Start van hoofdcontent

112

nl

Daders gewelddadige overval kledingzaak gezocht: politie geeft geluidsfragmenten vrij

9 oktober 2018, 22.40 uur · Aangepast 10 oktober 2018, 07.34 uur

De daders die op moederdag een gewelddadige overal op een kledingzaak in De Baarsjes pleegde, zijn nog steeds niet gevonden. Met de vrijgegeven geluidsfragmenten hoopt de politie nieuwe tips te krijgen en zo de drie mannen op te kunnen sporen.

Bij de overval maakte de drie daders zo'n 6000 á 7000 euro buit bij een overval op Top Mode aan de Baarsjesweg. De medewerkers van de kledingzaak werden bedreigd met een pistool en een van hen werd meerdere malen getrapt. 

Lees ook: Beelden: personeel kledingszaak De Baarsjes vastgebonden bij uiterst gewelddadige overval

In het opsporingsprogramma van AT5, Bureau 020, werden begin juli beelden vrijgegeven van de daders. Dit heeft nog niet tot arrestaties geleid.

Geluidsfragmenten
De politie doet opnieuw een oproep aan het publiek in het programma Opsporing Verzocht. Dit keer met geluidsfragmenten van de overval. De stemmen van de overvallers zijn goed te horen en er wordt mogelijk een naam van een van de overvallers genoemd. 

Op de beelden zijn ook twee getuigen te zien, een man en een vrouw die de straat oversteken. De politie vraagt ook hen contact op te nemen omdat zij de mannen hoogstwaarschijnlijk gezien hebben.