door Inter in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 10
  • 1048x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi man, nu nog die bruiloft opstoppings onzin, en de handhaving daarvan.

6
1 caso

Te belachelijk voor worden van racisten die een hele samenleving treiteren word niet ondernomen en als er dan na al die laksheid van het OM en de politiek!

Dus gaan mensen reageren worden ze behandelt als NEDERLANDERS dus niet als alle soorten wetsoverstreders en criminelen en illegalen en subsidie trekkers die al op alle mogelijke manieren worden gepamperd!

Zo erg zelf dat het voor gewone Nederlanders als verrassing overkomt wanneer dat spul eens echt gestraft word!

Nederland begint steeds meer te lijken op een moslinkswegkijk bananen republiek te lijken!

6
2 Zie Hier

@1
Is een héle andere categorie mensen ! Velen zitten na jaaaaaaren nog steeds in het leerproces om de (in hun ogen) 'verderfelijke' leefregels van het land waarin ze vertoeven onder de knie te krijgen, wat nog stééds maar níet wil lukken, dus is men daar qua handhaving wat toleranter voor.

5
3 Tante Annie

@2 de bedreiging was maar een grapje (jaja hmm hmm)
daarom hopen ze het dit jaar wel uit te kunnen voeren...

boos word je hier toch van altijd ongelijkheid en meten met zo veel maten.
het o.m functioneert ook al niet.

5
4 Gratiebarmhart

Een mega proces met jarenlange celstraffen tot gevolg wegens een levensgevaarlijke situatie. Nou nou nou nou. Er was totaal maar dan ook totaal geen enkel gevaar bij geweest. Zolang je de stoet die vooraan rijd langzamer laat rijden en geleidelijk aan de boel tot stoppen brengt is er niks aan de hand. Er zijn bij mijn weten geen gewonden gevallen of dingen gebeurt. WEL zaten er gevaarlijke gewapende linkse activisten in de bus. Extremistische figuren.

Dit word kei en kei hard aangepakt en gezinnen worden uit elkaar getrokken door die levenslange celstraffen voor onze grondbeginselen en cultuur die kapot gemaakt word door die linkse extremisten. Maar als Turken en Marokkanen dit doen dan krijgen ze alleen maar een boeten en een aai over de bol. Die leggen ook snelwegen plat met toeterende trouwstoeten.

5
5 Jan met de korte achternaam

Een uitermate zielige vertoning. Een heksenjacht op niets af. Barbertje moet hangen, tenminste daar lijkt het op.

@1 Precies, laten ze dat lugubere zandsoort in hun gehuurde Maserati's eens gaan aanpakken als die een feestje hebben en soms zelfs de ringwegen rondom grote steden in de Randstad gevaarlijk blokkeren of ernstig vertragen.

@3 Ik kan moeilijk inschatten hoe cynisch uw reactie bedoeld is, maar mocht u geen cynisme gebruikt hebben, dan is dat meten met twee maten... tante Annie.

4
6 DruppeltjeDrie

Kraaiepoten schijnen ook effectief te zijn. Athans dat werd vaak gebruikt door Nederlanders, die roomboter smokkelden naar Belgie- en werden acherna gezeten door de Nederlandsche douane-ambtenaren- volgens oude bronnen. In de 60-ger jaren waren deze landen nog gescheiden door een grens. Nu smokkelt de EU-maffia hele horden jonge saboteurs ons land binnen. Een onverschillige als Rutte heft een stofje op zijn oog.

5
7 flessenhals

Het erge van dit filmpje is dat de rechtszaak nog niet eens geweest is en dat in het filmpje de friezen al schuldig verklaard zijn.

Waar in Utrecht demonstratie pegida afgeblazen is door bedreiging en niemand gearresteerd is of voor het gerecht hoeft te verschijnen.

7
8 Rattocasi

Het begint steeds meer op gericht beleid van de overheid te lijken dat raddraaiers van buitenlandse afkomst vrijuit gaan en Nederlandse burgers die hiertegen in verzet komen gestraft worden. En onze politici en ambtenaren vragen zichzelf nog steeds af hoe het komt dat de gewone burger geen vertrouwen meer heeft in bestuurlijk Nederland?

5
9 Eric

** gebruiker verwijderd **

@8
"Waar in Utrecht demonstratie pegida afgeblazen is door bedreiging en niemand gearresteerd is of voor het gerecht hoeft te verschijnen"; laat voor een aantal duidelijk zijn dat de bedreiging níet uit de Pegida (rechtse) hoek kwam.
Maar dat is natuurlijk heel anders toch.........

