door Havermout in Overig  ·  44 Reacties

  • 6
  • 641x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Uitstekend dat er aandacht is voor het milieu, maar hoe groot is straks de juich stemming nog als blijkt dat de kosten die zeker ook bij de burger worden neergelegd, de pan uit rijzen.

0
1 Roy-050

@1 , dat gaat idd uit de klauwen escaleren ja.

0
2 caso

Hiermee is de klimaat gekte compleet,wat nu nog rest is de bezine naar de 2euro en de gas prijs enorm omhoog “om ons er toe te bewegen” energie neutraal te worden
Ik voorzie dure tijden voor ‘jan met de pet’...

2
3 Hangingmen

@1

Uiteraard moeten wij allemaal bijdragen. Je kunt niet verwachten te innoveren zonder een cent uit te geven.

12
4 Pegasus

Kunnen zij die goedkeuring terugdraaien die zij gegeven hebben aan Schiphol om meer vliegbewegingen te maken.

1
5 eigenmening

** gebruiker verwijderd **

Fijn dat de broeikasgassen van andere landen niet boven Nederland hangen, die houden zich namelijk ook aan onze grenzen...

6 verwijderd9139144

Zie nog meer industrie verdwijnen uit NL.

0
7 caso

@6
Jij snapt het! Dat is precies de reden dat hier internationale afspraken over worden gemaakt en ieder land verplichtingen is aangegaan.

3
8 WTR

** gebruiker verwijderd **

@4 : Foute gedachte, je moet namelijk innoveren zonder een cent uit te geven. Als er geen limiet op kosten voor de burger wordt opgegeven, zal het innoveren heel veel geld gaan kosten, want er zit geen dwang op.

9 verwijderd9139144

Stap over op kolen..!!! goedkoop en brand altijd.

Rijnen Brandstoffen levert een totaalpakket op het gebied van warmte. Op het gebied van kolen zijn we al sinds 1919 specialist, daarom dat ook het initiatief van Kolenkopen.nl is ontstaan. Wij zijn namelijk één van de grootste kolenhandelaren, van kolen en briketten van topkwaliteit voor een scherpe prijs, in zowel Nederland als België.

Kolen uit diverse herkomstlanden, met een korte of lange brandduur, geschikt voor verschillende doeleinden en

4
10 OneStone

Alleen Nederland ? En omringende landen dan ?

1
11 Interessant

Tja de CO2 uitstoot stopt bij de landsgrenzen? De luchttoevoer vanuit het Ruhrgebied of van Ierland/Engeland of België stopt bij de landsgrenzen?
De windmolens en de zonpanelen is voldoende voor de industrie en particulieren?

Reken er maar op dat de industrie de kosten zal doorbereken en voor de meeste particulieren is de belastingdruk dermate hoog dat zij financieel niet kunnen voldoen aan “gestelde” doelstellingen.

1
12 Pluten1

Gelukkig maar, dan kunnen we er weer jaren over vergaderen, hebben ons koffie op zijn tijd, de lunch geserveerd, man wat wil je nog meer?

0
13 Hein2

@4 ik heb het nergens in mijn reactie over het feit dat innoveren zonder een cent kosten mag/moet zijn voor de burger, duidelijk schrijf ik als de kosten de pan uitrijzen. De burger betaald namelijk vermoedelijk 2 maal, de kosten opgelegd door de overheid en de verhoging van alle consument artikelen i.v.m. doorberekening van de productenkosten..

1
14 Roy-050

@9

- " Foute gedachte, je moet namelijk innoveren zonder een cent uit te geven." -

Vertel, hoe wil je dan de overstap van fossiel naar duurzame energie bekostigen? Hoe wil je het OV verbeteren om beter te kunnen concurreren met wegverkeer zonder een cent uit te geven? Hoe pas je de infrastructuur aan aan elektrische of waterstofauto's zonder enige uitgave?

4
15 Pegasus

Lees: ons worden nog meer lasten en verboden opgelegd met het smoesje "opwarming".

3
16 Wendel

@15 veel kosten kunnen reeds gedragen uit de huidige belastingafdracht, maar eer zullen moeten leren dat hun handelen niet kostenoverschrijdend mogen zijn.
Zij zullen moeten leren om met geld om te gaan. Dat houdt ook de afdracht naar Brussel in en het ondersteun van terroristengroepen of dictatorlanden.

1
17 Pluten1

@4 : Inderdaad kun je dat niet verwachten. Maar wilt u zo graag innoveren dan?

Elke twee jaar moet je nieuwe gadgets voor het internet en nieuwe besturingssystemen, geplande slijtage wordt helemaal niets aan gedaan, wij moeten èn betalen voor de afvalberg en vervuiling èn voor de drang tot "innoveren" van Microsoft e.d. die bovendien nog een wereld-monopolie hebben en dus sowieso al alles kunnen afdwingen dat ze maar willen, zowel qua nieuw moeten kopen als extra moeten betalen voor van alles dat alleen op hun OS draait.

Die laatste dingen en allerlei noodzakelijke software wordt steeds vaker verhuurd i.p.v. verkocht zodat sparen ervoor nutteloos is. De overheid wil bovendien de burgers verplichten tot bepaalde beveiliging en de lobby zal er wel op toezien welke beveiliging van welk bedrijf dat wordt.

Wasmachines, stofzuigers, koelkasten en vriezers, alles heeft een geplande levensduur die steeds korter wordt. De gloeilamp is weliswaar het meest bekende voorbeeld maar het wordt echt overal bij toegepast, en echt niet omdat wij dat willen.

Je hoort alleen te hoeven betalen voor iets waar je zelf voor kiest, buiten rechtstreekse, faire inkomstenbelasting, en niet al dat stiekeme stapelen van kosten voor ons, verdiensten voor hun. En zo ondoorzichtig mogelijk, zodat je dan weer de ene, dan weer de andere groep rijker kunt rekenen dan ze uiteindelijk netto zijn.

1
18 Wendel

Mongolen die overdreven onzin gaat het klootjesvolk een vermogen kosten
En het lost 0,0 op

5
19 Deelname

@18

- "Inderdaad kun je dat niet verwachten. Maar wilt u zo graag innoveren dan? " -

Absoluut, maar innoveren staat niet gelijk aan participeren in een wegwerp consumptie maatschappij. Juist duurzaamheid zal veel aan gewerkt moeten worden en wat niet lang mee kan gaan zal op goede wijze gerecycled moeten kunnen worden.

3
20 Pegasus

De industrie is de grootste vervuiler die met baken met geld te verdelen naar de aandeelhouders nu maar eens die winsten maar eens hun smerige uitstoot stopt. Die k?tsmoesjes moeten nu maar eens afgelopen zijn en de dividend belasting nu naar 100 percent als ze een vervuiler zijn.

0
21 niet-alles-geloven

We zijn domweg met veel te veel mensen in dit landje. Op IJsland, in Noorwegen kennen ze deze problemen nauwelijks.... En toch wordt daar auto gereden, kachels gestookt, gevlogen etc.
Dik 17 miljoen mensen.... Die willen allemaal wonen, werken, recreëren, reizen, schijten, leven.... Hoe wil men dit in godsnaam in toom houden?
Wat men nu gaat doen lijkt op paniekvoetbal wat totaal niks oplevert en de burger heel veel geld gaat kosten....

0
22 LoydMorris

@22
Of een ander soort regering ?
In Noorwegen en IJsland gaan dingen fundamenteel anders .
Zo zijn in IJsland wel bankdirecteuren in de gevangenis gekomen en in Noorwegen gaat de introductie van de elektrische auto veel soepeler.
https://www.volkskrant.nl/wetenschap/in-noorwegen-weten-ze-wel-hoe-je-elektrisch-rijden-moet-verkopen~b63d0865/

1
23 eh

@22
De basis van bijna alle problemen in de wereld
Overbevolking

1
24 Deelname

@4 het probleem is dat er niet geïnnoveerd wordt! Het binnen geharkte geld belandt in de Staatskas en daar worden geheel andere dingen van bekostigd. Zo hadden we ook eens de vliegtaks (200question, een extra heffing op het ticket. Maar de verantwoordelijke minister (Jan-Kees de Jager) zag na verloop van tijd (2009) ook in dat de vliegtuigen er geen meter minder door vlogen.

