U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 3
In juli dit jaar werden wij bij aankomst op Ben Gurion vliegveld hardhandig Israël uitgezet: wij waren als Nederlandse onderzoekers niet welkom. Onlangs hoorden we dat het om een langdurig inreisverbod gaat. Tot 2023 mogen we waarschijnlijk het land niet in. Het Nederlandse ministerie van ...

8 maanden geleden door chouffleur

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
2
LEES MEER OVER

jopie nepsite, next...

1 Jan met de korte achterlul    
8 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
3
Meld

propaganda nieuws Joop, dus …….. volgende!

2 Widaan    
8 maanden geleden door Widaan
3
Meld

Goedzo, En wegblijven.

3 Chaimileh    
8 maanden geleden door Chaimileh
3
Meld

Weg met joop.
Deugmensjes speelkwartiertje is voorbij.

4 Positivo    
8 maanden geleden door Positivo
3
Meld

Somo, een commerciel onderzoeksbedrijf die oproept tot een boycot.

5 Marrie    
8 maanden geleden door Marrie
0
Meld

joop.bnnvara.nl (betaald middels Uw en mijn belastinggeld) kiest duidelijk een pro palestina lijn. Aangezien kijk en luister bijdragen verwerkt zijn in de IB ben ik thans aan het uitrekenen hoeveel procent van mijn belastinggeld er momenteel naar de publieke omroepen gaat. Ik wens niet deel te nemen aan de financiering van een publieke omroep (bnnvara) welke een duidelijk eenzijdige profilatie erop na weet te houden. (Ben ook vanuit Zwitserland, vooralsnog, belastingplichtig in Nederland.)

Uit het bronartikel: "Hierdoor raken lokale (Palestijnse en Israëlische) maatschappelijke organisaties steeds meer afgesneden van hun internationale samenwerkingsverbanden en financieringsbronnen." Hier gaat het dus feitelijk om: de financieringsbronnen oftewel de inkomens van de desbetreffende CEO`s.

Geld wat naar palestina vloeit wordt gebruikt om de "leiders" (lijers) van een riant inkomen te voorzien, maakt terroristisch verzet mogelijk (brand ballonnen ed.) geeft geldelijke steun aan "martelaren", geeft de mogelijkheid om antisemitische leer- of schoolboeken te laten drukken, maakt aanslagen mogelijk.

Zet palestina op nul-bijstand (geen geld meer) zodat de palestijnse bevolking eindelijk hun zelfbeschikkingsrecht kunnen laten gelden (huidige terroristische volksmenners eruit) om vervolgens constructief met Israël in dialoog te gaan.

Wat mij betreft kan de zelfdestructie knop van Joop = bnnvara ingedrukt worden, deze zoeken geen dialoog slechts de eenzijdige veroordeling. Erg simplistisch en dit a.u.b. niet van mijn belastinggeld!

6 Bezorgde Europeaan    
8 maanden geleden door Bezorgde Europeaan
0
Meld

Waar we Somo nooit over horen, is de voortdurende sluiting van de grootste grensovergang van Gaza met Egypte. Zij geven er de voorkeur aan de ogen te sluiten voor de strenge reisbeperkingen die Egypte oplegt aan de inwoners van Gaza, en in plaats daarvan alle schuld bij Israël te leggen. Op dit moment kunnen de leiders van Hamas de Gazastrook niet verlaten zonder toestemming van Egypte. Zij zijn bang om de Egyptenaren in verlegenheid te brengen, zodat zij de Gazastrook niet meer mogen verlaten.

Israël heeft de grensovergang met de Gazastrook altijd open gehouden, behalve in tijden waarin Hamas en andere gewapende groeperingen terreuraanslagen plegen op Israëliërs. Veel van de problemen in Gaza zouden kunnen worden opgelost als de Egyptische autoriteiten de Palestijnen zouden toestaan de Gazastrook te verlaten om hun studie voort te zetten of om een medische behandeling en werk te zoeken. Caïro ziet de Palestijnen als “onruststokers” en “ondankbare” mensen en wil hen eenvoudigweg niet helpen.

De Egyptenaren verschillen in dit opzicht niet van de meeste Arabische landen. De Arabieren hebben slechte ervaringen met de Palestijnen. Zowel Jordanië als Libanon hebben in de jaren 70 en 80 ondervonden dat de PLO hun soevereiniteit bedreigde met pogingen een eigen staat op te richten in deze landen. Geen enkel Arabisch land wil dezelfde ervaringen ondergaan als Jordanië en Libanon. Daarom leggen de meeste Arabische landen strenge reisbeperkingen op aan Palestijnen en onderwerpen hen zelfs aan discriminerende en apartheidswetten.

7 Belazerd    
8 maanden geleden door Belazerd
1
Meld

Wat een pro-arabisch jankverhaal weer. Zo éénzijdig als maar kan. Triest, dergelijke lui. Prima dat ze voorlopig Israël niet in komen, met hun éénzijdige visie. Lekker wegblijven.

8 weerman    
8 maanden geleden door weerman
1
Meld

Ik zou zeggen laat ze Israël maar gewoon binnenkomen, mooie stempel in het paspoort en dan merken ze meteen hoe lastig het is om bepaalde Islamitische landen nog aan te doen question

9 Snuggles    
8 maanden geleden door Snuggles
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Bescherming voor Duitse burgemeesters na dood...
Ten minste twee Duitse burgemeesters die publ...

10 uur geleden door AD

Kritiek premier Maleisië op JIT-rapport
De premier van Maleisië geeft in een reactie...

15 uur geleden door PabloEscobar

Diemense wethouder Jorrit Nuijens (Groen Link...
Nuijens maakte bezwaar omdat hij gefilmd werd...

7 uur geleden door ontken

Nazi-uitschot van Pegida gaat weer flyeren in...
De naziknokploeg Pegida gaat komende zaterdag...

9 uur geleden door Schildpad


ADVERTENTIE


Laatste reacties
ongelovenloos
Gevolgen stikstof-uitspraak verdelen coalitie...
als ze zich zogenaamd zo zorgen maken om de n...

minder dan een minuut geleden door ongelovenloos

Tiidmasine
VN stoppen tijdelijk met voedselhulp aan hoof...
Het lijken de tijden van Ethiopie wel...........

2 minuten geleden door Tiidmasine

in holland
Directie van Cornelius Haga Lyceum zal nooit ...
Opeens weet je het!Je gaat een Sala fisten!...

2 minuten geleden door in holland

Jackd
Moeder sluit zoon met ADHD jarenlang op in sl...
@6:"Zodra die bij ouders in de buurt komt s...

3 minuten geleden door Jackd

ongelovenloos
Europa is zijn kompas kwijt...
Europa is chronisch van het pad af en de klut...

4 minuten geleden door ongelovenloos

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig