EPA
Volledig scherm
© EPA

Belgisch consulaat in Barcelona gevandaliseerd wegens aanwezigheid Puigdemont in België

Het Belgisch consulaat in Barcelona is beklad met slogans tegen de Catalaanse onafhankelijkheid en de aanwezigheid van de voormalige Catalaanse minister-president Carles Puigdemont in België. Buitenlandse Zaken bevestigt het incident, maar gaat er niet verder op in. Het consulaat blijft open en de graffiti wordt verwijderd. 

19 reacties

  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Geef die mensen maar een s ongelijk . Zeoesten die bende misdadigers hier teruggestuurd hebben. Dankzij nva zijn spaanse criminelen kunnen wegkomen. Dat zegt veel over de nva
  • Ingrid De Cremer

    6 jaar geleden
    oef , voor een keer zijn het de vakbonden niet , die alles klein slaan !
  • paul geenen

    6 jaar geleden
    die lafaard had al lang terug gestuurd moeten worden, maar ja het is beter vluchtelingen de grens over te zetten, dat wil het nva kiesvee, ocharme toch.
  • Android Roots

    6 jaar geleden
    ja roland peeters , nva is ook een groene linkse partij , overlopers , verscholen agenda s , dictatuur , enz.. geworden
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    Als iedereen die in België komt voor een vast verblijf een papier moet ondertekenen dat als zij de problemen van hun thuisland importeren gewoon terug naar huis worden gestuurd. Hoe vredig zou België dan niet zijn?! Hebben we nog geen gezever genoeg met de politieke tegenstellingen in dit prutsland met 210 rovertjes waar het gemakkelijk met 10 zou kunnen.