10 verwijderd2420

@10 Klopt die dreiging kwam niet uit de pegida hoek echter uit een andere hoek waar niemand is opgepakt en voor het gerecht komt.

7
11 Rattocasi

Wat is een 'megaproces' ?

5
12 kritischelezer

Het OM doet een Ruttutje. en maakt zich ook volslagen belachelijk.

3
13 in holland

Niet de klant is koning, maar de gast is koning zal het OM gedacht hebben. Hier wordt duidelijk met twee maten gemeten.

4
14 lisaaatjuh

Niet te geloven zoveel agressie om een kinderfeest waar zwarte piet de meest anti racist is ooit het maakt hem niet uit wat voor kleur of geloof dat je hebt. Bovendien laat die gekken eerst hun eigen problemen eens oplossen en eens iets aan die kindbruiden of slaven doen maar niet te spreken hun tradities waar geen hond brood van lust

3
15 magikeven

Ik voel me al maanden opgejaagd door het Openbaar Ministerie.

„Ons plan was om op de snelweg een ludieke langzaamaanactie te houden om die activisten duidelijk te maken dat wij geen gevaarlijke demonstratie tussen onze kinderen wilden. Toen ik werd gebeld door de politie – die zei ’stoppen nu, anders word je vervolgd’

Dus u was verbaasd dat u een dagvaarding kreeg?

„Ja, maar ik had al wel het gevoel dat ik inzet kon worden van een politiek spel. De commotie was zo groot en je weet dat die anti-Piet activisten veel invloed hebben. Ik vroeg aan de rechercheurs die mij ondervroegen: ’Waarom zit ik hier?’ Het antwoord: ’Omdat er aangifte tegen u is gedaan door Kick Out Zwarte Piet’.”

Eerder bleek dat burgemeester Marga Waanders (PvdA) de anti-Piet activisten heeft gevraagd of zij wilden komen demonstreren. Ze bood bovendien de extreem-rechtse Nederlandse Volksunie aan om een tegendemonstratie te houden. U vindt dat de burgemeester een kwalijke rol heeft gespeeld.

3
16 Dachtutniet

Ik vind dat meten met twee maten onverklaarbaar.
Mij verbaast de heksenjacht op ons door het Openbaar Ministerie.
Ik vind het intimiderend als een woordvoerder van het OM bij Omrop Fryslân zegt celstraffen niet uit te sluiten.
Ik ben een dag lang verhoord, die agenten maakten duidelijk dat mijn telefoon en die van familieleden werden gemonitord.
Mijn belgegevens zijn uitgelezen, ze wisten precies waar ik mij bevond tijdens de intocht.
De gemiddelde Nederlander zou hier steil van achterover slaan. Het is maar goed dat ik een koelbloedige Friezin ben.”

2
17 Dachtutniet

Ik verwacht nu ook een landelijke demonstratie tegen het OM en de Anti piet.

Kick out de grens over met die gasten

2
18 Dachtutniet

Bespottelijk is dit.
Laat OM maar eens die gasten opsluiten.
Die al jaren een kinderfeest verknallen.
En daar mee weg komen.
Zijn een stel schoften die der zin door willen dramnen.
Zet ze lans uit die Jerry en zijn aanhangers.
Maar voor die Friezen begint nu rechtzaak.
Maar dat hun zwaar vuurwerk bij zich hadden om de boel te verstoren daar word niets aan gedaan.
Is de omgekeerde wereld geworden hier in Nederlans..waar advocaten en OM flink aan mee werken.
Alles op de hand van dat rottuig.

4
19 annie

Een van de vele redenen dat ik die zogenaamde rechtsgang in bananenland niet meer vertrouw en dus ook niet meer erken als de mijne.

4
20 eigenmening
21 vis

Hoezo mag je de snelweg niet blokkeren?
Ik heb toch verscheidene keren gehoord & gezien dat de politie zelf het "goede voorbeeld" geeft!
Bv bij langzaam-aan acties bij loon-conflicten en eenmalig bij het vangen van benzine dieven, wat leide tot de dood van mensen in de file...
Geen agent daarvoor ooit aangeklaagd.

