door Keulen in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 2
  • 671x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Steentje van eigen deeg.

10
1 Hans Brinker

"De Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever blijft slachtoffers vergen. Een Palestijnse vrouw kwam om toen zij in haar auto werd getroffen door een grote steen. Een Palestijnse man werd gedood nadat hij een aanval zou hebben uitgevoerd. En een Israëlische politieagente schoot een Palestijn ‘voor de lol’ in de rug."

Moet ik nog verder lezen? question

16
2 DikkeTor

Het lijkt wel NK kwadraat, wat een teringzooi .. : (

3
3 Schildpad

47-jarige A’ishah al-Rabi, een moeder van zeven kinderen.
En wie gooien er gewoonlijk stenen?
De voortplantings-rate is trouwens behoorlijk beangstigend te noemen.

6
4 Positivo

@2
Alles lezen Tor! : )

2
5 Schildpad

Is er een voetbalwedstrijd op tv?

4
6 Wylde Gjert

"extremistische kolonisten"
"extreemrechtse kolonistenhoek"

Hoe lang is dat daar eigenlijk al aan de gang?

0
7 Schildpad

Alweer?

2
8 chouffleur

Zijn die filistijnen nog steeds niet op?

5
9 chouffleur

@7 Al efkes...

0
10 Hans Brinker
11 Schildpad

Nu heb ik wel een redelijke vraag. Hebben de Palestijnen zelf wel een rechtssysteem? (even vergeleken vanuit het midden). Vaak lijkt het alleen zo dat Israëliërs Israëlische militairen bestraffen voor slechte dingen.

4
12 DikkeTor

*Flats*

3
13 grovi

@1 Lol, ik had precies hetzelfde geschreven en het bijna geplaatst, tot ik net op tijd jouw reactie zag.

@12 Ja hoor. Levenslange verering van terroristen en moordenaars en ook nog geld toe. Wie nog verder gaat krijgt een baantje in de top. Dat is het “Palestijnse rechtssysteem”.

3
14 Mrs. K

@14 LOL

3
15 Hans Brinker

@14 en het Israëlisch systeem maakt een moordenaar premier, wat is het verschil?

Corrupte faal democratie

9
16 Jewkakka

Slechts een "onderzoek"? Het consequente beleid van de Israëlische "handhavers" is in dit soort gevallen / moorden toch altijd dat een grootschalige klopjacht wordt opgezet?
Willem Heerema hier vraagt zich af: Waarom begrijp ik het niet?
Sterkte aan de nabestaanden van de mevrouw.

23
17 Barbapapa-7,5

@16 Jaloezie is niet constructief. Beter doe je iets aan de chaos en onderdrukking bij de buren, daar valt nog genoeg te verbeteren.

2
18 Mrs. K

@18 er is helemaal niks in Israël waar je jaloers over zou kunnen zijn, op geen enkele manier.

9
19 Jewkakka

@19 Daar denken die buren toch anders over. Zo’n 75% wou een Israëlisch paspoort lol

1
20 Mrs. K

@20 waar haal je dat vandaan?

10
21 Jewkakka

@14

De naam Irgun zegt je vast wel iets. Wie was de zesde premier van Israël? Oh ja, Menachem-Begin die de zionistische terreurgroep van 1943 tot 1948 leidde. En zo zijn er wel meerdere zionisten op hoge posten gekomen dankzij hun 'goede' werk tijdens de veroveringsoorlog, pardon 'onafhankelijkheidsstrijd' die leidde tot de oprichting van Israël.

Ik ga er zondermeer vanuit dat je de verering en benoeming van voormalige terreurplegers aan zionistische zijde òòk veroordeeld? Zoals ook bijv. moordenaar Elor Azaria. Deze liet zich zichtbaar genietend, na zijn vrijlating, als 'held' eren in Hebron.


Verder is er een rechtssysteem dat zowel het Israëlische als het Palestijnse overschaduwd. Dat hert internationaal recht. Onderdeel daarvan zijn de Geneefse conventies. Israël heeft deze conventies mede ondertekend. Toch overtreed Israël al vijftig jaar de vierde conventie van Genève.

Kortom, wat recht betreft moet Israël nog heel veel leren. Dat begint bij het erkennen van de werkelijke gang van zaken bij de oprichting van de staat Israël. Zeer moeilijk, want het betekent dat er erkent moet worden dat er nogal wat leugens en desinformatie is verspreid. Toch is dat de juiste weg om een sterker Israël te ontwikkelen. Een sterk Israël naast Palestina.

