door Hangingmen in Binnenland  ·  342 Reacties

  • 7
  • 1573x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@300
Ja,waarschijnlijk zoiets lafs,ja....

0
301 Hangingmen

@151 "Slechts 6% ten opzicht 94%. "
Ah, daar is ie weer, slechts 6%.....
U kent het antwoord daarop nog? Nou, voor de zekerheid nog maar eens een keertje:
Da's waar, en als die 6% nou evenredig verdeeld was, dan viel het nog wel mee. Echter die 6% klit samen en in bepaalde wijken / steden is die 6% vele malen groter.

Zo, nu niet meer vergeten.

1
302 RobP

@153 "Bent u ook de godganse dag bezig met de autochtone analfabeten?
Dat zijn er meer dan moslims zelfs."
Maar m'n beste E.Meel, valt dit niet een beetje in de categorie stropop?
Weet u trouwens wat het erge is? Het is gewoon een leugen. Nederland heeft ongeveer 250.000 analfabeten / laaggeletterden. Het aantal moslims in Nederland ligt toch een 'beetje' hoger...

2
303 RobP

@303 Correctie. In Nederland zijn anderhalf miljoen laaggeletterden, een kwart miljoen is analfabeet. Niet zo slim om anderen te betichten van liegen en dan zelf verkeerde informatie te geven.

0
304 Zucht

@245 "Ok, je erkent dus dat er moslima's zijn die niet naar de kapper gaan omdat ze dat niet willen/durven/mogen. Deze moslima's knippen hun haar dus achter gesloten deuren, alleen of met een dochter/moeder."
Zoals in het artikel vermeldt, die zijn er omdat anderen (mannen) niet hun haar mogen zien. Met knippen is nu eenmaal het haar te zien.

"Toch ben je tegen een initiatief om juist deze moslima's te helpen wel de deur uit te komen voor een knipbeurt en zich onder anderen te begeven."
U maakt een denkfout door te stellen dat deze moslima's nu wel de deur uit komen. Ze kwamen sowieso al de deur uit, met de haren bedekt (en de rest). Deze kapperszaak voegt dus verder niets toe aan het wel of niet de deur uit komen van deze moslima's.

0
305 RobP

@304 Correct, dat was een blunder om laaggeletterden toe te voegen.

0
306 RobP

@286 "Vrijheid van godsdienst, ooit van gehoord? Ze mag geloven wat ze wil en daar haar leven op inrichten."
De vrijheid om een MPV als voorbeeld te hebben...

0
307 RobP

@305

Waarom denk je dat ik in mijn voorgaande reacties zovaak specificeerde 'vaker' en 'meer uit het isolement raken'. Ik stel niet dat ze vroeger niet de deur uit konden, ik stel dat ze dat nu vaker en makkelijker kunnen en zich zo ook beter met anderen kunnen mengen.

2
308 Pegasus

@308 Oh, ze hebben dan nu een extra reden om buiten de deur te komen...
Gezellig samen naar de kapper achter de gordijnen zodat ze onder elkaar zijn en niet gezien kunnen worden door anderen. Op de heen en terugweg kunnen ze dan contacten leggen met anderen. Dat is inderdaad een serieuze verbetering van het afbreken van hun isolement...

3
309 RobP

@309 Dat is niet helemaal waar. In het artikel staat duidelijk dat de kapsalon open is voor iedere vrouw, moslima of niet. Buiten dat is het blijkbaar de bedoeling dat men kan binnenlopen voor een kopje koffie. Ik denk persoonlijk dat dat wel van belang kan zijn voor het leggen van contact. Zeker voor mensen met een laag inkomen is het vaak een probleem om iets te vinden buitenshuis wat niet veel kost. In een coffeshop ben je al gauw een paar euro kwijt voor een kop koffie. Andere locaties voor laagdrempelig buitenshuis verblijf zoals bibliotheken zijn veelal wegbezuinigd.