Als politie het goede voorbeeld geeft, moet je niet raar staan te kijken dat burgers volgen. question

5
22 Gandalf

* Verwijderd door de redactie *

23 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

@24
Dank u, maar ik kan ook wel lezen. question

U geeft uiteraard geen antwoord op de werkelijke vraag: waarom het OM wel burgers aanpakt, maar geen politieagenten die dezelfde overtreding zijn begaan. question

1
25 Gandalf

@24
Je wilt eigenlijk zeggen dat het omleggen minder straf had gekost?
Of gewoon vol in de remmen met alle gevolgen van dien (overstekend wild)

2
26 Mesjokke

Dit "show"bproces heeft niks meer met "de werkelijkheid" te maken!
De enigen die vervolgt zouden moeten worden zijn "kick out" Zwarte Piet, de grauwe Eeuw, en alle illegalen die "meehuppelen" met deze idioten, deze horen berecht te worden en geen autochtonen die staan voor hun daden en de normen en waarden van hun landen die willen continueren!
Het gaat de anti Pieten niet om gerechtigheid maar ze willen Zwarte Piet helemaal weg hebben; en gezien de link die ze leggen met het slavernijverleden vermoed ik dat ze uit zijn op herstelbetalingen. Het is voor hen gewoon een businessmodel.”, volgens mij is dit juist wat Jenny Douwes heeft gezegd!
De kosten die deze "flauwekul"met zich meebrengt, laat zien dat we in dit land helemaal de weg kwijt zijn!

Verkeersboete was voldoende geweest! Nu ook maar eens onze medelanders met "blokkerende trouwstoeten" gaan aanpakken, maar deze kunnen dit gewoon doen zonder enige consequentie! Tja iets met meten met twee maten?

1
27 Widaan

"Ja, dat soort dingen veranderen nou eenmaal" met dat wegwuif-gebaartje en een gezicht trekken van "dat doet er toch niet toe?"

Walgelijk, die Robert ten Brink, negeert volkomen de tyrannie, de gewelddadigheid waarmee en heel klein groepje dat daarvoor wordt betaald, alles dat echt Nederlandse cultuur en traditie is, alles dat ons als Nederlanders verbindt, komen vernietigen, zodat het de globalisten gemakkelijker zal vallen, ons voorgoed uit te stuffen als volk, als ras. Het zijn puur vijandige agitatoren, indringers, datgene waar ze de Russen van beschuldigen terwijl intussen de US deep state, de globaisten, degenen zijn die het daadwerkelijk doen. Staatsgevaarlijk zijn ze, want ze willen Nederland als staat weghebben. Ongelofelijk, dat iemand dat echt met een uitgestreken smoel kan zitten goedpraten.

1
28 Wendel

Geen woord van kritiek ook voor de NL overheid die dat soort Nederlander-hatende, gewetenloze, gekochte agitatoren vrij spel geeft en de echte Nederlanders, die ertegen protesteren, de slachtoffers dus, meedogenloos vervolgt.

1
29 Wendel

** gebruiker verwijderd **

30 verwijderd23941

@24 Volgende keer zullen ze slimmer zijn en een ongeval ensceneren om zo het gewenste resultaat te bereiken.
Denk ik zo.........

1
31 Dragonton

@15 |Ik kende er een die geloofde in huisgeesten en na een bepaalde tijd niks meer opruimen om ongeluk te vermijden........
Haha ongelofelijk.......

1
32 Dragonton

Dit "show" proces heeft niks meer met "de werkelijkheid" te maken!De enigen die vervolgt zouden moeten worden zijn "kick out" Zwarte Piet, de grauwe Eeuw, en alle illegalen die "meehuppelen" met deze idioten, deze horen berecht te worden en geen autochtonen die staan voor hun daden en de normen en waarden van hun land en die willen continueren! Het gaat de anti Pieten niet om gerechtigheid maar ze willen Zwarte Piet helemaal weg hebben; en gezien de link die ze leggen met het slavernijverleden vermoed ik dat ze uit zijn op herstelbetalingen. Het is voor hen gewoon een businessmodel.”, volgens mij is dit juist wat Jenny Douwes heeft gezegd!De kosten die deze "flauwekul"met zich meebrengt, laat zien dat we in dit land helemaal de weg kwijt zijn!
Verkeersboete was voldoende geweest! Nu ook maar eens onze medelanders met "blokkerende trouwstoeten" gaan aanpakken, maar deze kunnen dit gewoon doen zonder enige consequentie! Tja iets met meten met twee maten?

0
33 Widaan

@33 sorry voor dubbele plaatsing per ongeluk question

0
34 Widaan

ik word elke week gestoord van turken en marokkanen die toeterend mijn stad verneuken, ELKE zondag. Afgelopen week werd het hele kruispunt afgezet door mocro's omdat alle mercedesen nou eenmaal voorrang moesten krijgen. Nog nooit politie gezien of boete's uitgedeeld.

0
35 delarosa@europe.com

Dit filmpje was helemaal nergens voor nodig.

Het is al vele jaren duidelijk hoe het OM en de Ned. Overheid denken over vrijheid van meningsuiting.
Die vrijheid van meningsuiting betekent dat er geen enkel woord ten nadele van nieuwkomers mag worden geuit.
Zij hebben de vrijheid van meningsuiting gekaapt.
Nederlanders moeten hun mond houden en zich aanpassen.
De nieuwkomers kunnen door Misbruik te maken van onze vrijheden de Overheid onder druk zetten om hun wil om onze cultuur te veranderen door te drukken ?

Het Sinterklaasfeest is een Nederlands kinderfeest.
Dat niets te maken heeft met politiek of rascisme.
Toch laat de Overheid toe dat Ned. Burgers daar telkens van worden beschuldigd.

Onze Overheid die door de Ned. Burgers wordt betaald -- heeft de verantwoordelijkheid om onze veiligheid en vooral die van onze kinderen te garanderen.
Helemaal tijdens een kinderfeest waar duizenden kinderen in een grote menigte heel kwetsbaar zijn.
Met de veiligheid van duizenden heel jonge kinderen mag niet het kleinstmogelijke risico worden genomen.

0
36 Jalinda

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

22 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

30 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

32 minuten geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

1 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

4 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Triple PenetrationDesi SexvediosMonster Cock GayXxxsharingTik TokxxxCindymovieBalancetanude.Masajistas Final FelizBdsm TattooedXx Video ClipMoeka MaruiBeeqShmale AnalLeah Sex VideoHor Wife PornSex PictureMangas SexeHd Teen PornNebraskawitScarlet PornMonroe Sweet PornGearshift PornJapnees PornKis SexsCara BtettAnri Okita UncensoredSunny Leone Hot New Sex VideoFree Adult Porn MoviesXvid Gay PornFreeporono ComPosion 69Amature BondageGostosas OlyfansAdult Video HamsterSarah Silverman NudesLily LalimarShota HentaisNikki Mars PornstarPinky VideosReal Rough PornFanswingersHusband Wife Sex VideoKonulu PornosHeld Down PornVixent PornPorn -ubNoir PoronoSites De Films PornographiqueX Videos MobileLindsey Lohan TittiesBig Tits VideiIamvictpryaJapanxxxvideoAsian Hot Naked WomenAsian DoggystyleKhloe KaprieIndian Pusy PicAmatuer PeggingCharlie D'amelio PornImagefap.coimChabukAnimedhentaiHidden Cam HandjobTiktok Tits RedditInfluencers Gone IwldHd Hd Hd PornInfluencersgonewiKelly Preston NudeLinsey DonovanLuna RouletteWww Sexxx VideoThe Villages SwingersLaurenalexisgold OnlyfansAunty PundaiXx Video Xx Video Xx Video Xx VideoActress Sex Video DownloadNude Asian CosplayMale To Male PornStriptiz ChatBipasha Basu NudeAunty Sex In IndiaBlow Job PoseHentais FemdomPornhIndian StripteaseBest Porn StarSpankbang SpankedBestcam TvCumin In PublicNuri MassageJenisethefreakBrang BrossItaiian PornMusilm PornSisters Best Friend Pornأفلام إباحية مترجمVoyeurt HitChloë Grace Moretz NudesAmateur PussypicsBp Sexy ComHot Girls With TattoosBig PirnKylie Bunbury NudeAngela White Hd Porn VideosNaked WrestlingGinger ElleDani Daniels Anal PornMilf Doggo VaFree Hot Porn VidPornography Dark WebFree Nude Women PicturesVideos ñornoPornos 1080pLexi Luna NudeMoon XxxFake Doctor XxxIndian Sex Movie SiteNubily PornGym69xxxForeplay PornographySexایرانیAmerican BrazzersVenus Lux CreampieFree Porn JapaneseNewly Married FuckHooker BlowjobsSpying On ShowerDeep Anal FistingAhsoka PornBrunette PornstarXmxx TamilSexy Live CamsMuslim Sex Video ComSxysHellomeimeiBig Black AssfuckingRubi Rose TwerkingMalayalam Movie Hot SceneWorlds Biggest VaginaE[pornerSite Para Sexo CasualSsis 586 JavJodie West MomNaked Ebony BootyLeemadisonالسكس العربيهTitfuckgif89sex ComXxxxxxxxxx ImageBhad Bhabie Xxx