REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Nu wel het einde? Duitse pers maakt bondscoach Löw met de grond gelijk: "Hij schrijft aan een vervolgroman van het WK-debacle"

Buitenlands voetbalJoachim Löw zit in vieze papieren. Duitsland speelde gisteravond tegen Nederland een absolute non-match, na het erbarmelijke WK staat het water zo stilaan aan de lippen van de bondscoach. De Duitse voetbalbond maakt zich zorgen, de fans fronsen de wenkbrauwen en de media zijn bikkelhard: "Löw schrijft aan een vervolgroman van het WK-debacle." Is het einde nu echt in zicht? 

23 reacties

  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Ja Frankie. En noem dan eens een Duitse centrumspits! De best scorende deze competitie is ...... Werner! Dan Gomez die geen international meer wil zijn. Keuze genoeg dus hé!!
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ze moeten Löw buitengooien! Speelt al 4 jaar zonder centrumspits die doelpunten scoort! Met Werner, Uth en consoorten gaat het zeker niet lukken! En achteraan is Boateng en zelfs Neuer ook niet geweldig!
  • Mark Marken

    6 jaar geleden
    Thomas van Pul, het zal geen twaalf jaar duren, zoals bij de Belgen.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Nederland heeft inderdaad gestreden om zijn resultaat vast te houden. En kon het zo zelfs uitbreiden. Dat is een verdienste. Want ook in de vorige samenstellingen met de gevestigde waarden zat de mot. Dit elftal kan groeien. En wat zou er mooier zijn als zowel België en Nederland aan de top zouden staan. Liever een finale België - Nederland op het komende EK dat Frankrijk - Duitsland.
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Tegen dit Duitsland had zelfs Gibraltar een goed resultaat kunnen neerzetten . Nederland is aan het bouwen maar één zwaluw maakt de lente nog niet . Echt veel superkwaliteit heb ik toch niet gezien , wel grinta .