door Moszkowicz in Buitenland  ·  170 Reacties

  • 28
  • 1095x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148 "Mijn halve schoonfamilie is moslim , prima mensen maar daarom hoef i de islam nog niet prima te vinden.."

En die schoonfamilie haat jou en wil je vermoorden?

"Dus uitingen van die ideologie zijn verboden , maar uitingen van een vergelijkbare andere ideologie niet..."

Alleen hakenkruizen. Ze mogen nog steeds met van allerlei andere symbolen paraderen. Ik vind de Islam ook nauwelijks vergelijkbaar met de nazi's, maar dat zal wel aan mij liggen.

@149 "Dat is geen antwoord op mijn vraag..."

Ik snap je vraag blijkbaar niet.

"En het is precies wat de islam doet , de vrijheid van anderen inperken.
Dat gedoog jij.."

Ik gedoog dat de vrijheid van religie gepaard gaat met het inperken van de vrijheid van mensen die die religie aanhangen (en hun kinderen). Ik vind het een duivels dilemma, maar binnen de grenzen van de wet denk ik dat we dat moeten toestaan.

@150 "Ik zeg niet dat er geen andere klootzakken bestaan , wel dat bepaalde groepen onevenredig veel gedoe veroorzaken"

Dat bestrijd ik niet, maar dat heeft maar bitter weinig met ideologie van doen. Het zijn niet de vrome moslims die dat gedoe veroorzaken.

1
151 Attercopus

@151

"En die schoonfamilie haat jou en wil je vermoorden?"
Nee , maar ze staan niet achter westerse waarden.
Vind ik prima want ze wonen niet in Nederland , mensen die in Nederland wonen moeten achter die waarden staan is mijn mening.

"Ik snap je vraag blijkbaar niet"
De vraag was , krijg je meer of minder vrijheid bij binnenkomst van een onvrije ideologie ?
Onze samenleving is als een helder glas water waar steeds meer zwarte inkt van onvrijheid ingedruppeld word, logisch dat lieden als Wilders dat willen tegengaan.


"Ik gedoog dat de vrijheid van religie gepaard gaat met het inperken van de vrijheid van mensen die die religie aanhangen"
Dat is nogal wat.....helemaal omdat de islam zelf helemaal geen vrijheid van religie kent , en OOK daarom in strijd is met onze grondwet


"Het zijn niet de vrome moslims die dat gedoe veroorzaken"
Op het moment dat ze zich meer gaan verdiepen in de islam laten ze hun baardje staan en slachten ze theo van gogh af / schieten met kalashnikovs om hun heen / blazen vliegvelden op / steken mensen op straat neer / rijden groepen mensen dood met een vrachtwagen etc.etc.

Als christenen zich meer in de bijbel gaan verdiepen sluiten ze zich aan bij unicef en gaan in 3e wereldlanden mensen (ook moslims) helpen..
Zoek de verschillen.......................................................

0
152 Vageali6888

@152 "Nee , maar ze staan niet achter westerse waarden."

Dan valt het dus wel mee met die 'ideologie', gelukkig.

"Vind ik prima want ze wonen niet in Nederland , mensen die in Nederland wonen moeten achter die waarden staan is mijn mening."

Mijn mening is dat mensen zich ten allen aan de Nederlandse wet moeten houden. Daarbovenop verwacht ik dat mensen een beetje hun best doen om de overlast voor anderen te beperken. Wat voor normen en waarden ze er verder op nahouden moeten ze zelf maar weten.

"De vraag was , krijg je meer of minder vrijheid bij binnenkomst van een onvrije ideologie ?"

En die vraag is totaal onbegrijpbaar.

"Onze samenleving is als een helder glas water waar steeds meer zwarte inkt van onvrijheid ingedruppeld word, logisch dat lieden als Wilders dat willen tegengaan."

Ha ha, een helder glas water ...

"Dat is nogal wat.....helemaal omdat de islam zelf helemaal geen vrijheid van religie kent , en OOK daarom in strijd is met onze grondwet"

Het is een religie. Mensen zijn volgens onze grondwet vrij om die religie aan te hangen, en er hun kinderen mee te indoctrineren. Mensen zijn niet vrij om hun religie aan anderen op te dringen. Of 'de islam' die vrijheid van anders gelovigen nu wel of niet kent: ze hebben zich maar aan de wet te houden. Net als jij: jij moet van de wet anderen de vrijheid gunnen om een religie aan te hangen die jij niet ziet zitten. Zo gaat dat in een vrij land: je zult altijd mensen hebben die dingen anders doen en vinden dan jij.

