• 4
  • 460x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Frans Timmermans heult met iedereen en kletst uit zijn nek. Hij wil de EU helemaal niet omvormen maar gewoon alle macht naar Brussel. Het stikt trouwens in Brussel van de types die echt geloven dat dat de manier is.

2
1 Al

Alsjeblieft, allesbehalve een PvdA-er als voorzitter van de Europese Commissie.

3
2 wiseguy

Straks gaat het VK als een speer en dan willen een boel andere landen óók weg uit de EU.

7
3 Beppie

Het is de reden dat je niet op zo'n partij als PVDA moet stemmen. Omdat het belang van de bobo's zo grillig en onvoorspelbaar is. En de partij geen enkele morele grond of principes kent.

Daarbij is Timmermans ongeveer de meest gehate Nederlander (Door Nederlanders) aller tijden. Maar de PVDA is voor hem kleingeld. Het gaat hem natuurlijk om grotere zaken. ZIjn eigen opgeblazen ego bijvoorbeeld.

Saillant detail: Het gaat om de EU. En net als bij D66 zie ik dan het liefst een moddervlag op een modderschuit. Ik hoop dat Timmermans wint. Zo herken je makkelijk de vijand aan zijn wrede aangezicht. Het grof vuil vertegenwoordigd door het meest smerige en giftige toxische ding dat er is.

Timmermans.

6
4 purelogica

* Verwijderd door de redactie *

5 E.Meel

de EU is een farce majeur .

2
6 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

Wat bedoelt die Frans nu precies hoe de wind waait waait zijn jasje dat is namelijk de P.V.D.A ten voeten uit.

0
8 welofniet

Timmermans is een Europeaan. En hij zou geen knip voor zijn neus waard zijn als hij daar niet voor de volle honderd procent voor zou gaan. Je hoeft het er niet mee eens te zijn maar hij doet wat hij moet doen. En voor alle huilebalken die denken dat dit puur PvdA is: jammer, dat is niet zo. We hebben onder Rutte al meer betaald aan Europa dan ooit onder de PvdA. Maar ja, geschiedenis is niet de sterkste kant van de lezers van dit forum. Dat zien we met enige regelmaat. En hij is niet de meest gehate Nederlander. Die eer heeft Rutte.

8
9 Arista

"In het Europees Parlement zijn ze nogal onder de indruk van de door henzelf bedachte procedure van de Spitzenkandidaten: een lelijke Duitse term voor de kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. "

Zoveel anders dan hoe het in Nederland gaat, is dat systeem anders niet. Lijsttrekker van de grootste partij in het EP wordt voorzitter van de Commissie, vergelijkbaar met hoe hier degene premier wordt die lijsttrekker van de grootste partij in het Parlement was.

Daar doet onzinnig geneuzel over de lelijkheid van de Duitse term (uiterst subjectief geneuzel natuurlijk, of iets lelijk is of niet en verder niet ter zake doend) niks aan af.

5
10 progressiefliberaal

Timmermans zou verder een prima kandidaat zijn. Die man durft ten minste ergens voor te staan.

Heel wat beter dan de mensen die net doen alsof ze tegen de EU zijn (zoals de VVD) en vervolgens toch akkoord gaan, of de mensen die schijnheilig ertegen lopen te schoppen maar wel de voordeeltjes willen genieten (Farage met zijn dubbele paspoorten, Orbán die miljarden krijgt, May met haar 'eruit!' maar wel een goede deal willen) of ertegen schoppen omdat ze zo hun eigen tekortkomingen niet toe hoeven te geven (Cameron).

Zelfs Wilders is nog prijzenswaardiger dan de meeste van die hypocriete en schijnheilige anti-EUschreeuwers die er toch dankbaar gebruik van maken als het ze zo uitkomt. Wilders is ten minste nog consistent in zijn afkeer van de EU, dat kun je van veel van die andere lui niet zeggen.


