Lesbian ScissorNude Beech VideosTik Tokers NuasFischl HentaiFirst Night VideosMasala Porn VideosSite Pornos BrasileirosMissax MovieMature Aunty FuckChudai With Hindi AudioSexy Feet JoiEliza Ibarra BjManga Porn ComicsPornografia ViejitasPati Patni SaxIndian Outdoor NudeUltraman PornPornmovei21naruralsTitboobsAnal Gone WrongTracer PornMayanti Langer Hot PicSexxxxyyyHindi Sex Aunty VideoIndian CxxxKatt Leya CamsodaMother Daughter 3sumEscorteNsfw Online GamesVidio Pornor GrátisShemale Fucks MalePorn Mom SexyLivescortreviewChartubeteAnal Sexy VideoCid Xxx VideoXxx Video Of Hd