22
22 Hendrianus

@14 “Wie was de zesde premier van Israël? Oh ja, Menachem-Begin die de zionistische terreurgroep van 1943 tot 1948 leidde.“

Ik begrijp dat jij dat een schande vindt. Jij had liever gezien dat er nog meer mensen afgeslacht werden door de nazi’s. Daar werkten de Britten destijds goed aan mee, door emigratie maar mondjesmaat toe te staan (en soms zelfs geheel te verbieden). Als de reeds aanwezige zionisten toen niet voor de rest van het Joodse volk waren opgekomen waren er veel meer slachtoffers gevallen tijdens WOII, maar dat interesseert jou niet. Jij vindt het overduidelijk jammer dat er tijdens WOII pogingen werden gedaan om een veilige thuishaven te bieden. Je laat je goed in de kaart kijken: het enige wat jij wilt is dat Israël, en daarmee ook haar inwoners, volledig vernietigd wordt.

2
23 Mrs. K

Ik denk dat de vrouw nu martelaar is en dus recht heeft op 72 dingetjes! Mocht die vrouw wel auto rijden? Waarom was ze daar? Misschien om de stenen gooiende kindertjes af te zetten?

1
24 Verwonderd

@19 Waarom voeren de moslims/Palestijnen dan al zoveel jaren terreurdaden uit? Omdat het hun hobby is?

0
25 Verwonderd

@25 Omdat het gevaarlijke gekken zijn. Ze doen dat overal waar ze komen.

1
26 HaTishbi

@26 ,

"Omdat het gevaarlijke gekken zijn."

Wie, vrouwen achter het stuur? Ik dacht dat dat een grapje was.

3
27 progressiefliberaal

@25 omdat hun land bezet wordt, leef je onder een steen?

10
28 Jewkakka

@28 Welk land? Jordanië?

1
29 Mrs. K

@29 vraag het de VN Zionist

9
30 Jewkakka

@23

In 1897 werd, zonder enige consideratie over de aanwezige bewoners, op het eerste zionistische congres besloten dat Palestina het thuisland voor het Joodse volk wordt. De eerste golven Joodse immigranten kwamen naar Israël ver vòòr WOII ver vòòr de holocaust.

De Britten hadden zich te houden aan een mandaat. Een mandaat waarin staat dat de Joodse immigratie afgestemd moet zij op het absorptie vermogen van het land. De beperking op de Joodse migratie werd in 1939 opgelegd omdat het uit de hand begon te lopen. De Joden vervolging moest nog beginnen. Schaam je om in de context van de holocaust over de Britten te schrijven, 'Daar werkten de Britten destijds goed aan mee'.

En nu trek jij de holocaust kaart om de terreur aanslagen van de Irgun, https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Irgun_operations , goed te praten?
Ga je schamen.

Ga je schamen om mij te besmeuren door te stellen, 'het enige wat jij wilt is dat Israël, en daarmee ook haar inwoners, volledig vernietigd wordt.' Helemaal klaar met jou!

21
31 Hendrianus

@31 “De beperking op de Joodse migratie werd in 1939 opgelegd omdat het uit de hand begon te lopen. De Joden vervolging moest nog beginnen.“

Je hebt blijkbaar geschiedenislessen gemist. De vervolging begon in Duitsland al begin jaren ‘30.

2
32 Mrs. K

En daarmee dus de vluchtelingenstroom.

1
33 Mrs. K

@33 Mrs.K

Correct. Waar ik op doelde was het op grote schaal vernietigen van Joden.
Overigens zie ik het verband niet wat je legt tussen de Irgun en het aantal holocaust slachtoffers.
Irgun heeft daar nul komma nul invloed op gehad.

19
34 Hendrianus

@26 Dan kan je dan ook over de Joden zeggen en daar is historisch wel veel meer reden en bewijs toe.

5
35 solidsteel

@34 Dan zal ik “Als de reeds aanwezige zionisten toen niet voor de rest van het Joodse volk waren opgekomen waren er veel meer slachtoffers gevallen tijdens WOII” uitleggen. Irgun beschermde de yeshuv. Zonder die bescherming waren de immigranten vogelvrij: dat zou migratie hebben afgeremd, dwz de migratie van mensen die vervolgd werden.

0
36 Mrs. K

@36

Volgens mij verwar je nu de gematigde Haganah en de radicale afsplitsing Irgun met elkaar.

