RV
Volledig scherm
© RV

Leiliana (4) groeit op in gezin waar ze wordt mishandeld. Als ze op een dag niet wil eten omdat ze zich niet lekker voelt tekent ze haar doodsvonnis

Buitenland“Wat dit meisje werd aangedaan, is het ergste wat ik ooit gezien heb.” Dat zei Brad Makovy van de politie van Grand Prairie in Texas deze week op het moordproces rond de kleine Leiliana Wright (4). De moeder van het meisje liet haar in maart 2016 achter bij haar vriend “omdat ze er even genoeg van had”. Toen Leiliana weigerde om te eten, ging de man haar te lijf.

63 reacties

  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Man zo erg,wees blij dat je nu in de hemel bent,nu kan jou niemand jou nog wat aan doen ,eigenlijk ben je veel te jong en te vroeg gestorven,ze houden jou na het alarmbel van jou oma onmiddelijk moeten ingrijpen,rust nu maar in vrede in de hemel kleine meid.
  • Line B

    6 jaar geleden
    Dat soort vrouwen zou onomkerrbaar en definitief onvruchtbaar gemaakt moeten worden!
  • Peter Thys

    6 jaar geleden
    Engeltje hopelijk wordt er nu voor jou gezorgd zoals altijd al zou moeten geweest zijn ! Sommigen verdienen niet wat hun overkomt,degenen die het eigenlijk wel verdienen krijgen dat dan weer niet want er zijn wel altijd redenen en bovendien is onze beschaving echt mensDOM.
  • An Vanautgaerden

    6 jaar geleden
    Verschrikkelijk onmensen zeg
  • Anita Billen

    6 jaar geleden
    Ocharme dat kindje. Geen van beide nog ooit uit de gevangenis laten.