"Op het moment dat ze zich meer gaan verdiepen in de islam laten ze hun baardje staan en slachten ze theo van gogh af / schieten met kalashnikovs om hun heen / blazen vliegvelden op / steken mensen op straat neer / rijden groepen mensen dood met een vrachtwagen etc.etc."

Ach, ach, dat soort trieste retoriek reageer ik niet eens op. Wil je een gesprek voeren of niet?

"Als christenen zich meer in de bijbel gaan verdiepen sluiten ze zich aan bij unicef en gaan in 3e wereldlanden mensen (ook moslims) helpen.."

Nee, dan plegen ze aanslagen op abortusklinieken en eisen ze dat de evolutietheorie uit de schoolboekjes gaat. Of ze gaan gezellig mekaar uitmoorden zoals in Noord-Ierland nog niet zo lang terug. Of ze noemen zich 'Het Verzetsleger van de Heer' en ontvoeren vele duizenden kinderen om als soldaat of seksslavin in te zetten. Slappe retoriek kan ik ook hoor, maar ik doe het liever niet.

1
153 Attercopus

@153

"Dan valt het dus wel mee met die 'ideologie', gelukkig"
Nee , met de mensen. De ideologie is nog steeds even verderfelijk.

"En die vraag is totaal onbegrijpbaar"
Waarom? Meer van een onvrije ideologie , betekend meer onvrijheid ... heel simpel

"Het is een religie. Mensen zijn volgens onze grondwet vrij om die religie aan te hangen"
En binnen de islam is die keus er niet , dat is in strijd met diezelfde grondwet...
Ze misbruiken dus een artikel waaraan ze zelf niet eens aan voldoen question

"Ach, ach, dat soort trieste retoriek reageer ik niet eens op."
Het is helaas een feit dat vrome moslims zich verder afkeren van onze maatschappij ,en we bij iedere geradicaliseerde weer horen dat hij daarvoor vaker naar de moskee ging/baardje liet staan etc.
Niet vreemd dat een groot deel schizofreen is , ze leven in 2 totaal verschillende werkelijkheden

0
154 Vageali6888

@154 “Nee , met de mensen. De ideologie is nog steeds even verderfelijk.“

Daar ben ik toch benieuwd naar: de islam is een verderfelijke ideologie, maar moslims zijn dus voor jou niet per definitie verderfelijk?

Binnen geen enkele religie is er de vrijheid om een andere religie aan te hangen ... DUH! Dus zijn alle religies volgens jou in strijd met de grondwet. Nou, veel plezier ermee.

Dat laatste deel is weer volledig van de hak op de tak, en totaal niet gerelateerd aan wat dan ook wat ik stelde ... dus vergeet het maar. Ik ben vooral benieuwd naar het eerste punt: hoe maak jij verschil tussen de islam en moslims, die volgens jou geen enkele vrijheid hebben. Hoe kan de een verderfelijk zijn en de andere niet?

2
155 Attercopus

@155

Mogé question

"Binnen geen enkele religie is er de vrijheid om een andere religie aan te hangen ... DUH!"
Mijn ouders zijn christelijk opgevoed en hebben zonder enige problemen hun religie vaarwel gezegd , geen enkel probleem met familie of wat dan ook. Dat is binnen de islam wel anders.


"hoe maak jij verschil tussen de islam en moslims, die volgens jou geen enkele vrijheid hebben. Hoe kan de een verderfelijk zijn en de andere niet?"
Ook het feit dat moslims door toedoen van de islam geen vrijheid hebben maakt de islam verderfelijk , en veel moslims slachtoffers.

0
156 Vageali6888

@156 Ook goedemorgen.

"Mijn ouders zijn christelijk opgevoed en hebben zonder enige problemen hun religie vaarwel gezegd , geen enkel probleem met familie of wat dan ook. Dat is binnen de islam wel anders."

Probeer dat eens op de Nederlandse bibebelt, de Amerikaanse biblebelt, of bij de Amish, of in Zuid Amerika. Kijken wat voor problemen je dan krijgt. Jouw ouders zijn niet maatgevend voor de rest van de wereld. Wat ik bedoelde is dat geen enkele religie toestaat dat je een andere aanhangt. Je zult dus altijd een moeten opgeven.