19
37 Hendrianus

@37 “the other half formed what was called Irgun Zvi Leumi, (National Military Organization) and aligned themselves with the ideals of Zev Jabotinsky. They rejected the "restraint" policy of the Jewish Agency which preferred to use political powers to forward the goal of reclaiming the land. The Irgun began carrying out armed reprisals against the Arabs, which although provided relief for the settlers, caused political embarrassment for the Jewish Agency. While the Jewish Agency tried to provide a image of the Jew as a moral person being terrorized by the Arabs, thus winning support from the non-Jewish world, albeit at the expense of the Jewish settlers, the Irgun moved into the vacuum and gave it's full support to the settlers.”

http://www.jewishmag.com/9mag/IRGUN/irgun.htm

0
38 Mrs. K

@38

Dat bedoel ik. Het was de Haganah die de illegale Joodse immigratie naar Palestina mogelijk maakte, niet de Irgun Tzwa'i Le'umi.  Menachem Begin was de leider van deze terreur bende en later de zesde premier van Israël. Datzelfde Israël wat nu afgeeft op het verzet van de Palestijnen tegen de illegale kolonisatie van door Israël bezet gebied.

18
39 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

40 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

41 E.Meel

@40 Israël heeft al genoeg terreurdaden uitgevoerd op de Palestijnen.
Beide zijn hier schuldig aan.
"Waar Joden komen bloeit de economie op. "
Soms wel , en soms maken ze een land kapot.
Ze zijn niet heilig ondanks dat ze zich zo graag zo voordoen.

3
42 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

3 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Oviya SexMommy Get BoobsWww PornpiHot MoaningBlowjobs BigTattooed AnalXxx SnallTransport Sex VideoWhopperme OnlyfansScat ThisvidAmateur PornsPorn De GordasSexul Web SeriesVídeos Pornos VenezuelaNew Sex Romantic VideoRoxy RoyceFirst Night Sex In SareeDaringsex Lovers TouchSloppy RimjobPorn CarShemalegapeOil XxxSapna Sappu VideoBridgette B BbcTeens BestialityAsian TubepornRihanna SexyMay Li PornIndiansexyvideoBf SareeVouyer VidiosHousewife Porn VideosKorean Erotic VideosTop NudeMy Mom Sucks CockPorn.hd8kAdin Ross NudesLexie FuxBrazzers StuckReal Indian Desi PornIndian Hot Mom Porn VideoLesbian Humping PillowJustice LeaguepornKirsten Dunst HotCourtney Taylor NudeMia Khalifa FSexo ArdienteLifeselectorVore PovAmenda Cerny OnlyfansLucknow Ki BfFriend Mom PornUncensored Japanese LesbianTubepleasure ComCreamy DildoingSpanked Diaper PositionJapnese Movies PornIndian Sweet GirlLivejasmin ComHot Sexy AdultSalesman XxxMomoffduty PornGay Porn Daddy SonBihari Sex MmsCum BoxXgroovyArchivohotHaley ReedPorn Gay BlackBlacked.tawXnx Saxy VideoAllciaravy NudeItalian Vintage PornStacy Cruz HdSunny Lione BfZariah JuneDouble ListPorn Mag FreeAlohayubeMalaysan PornPutalocuta.comCvideodX Video MuslimRara AnzaoAngrla White VideosThecandidforumHindi NakedSwathi Naidu Romance VideosCuminthroatFilm PornonoirAthena FariseBeautiful Teen Sex VideoWww Xvideo Com Sunny LeoneXxxx CudaiGabbycarterKenzie Reeves Lulu ChuRawblackvideos ComPorn CelebretiesNenasmindZoe Saldana SexyLeak SextapesLois Griffin NakedIndian Bhabhi BlowjobHousekeeping SexNude NidhiGayredtubeBeachboobsPorn ComicaJapanic Porn VideosTana Mongeau NudeBig Asses XvideosKatie Morgan NudeCailey Lonnie NudePiumi Hansamali InstagramChudai Wali VideoSerial Actress Xxx50 Shades Of Grey Sex ScenesBrutual AnalStory Porn VideoCam4uGhetto Gaggers Cherokee DassSara Jay BabysitterSala De Sexo Ao VivoAdult XvideosUllu Web Series Watch OnlineDirty Demi PornNude RHistoire ErotisueInfluencer PornEbony Bang BusChatuebateIndian Celebrity Leaked MmsVery Romantic Hot SexGloryhole Swallows Full VideosCollege Fuck Fest 53 / Jenna HazeFreechatnowBrezzer SexCute Teen Porn VideosSwuirting MilfRose Monroe IgGroping Sex VideosShare Wife First TimeXhamster-pornoShort Clips Of PornEbonyporn VideoAmateur Lesbian PornSophie Rundle NudeAnonibmainePorn DesnudasIndian Sex App