VTM NIEUWS, RTL INFO
Volledig scherm
© VTM NIEUWS, RTL INFO

Nieuwe beelden tonen aanslag Joods Museum in Brussel: "We noemen dit moordende waanzin"

Deze nieuwe beelden van de aanslag in het Joods Museum in Brussel op 24 mei 2014 werden nog nooit eerder getoond. De Franstalige zender RTL-TVI kreeg exclusief beelden in handen van bewakingscamera's. Die tonen de onverschilligheid en de vastberadenheid van de schutter. Bij de schietpartij kwamen vier mensen om het leven.

8 reacties

  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Verdiend zo een uitschot wel een proces en moet dat 4 jaar duren ? Kans op vrijheid wegens procedurefouten is heel hoog . Gevolg : de staat zal een heel hoge schadevergoeding moeten betalen aan dit crapuul . Verander de wet betreffende procedurefouten aub .en laat uitgesproken straffen effectief uitzitten .
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Men moet geen filosemiet zijn om dergelijke koelbloedige, moordende raid te veroordelen. Geen compassie met de dader van degelijke niemand ontziende slachtpartij.
  • Tony Pirrewiet

    5 jaar geleden
    Waanzin? Doe er dan iets aan, wij vinden het ook waanzin dat het gerecht zo traag werkt en als de straf is uitgesproken zijn ze al zo goed als vrijgelaten (met enkelband) Bedankt voor uw goed werk Heren Advocaten.(meesters in het vrijlaten van gangsters)
  • Conny Van den Bosch

    5 jaar geleden
    In Amerika had ie al lang in de dodencel gezeten, hier moeten ze nog beslissen of ze dat braaf manneke toch geen tweede kans zullen geven.
  • mike milan

    5 jaar geleden
    Vier jaar voorarrest; telt dubbel, dus komt straks vrij met enkelband. Terwijl hij eigenlijk in de vergeetput moest zijn.