1
310 Zucht

@310 open voor iedere vrouw

koffie, water, thee is er.

maar er zijn moslima vrouwen die mijn huis binnenkomen en de hoofddoek niet afdoen en vrouwen die dat WEL doen.

dus een nieuwsgierige westerse vrouw kan misschien beter wegblijven.
verder zijn de vrouwen niet gek. oprechtheid herkennen ze ook.

en alle vrouwen maken zelf ook nog verschil. nu ben ik geen moslima dat scheelt misschien.

al bij al een gped initiatief. de wekelijkse boodschappen daar iss vaak de man bij, of hij doet de boodschappen. de deur uit en zelf weer contacten leggen is positief. dit voor de vrouwen die niet werken en thuisblijven.

verder vraag ik nooit waarom de een een hoofddoek blijft dragen in mijn huis en de ander niet.
vriendinnen van mij dragen die nooit, andere achtergrond ook de vrouwen. hoewel er ook hoogopgeleide vrouwen zijn die de hoofddoek WEL dragen.

beetje raar, maar heb het nooit een bijzonder onderwerp gevonden. leven en laten leven en andere dingen waar wij het over hebben..

zelf wel, lang geleden al, zo achterlijk geweest om in een afgelegen dorp, 3.000 inwoners, te vragen of er een dameskapper was.

hmm in Nederland had ik een dameskapper die schonk, tig jaar geleden al, ook een glas wijn in, soms lekkere hapjes, en roken mocht ook hoewel het al verboden was en hij een bekeuring gekregen had omdat zijn bovenbuurvrouw hem aangegeven had. na 20 jaar erboven wonen kon ze het nu ruiken.

leuk al die verschillen.

2
311 info

@311

Tja, ik ben 2 weken terug met een vriendin op stap geweest omdat ze haar tepels wilden piercen omdat dat leuk was voor haar transgender vriendin.
Moslima, draagt hoofddoek, drinkt geen alcohol of eet geen varken.

Zo heel onderdrukt komt ze niet over, ik verwonder mij alleen maar.

1
312 Pegasus

@308
Ze kunnen nu buitenshuis hun onderdrukking tot uitdrukking brengen
Als het die kapster te doen was om wat u suggereert had ze wel een theehuis voor moslima’s begonnen,niet?

Oh,en u heeft een moslim dinnetje met een piercing,dus er bestaat helemaal geen onderdrukking
Sjesus..,

1
313 Hangingmen

@311 ik hou van verschillen en acceptatie en iets leren van elkaar. en dat lukt natuurljjk niet met iedereen. in Nederland ook niet.

hmm had zelf een moslima als hh hulp.
die zat in mijn slaapkamer op mijn bed te roken. ik zei haar, dat doe je daar, roken en ramadan.
haar antwoord, ik ben ziek.

daarna heeft ze mijn koffiefilter verstopt zodat ik er weken naar heb lopen zoeken. want zij mocht mij ook niet.

was de laatste keer. was haar beu. ze had ook mijn laptop onder water gezet min of meer.

men vindt elkaar niet altijd aardig he, komt overal voor. heeft niets met hoofddoek of andere cultuur te maken.

2
314 info

@313 kan mij niet ontrekken aan het gevoel dat u, ook al bent u een man, erg onderdrukt geweest bent in uw leven.
streng gristelijke achtergrond misschien.
uw obsessie moet toch eergens vandaan komen.

2
315 info

@313

Is lezen werkelijk zo moeilijk voor je dat je woorden in mijn mond legt?

2
316 Pegasus

@315
Ik moet u toch teleurstellen,ik ben geenzins gelovig en ook niet gelovig opgevoed

Maar komt u tot deze misplaatste conclusie omdat ik,anders als u wel islamkritisch ben?

