door FNKTD in Politiek  ·  470 Reacties

  • 38
  • 2160x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@448 vervolg, en omdat de politiek aasgieren zijn, moeten dus burgers opstaan die hun kinderen beschermen op een kinderfeest, dat was de kern.
En die burgers worden dan geframed als nazi of extreem rechts door politiek en NL en sommige naieve burgers in het land, die dan zeggen, snelweg mag je niet blokkeren, nee dat weet iedereen, maar je mag kinderen op een kinderfeest niet beschermen?
Schijnbaar niet, immers rechter vroeg aan verdachten, waarom laten jullie dat niet over aan politie en justitie?
-ook al een foute vraag van een rechter, immers KOZP mag haar aanhang oproepen om Al Quada achtige aanslagen te gaan uitvoeren en het loopt al jaren uit de hand?
Nee, schijnbaar lukt het al jaren niet om een kinderen op een kinderfeest te beschermen.
-ook klopt er niets van dat de kinderonbudsvrouw hier niets over heeft zegt, pro of tegen, maakt me niet uit, geeft al aan dat het een politiek proces is.

1
451 Goldrush

@449 Dat zou ook zo maar kunnen.

Maar ik denk dat mijn suggestie juister is.

Bij de beveiliging van de intocht zijn uiteraard meerdere instanties betrokken geweest en ze hebben voor deze strategie gekozen.

Ik vind behoorlijk naïef om te veronderstellen dat de burgemeester op eigen houtje heeft gehandeld. Zoiets kun je alleen maar denken als je niet weet hoe het werkt.

0
452 Violier

@452 Mijn suggestie sluit niet uit dat er meerdere instanties betrokken zijn, toch? Ik ben het met u eens dat het geen eenmansactie is. De partijen zullen samen besproken hebben dat het een goed idee is op NWB voor een gesprek uit te nodigen. Maar iemand moet het initiële contact leggen, en dat kan mijns inziens dus makkelijk via de website gebeurd zijn. Het ging me vooral om de suggestie van @438 dat er nergens een contactadres te vinden zou zijn.

0
453 Smiling

@453 Nee hoor, mijn reactie was niet zozeer tegen jou gericht maar in het algemeen.

0
454 Violier

Ook al zijn meerdere partijen en personen, waaronder Waanders bij de besluitvorming betrokken, dan nog is zei de grootste verantwoordelijke, en is haar het meeste aan te rekenen.

Zie vb Q-koorts hoe onze politiek net zo fout zat, als nu met demonstraties toe te staan van KOZP op een kinderfeest (dat is de kern), met als doel een kinderfeest te verstieren.
-Q koorts, 76 mede nederlanders gedood omdat economie belangrijker was dan mensenlevens.
-duizenden chronische zieken met zeer grote persoonlijke gevolgen.
-niemand aansprakelijk of verantwoordelijk, geen politieke verantwoordelijkheid etc.
-ook allemaal vergadering op vergadering op vergadering, maar niet het juiste besluiten wat burgers beschermen was.
-immers vergeet niet US regering gaf actief advies toen aan US toeristen, ga niet naar het Q-koorts gebied in NL, immers zeer gevaarlijk.
En dit bewustzijn kan je zo verplaatsen naar de sinterklaas intochten, waar een bewezen KOZP opgeroepen heeft tot al quada achtige aanslagen.......
En dat als bestuurder of bestuurders dat toestaan, dat KAN GEWOON niet, immers dan kan je niet besturen.
Waanders zou ASAP ter verantwoording moeten wordne geropen door het OM, oh nee..... het OM niet onafhankelijk......
En zeker Waanders kan niet besturen en komt dus niet op voor haar eigen burgers en kinderen in Dokkum heeft ze bewust blootgesteld aan extreem gevaar.
En ook al was het alleen zoals gepland met een megafoon op de route gaan screeuwen tegen kodneren en ouders dat kinderen en ouders racisten zijn.......
WAANZIN.

0
455 Goldrush

Zij was hier de lokeend.
Dokkum,, sorry hoor is ons echt te ver weg om een kinderfeestje te verstieren, straks komen we Jenny ook nog tegen......

1
456 corretje

** gebruiker verwijderd **

@445 Het is uw mening, en al deelt de halve wereld die, het blijft een mening.

Ja het is mijn mening, en nu?? probleem mee?
Het is niet alleen een mening maar ook een constatering dat deze Burgemeester de veiligheid van kinderen en haar burgers ondergeschikt acht aan de wensen van een terreurgroep!