0
25 Nicks R. Van

@23 Elektrische auto's zijn slechts een schijntje.... Hoe worden deze geproduceerd? Hoeveel energie moet er niet opgewekt worden om zo'n 10 miljoen (hier enkel in Nederland) auto's te laten rijden? Hoeveel fossiele brandstof moet er verstookt worden om alle vrachtwagens elektrisch te voeden? Dan wil ik het niet eens hebben over het grote aantal oplaadpunten en wachttijden bij zo'n prikpaal.....
Alle problemen die er momenteel wereldwijd zijn, en zeker hier in Nederland, kun je wijten aan overbevolking.

0
26 LoydMorris

@22
Verouderde systemen wat zich uit in banken en multinationals ( hun belangen , die onze "Rutte's" niet aan willen pakken ) vertragen de noodzakelijke veranderingen.
Zoals bijvoorbeeld ook zondag duidelijk werd gemaakt in Tegenlicht , wat betreft de farmaceutische industrie.
https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2018-2019/peperdure-pillen.html#
Artikel NK van gister (Scorpio)

0
27 eh

@26 en opwarming is maar één van de symptomen van vervuiling door overbevolking. Van de aarde, niet alleen van Nederland

1
28 Olivina

@19 OPA

1
29 Denisova

Zijn wij hier in NL allergisch voor een paar deeltjes fijnstof, in Indonesië steekt men een half land (Java) in de fik om er weer op te kunnen aanplanten en later oogsten. Hier zijn duidelijker afspraken en handhaving een eerste vereiste voor het doen slagen.

0
30 Nicks R. Van

@22
@24
Niet alleen overbevolking , ook de "footprint"
maar
Dan zijn jullie vast wel blij met de ontwikkelingen in de biologische oorlogsvoering :
Science :
ONDERZOEK VOOR TWEEËRLEI GEBRUIK
Landbouwkundig onderzoek of een nieuw biowapensysteem
http://science.sciencemag.org/content/362/6410/35


Livescience :
Het Pentagon wil een leger maken van virusverspreidende insecten. Wetenschappers zijn bezorgd.
https://www.livescience.com/63765-darpa-insect-allies-or-biological-weapon.html

0
31 eh

@26 ,
Daarom. Een afdoende oplossing zou daarom zijn het ruimhartig sproeien van anticonceptiemiddelen.

0
32 fin.demeer

@26
Jij begon over Noorwegen en IJsland ?!?
En in Noorwegen "lopen" ze voorruit wat betreft de elektrische auto.

0
33 eh

@33 Noorwegen heeft enorm veel waterkrachtcentrale's die stroom opwekken... (afgezien dat Noorwegen een van de grootste olieproducenten ter wereld)
En IJsland.... Daar halen ze de warmte voor woningen e.d. uit de bodem...
En wat doen wij? Wij gooien onze gasbel dicht, nadat we ons gas jarenlang voor een schijntje verkocht hebben aan het buitenland.
Heel Nederland moet straks tegen foeilelijke windmolens aan kijken om aan onze energiebehoefte te voldoen.

0
34 LoydMorris

http://reason.com/archives/2018/07/24/permitted-lives

"More and More of What We Do Depends on Government Permission

Do you have permit for that? If you want to keep that permit, you'd better do as you're told."

"That law requiring a passport to cross the border in either direction, combined with the threat to strip passports from alleged tax debtors, effectively makes the country one big debtors' prison."

"Under the provisions of the welfare reform law passed in 1996, "States must adopt laws that allow them to suspend driver's, professional, occupational, and recreational licenses of individuals who owe overdue (child) support," according to the U.S. Department of Health and Human Services. Which means that not just travel but also the right to hold a job and make a living is at issue in a country that now requires licenses of roughly one-quarter of all workers."

"[I]n 19 states, government agencies can seize state-issued professional licenses from residents who default on their educational debts," The New York Times reported last fall. "Another state, South Dakota, suspends driver's licenses, making it nearly impossible for people to get to work."

1
35 Wendel

Dat heeft ermee te maken omdat er een bewapeningswedloop gaande is, die tevens de grootste oorzaak is van dat er steeds meer geld uit ons gepeurd moet worden, jaar na jaar. Af en toe krijg je er zijdelings iets van mee, maar het lijkt net alsof we alleen maar af en toe een nieuw gevechtsvliegtuig zien, en dat er verder niets aan wapens wordt gedaan sinds de atoombom.