"Ook het feit dat moslims door toedoen van de islam geen vrijheid hebben maakt de islam verderfelijk , en veel moslims slachtoffers."

Dat is geen antwoord, je lult er omheen.

1
157 Attercopus

@157

"Probeer dat eens op de Nederlandse bibebelt"
Misschien lastiger daar , maar bij de islam is het overal not-done

"Wat ik bedoelde is dat geen enkele religie toestaat dat je een andere aanhangt. Je zult dus altijd een moeten opgeven."
Klopt , maar de islam stelt zware straffen in het vooruitzicht bij ongeloof :
"wie zijn borst openstelt voor het ongeloof, op hen rust de Woede van Allah. En voor hen is er een geweldige Bestraffing.”
https://al-yaqeen.com/va/christen-geworden-om-asiel-te-krijgen/
Of één van de tientallen haatpassages over ongelovigen:
(Ctrl-F) http://www.risala.nl/koran-vertaling/


"Dat is geen antwoord, je lult er omheen"
Nee hoor , je vraagt hoe de islam verderfelijk kan zijn en moslims niet.
Een vredelievende moslim die geen keuze heeft kun je moeilijk verderfelijk noemen, de islam
die hem vrijheid ontneemt en indoctrineert met haat tegen ongelovigen wel.

1
158 Vageali6888

@158 "Misschien lastiger daar , maar bij de islam is het overal not-done"

Ik denk dat het bij alle religies not done is. Alleen zijn wij inmiddels zo gewend geraakt in Nederland aan 'doe maar lekker wat je wilt' dat het lastig is om je voor te stellen hoe het elders was (en hoe het pakweg 60 jaar geleden in Nederland was).

"Klopt , maar de islam stelt zware straffen in het vooruitzicht bij ongeloof :"

Ongetwijfeld zegt de Koran dat. De vraag is hoe de individuele moslims dat oppakken. Op zich ben ik het met je eens dat moslims, gemiddeld genomen, nog wel een stap te zetten hebben, maar ze hebben in hun landen niet de stabiele welvarende ontwikkeling gekend die wij de afgelopen pakweg 200 jaar gehad hebben (mede omdat wij, westerling, hun landen bezet of zelfs gecreeerd hebben).

"Nee hoor , je vraagt hoe de islam verderfelijk kan zijn en moslims niet.
Een vredelievende moslim die geen keuze heeft kun je moeilijk verderfelijk noemen, de islam
die hem vrijheid ontneemt en indoctrineert met haat tegen ongelovigen wel."

Je beschrijft je schoonfamlie als moslims en "prima mensen". Blijkbaar kunnen mensen dus een verderfelijke onvrije ideologie aanhangen zonder zelf haatdragende moordenaars te worden. Dat wordt ook ondersteund door de realiteit in ons land. Lijkt me goed om dat soort moslims in Nederland een hart onder de riem te steken in plaats van ze hun religie te verbieden en alle ellende van hun extremere geloofsgenoten aan te wrijven.

0
159 Attercopus

België ligt helemaal niet in het midden van Europa en zo’n partij mag wensen wat het wil.
Ik heb de verkiezingen als halve Belg gisteren nog wel een beetje gevolgd en de sharia is in België nog niet echt dichterbij gekomen. Ook idioot Abou Jahjah heeft met zijn Be.One partij gelukkig geen potten kunnen breken.

0
160 JackKropotkin

@159

"maar ze hebben in hun landen niet de stabiele welvarende ontwikkeling gekend die wij de afgelopen pakweg 200 jaar gehad hebben"

Inderdaad , en dat komt mede door de islam die alle ontwikkeling tegenhoudt question
- Saudi Cleric: "We Arabs are backward, but we don't know it" -


En zelf de grote baas van de muslim brotherhood is het daar over eens :



"...zonder zelf haatdragende moordenaars te worden. Dat wordt ook ondersteund door de realiteit in ons land"
Ik heb het ook niet alleen over die zwakzinnige terroristen , iedere anti-westerse invloed is hier ongewenst.
Als mijn schoonfamilie in Nederland zou wonen verwachtte ik ook dat integreerde en zelfs assimileerde. Het deel dat hier woont heeft dat ook gedaan , maar die zijn van de niet-islamitische tak question

1
161 Vageali6888

@161 "Inderdaad , en dat komt mede door de islam die alle ontwikkeling tegenhoudt question"

Hun Gouden Eeuw lag een heel stuk voor die van ons, en op dat moment waren ze qua ontwikkeling een heel stuk voor. Gouden Eeuwen duren niet voor altijd, en daarna hebben de meeste moslimlanden te maken gehad met kolonisering en/of inmenging door het westen en Rusland. Daar zijn wij de afgelopen 200 jaar toch mooi vrij van gebleven.