Maar goed, als het op Wilders als echt anti, of D66 of Timmermans als echt pro aankomt, ga ik uiteraard liever voor D66 of Timmermans. Maar dat is mijn subjectiviteit dan weer. Van hypocrieten moet ik helemaal niks hebben en daar is Timmermans een prima bastion tegen gebleken.

8
11 progressiefliberaal

@11 Zegt iemand die zichzelf " liberaal" noemt na een pleidooi om op een socialistische dictator te stemmen. Nee hoor. Jij bent helemaal niet hypocriet. Je heb gerwoon woorden van een andere betekenis voorzien. Toch? Recht door zee "liberaal" en het woord progressief is net zo iets als lippenstift. Het betekent helemaal niets. Het klinkt alleen maar leuk. En het is een code woord voor socialisten onderling.

Dyus. De rest van de wereld was volgens de hypocriet " hypocriet" ? Het wordt straks zo ingewikkeld dat je het zelf niet meer snapt.

4
12 purelogica

@12 Dit betekent helemaal niets. Het klinkt zelfs niet leuk.

Je raakt halverwege de weg kwijt in je eigen betoog.
Nou ja, dan ben je in ieder geval al verder gekomen dan je doorgaans lukt.

5
13 LanCaster

Ah de oude lancaster. Het vliegtuig dat veel lawaai maakt maar niet kan vliegen.
Wat zeg je nu eigenlijk? Of ga jij ons nu uitleggen wat " progressief" betekent?

Laat maar zitten jongen. Begin met kleine dingen aangezien je er tot noch toe nog niet in geslaagd bent iets zinnigs te zeggen ondanks al je extra account plusjes-voor-jezelf.

5
14 purelogica

@14 Iets zinnigs? Zoals @12 ?

Hihi...

3
15 LanCaster

Hij heeft zijn handen niet gewassen en hoopt dat Thierry zo een broodje gaat eten.

5
16 Drs. Mezun

@12 Kijk dat is nou nog eens pure logica desondanks alsnog moeilijk te snappen voor sommigen.

2
17 El Matador

@12 ,

"Zegt iemand die zichzelf " liberaal" noemt na een pleidooi om op een socialistische dictator te stemmen. Nee hoor. Jij bent helemaal niet hypocriet. Je heb gerwoon woorden van een andere betekenis voorzien. Toch? Recht door zee "liberaal" en het woord progressief is net zo iets als lippenstift. Het betekent helemaal niets. Het klinkt alleen maar leuk. En het is een code woord voor socialisten onderling.

Dyus. De rest van de wereld was volgens de hypocriet " hypocriet" ? Het wordt straks zo ingewikkeld dat je het zelf niet meer snapt."

Dat jij de betekenis van het woord 'liberaal' niet snapt, is niet mijn probleem (hint: de VVD is het niet, ondanks dat ze de term gekaapt hebben. 'Liberaal' heeft verder ook niks met links of rechts te maken, en je kunt net zo goed prima sociaal-liberaal zijn. De wereld is niet zwart-wit.) Timmermans is verder geen socialistische dictator.

Dat je trouwens überhaupt denkt te moeten zaniken over een naam die ik zo'n tien jaar geleden heb gekozen toen ik een jaar of vijftien geweest zal zijn in plaats van gewoon inhoudelijk een bijdrage te leveren, zegt ook wel genoeg.

Hoe oud was jij trouwens toen je met 'purelogica' aan kwam zetten? Niet dat het wat uitmaakt, want je doet hem toch nooit eer aan aangezien je 'logica' voornamelijk als excuus gebruikt om het maar geen 'kleingeestige redeneringen' of 'tunnelvisie' o.i.d. te hoeven noemen, maar gewoon even uit nieuwsgierigheid?

3
18 progressiefliberaal

@17 ,

Dat was inderdaad purelogica die dat schreef.

Niet dat er iets van logica te bespeuren was in wat lukraak gekozen termen als 'socialistische dictator', maar ach.