US heeft een staatsschuld die zo groot is, dat hij nooit meer kan worden afbetaald, omdat de rente te hard aantikt en echt niet meer te betalen valt. Daarom dat Obama een paar keer per jaar een verhoging van het kredietplafond moest aanvragen, nu zwijgen ze erover.

Er werd ooit trots aangekondigd dat men regen kon maken door aluminiumpoeder op wolken te strooien. En daarna niets meer, nada, men verdiepte zich niet meer in het beïnvloeden van het weer?

We gingen naar de maan en een ruimtestation, toen een hele tijd wat stof naar de aarde sturen en foto's, voor de rest geen door-ontwikkeling van techniek? Althans wat bij ons onder de aandacht wordt gebracht. En toen ineens gingen particuliere miljardairs ermee aan de haal.

Hoe zit dat met Rusland, dat zo achter zou lopen met bewapening, en die fonkelnieuwe trots van US oorlogsschepen door middel van verstoren van electronica hinkend naar de haven in GB kan sturen, bijna niet meer mee te werken, op het tandvlees?

Dáár is al dat geld van al die burgertjes voor nodig, dáárom houdt US allang EU bezet, toevallig vanaf kort voor het moment, dat Duitsers in US de atoombom ontwikkelden. Wel de Duitse bevolking demoniseren en intussen hun beste geleerden kidnappen, is ook handig om Duitsland te beletten, voor de derde keer overeind te komen nadat US ze onderuit heeft gehaald.

1
36 Wendel

hebben we het over de ºC? nee
hebben we het over broeikasgassen? nee
hebben we het over kooldioxide? nee
hebben we het over de toename van de kooldioxide? nee
we hebben het over de toe-/afname van kooldioxide van menselijke oorsprong in Nederland

2 vragen:
Wat is het beste klimaat?
Wat doet de temperatuur in 2100 als iedereen wereldwijd stopt met stoken?

1
37 Jeb

@20 : Waarom wilt u zo graag innoveren? Wat hebben WIJ daar voor voordeel van, het grootste deel van de tijd? WIJ vragen niet om al die nieuwe gadgets en hebbedingetjes, of wel soms? Ze worden bedacht, ze worden geplugd, steeds meer mensen gebruiken het en dus moet je wel mee, maar intussen hadden we het absoluut niet als een gemis ervaren als het nooit was bedacht. Wat heb je, uiteindelijk, aan een grasmaaier die ook kan koffie zetten?

0
38 Wendel

@38 Waarom innoveren? Om de wereld te reden. Simpeler kan ik het niet voor je maken.

1
39 Bluth

@38

- "Waarom wilt u zo graag innoveren? Wat hebben WIJ daar voor voordeel van" -

De voordelen? Een leefbaarder milieu, betere beschikbaarheid van grondstoffen, minder afhankelijkheid van het buitenland.

2
40 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

41 PianoPiano

* Verwijderd door de redactie *

42 PianoPiano

@41

Daarom moeten wij er allemaal aan werken. Naar elkaar wijzen om maar zelf niets te hoeven doen is een kwalijke instelling, helemaal gezien Nederland binnen Europa ver achterloopt op dit gebied.

2
43 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

44 PianoPiano

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
GeenStijl: Formatie Kabinet-Niet-Wilders I poeptraag. Maar! U mag (misschien) weer 130 rijden op de snelweg

ja en dan kost per 1 januari de benzineprijs iets van 2,50 per liter, dus tel uit je winst (de oveheid dus)...

zojuist geplaatst door ABRACADABRA

Nicks R. Van
Vader ziet gestolen fiets van zoontje op Marktplaats en confronteert verkopers

Vind maar eens twee licht getinte jongens met kroeshaar! Dat zijn er vele duizenden. ...

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@75 m post@76 RobP“Oftewel onderbuik.”Een misplaatste gemeenplaats van Uw zijde. Je kunt van alles zeggen dat het uit de onderbuik kom...

5 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Bop
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@6 Ja, veelal wel. Maar je ziet ook draadjes die bijvoorbeeld helemaal niet over asielzoekers of moslims gaan maar waar het al gauw er toch wee...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@30 Hé... ik zit net te denken om hier een vluchtelingen camping voor 100 vluchtelingen te beginnen. 100 x 40EUR / dag = 4000EUR per dag. ff Re...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Mevrouw Stemband
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@5 Zelfs dat is vaak al te lastig voor ze, meeste van die rotzooi zijn vertalingen....

20 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@34 Ik ook niet. Daarom kan ik ook nuanceren en heb ik mijn onderbuik helemaal niet nodig. ...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@3 En anders verzinnen ze er wel weer eentje....

22 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Slaperige Trump en tientallen juryleden die opstappen bij begin van historisch Stormy Daniels-proces

@1 "welke brug" En dat misschien in gezelschap van de bekende drie J's : Johnnie Walker, Jim Beam en Jack Daniels. ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

Ik hoop dat het plan van van der Burg volledig mislukt. Het moet afgelopen zijn met het promoten en faciliteren van opvang. We hebben geen plek....

25 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Romantic Love Porn VideosYoga Pants CameltoeEbony Anal RoughTrubingPornos Dibujos AnimadosKingcomoxXixen PornPorn To SleepLeanbeefpatty AssKiyana ViGroped At A ConcertNudes AssholeBf Bangla XxxKelly Collins AnalTelugu Sex Telugu Sex SexSexo Anal CaseroIndica Flower BbcIdol Sex SceneSexe PornôTwitter Gay FrancaisHardporn VideosMilf FeetAngela White XxxDianne Doan NudeBangla Sex Sex VideoDesi PronvideoGirlfriends4everLaynaboo LeaksVicky Stark LeakMeena PornWww Free SexWebcam Sexo En VivoHuge Fake Titsپورن آلکسیسXxx MadastraGay Porn In ThongsFc2ppv3718754Mcaylaaa OnlyfansBf Film BfDesi Bhabhi Ki ChutFreepornvedioJessica SexxxtonHotmilfsfuck FullOld Man Suck PussyKaedia Lang PornContos Eroticos Para MulheresWomenmasturbatingMitsuboshi HentaiNhentai 177013Www Uol Com Br BatepapoGay Boy PornNew Videos PornosMasterbation SexXxx Sexi Video NewLesbian Sex KeralaPelicula Porn GratisTelugu SwxGoddess Anna SquirtCarmen Electra. UdeTrans Self SuckTransgender Cosplay PornIncest PormPorn LivestreamAmateur Couple PornVideos De Pornos ColombianosMarguerite Moreau NudeCecilia Lion BlackedrawPov Role Play PornPornktube.cimXhamster:comAnimations R34Chris StrokesFurries With Big TitsIndean Xxx ComKajal Hot ImagesOhmibodmodelsCuckold CeiBondage FistingParadise Hill XxxGatasgynReally Riri NudeMariah Mallad NudeGf Sex VideoCartoon BlowjobKyrichess PornMydesi .netBoodigoSexo Gratis Ao VivoWorship AssholeRidingorgasmSmall SexAudio DoujinSleeping Sister Xxx ComVirtual Reality Lesbian PornDad And Dad PornWatch For Free PornSexy Memes For HimHot Xxx BfYoga Girl XxxXnxx Indan SexEye Rolling OrgasmBurka PornPorn Son And MomHd Porn MpviesBangbros YogaSybil New PornDaringsex Lesbians Have Passionate SexShyla Stylez Hot FuckingMaria NagiaNude Massage Near MeDoja Cat SextapeDeepika Padukone Ki ChudaiSeltin Sweety NudeForced PornoOld Man Fuck YoungPuretaboo.cimLauren Burch PornDaisy Stone SislovesmeMilf HuntGothegg Onlyfans LeaksBlas EliasSpankmonsterAddison Rar Deep FakeKissa Sins BbcVer Fotos De Mulheres PeladaBabestation T VGay Sean Cody PornOkk PronXxx Movie BhabhiBeautiful Porn DownloadLesbiansex JapanPawg BootyNaughty America Telegram LinkPorn MooviVargin Girl SexSexy Video Hd Hindi AudioHow To Self FuckSivir And GoldHomemade Gay PornLily Dior TitsSara Ali Khan Sexy VideoMara BlakeReal Lez PornStrapon Anal LezJavsinPussy PhotosSex Vibeo Hb69 DeepthroatJav Subbed PornPornhub.coù