"Ik heb het ook niet alleen over die zwakzinnige terroristen , iedere anti-westerse invloed is hier ongewenst."

Je springt weer van de hak op de tak. Wat jou betreft zijn er dus onder de moslims ook prima mensen, dus het aanhangen van de Islam maakt mensen niet per se slecht. Waarom zou je die mensen hun geloof willen verbieden, en denk je dan dat ze daarmee aardigere mensen worden?

"Als mijn schoonfamilie in Nederland zou wonen verwachtte ik ook dat integreerde en zelfs assimileerde. Het deel dat hier woont heeft dat ook gedaan , maar die zijn van de niet-islamitische tak question"

Als je kijkt naar Nederlanders in den vreemde dan kun je ook zien dat die maar heel langzaam (of nauwelijks) integreren, laat staan assimileren. Vinden ze ook helemaal niet nodig want hun cultuur is veel beter dan die van het land waar ze toevallig wonen. En dan heb je het iha over goed opgeleide mensen en niet over plattelanders die niet kunnen lezen of schrijven.

0
162 Attercopus

@161 Misschien ook leuk om te melden dat ik heel wat mensen ken die naar Nederland geemigreerd zijn vanuit een Westers land. Vele jaren hier en spreken niet meer dan drie woorden Nederlands. Integreren? Mooi niet. En grappig genoeg hoor ik daar niemand over morren: iedereen praat gewoon Engels tegen ze. Misschien ook graapig te melden dat zodra een goed geintegreerde minderheid discriminatie aankaart ze meteen te horen krijgen dat ze geen echte Nederlanders zijn en dat ze hun kop moeten houden omdat ze hier maar te gast zijn.

0
163 Attercopus

@163

goed geintegreerde minderheid discriminatie aankaart

Over wie heb je het ?

3
164 GOTCHA666

@162

"Hun Gouden Eeuw lag een heel stuk voor die van ons, en op dat moment waren ze qua ontwikkeling een heel stuk voor"

Dat was vóór de islam....daarna is alle ontwikkeling de grond ingedrukt


"Als je kijkt naar Nederlanders in den vreemde dan kun je ook zien dat die maar heel langzaam (of nauwelijks) integreren, laat staan assimileren."

Dat is ook geen probleem , zolang ze niet overmatig crimineel zijn en zichzelf kunnen bedruipen.
En dat is bij Nederlanders in het buitenland het geval...
Met chinezen heb ik ook geen probleem , vormen hun eigen groepje maar dragen positief bij.

1
165 Vageali6888

@163

"En grappig genoeg hoor ik daar niemand over morren"

Omdat die niet oude vrouwtjes uit hun scootmobiel rossen , niet keer op keer homo's en anderen in groepjes mishandelen etc.etc. De lijst is te lang...

Bijvoorbeeld marokkanen zijn dubbelop , én ze misdragen zich voortdurend én ze brengen een extreemrechtse discriminerende haatideologie met zich mee .

1
166 Vageali6888

@165 Nee, dat was in de islamitische periode gebeurt. Beetje kennis van de geschiedenis helpt.

Ah, voor migranten vanuit westerse landen is het dus geen probleem als ze niet integreren, maar voor moslims wel. Tjonge, ‘meten met twee maten’ is nog nooit zo treffend geïllustreerd geweest als bij deze ...

@166 Slappe retoriek, en je gaat wederom niet op het punt in maar verzet de doelpalen. Oftewel, ik ben er wel klaar mee. Klein lichtpuntje is dat we betrekkelijk weinig op elkaar gescholden hebben question. Groet.

0
167 Attercopus

* Verwijderd door de redactie *

168 E.Meel

@167

"Ah, voor migranten vanuit westerse landen is het dus geen probleem als ze niet integreren, maar voor moslims wel"
Nee , voor alle migrantengroepen die gedoe veroorzaken is dit prioriteit...van de andere heeft niemand last.
Chinezen vormen hun eigen groep maar zijn toch assimileert als het gaat om werk/veiligheid en dergelijke , en prediken geen haat richting westerse waarden.