0
317 Hangingmen

@317 staat mij vaag bij dat u een katholieke achtergrond had en dat u daar vanaf gestapt bent. kan mij vergissen.

gelukkig onderdrukt u uw vrouw niet, als u die al heeft tenminste.

geen enkel bezwaar tegen Islam kritiek, wel tegen overtrokken reacties over hoofddoek en meer als men van niets weet en invult voor anderen.
en ja een obsessie van u en van meerdere onnozelen, excusez le mot, hier.

verder leeft u in Nederland en als u SA wil wijzigen dan moet u daar gaan wonen. dus een kapster in Nederland gewoon haar gang laten gaan, een onderneemster, een vluchtelingen, met een eigen zaak en hoofddoek.

volkomen misplaatste islamkritiek van u.

2
318 info

@318 vluchtelinge
alle respect voor de dame

verder kreeg ik al een glas wijn bij de Nederlandse kapper en 15 jaar geleden, las laatst dat het een punt was omdat kappers dat vaker wilden den. toen kreeg je het geneuzel dat het geen horeca zaak was.
staat mij toch bij dat ik in Nederland ook koffie, thee of water kreeg bij de Nederlandse kapper

opent een dame met hoofddoek een shop dan krijg je meteen dit

@313
quote
Ze kunnen nu buitenshuis hun onderdrukking tot uitdrukking brengen
Als het die kapster te doen was om wat u suggereert had ze wel een theehuis voor moslima’s begonnen,niet?
unquote

dat is geen Islam kritiek, dat is Islam gezeik. daar hebben velen last van hier.

have a nice day

2
319 info

@310 "Dat is niet helemaal waar. In het artikel staat duidelijk dat de kapsalon open is voor iedere vrouw, moslima of niet. Buiten dat is het blijkbaar de bedoeling dat men kan binnenlopen voor een kopje koffie. Ik denk persoonlijk dat dat wel van belang kan zijn voor het leggen van contact. Zeker voor mensen met een laag inkomen is het vaak een probleem om iets te vinden buitenshuis wat niet veel kost. In een coffeshop ben je al gauw een paar euro kwijt voor een kop koffie. Andere locaties voor laagdrempelig buitenshuis verblijf zoals bibliotheken zijn veelal wegbezuinigd."

Het zal natuurlijk storm lopen met niet-moslima's, vooral de lage sociale klasse, die binnen komen voor een kopje koffie en te socialiseren. Nu maar hopen dat er genoeg ruimte is om al die mensen op te vangen....

0
320 RobP

@320 Ik heb, net als u, geen idee of het storm gaat lopen. Ik zou er absoluut geennprobleem mee hebben deze zaak binnen te stappen. Persoonlijk heb ik er een pesthekel aan om in de etalage gezet te worden als mijn haar geknipt moet worden. Ik ben verbaasd te lezen dat reageerders hier blijkbaar vinden dat dat verplicht is. Mijn enige andere criterium is of ik goed geknipt wordt voor een redelijke prijs. En dan kan het mij geen bal schelen of de kapster een tattoeage heeft, een piercing of een hoofddoek draagt. In mijn ervaring is een bezoek aan de kapper wel degelijk een sociale gebeurtenis. Dat kan ook niet anders, je zit al gauw zo'n 30 min vast in een stoel en je kan je hoofd niet bewegen. Er is letterlijk niets anders te doen dan een praatje te beginnen met iemand die toevallig in de buurt is.
Al met al wens ik deze dame alle succes.

0
321 Zucht

@313 Grappig te zien hoe arrogant sommige reageerders hier zijn. Geen idee waarom u denkt dat u voor een ander hun motivatie kunt invullen. Hoezo zou ze anders wel een theehuis begonnen zijn? Misschien vindt ze zowel haren knippen als gezelligheid erg leuk. Waarom moet het van u of of zijn, waarom niet en en?

0
322 Zucht

@322
Oh,maar het is ook en en,namelijk vrouwen onderdrukking uitdragen en haren knippen
Voor de rest moet u misschien de voorafgaande reacties even lezen voor de complete contex voordat u persoonlijke verdachtmakingen uit...

0
323 Hangingmen

@323 Nee hoor, ik hoef uw eerdere reacties niet te lezen op op de laatste te reageren. Het is gewoon raar dat u denkt voor een voor u volstrekt onbekende dame te kunnen invullen wat ze wil met haar kapsalon. Geen idee u mijn reactie opvat als een persoonlijke verdachtmaking aangezien u precies hetzelfde doet.

0
324 Zucht

@324
Voor uw begrip,ik reageerde op hetgeen Pegasus stelde namelijk,
“ zo ook beter met anderen kunnen mengen”
Dus maakte ik de veronderstelling dat als het die dame daarom te doen was,ze beter een theehuis voor moslima’s kon beginnen

Dat u hier uit op kan maken dat ík arrogant bent verbaast mij enigszins ja
Oh en waar heb ik een persoonlijke verdachtmaking aan uw adres geuit dan als ik vragen mag?

En voor het gemak reageert u maar niet op ‘het eerste’ geloof ik he?

0
325 Hangingmen

@321 U heeft echt geen idee of deze zaak door veel niet-moslima's bezocht gaat worden?

0
326 RobP

@326 Nee, en u heeft dat ook niet. Niet gebaseerd op feiten in ieder geval. Kijk eens rond bij een turkse bakker of supermarkt. Er lopen toch echt niet-turken rond. Net zoals er autochtonen hun haar laten knippen bij een turkse of marokkaanse herenkapper. Het zou zomaar kunnen dat mensen ruimdenkender zijn dan u denkt. Of minder gefixeerd op hoofddoeken, dat kan ook natuurlijk.

0
327 Zucht

@325 Mijn excuses, ik heb u inderdaad enorm overschat. Ik was in de veronderstelling dat u het artikel gelezen had waarin mevrouw precies uitlegd wat ze wil met haar kapsalon. Blijkbaar vond u dat al teveel moeite.

0
328 Zucht

@328 uitlegt

0
329 Zucht

@327 Feiten?? Nee, dat kan ook niet, het is nml de eerste kapster specifiek gericht op moslima's met hijab. Daarom heb ik ook geen flauw idee wat de exacte aantallen moslima's met hijab, moslima's zonder hijab en niet-moslima's zijn daar naartoe zullen gaan. Ik heb ook geen idee wat de exacte verhouding tussen die 3 verschillende groepen zal zijn.
Wel heb ik zo'n vaag vermoeden dat het geen afspiegeling van de samenstelling van de gemeenschap in Zwijndrecht zal zijn, maar dat is een beetje m'n onderbuik en niet gebaseerd op cijfers en feiten.

0
330 RobP

@328
Zucht.....,ik heb het artikel geplaatst....

0
331 Hangingmen

@328
U reageert trouwens erg selectief....

0
332 Hangingmen

@331 Geplaatst maar niet gelezen? Knap hoor.

0
333 Zucht

@330 Correctie in Amersfoort is ook een kapsalon gericht op moslima's.

0
334 Zucht

@333
Ik heb het wel degelijk gelezen natuurlijk,maar kennelijk ontbeert het u aan moed om het artikel met mij inhoudelijk te bediscussiëren,u bedient zich liever van persoonlijke verdachtmakingen en selectief lezen
Typisch een laffe linkse beproefde methode,"een onwelgevallige mening ridiculiseren om niet inhoudelijk het debat aan te hoefen gaan"
Niet echt knap,maar tekenend voor rabiaat linkse wegkijkers.

0
335 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

336 Pxf7+

@335 U heeft het gelezen? Wat knap van u! Maar daarmee ondermijnt u wel uw eigen positie. In het door u gelezen artikel staat namelijk:'Overigens zijn alle vrouwen welkom, niet alleen moslima’s. Hopelijk kan het hier een soort ontmoetingsplek worden waar vrouwen gewoon een bakje koffie komen drinken om een praatje te maken'. De woorden van de mevrouw in kwestie die keurig samengevat zijn in @308 . Desondanks beweert u dat mevrouw als ze dat wilde dan wel een theehuis was begonnen. u meent kennelijk dat u de motivatie van deze u volstrekt mevrouw beter kunt invullen dan zijzelf. Arrogant dus.
De rest van uw laatste post onderschrijft dat. U beschuldigd mij van het gebruik van laffe, linkse methode typisch voor rabiaat linkse wegkijkers. Geen idee waarop u baseert dat ik 'links' ben. U waarschijnlijk ook niet. Blijkbaar bevalt het u niet als iemand de discussie wel aangaat en haar argumenten baseert op wat er eigenlijk in het artikel staat. Ik trek daariit geen conclusie aangaande uw politieke positie, ik vermoed dat het gewoon te moeilijk voor u is? Daarom probeert u met schelden een voordeel te behalen. En da's helaas niet gelukt. Sneu voor u.

0
337 Zucht

@337
Wat is je punt nou eigenlijk?
Je bent nou al een dag bezig om mij (en mijn mening?) te ridiculiseren door te snuggeren dat ik het artikel niet heb gelezen dan wel niet heb begrepen,allemaal aan de hand van een discussie die ik met een ander had en waarvan u een stukje uit de context haald om een persoonlijke verdachtmaking aan mijn adres te kunnen maken
Wat grijpt u zo aan,waardoor is dit voor u zo persoonlijk?woont u ook in Zwijndrecht,kent u de betreffende kapsalon (net als ik)?
Of is het u gewoon om mijn opvattingen te doen,kunt u het niet hebben als iemand een u onwelgevallige mening heeft
Is dat de reden van dat denigrerende toontje?

Of bent u gewoon zo’n “Social Justice Warrior”!?....

1
338 Hangingmen

@337 Hele dag bezig? Welnee, anders dan u ben ik hier maar af en toe. En hoezo persoonlijke verdachtmakingen? U bent degene die het heeft over een 'rabiate linkse wegkijker' en nu weer in 'social justice warrior'. Ik noem u alleen maar arrogant omdat u voor de mevrouw in kwestie haar motivatie bepaald die toevallig omgekeerd is aan wat mevrouw zelf zegt. En haar motivatie staat gewoon in het artikel dat u zelf zegt gelezen te hebben. U heeft daar nog geen steekhoudend argument tegenin kunnen brengen. Dat verklaart wellicht uw ontwijkende houding en het gescheld. Helaas ben ik daar niet van onder de indruk.

2
339 Zucht

@339
Nou mevrouw,ik ben ook niet zo onder de indruk van die types die alleen hun moreel verheven vingertje komen opsteken en veder nul inhoudelijke reacties plaatsen,daar kan ik niet zo veel mee,dan besteed ik liever mijn tijd aan mensen die wel willen discussiëren op inhoud...
Fijne dag verder.

0
340 Hangingmen

@339 Zucht

0
341 GOTCHA666

@340 U bedoeld unwilt liever alleen 'discusseren' met reageerders die het met u eens zijn? Grappig dat u zo klaagt over mijn zogenaamd denigrerend toontje. Het volledig negeren van wat de vrouw in kwestie er zelf over denkt is natuurlijk helemaal niet denigrerend. Voor uw begrip, dat is sarcastisch bedoeld.

0
342 Zucht

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@9 "je geslacht" Tja,duidelijk is het bij jou nog niet ingedaald dat 'geslacht' en genderindentiteit twee volledig andere zaken zijn....

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@64En puntje bij paaltje haten al die groepen blanken, stuk voor stuk....

2 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

De reden die XR aangeeft om te demonstreren op de A-10 is fake: ING zit daar al lang niet meer. De "gehate" bank wordt niet geraakt, alleen het ...

3 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@9 "dat de douane toch vreemd opkijkt" Tja, dat zegt dan veel over de douane. Zoals ik al zei, lekker belangrijk ja ... ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@81Ja klopt, onder andere dat. Wat is daar mis mee ?De voor de Russen vijandelijke kerngrootmacht had sowieso uit hun buurt moeten blij...

4 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@63 Wij worden gekoloniseerd....

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@8 Oh jee Bop, breng ze nou niet op ideeën alsjeblieft. DIe spruitjeslucht staat me nu al tegen. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Aantal gevallen van mazelen in Europa loopt snel op

@6 Dat denk ik ook best wel. Mij word elke keer gezegd "je gaat dood, je gaat dood" terwijl ik soort van geforceerd werd ongeteste spoed-medicij...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Querido not
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@6 Het gaat (bijna) niemand aan wat iemand in diens paspoort heeft staan.Maar soms speelt het wél een rol. Zo kan je je voorstellen dat een...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

RobP
Blamage voor Rutte en Ollongren: "Het Oekraïense F-16-trainingsprogramma is mislukt", zeggen de Fransen - Dissident.one

@78 Tuurlijk was er overeenstemming...De Oekraïne zou neutraal blijven cq niet aansluiten bij de NAVO en dan zouden de Russen zich terugtrekk...

10 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Sunny Leone Latest PornWww PornographiqueSex Video Of BhabhiPampam7463Anna Nicole Smith PussyNhentai DoujinGifs Sexo AnalMadurasfollandoPeterfeverOenelope Cruz NudeRei Zero HentaiXhamdterliveAfrica PornoFilmes De Sexo Com TravestisNude Middle Aged WomenTeenass PornTelugu XMom And Son Saxy VideoHotwife BbcScarlet Johanson Sexy ScenePeeing Panties VideosTwitter Esperanza GómezLatina Lebian PornRomantic Sex XnxxPron With SisterLord Of The G StringsFree.brazzers.vomFabdwingetsEveline DellaiMami Ki Chudai VideoLexington Steele PornTeens Legal PornPhotos Sexes GratuitsHot Nude BustyMobile Porn HamesSabrina Carpenter AssLeggs PantyhoseKashtanka VideosNsfs-203Desi69Top Hollywood Sex MoviesPorn Massage IndianBest CreampiesHindi Sexy Porn FilmXxx Massage VideosPornomdNhsntaiAdultismKajal Agarwal Ka SexyReddit NippleHairy Armpits PornstarDpornhubKathy Bates NudeHot Anna FarisBlojob VideoBoots XxxTamil Best PornHindi Ghapa GhapVer TiktokWwww Xxxx SexGfnudeMilf 4kMilf CummedMassage Roon Porn3dteen PornHent MangaCaptain Marvel SexIndian Muslim FuckDaughter AnalMolly Stewart BgSupper Deep ThroatHouse VoyeurBlack PornosCoqnupornBest Of RedditSex Porn Indian VideoCoco Austin NakedCyndi Crawford NudeCxnxx HdOpiumudOldtittiesOld Man And Old Woman Sex VideoMadison Moore PornMatur Bbw PornAnal BeadXlxxxBraless PicsOnlyindiansVideo Game NudeX Desi VideoBox Truck Sex VideoTubegalourMissy Rothstein NudeSexy Film Hd ComPorn.gamrHentai MasturbaçãoBigcmenDid You Just Cum In Your SisterLesbian Rough PornXnxx LezbienMorgpie GifUllu Web Series Watch OnlinePakistanpornXxnx Hd Video ComP K Rosy DaughterRealwifestoriesFree Brazzerz PornBig Ass PornstarsHindi Group Sex VideoTamil Aunty Home SexBhutiya Sexy VideoBig Tit LesbiansNecked LesbiansJav Eng SubbedPornhubcPornal AnalGay Sexs AsianKatie Sigmond SexAbby Elliott NudeBabes .comSex Xnxxx VideosHorny Warp: Hentai FantasySandy Cheeks SexyHindi Xxx New VideoMasala Desi PornCum On Big TitsMomandsontabooLesbian AnalfistingKinsey Sue NudeHistoire XxxPornô Amador.comJasmine DhunnaPorn Sucking VideosPorn English FilmPornpissX-rated VideoHot AsshollywoodHorizon Zero Dawn PornBest Xxx Porn VideosHomo PornTorokase OrgasmShe's Nothing Butt Gamer Anal.troubleDragon Ballhentai ComicsCrystal Lust LeakedSexoduchaسکس دختران ایرانیKinner Porn VideoXvideos101Natalia Starr PornHindi Sxy Video