door Havermout in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 8
  • 877x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

domme uitspraken ... het enige waar ze goed in zijn in Den Haag

5
1 beertje36

Hoezo WE ? Die politieke sukkels in Den Haag printen nog steeds door de F7 toets in te drukken op hun Wordperfect 5.1 computer. Den Haag en ICT gaan niet samen! Persoonlijk heb ik totaal geen moeite met of last van de mensen in Rusland. Dus laat dat WEZIJN IN .....gerust achterwege!

4
2 Een hardwerkende ZZPer

Later kwam er een woordvoerder aan te pas,
die het weer goed moest praten.

3
3 Weetal

Heb ook geen last van de Russen. Zijn er nog geen 30000 in Nederland en dat zijn alle Sovjet republieken bij elkaar. Kom er dan ook nooit een tegen. Dat van die stranden heb ik in de vakantie ook niet gemerkt. Wel idiote Britten en Duitsers. Eerste groep moet perse kneiter veel zuipen en herrie maken weet niet wat het is. Duitsers zijn arrogant. Terwijl ze niet beter zijn.

Kom ook nooit Russen tegen op de universiteit. Wel super veel Chinezen, 2e gen Mocro's, 2e gen Turken, Indo's, Antillianen, Surinamers, enkele verdwaalde Duitsers en Belgen.

4
4 student1255

Weet je waar we vanaf moeten? Oorlogszuchtige domme politici die als een kip zonder kop een beetje in de pers gaan lopen blaten wat ze denken.

4
5 Al

Rusland kan niet vergeten dat Nederland via camera's de praktijken van Rusland met betrekking tot het hacken van overheden blootlegde en de informatie doorgaf aan Amerika..

22
6 jantje van leiden

Ze roepen maar weer wat, ze willen de subsidie pot weer vullen, en dan maak je gewoon een vijand, want de ict lacht zich weer rot straks, kunnen ze weer jaren lang doorgaan met klooien en prutsen.

3
7 Zuigmeleeg

@5 het zijn niet alleen politici in de pers. Onze door de overheid gecontroleerde NOS zendt ook regelmatig via het "objectieve en onafhankelijke" journaal en Nieuwsuur Anti-Rusland onderwerpen uit. Bijvoorbeeld over een Russische film waar Anti-Russische figuren dan commentaar op mogen geven. Pure propaganda.

4
8 Eric

@ 4 @5 Er is wel degelijk wat aan de hand. Juist mensen die een dergelijke mening als jou erop na houden aangaande het verschijnsel Cyberoorlog, zijn naief en leven buiten de realiteit.
Rusland is al jaren bezig cruciale doelen in Europa maar ook in Nederland te hacken als permanente voorbereiding op een fysieke oorlog. Je moet dan denken aan het onklaar maken van bruggen op gepaste momenten; het uitschakelen van stroomvoorzieningen; het lamleggen van vliegverkeer; het stopzetten van gastoevoer, het lamleggen van terminals bij Rotterdamse havens etc.om logistieke stromingen te beletten. Waarom dacht je dat Rusland recentelijk met 36000 tanks, 300.000 manschappen, duizenden vliegtuigen en boten de grootste "oefening" sedert WO 2 heeft gehouden tesamen met China. Enig idee hoeveel inzetbare tanks Nederland heeft. Die zijn op 2 handen te tellen.

Men kan altijd wel roepen dat de NAVO groter en meer vuurkracht heeft dan de Russen, maar de goefendheid,materiaal, moraal en daadkracht en met name inzetbaarheid laat veel te wensen over. Trump heeft zelfs de toepassing van artikel 5 (aanval op een is aanval op allen) in twijfel getrokken; dat geeft wel wat aan.
Ik ben van mening dat WO 3 informeel al lang is begonnen.

24
9 Dalon

Ehr en dit zijn mensen die invloed hebben op ministeries?

4
10 Al

Ach wat hebben we eigenlijk aan de pokitiek? Niets want vertrouwen doe ik er geen één

4
11 Interessant

"Ank Bijleveld trekt keutel in"

Lukt aardig volgens de foto

4
12 Oeps112

* Verwijderd door de redactie *

13 Dirk2137

@9
En wat kunnen gewone burgers er aan doen ?
Niks, helemaal niks, de overheid laat zich toch gebruiken door alles en iedereen, maar niet in het landsbelang.
Dat was wel weer heel duidelijk in die klucht van de dividendbelasting.
Als de grote landen de WO 3 willen, komt die er, en dan is de overheid al lang naar de andere kant van de wereld gevlucht.

3
14 Marrie

Gelukkig heb ik de foto,
waarop ze de keutel 'live' intrekt,
tijdig gesaved:

https://imgur.com/7knCiWO

3
15 Oeps112

Ze moet goed aan de schijt geweest zijn want het wordt een hele lange keutel die ze moet intrekken.

2
16 Nicks R. Van

Hoe noemen we de dan NSA aanvallen op Merkel?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

3
17 Benzardi

Zo'n dom figuur op die plek, weg ermee.......

3
18 corretje

@17 niks. Daar praten we niet meer over. Dat was US en dat is onze grootste partner volgens Rutte. Die mogen ons allemaal gerust naaien dus.

3
19 student1255

@19
Precies......................

2
20 Benzardi

@9 Kijk vanavond om 22.00 uur naar Nieuwsuur over deze materie en oordeel zelf.

Mensen, van met name de jongste generaties willen dit allemaal liever niet horen en sluiten liever de ogen en oren ten koste van de realiteitszin. Wordt wakker.

5
21 Dalon

Dat kaboutertje van het CDA is....ongeloof waardig !

2
22 Bollieboos

Live attacks
http://map.norsecorp.com/#/

1
23 sparta

helemaal.van.het.padje af...

1
24 t.rap.er.niet.in

Nederland valt net zo vies anderen aan.

5
25 Chaimileh

@23 Rusland is niet eens in de top 10 van origins.

1
26 student1255

Buma kwam een jaar geleden ook met zoiets. Waarschijnlijk is het een poging om een soort Europese internetpolitie in te voeren, die overal in Europa censuur kan toepassen. Hij is nooit naar voren gekomen met bewijzen dat de Russische overheid in Nederland massaal aan het hacken geslagen is. Het is oppassen geblazen met dit gedram van het CDA, want het enige doel is om websites te sluiten, die niet dezelfde mening als de regering hebben.

1
27 wiseguy

Waarom zouden de Russen inbreken bij het OPCW als ze gewoon een sleutel hebben? Ze zijn tenslotte lid van die club. Vreemd verhaaltje voor het slapen gaan.

3
28 Dune

Ik zag wel wat Russische dating vrouwtjes voorbij komen zojuist.

3
29 Vrijbuitertje

@28 u weet dat. Het gros van de kijkers denken door de vele onzin over Putin en de Russische Federatie in de media dat het een vreselijk gevaarlijk land is. Helaas is onze media verworden van "objectief en onafhankelijk" tot een propaganda-middel.

2
30 Eric

Ik hou niet van mensen die zo makkelijk het woord oorlog in de mond nemen.

6
31 PuurHagelslag

Niet te geloven dat een minister zo makkelijk het woord oorlog gebruikt, of ja geeft op een vraag in die richting.
Niet te geloven deze CDA'ers, ze ging al eerder in de fout met persverklaringen van Marco Kroon.
NL leger moet eigen winterjassen kopen.
Ik dacht dat minister zijn een vak was, dat je moet weten waar je het over hebt, het is geworden tot een passieve doorgeef luik, en de zakken vullen, van iemand die nog een baantje zoekt.
Zij is totaal ongeschikt hiervoor, maar toch mag ze dit werk doen?

2
32 Goldrush

@28 de OPCW is onafhankelijk, maar zijn ook bewegingen die van de OPCW een politiek orgaan gaat maken, niet meer onafhankleijk.
Russen dachten hey laten we dat even kijken hoe dat gaat met de interne mail conversaties hierover.

5
33 Goldrush

Alsof alleen Russen dat doen. Nu, Nederland doet precies hetzelfde:
- https://nos.nl/artikel/2253568-russen-nu-gepakt-maar-andere-landen-hacken-net-zo-goed-ook-nederland.html

4
34 profdrmrir

Muts Bijleveld .,wat Nederland doet zijn die Russen/Chinezen
en geliefde USA partners al vergeten.

1
35 Bollieboos

OMG ... De Russen zijn in de OPCW geïnfiltreerd ... al sinds de jaren 90 ...

https://www.opcw.org/about-us/member-states/russian-federation

Ze zijn zelfs tot de bovenste laag doorgedrongen van de 41 landen die de OPCW aansturen.

https://www.opcw.org/about-us/executive-council

Maar ze hebben een paar man in een auto nodig om een oorlog uit te voeren ...