Mensen die over gebruikersnamen beginnen te zeuren, zijn sowieso al door hun argumenten heen - in nota bene de eerste reactie van dat persoontje in dit draadje. Dus waar die logica dan überhaupt nog betrekking op zou moeten hebben, blijft hoe dan ook een raadsel. Zoals zo vaak.

2
19 progressiefliberaal

@18 Wel als je de woorden echt niet snapt dan zal ik proberen om het uit te leggen.

Timmermans is een socialistische dictator
1 omdat hij gelooft in het communisme. Dat wil zeggen de dictatuur van het proletaraat. De wereld bestaat uit domme arbieders die in hun eigen belang moeten worden bestuurd zonder inspraak omdat ze daar te dom voor zijn. Dat is in het kort het Marxisme, socialisme of communisme. Pick your term. Het is allemaal hetzelfde. Waar Marx nog geloofde dat het tijdelijk moest zijn om de arbeiders te verheffen in die tijd zijn de huidige socialisten zo gecharmeerd geraakt van die fase dat ze deze voor altijd zo willen houden.
2 Omdat hij onverkozen leider is van de EU. Een instituut dat domweg dictators benoemt. Een dictator is iemand die aan het hoofd staat teerwijl hij niet is verkozen maar benoemd. Dat is wat het woord betekent. Juncker, Tusk, Timmermans zijn dictators.
3 Omdat Timmermans in alles dat hij zegt herkend kan worden als een linkse bedrieger. Hij gebruikt de taal als wapen. Hij heeft geen integriteit. Hij is een actieve kracht voor het afschaffen van buigerrechten en democratie.

De term progressief is door socialisten verzonnen omdat het goed kjlinkt. Het klinkt als iets dat vooruit gaat, vooruitstrevend is. Maar dat betekent niets omdat alle partijen dat zijn. Het is ook nietr meetbaar of kwantificeerbaar. Je bent het gewoon. Als je socialist bent ben je autommatisch " progressief" . Omdat het goed klinkt dat is alles.

Liberaal. Liberaal betekent dat je bevrijd wilt zijn van een sturende overheid. Dat is wat het woord betekent. Je kunt niet tegelijkertijd pro-EU zijn en liberaal. Dat zijn tegengestelde dingen. Je kunt niet sociaal-liberaal zijn net zoals je niet moe-fit kunt zijn. De VVD is niet liberaal inderdaad. D66 ook niet en jij al helemaal niet.

Hypocriet betekent dat je je anders probeert voor te doen dan je bent of dingen anders voor te stellen dan ze zijn. Als ji jeen socialist bent en voor de ditcatuur van het proletariaat van Timmermans dan ben je een socialist. Of een communist, Marxist, etc. Maar je bent niet liberaal. En het woord progressief gebruiken in welke context dan ook is hypocriet.

En logica. Ach laat dat maar zitten. Probeer eens te beginnen met streven naar integriteit.

1
20 purelogica

@20
"1 omdat hij gelooft in het communisme."
Bron? Heb je niet want niet waar.

"2 Omdat hij onverkozen leider is van de EU."
Nee, dat is hij niet.

"3 Omdat Timmermans in alles dat hij zegt herkend kan worden als een linkse bedrieger."
Oh, mag je hem niet? En dan meteen maar schelden?

"Hij gebruikt de taal als wapen."
Is voor jou niet weggelegd.

"Hij heeft geen integriteit. Hij is een actieve kracht voor het afschaffen van buigerrechten en democratie."
Gebabbel zonder grond of bron.

En logica? Ach laat dat maar zitten. Daar heb je in het geheel geen kaas van gegeten.

3
21 LanCaster

@20 ,

Verwacht je nou ook nog een antwoord op dat slappe gelul?

Je komt niet verder dan 'Timmermans is dit, jij bent dat, dit is zus en dat is zo omdat ik het zeg'.

En dan te bedenken dat je jezelf onder punt 1 al tegenspreekt. 'Timmermans is een communist, maar toch gaat hij verder'. Wat is het nou?

Laat die logica inderdaad maar zitten.

1
22 progressiefliberaal

@20 ,

"Liberaal. Liberaal betekent dat je bevrijd wilt zijn van een sturende overheid. Dat is wat het woord betekent. "

Nee. Dat bedoel ik dus, je snapt het zelf niet.

Een liberaal staat voor vrijheid. En je kunt net zo goed van mening zijn dat mensen pas in vrijheid leven als ze bijvoorbeeld geïnformeerde keuzes kunnen maken. Daar zijn voorzieningen voor nodig, want iemand die voor een karig loontje moet werken omdat er geen enkele vorm van sociale bescherming is (geen minimumloon, geen bescherming bij werkloosheid, niks) en er geen onderwijs is zodat hij op kan klimmen en het maximale uit zichzelf kan halen, hij overgeleverd is aan de macht van grote bedrijven die kunnen vervuilen wat ze willen, (enzovoorts) is niet vrij.

Dus alleen dat idee dat een overheid zo klein mogelijk moet zijn, is al niet per definitie hetzelfde als liberaal zijn. Dat idee is enkel de wereld in geholpen door partijen die er zelf belang bij hebben een zo klein mogelijke overheid te zien, omdat ze ofwel vanwege geërfde voordelen of omdat ze er toch al zelf gebruik van hebben gemaakt, geen grote overheid behoeven. Omdat dat beter is voor hun eigen portemonnee.

Jij hebt het niet over liberalisme, je hebt het over egocentrisme. En daarom kun je niet bevatten dat er ook progressieve liberalen zijn die niet alleen maar dat woordje 'liberalisme' gebruiken zoals de conservatieve liberalen dat doen omdat ze voor een zo klein mogelijke overheid zijn en dat iedereen het maar voor zichzelf uit moet zoeken - niet zelden omdat ze eigenlijk gewoon bedoelen 'blijf van mijn centen af!' als ze zichzelf 'liberaal' noemen.


Maar dat alles is dus jouw tekortkoming, dat je woorden zelf invult en net doet alsof jouw definitie de enige is - zonder dan vervolgens met een onderbouwing te komen en in het geheel niet verder te komen dan het niveau van een brugpieper die maar met termen als communisme begint te strooien. En ook daarvan geef je trouwens weinig blijk te beseffen wat de term inhoudt. Als je het verschil al niet snapt tussen sociaal-democratie, socialisme en communisme, dan moet je misschien gewoon je mond houden als je niet te dom over wil komen terwijl je anderen de maat probeert te nemen - met wat nog steeds onzinnig geneuzel over een gebruikersnaam is.

Met dat onzinnige geneuzel ben ik nu trouwens ook wel klaar, want het heeft niks met het topic (hint voor het geval je het niet mocht begrijpen: ik ben het topic niet) te maken.

0
23 progressiefliberaal

@1 "...Frans Timmermans heult met iedereen en kletst uit zijn nek. Hij wil de EU helemaal niet omvormen maar gewoon alle macht naar Brussel. …"

Klopt, de zogenaamde 'zelfkritiek' wordt hier ingezet als ultieme truc om alsnog de totale macht te verwerven! De beproefde truc van christenen en globalisten! Timmermans; de hogepriester van de neo-bolsjewistische EUSSR...

2
24 CoolMemories

@20 +++++++++++++++++

2
25 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@19 In de zin van > waarom zou je die vorige vertrouwen en deze nu niet?...

2 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Snorrie
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Die komen uit de antivaxxer beerput....

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
St. Nicolaaslyceum gelast feestelijkheden rond eindexamen af na stunt: ‘Er is een enorme ravage achtergelaten’

@3 Nee hoor. . . . gewone witte Hollandse kaaskoppen kunnen er ook een teringbende van maken. ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

https://twitter.com/maria_drutska/status/1782064632854642729...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@17 4e woordje van de titel. Onderwerp van dit artikel....