Ik heb rond die strafbaarheid onzorgvuldig geformuleerd. Ik maak uit uw reacties op dat u inderdaad het stilstaan op de snelweg strafbaar vindt, maar het deel belemmeren van een demonstratie buiten beschouwing wilt laten. Anders kunt u onmogelijk toeterstoeten en blokkeerfriezen op een lijn stellen.quote

Ja strafbaar maar niet als die toeterende en /schietende/ racende/dwars over rotondes en stoepen racende idioten als Turken en Marokkanen die dat voor de lol doen. Ik vind die moeten zwaarder bestraft worden. De Friezen deden het om hun kinderen te beschermen, de minst kwade van 2 kwaden. Als deze burgemeester een verstandig besluit had genomen, was er geen blokkade geweest!

En nou moet je het niet zo brengen of die kinderen jou wat kunnen schelen, was dat wel zo dan had je je ook opgewonden over het waarom van dit zooitje tussen kinderen. Ik vermoed dat je met zo'n fanatiekeling getrouwd bent of zelf zo'n eeuwig slachtoffer bent van de slavenhandel. Ik hoorde net iets van iemand, als je in God gelooft dan geloof je niet in evil, zo simpel is het! Ik zie niet wat er goed aan is om kinderen de stuipen op het lijf te jagen of erger, en ze uit te schelden voor racist! Kinderen en volwassen mensen die nooit in kleur dachten en dat nu pas doen omdat ze worden gedwongen! Maar met Allah ligt dat anders heb ik begrepen.


Het belang van de kinderen is een leuke Sinterklaasintocht, daar zijn we het over eens. Ik ben het niet bij voorbaat met u eens dat die onmogelijk zou zijn met een demonstratie van KOZP. Uit de documenten die openbaar zijn gemaakt op basis van de WOB blijkt dat er afspraken gemaakt zijn en over de veiligheid is nagedacht. Kennelijk waren veel ouders het met me eens dat het verantwoord was om met hun kleine kinderen naar de intocht te gaan kijken; anders was Dokkum leeg geweest.quote

Nee het belang van de kinderen zijn we het helemaal niet over eens, want die lapt u aan uw laars! Het het interesseert me niet wat voor afspraken de burgemeester heeft gemaakt, het waren de foute! En mensen hebben geen idee van het gevaar ze lopen tot het je overkomt, het gezegde dat gebeurt altijd bij anderen niet hier. De Burgemeester had in de eerste plaats voor de veiligheid van de kinderen en dan haar burgers moeten opkomen,dat heeft ze grof nagelaten omdat ze er een andere agenda op nahield!

Overigens denk ik ook dat ik niet in staat ben tot u door te dringen rond het verschil tussen feit en mening, die mijns inziens de kern is van onze onenigheid. Het is niet anders.

Bla bla bla, daar zijn we weer "de hoog intelligente versus de zwak begaafde" toch? Dat is ook uw arrogante en naargeestige mening en geen feit! Get wat moet het donker zijn in die bovenkamer van u!

Verder heb ik totaal geen zin meer in herhaling te vallen, kijk de bijdragen van Goldrush daar sta ik 100% achter, die weet het zoveel beter te verwoorden.

Gewoon mijn reacties negeren in het vervolg, doe ik ook bij die van u!

457 verwijderd110

@457 Altijd zo jammer als iemand volslagen niet lijkt te begrijpen wat ik schrijf. Ik schreef in @437 al dat ik uw mening respecteer, waarom suggereert u dan in uw eerste zin al dat ik daar een probleem mee zou hebben.

En hopsakee, weer een aantal malle sneren over wat u denkt dat ik denk, waar u duidelijk helemaal niets van weet of snapt.

U heeft zich al eerder voorgenomen mijn reacties te negeren. Van dat goede voornemen is weinig tot niets terechtgekomen. Ik ben in elk geval niet van plan uw reacties te negeren als ik vind dat ze getuigen van kromme argumentatie of zo.

0
458 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@458 Weet u, ik heb meer dan genoeg van uw over het paard getilde houding op veel mensen. Ga ochtends gewoon een poosje arrogant lullen tegen de spiegel voor je dagelijkse dosis overschatting van jezelf!