1
36 MetBoerenVerstand

Alle tech bedrijven zoals google, twitter, facebook doen aan spionage, alle landen doen aan spionage, alle communicatie (ook van mobieltjes) wordt opgevangen en opgeslagen.
Als spionage / afluisteren illegaal is in één land wordt het gedaan door een ander land dat de gegevens dan gewoon doorspeelt. (five eyes)

Laatst was er een horing van Wray die werd bevraagd door Rand Paul, Wray gaf steeds ontwijkende antwoorden over het gebruik van FISA gegevens en andere (afgeluisterde) gegevens, alles wordt opgeslagen en kan naderhand ingezien worden.

Dus niet alleen landen maar ook diverse social media bedrijven houden zich bezig met spionage / propaganda / censuur en het wordt steeds erger.

De echte oorlog is die van vrijheid van meningsuiting en recht op privacy en die is zo goed als verloren, er moet een nieuw onafhankelijk internet komen à la bitcoin.

4
37 Proemevla

@1 en ze krijgen er nog een riant salaris voor ook. waarschijnlijk een heel verschil met u en ik

0
38 semperpenis

@36 hier is toch evenveel logica als in de skripal zaak.

Een vent die 8 jaar in de gevangenis gezeten heeft in Rusland voor spionageactiviteiten. Dan jaren later een actie tegen hem en Julia die naar huis (Rusland) wil meteen erna. Ik snap er geen f meer van. Iemand in een Russisch gevang afknallen is super easy. Gewoon betalen (niet veel, want sommigen hebben daar toch al levenslang) en niemand spreekt er meer over. Novichok meeslepen is zo idioot omslachtig (in een parfumflesje). Huurmoordenaar is veel slimmer met sniper. Als die vent vrolijk door Salsbury wandelt is die een shooting duck,.

1
39 student1255

@21 als iets anti-russisch is, is het dan ook wel nieuwsuur. En komop zeg, denk je da ICBM's uberhaupt op internet staan aangesloten. Gewoon echt bullshit. En als ik ergens dreiging van verwacht is het uit zuiderlijke hoek als wraakacties op zogenaamde anti-terroristische acties in Syrie en omgeving of wellicht uit de kant van China. Rusland is bijna de allerlaatste die ik verwacht. Behalve natuurlijk de oude generatie die nog steeds met het vijandbeeld leeft van voor 1991 gecreerd door de VS en nooit eroverheen is gegroeid mentaal. Oh wat een zwarte nostalgie... heerlijk nieuwsuur kijken net als vroeger en lekker belastingcenten doneren aan subsidieslurpers als de NAVO.

3
40 student1255

Eeuwige student.Dream on.

3
41 Dalon
42 Dalon

@40 student 1255 Reageer eens op mijn posting bij @42 en kom dan eens terug.

1
43 Dalon

Maar ze heeft het zelf niet gezegd maar wel gezegd dat het waar is. Ik begrijp dat nuance verschil niet van haar. Zal wel politiek correct gezwam zijn.

0
44 niet-alles-geloven

Wat mij verbijsterd:
Waarom heeft Minister Bijleveld het niet over de Amerikaanse NSA??

Die luisteren al onze telefoons, telex- en faxverkeer en AL onze computerverbindingen af!!
Doe dáár eens wat aan question

17
45 Uit Den Haag

In het televisieprogramma zei Bijleveld dat "we af moeten van de naïviteit in Nederland."

Maar alleen als het over Rusland gaat, dan moeten we hartstikke achterdochtig zijn zonder bewijs. Als we dat met iets anders doen, zelfs mèt uitgebreid bewijs, dan zijn we complottertjes.

1
46 Wendel

Een vrouw op defensie - dat is altijd lachen maar dan wel met gekromde tenen...

0
47 Gurk

@42 zelfde stukje onzin. Gelukkig wordt China er wel in genoemd dit keer. Verder is het zo dat iedereen hacked en stipt op nummer 1 staat de USA en daar wordt niks meer over gerept. Vergeet snowden niet en de gehele shit van de NSA. Alle onschuldige burgers getapt. Lekker dan. Hoeveel spionagepogingen zijn dat dan wel niet. Dit is inclusief al het internetverkeer van de OPCW.