15 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Studente boos omdat transvrouwen het damestoilet op universiteit Tampa gebruiken

Trans worden omdat je niet van de dames af kan blijven, vieze enge mannetjes....

24 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@1 "Onze 'democratie' wordt met voeten getreden." Deel van 'onze 'democratie' is ook dat de regering regeert en de kamer controleert,...

28 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mac Benac
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Smartphone straling....

30 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@16 https://www.nationalreview.com/2021/11/anthony-fauci-i-am-the-science/ Nja, Follow the money XDIk ken Cern alleen van https://home.cer...

31 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@15 De paradox :) Ja voor gekwalificeerde vax zoals kinkhoest, rode-hond, mazelen enzo. Corona pfff...

33 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
X Video Bangla AudioParker Ambrose PornMeilleur HentaiSxeiTamil Real Sex StoriesNew 2019 XxxDanielle Herrington NudeAdult Porn HubFoto Bugil IndoWxnxxXxx Sex 4kJasmine Webb Porn HubThejessiejiangLaughing PornSukebei.nyaaSexe XcTeenage Boobs NakedXhamster HindiFemboy Fucked HardRomantic Bf SexHindi MomsexTelugu Aex VideosRick And Morty Jessica PornOhsoyoujade NudeSwinger CouplesShweta BhabhiOld And Young Lesbian PornAndamaina AmmayiluPriya Rai Pron StarSex Therapy . Emily ThorneBonnie Pokemon PornXhamster BbwLhana RhodesAmala Paul BoobsSex VidaoGranny CrempieVideos Of TribbingFreexxxvideos ComBig Boobs Naked VideoVietnmese PornGirls Do Porn Big TitsMy Porn SnapHow To Jack OffVixxxen VideoMarathi Sixy VideoSucking On A Chili DogEros .comBig Booty PoornXxx7Sexy Lesbian Movie ScenesAdult PornsexWww Kerala Sex Videos ComMia Khalifa Porn BideosValentina Fradegrada NudeXvideo Hindi ComNude Live IndianRevenge Porn WebsitesPhotoshop PornKelli Rippa NudePorn Male On MaleLucy Liu SexyShirley Setia HotNude Bhabhi SexGifxxx.XhamliveFatal.modelMensagem DesexoTotel Drama Island PornSex49AmouranglesIndian Xxx MarathiGiselle Montes Porn VideosLesbian AsseatersLatina SquirtingSexe VedoAngela White XStripper Sex VideosAsian Teen NudesAstrid Wett LeakedSexy ToesNaughty AmericansFree Porn StepmotherLesbian Threesome MassageAghatha VegaVivia StreetOnlydudesVirgin BoysSoul Eater Porn BlairLatino SquirtersAlt Yazlı PornWwe VictoriaEmily Willis BlowThai Ladyboy CumsKimmy Granger JoiTs MadisonLollipopginger PornX Video MotherTim KrugerBaldurs Gate Shadowheart Sex ScenePorn Movies BengaliBhavana Sex XxxKorean Bf MoviePoran FilamVaginas CloseupStepmilfPorn BreatsHindi Bf Video SexBollywoodsexvideoUllu Hindi SeriesFriends Mom NudeSouth Indian Actress Blue FilmJennifer Lawrence PussyGranny JoiCougar EscortNude Japnese WomenPorn AllanalM Aturetube ComPornoo VrYespornpleEscort TransexuelleFilmes De Sexo PornôAsiáticas NuasMolly Eskam LeaksSouth Indian SuhagratBf Local VideoWwwnaughtyamerica ComPorn ZendayaEmasexPorno Gay HentaiPoprno RetroMuscle SexHot Blonde Porn StarsNepali Pronصور متحركة سكسيةWifes Double PenetrationMoney X VideoChel Hel BunnyPorn ChstCodigos HentaisPornos De NegritasBangladesi Xxx VedioX Video MiaDeepika Ka Sexy VideoSneaky AnalAleman Porn2b AssChut Ki PyasHot Aunty Bathing VideoAnime X X X XHikaru Shida Nude