U heeft zich al eerder voorgenomen mijn reacties te negeren. Van dat goede voornemen is weinig tot niets terechtgekomen. Ik ben in elk geval niet van plan uw reacties te negeren als ik vind dat ze getuigen van kromme argumentatie of zo.quote

Ach sommige mensen komen tot inkeer, en dan probeer je het nog eens tegen beter weten in. Maar ik weet dat het voor jou gewoon een spel is, treiteren en mensen ergeren en ze dan voor dom uitmaken. je bent eigenlijk in je reacties de iets slimmere zus van meel/doortje in je reacties!
Jij bent helemaal niet geïnteresseerd in een echte discussie, en jij respecteert nog veel minder de mening van andere mensen! Het is gewoon zelfverheerlijking,want je kunt je alleen goed voelen in je poging anderen neer te halen. Past perfect bij de linkse goedmens. hahaha ook dat heb ik je al eerder gezegd.

als je normaal wilt praten dan krijg je antwoord, ga je weer met je arrogante gelul beginnen, krijg je van mij de malle sneren.

fine dag nog.

459 verwijderd110

@459 Het ging al weer uitstekend met dat niet reageren, zie ik.

U wéét dat het voor mij een spel is? Dat ik mensen neer wil halen? Kom op zeg, u weet totaal niet waarom ik reageer zoals ik reageer. Dat vind ik nou arrogant: denken dat je in iemands hoofd kunt kijken.

3
460 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@453 ga eens in op de reacties van goldrush vreemd dat je die niet stalkt ,of gaat dat boven je kunnen en ben je bang voor gezichtsverlies. Ik ben zeer nieuwsgierig hoe je ervan af brengt, en je bent hier immers incognito.

461 verwijderd110

@461 Gaat u me nu ook nog voorschrijven op die ik moet reageren?

2
462 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@460 met jou moet je constant in hehaling valen.

Als je normaal wilt praten dan krijg je antwoord, ga je weer met je arrogante gelul beginnen, krijg je van mij de malle sneren. quote

En blijkbaar wil jij alleen malle sneren, nu dat kan' u vraagt wij draaien'.
Ik ben blij dat ik niet in jouw hoofd kan kijken, zo me rotschrikken denk ik. Wie niets met de veiligheid van kinderen heeft, wat zou je daar nog meer aantreffen?

En zelfs wanneer ik wel en niet reageer maak jij niet uit,.

En dat het voor jou een spel is bewiijs je dagelijks, waarom stalk jij anders mensen als ik om die te bedelven onder allerlei wetten die vaak niet eens met het onderwerp te maken hebben. ik praat hier met mensen om de mening te horen, en niet alleen om wantoestanden goed te keuren omdat die wettelijk zijn geoorloofd en dan vinden we er maar niets meer van. ga je kennis lekker testen met iemand die daar ook zin in heeft, en denkt dat hij nog veeeeel beter is dan jou. misschien geeft je dat voldoening.

nogmaals normaal praten met wederzijds respect anders sla mij svp over.

463 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@462 durf je niet hè.

464 verwijderd110

@463 U denkt dat ik u niet respecteer. Dat is onjuist. Ik ken u niet, ik zou niet weten waarom ik u niet zou respecteren. Maar dat gesneer en dat claimen dat u weet hoe anderen (mevrouw Waanders en ik, bijvoorbeeld) denken en in elkaar zitten, dat irriteert me enorm.

0
465 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@465 U denkt dat ik u niet respecteer. Dat is onjuist. Ik ken u niet, ik zou niet weten waarom ik u niet zou respecteren. Maar dat gesneer en dat claimen dat u weet hoe anderen (mevrouw Waanders en ik, bijvoorbeeld) denken en in elkaar zitten, dat irriteert me enorm.

Nee, doe je ook niet, je respecteert niemand buiten degene die nog een draadje erger zijn dan jou.
En het boeit me voor geen meter dat ik je irriteer, je irriteert mij ook enorm. En zoals ik er mee moet dealen, zou ik zeggen heb je last van mij, moet je zien dat je er gemak van krijgt.
succes en nog een fijne dag... dat is toch respectvol of niet.

466 verwijderd110

@466 Kunt u nu echt niet reageren zonder beschuldigingen? Jammer, daarmee blokkeert u elk normaal gesprek. Fijne dag, hoor.

2
467 Smiling

@465 Jij respecteert Nederland niet dat is heel wat anders

1
468 GOTCHA666
469 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@468 ook dat.

470 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Offtopic

@2678Graaier, dank voor je eerlijke reactie.Wat ik van deze affaire (weer) geleerd heb, is, dat je zeker hier, door de ogen van bepaalde per...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@19 In de zin van > waarom zou je die vorige vertrouwen en deze nu niet?...

