Koppel adopteert puppy van asiel, komen thuis en beseffen hun grote fout

Het is altijd iets spannend, wanneer je beslist om een pup in huis te halen. Je doet de nodige research op voorhand, en bezoekt asielen om honden te bezoeken om er uiteindelijk eentje uit te kiezen die bij je past.

Robert Markham ging akkoord met zijn vrouw om een hond in huis te halen, zolang hij maar niet te groot was. Dus op een dag kwam ze thuis met een Jack Russel terriër, althans dit is wat ze werd verteld. Haar echtgenoot was blij want hij wist dat dit ras niet groot was.

Maar toen diezelfde hond, die ze Yogi Bear noemden, groter en groter begon te groeien begon Robert te twijfelen.

Sue Markham was zeer enthousiast over het in huis halen van een hond. Ze wist dat de echtgenoot geen al te grote hond wou, dus begon ze rond te kijken in de asielen op zoek naar een kleine hond.

Op een dag kwam ze thuis met een klein pup en vertelde haar echtgenoot dat het een Jack Russel terriër was. Althans, dat dacht ze…

Youtube

Toen de tijd voorbij ging werd hun nieuw familielid echter alsmaar groter.

Uiteindelijk bleek dat hun hond een Deense dog was. Robert had geen flauw idee dat deze harige reus al snel een grote rol zou spelen in hun leven.

Woog meer dan 90 kg

Maar Robert voelde zich reeds gehecht aan deze altijd maar groeiende hond, en hij was niet meer boos dat ze er de verkeerde soort hadden uitgekozen want Yogi Bear had hun harten al gestolen.

De gigantische Deense dog woog meer dan 90 kg en is ongeveer 1,80 meter lang van staart tot neus.

“Ik dacht bij mezelf, ‘Hoeveel problemen kan een Jack Russel veroorzaken?'” vertelde Sue Markham aan Daily Mail. “Maar toen hij 5 maanden oud was, was hij groter dan de gemiddelde Jack Russell en was zijn tong precies zo groot als een biefstuk, en zijn staart zo groot als een baseballknuppel.”

Roerei en worsten

Het koppel werd echt verliefd op hun grote reus en Yogi Beur werd verwend als een klein kind.

De familie Markham spendeert zo’n slordige 300 euro per maand voor de hond. Zijn lievelingseten is roerei en worsten.

YouTube

Yogi Bear heeft zelfs een kleine vriend, Toffee, waarmee hij knuffelt en rust.

Bekijk deze bijzonder grote, maar uiterst lieve reus in de video hieronder. Echt indrukwekkend!

Deel aub met je vrienden en familie op Facebook!