Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bewoner seniorencompex opgepakt na te hard Hazes draaien

Ook nam de politie na herhaaldelijke waarschuwingen geluidsboxen in beslag.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Hazes is de basis! Dat zal een bewoner van een seniorencomplex in Kaatsheuvel hebben gedacht, kort voordat hij afgelopen week bezoek kreeg van de politie.

Invloed

De politie in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden voor het veroorzaken van enorme geluidsoverlast. De verdachte - een bewoner van een seniorencomplex - draaide midden in de nacht met drie boxen en een versterker nummers van André Hazes.

Bij de politie kwam rond half twee melding dat er sprake van geluidsoverlast was in een seniorencomplex in de wijk Pannenhoef. De agenten gingen ter plaatse en zagen dat de bewoner waarover geklaagd werd voor het complex stond. Hij bleek nogal onder invloed van alcoholische versnaperingen. De agenten gaven de man een waarschuwing en zijn daarna vertrokken.

Overleg

Maar daarmee was de kous nog niet af. Het oeuvre van Hazes laat zich op avonden als deze niet zomaar uitschakelen, weten wij ook bij Panorama, als we terugdenken aan die avonden dat we eenzaam en alleen met de Jordanese volkszanger doorbrachten. En ja, enkele uren later kwamen er opnieuw meldingen vanuit het complex in verband met geluidsoverlast. Om half vijf constateerden agenten zelf dat er harde muziek, nummers van het Amsterdamse fenomeen, vanuit het appartement van de man kwamen. In overleg met de hulpofficier van justitie zijn de agenten de woning binnen gegaan en hebben drie boxen en een versterker in beslag genomen.

De bewoner was nog niet klaar en schreeuwde tegen de politiemensen dat hij nu drie keer zo hard met zijn computer geluid zou produceren. Hij werd achter zijn PC getrokken en aangehouden inzake veroorzaken van burengerucht.

Hazes had er vast een leuk nummer over kunnen schrijven.