Let's agree to disagree question

0
169 Vageali6888

@168

"U hangt in het verleden met uw tekstjes"
Die teksten komen van een recente pagina van een Nederlandse moskee , het is niet ik die in het verleden is blijven hangen question


"Bovendien benadert u christenen wereldwijd ook niet met het om de oren slaan van (veel gewelddadiger) bijbelteksten"
Als er in Nederland massaal anti-westerse ideeën door christenen werd verspreid , en er in europa talloze aanslagen onder het gillen van "AMEN!!" werden gepleegd ... dan wel.
Blijkbaar zijn die twee niet te vergelijken , gezien de uitwerking op de mensen.

0
170 Vageali6888

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

6 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

13 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

14 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

15 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

31 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

35 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@13 Ik gooi de handdoek in de ring. Het gaat helemaal nergens over. 🥱...

36 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@42 Dat doe je inderdaad - en ik geef je een toelichting. Mijn vraag is nu: eens of niet eens?...

39 minuten geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Hollywood Movies Sex ScensSajini Hot FilmEdging ChallengeDaphnie PornWww.tubegalore.cokSienna Guillory NudeHuge Sagging TittiesCock WorshiKimi Wa Yasashiku Netorareru The Animation Episode 2AshemaleL PornFree Nude Women PicturesJogo Pornô OnlineBraw Stars PornMia K SexNanga Sexy DanceSession GirlsTickle Abuse ComAsian TrannypornXxx Sexy Girl VideoIndian Adult Web Series Sex VideosPorn Video For TeensJessica Palacios OnlyfansRenee Rose PornTyler.cruise PornChudai DekhiPorn Jija SaliTelugu Telugu PukuluKat Karma PornNympho.comTean Porn PicsJust This One Time PornMadison Beer BoobiesSasha Grey AnalAsian Casting CouchJessa Rhoades AnalHetai HavenVer Filmes Pornôs GrátisTiny Texie AnalFuta CumshotsFisting TeeniesKim K LeakPorn BustyFuckung XxxLatest Full Porn VideosLive Porn ComPágina PornosPanties PicsSex DrawingGone-061Monster PornEnglish Picture XxRachel DominoMexican PornhubSpicydrea OnlyfansTarzan English Blue FilmSinelone Xxx딥페이크 야동Sites Porn MoviesAnnette SchwarzPorn HersKanika Kapoor XxxXoaeriel PornAnime Fuck VideoXxx Video Yoga TeacherBlack AuntysexDad Forces Daughter PornJapanes PornHentai Sex 3dSasha Alexandra NudeMia Malkovich AnalNozomi SasakiAnna Chambers PornIpit-037Sani Liyoni Xxx VideoMallu Lesbian HotDesi Www Xxx ComNude At BeachTeen Taboo PornMompov Full PornRussian Se XFotos De Penes CaserosNude MexicanXxvi Deo ComSexy Hot TittiesFamily Guy Porn GamesPorn How BNude Asian MasageFurry PornosSquirting HdJapani Bf JabardastiPanjabi Sixe VideoGabrielle Carmoucheرهف القنون سكسMoonformation OnlyfansBbc AnalTrisha BfStep Sister Yoga PornPorn Bisexual MmfHd Porn MoiesPornographique FrançaiseTemilsexBarzer ComLilly HallpornBbw PmvTastyblackscomPorn Free TeenageHamstir ComWw Sex ComePorn Viral IndianHentia EbonyYoutubepornHot Breast SuckingSanny LoniGranny BbcpornCeleb JahdThayksada ComBengali Bf Full MovieFull Hard Sex VideoKannada Sex BookIndian Hot Sexy Blue FilmAsian Blow Job CompilationIndonesia SexsBlack Mature TubeCulotte BresilienneMarie Dee PornLena The Plug Only FansPorn My Little PonyPorns Xnxxعربي السكسAmerican Porn TubeDaughter Dad Porn VideosWebpussiBangali Sex Video ComDesi Wife Sex PornCheating Wife SexXxx Indian Hot SexActress Real SexFnaf 3d PornElena BerkovaYour PornLamalinksPorn IdKommos EscortYungfreckzSaiilormoonRose ProsexxPorn ShowJapanese Porn DaddyBest Anime Sites Reddit