U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 0
Duitse autoriteiten hebben vrijdag toestemming gegeven voor de uitlevering van de verdachte van de verkrachting en moord op de Bulgaarse tv-journalist Viktoria Marinova. Hij zal binnen tien dagen worden uitgeleverd. ...

9 maanden geleden door Nu.nl

REAGEER MET EEN EMOJI
LEES MEER OVER

"Marinova werd zondag dood aangetroffen op de oever van de Donau in haar woonplaats Roese. Ze zou zijn verkracht en op brute wijze zijn gedood. De tv-journalist deed onderzoek naar fraude met EU-fondsen door de Bulgaarse staat.

K. ontkent dat hij van plan was haar te beroven, verkrachten of doden. Wel gaf hij toe een onbekende vrouw te hebben geslagen in een park aan de oevers van de Donau en haar daarna in de struiken te hebben gegooid. Hij zou onder invloed zijn geweest van alcohol en drugs.

K.'s moeder zei eerder dat haar zoon het doden van de vrouw heeft bekend. "Hij gaf het toe en begon te huilen. Ik begrijp er niets van, zo ken ik hem niet."

Proberen ze ons nou wijs te maken dat die Bulgaar bij toeval een Bulgaarse trof aan de oevers van de Donau, net toen hij gedrogeerd was, en dat hij toen plotseling een onkarakteristieke daad van geweld, moord, pleegde?

De Bulgaarse staat lijkt hier belang bij te hebben, maar wordt er ook door geschaad en potentieel financieel gestraft door de EU, als zou blijken dat zij inderdaad EU-geld hebben verkwist.

Let wel, Bulgarije is één van die landen die immigrantenquota weigeren en ook niet wilden gaan tekenen in Marakech in november a.s. voor een verdrag van de VN dat alle ondertekenende landen de immigranten veilig naar hun land zullen loodsen en alles bieden dat ze nodig hebben om te wortelen, tegen de belangen van de autochtonen in.

De EU en de VN zijn hier dus ook belanghebbenden. In dat licht bezien is het een vreemd verhaal. Onder de invloed van drugs en alcohol? En toevallig een wildvreemde landgenote tegengekomen aan de oevers van de Donau? Hoe kwam dat zo?

Ik ben reuze benieuwd of wij zijn ongecensureerde versie nog ooit te horen krijgen, in ieder geval voor november aanstaande.

1 Wendel    
9 maanden geleden door Wendel
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Ontoelaatbaar dat anti-vaxxersgroepen op Face...
Wetenschapper Rob Lavigne is een aantal maand...

1 dag geleden door Wilmama

Extreem rechts wordt probleem in Duitsland
Een aantal weken na de moord, wat door velen...

1 dag geleden door Crezee

Adres van Wagensveld bekend gemaakt door Oemm...
Waarom mag een tweet die volslagen in strijd...

1 dag geleden door B55

Meer blanken ervaren racisme
Terwijl de ANC-woordvoerder aankondigde dat e...

1 dag geleden door in holland

Echtpaar uit Bemmel houdt baby thuis uit angs...
Het echtpaar Jansen uit Bemmel houdt hun zeve...

10 uur geleden door Shit...Fan...WhatAMess


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Pffff
Uitgaven voor sociale uitkeringen nemen verde...
met ons allen een maand het werk neerleggen ...

minder dan een minuut geleden door Pffff

Bollieboos
Onderzoek: Duizenden meisjes lopen in Nederla...
Gaaf land he Rutteflut...

minder dan een minuut geleden door Bollieboos

eh
BBC toont beelden vanuit Chinese heropvoeding...
En dat er zoveel zeldzame mineralen en metale...

minder dan een minuut geleden door eh

widezw
Ontoelaatbaar dat anti-vaxxersgroepen op Face...
@343Minstens zo'n strijd als voorheen tegen...

1 minuut geleden door widezw

Eastwood
OT 3...
@8093 dat zijn zoveel mensen ;-)...

1 minuut geleden door Eastwood

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig