Adolf Hitler (1889-1945).
Volledig scherm
Adolf Hitler (1889-1945). © Photonews

Een van drie laatste familieleden van Hitler doorbreekt stilzwijgen in VS: "Ik zou op Merkel stemmen, Trump is irritante leugenaar"

Officieel heet hij niet Alexander Adolf Hitler, maar Alex Stuart-Houston. In de VS liet zijn vader in 1946 de meest gehate achternaam van dat moment wijzigen. Gek genoeg kreeg Alexander wél Adolf als tweede voornaam. De 68-jarige Amerikaan is een achterneef van Adolf Hitler. Bild zocht hem en zijn twee broers op in de States. Alex doorbrak daar het jarenlange stilzwijgen van de laatste levende Hitler-nazaten en gaf kort zijn mening over Angela Merkel en Donald Trump. Vanachter de hordeur, een kop zwarte koffie in de hand.

14 reacties

  • Dennis Van Gossum

    6 jaar geleden
    Ja Merkel weet heel goed waar ze mee bezig is. Met de ultieme genocide op de Europese blanke bevolkingen door het volop uitvoeren van het kalergi plan. Europa laten platlopen door Afrikanen en Noord Afrikanen is de hoofdrol om te kunnen slagen in haar plan.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Welke beloftes heeft hij waar gemaakt? Een muur gebouwd? Een beter gezondheidsvoorziening? Nee dus. Alleen maar meer schulden en minder loon voor de werkende mens. Leugens napraten maakt ze niet waar.
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Trump is een leugenaar dat is waar. Maar... Hij is de enige die orde schept in eigen land. De vele grote ondernemingen die van het buitenland zullen terugkeren maar eigen land gaan hem de kracht geven verde te gaan. De komende tijd zal een tijd van verrassingen zijn.
  • Marcel Strobbe

    6 jaar geleden
    Ik zou niet weten van wie ik de achterneef ben en ook niet wat die zou kunnen uitgespookt hebben, misschien een moordenaar of een brave man. Dus Bild had zich de reis kunnen besparen om te horen dat ze tegen Trump en voor Mutti Merkel waren.
  • Dirk Janssens

    6 jaar geleden
    Na deze titel had ik had een groots en zeer interassant artikel verwacht...