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Snorrie
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Die komen uit de antivaxxer beerput....

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
St. Nicolaaslyceum gelast feestelijkheden rond eindexamen af na stunt: ‘Er is een enorme ravage achtergelaten’

@3 Nee hoor. . . . gewone witte Hollandse kaaskoppen kunnen er ook een teringbende van maken. ...

23 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

https://twitter.com/maria_drutska/status/1782064632854642729...

24 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@17 4e woordje van de titel. Onderwerp van dit artikel....

28 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Studente boos omdat transvrouwen het damestoilet op universiteit Tampa gebruiken

Trans worden omdat je niet van de dames af kan blijven, vieze enge mannetjes....

37 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@1 "Onze 'democratie' wordt met voeten getreden." Deel van 'onze 'democratie' is ook dat de regering regeert en de kamer controleert,...

41 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mac Benac
Waar komen al die tumoren toch vandaan?

Smartphone straling....

43 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@16 https://www.nationalreview.com/2021/11/anthony-fauci-i-am-the-science/ Nja, Follow the money XDIk ken Cern alleen van https://home.cer...

44 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Cruellamorgan NudesAbbyberner NudesTrisha Kar Madhu Leaked VideoLottery SexDesisexyauntyWap Series XxxBest Indan PornCaitlin Snow PornWrestle FapTasya Teles NudeAbella Danger HdChloe Rose ShoplyfterSubgirlXxx Brazzers Hd ComReluctant Mom PornMom's Pov.comNicole Aniston StepmomHindi Full Porn VideoEmily OnlyfansPussy Pump PornHreat PornChubby Latina NudeHot Zoe SaldanaDebbie The CumladyGudda Ka PhotoBrianna Beach MommyImpitisMikayladvip NudePormhub ComHqtube ComHot Porn Star Porn VideosBlack Thugs GaypornWomen Jerking Off MenBarzzaers HdReal Daughter And Father PornWww Pornsex ComNaughty American.comAmilia Onyx ShoplyfterFetlifrOmorashiorgPornmangoHeidi Lavon NudeBigniplesNude Male CelebzBrett Rossi PornTylerp169Brandi TaylorePussyfightHot Naked Women With Big BoobsBadwap ComE Hentai.orgBlack Amateur AnalFilmes X StreamingPhorumophiliaFree Porn AtoriesThickass DaphneKisshFoxxie RoxxieSexmexico ComThreesome SexpositionsShriya Saran XxxKajal Raghwani XnxxGinget PussyNaked Gym GirlsDeai PornFamily Fun PornWomen Nude BlackXxxxx TetasGay Men Kissing MemeMale MasturbatingKinar SexSexy Lea ThompsonAdrianachechik_Maki Hojo NudeVirgin.pornoLottie Moss NakedJapany PussyBanladesh XnxxGabbie Carter - ExploitedcollegegirlsPantie FemdomShadbased ComicsHarry Jowsey NudeMarcelalatinbabeReal Homemade SexCarly Rae PornstarBrandi Braids AnalBumpinbaccasModda PicsNaughty Sis XxxAwkward BonerJapanese SwxTeenfidelity Layla London Morning CreampieProne AnalErotic Movie OnlineNude Wife GifSexy DickSexclip IraniSamantha SexxAdultfriendfPorn ArtworkPlacelibeertineTamil X VidioNude 69 PositionServent FuckNikki Benz BlackedLina Flex PornShemale Fuck MachinePoreno PicAri AlectraDanejonwsBangla Bf PhotoBusty JavPorn Bhabhi HindiMms Sex IndianHonrynessGlory Holes Blow JobsPorn CinemaKidnap XnxxFc2-ppv 764718Painful FuckThe Witcher Sex ScenesCosta Rica PornYou.pornoBollywood Actress Hot SexTeenage PornsitesTamil Hot Xxx VideoFutanari ComicsPretty Girl FuckYoujizzzLesbicas Com TesaoWho Is The Best PornstarMy Asshole. It Just Looks AbusedXxlayna Marie AgeSex VidesPorn Stars TeenageXnxx XmoviesGaysex VideosFinger To SquirtHot CurvyBoxtrucksexIndian Teen Fucking VideosMusalman Sex ComDoctorssexHindi Mms ScandalSweetcouplehotxxAnissa Kate HotKylie Page BlackedBlue Film Video Mein HdPorn In CrowdKyler Quinn Dickdrainers