0
48 student1255

@45 in-der-daad maar dat is volgens Rutte onze belangijkste handelspartner dus dat mag niet. Zo zit de vork in de steel. We hebben gekozen voor ons vriendje amerika. Vriendje amerika heeft ruzie met rusland en mogen we niet meer mee omgaan. Nu is alles wat rusland doet dus fout. Fuck dat.
Ergste vind ik nog wel die hoogleraren die perse een politiek standpunt moeten verkondigen op de uni vloer.

0
49 student1255

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

zojuist geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

6 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Rooibos
Muziekdraadje

Donna Summer "State of Independence" (1982)https://www.youtube.com/watch?v=cPlNrP9B2Zs...

6 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Pas op jij....

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@56 Nou nou wat zijn we weer grof. Heb je weer hoofdpijn ?...

8 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@18 Het is noodzakelijk om strijdende partijen aan te spreken als zij het oorlogsrecht overtreden. Hamas overtreedt het oorlogsrecht maar dat is...

35 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

1 uur geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Pleuris tuig. ...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Sex Girl And GirlAnime Porn GameplayFull Porn VidroAryana AfinAmbsofficialIndian Kamasutra MoviePorn Good NightBrazzersexxtraBhojpuri Dance XxxDiaper Changing PornCoochie CutterSpit On My DickSankaku ComllexPornos Dibujos AnimadosRua69Aoc NakedTab Hunter NudeBf Film BfTeana Tru.pPorn Hub PreminumNude Jamie PresslySexo Con AbuelasLesbian Massage SeductionBig Aunty Sex MovieHolley MichealsVince May PornMileena BlowjobLeana Lovings FacialHot Nude TeeniesHot PorntubesVideos PornoxAnal JaponesaEstudantes NuaBig Tits Lesbian PornMadison Beer FeetDawn Marie PornstarKavya NudeOld Milf NudeAnime SxDenise Masino NudeGina StiebitzXxx HinduDesi Bhabi MmsSunny Leone ComSex Sunny Leone SexBathroom Porn IndianXxx WifeLauren Phillips BdsmRantic PornFilme Pornográfico GratuitoPorn Hub BrasileirosConnie Nielsen NudeNaked FamileyRita ArgilesDestinyfomo OnlyfansSex Clip Free DownloadTemple PornMia Malkova FootjobTamil Aunty Sex Photos ComJapanese Wedding PornCartoon PornosuWww Touporn ComGays MaletubeCoimbatore Sex GirlsMonsterporn CartoonWife Spit RoastMomfucksonsTiabella PornLeah GotiHimeno HentaiRoom Massage VideosBbw Black ThreesomesNude Outdoor ShoweringSexy Movie Sex Sex SexхентацEscorts And BabesSexe CamWeb Cam Porn Ao VivoCats_houseYou Pron ComPunjabi Porn StarBathroom Desi SexPorn With ToolsGrope TittiesBbc Sissy HypnoMysweetapple FoursomePorn Film Full MovieEvie OlsenCeleb HiadJaponesas PornôBridget HentaiSofia SimensRakul Preet XxxXxevidoIndian Actress XxPornvideodownloadNude WemonModels Nude PicsTarzan X Movie HindiSitusporno IndonesiaVialocalNice AsspornHarder Gay PornPeludos PornNatalee.007 NudeCucumber PornSkyler Blue PornAss FuckingpornSonia BlazeMomxxxxxxXvideo ChainaDani Daniels Video DownloadAva SpaxxFull Porn MpviesSexo Brasileiro XvideosSexxx Telugu VideosAmateur Wives GangbangedMusically DownDana DeaondMatureamature PornLove Making Porn VideosHd Sexi XxxPorn DudHigh Def Free PornPorngay OldBare Wench ProjectMissy Martinez PornRealitykings VideosYour PornLatin PornocularKitty CapiceJilbab SexxxSky Bri Porn HubCâmera CaseiXmxxxIndian Horny Porn VideosWomanassholeKaden Kole CreampieMasalaswwnHd Taboo ComXxx Pic Full HdErotic BlowjobMindy MainXxx Video Hindi MaiBollywood Xxx HdXxx Com Sexy MovieVintage Cartoon PornMotherleesX Hamster/liveLeg Cross Scene Basic Instinct