door Havermout in Buitenland  ·  45 Reacties

  • 1
  • 432x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Back in time ?

1
1 flauwekulallemaal

@1 mogen de Roemenen dat zelf beslissen? ik vind van wel.
.

11
2 de redelijkheid

@2 . Dat mogen ze. En als ze voor die grondwetswijziging zijn dan gaan ze inderdaad terug in de tijd.

3
3 Vandeprinsgeenkwaad

@2 In principe vind ik dat ook maar dan moeten ze niet raar opkijken als de EU de geldkraan afknijpt.

3
4 Wild Rover

Deze methode wordt zoveel gebruikt. Opeens beschuldigd worden van corruptie. Waar hebben we dit vaker gezien....

Sommige mensen vinden dat het referendum een afleidingsmanoeuvre is om de aandacht weg te houden van het corruptieonderzoek naar de machtigste politicus van het land

8
5 DONKEY R

Gelukkig zit Roemenië bomvol vampieren en die zijn allemaal aardig gay. question

0
6 Wild Rover

Laat elk land lekker doen wat ze zelf willen. De bevolking kiest er toch zelf voor. Wie is dat gedrocht van een EU dan wel niet. Dit EU gedrocht gaat haaks in op de wil van de bevolking, dat alles voor een EU superstaat.

11
7 DONKEY R

Soevereiniteit

6
8 chouffleur

@4 Geld wordt gebruikt als chantage middel door de EU, een hele slechte zaak.

Pure maffia.

Er zijn nog mensen die loyaal zijn naar hun land en identiteit. Deze mensen zijn niet te koop met belastinggeld betaald door de west Europese burgers. Die de EU als omkoop middel gebruikt.

8
9 DONKEY R

Dat is hun goed recht.

5
10 Wendel

@7 Natuurlijk de EU is alleen maar een geldschieter toch? Wellicht zou bu eens terug moeten kijken waaruit de EU is ontstaan en wat de achterliggende treden daarvoor was. De bevolking kiest er voor? Wie zijn dat dan die bevolking en hoe wordt deze voorgelicht? Op dezelfde wijze als Orban doet? Grondrechten, democratie zijn voor u dus helemaal niet belangrijk? Vertelt u eens wat over dat 'gedrocht' van de EU. Wat maakt het een gedrocht en wat doen ze allemaal dat u het een gedrocht noemt? Wie is de bevolking dan meneer Donkey R? U kent de wil van de bevolking daar? Legt u eens uit hoe de wil van die bevolking in gaat tegen alles waar de EU voor staat, een EU superstaat? Graag even het e.e.a. onderbouwen met feiten. Tenslotte is het beter dat u namens u zelf spreekt hier en niet zgn. namens de bevolking.

4
11 reality

@11 Duitsland was tot voor kort ook wettelijk anti homo.
Dit land mag best zelf besluiten wat er nu gaat gebeuren.
Geef het tijd.

4
12 chouffleur

In Duitsland werd op 1 oktober 2017 het burgerlijk huwelijk opengesteld voor partners van hetzelfde geslacht. Een wetsvoorstel daartoe werd op 30 juni 2017 aangenomen door de Bondsdag. Op 7 juli 2017 stemde ook de Bondsraad in met het voorstel, en op 20 juli 2017 werd het door president Frank-Walter Steinmeier ondertekend.[1] Het eerste homohuwelijk werd op de dag van inwerkingtreding voltrokken in Berlijn

4
13 chouffleur

Tijdens een interview met bondskanselier Angela Merkel van het CDU, vroeg Ulli Köppe wanneer hij nu eindelijk met zijn vriend mocht trouwen. Merkel draaide eerst om de vraag heen, maar heeft een stemming doorgezet binnen de partij. Uiteindelijk stemde de SPD, Bündnis 90/Die Grünen en de Freie Demokratische Partei voor het homohuwelijk met 393 parlementariërs voor, 226 tegen en 4 onthielden zich van stemming. Angela Merkel stemde overigens tegen het homohuwelijk

4
14 chouffleur

@11 Bestuur jij eerst is de geschiedenis van de balkan. Dan kom je vanzelf de reden tegen ''waarom'' Oost Europese landen zicht van dit EU beleid keren.

6
15 DONKEY R

bestudeer

4
16 DONKEY R

@7
Wat zeur je nu weer?
Daar gaat de EU helemaal niet over.

6
17 Realisme graag!

@17 In jou pro EU tunnelvisie gaat het daar niet over. De Roemenen zijn christelijk en tegen dat homohuwelijk. De EU promoot alles wat antichrist is. Snap je dat.

5
18 DONKEY R

@18
Alleen in jouw hoofd.

4
19 Realisme graag!

@19 In mijn hoofd alleen. Jou brain is aangetast door al die propaganda/doctrine wat de media jou zegt.

7
20 DONKEY R

@18
En straks weer zeuren dat de Roemeense homoseksuelen naar Nederland komen om te trouwen. En blijven, en zo 'baantjes inpikken' van Nederlanders volgens alternatief rechts.
Want ze hebben natuurlijk wel de vrije doorgang om dat te doen binnen de EU

2
21 La Cabana

@21 is dat een probleem dan?

3
22 chouffleur

@21 Heb liever dat de Roemeense homoseksuelen naar Nederland komen om te trouwen. En blijven, en zo 'baantjes inpikken' van Nederlanders. Dan dat de islam hierheen komt.

8
23 DONKEY R

@22
Voor mij niet. Als ik het pvv-electoraat en de reacties van types @18 lees wel.
Ik heb geen last van de Roemenen, Polen, Bulgaren. Zijn lekker goedkoop voor klussen.

2
24 La Cabana

@19 Heb jij 2 accounts? reality en realisme graag?

6
25 Positivo

@23
Ik heb liever dat beide groepen niet komen ten gevolge van beleid daar of onze (westerse mogendheden) acties in de vorm van bombardementen, aanvallen etc, etc, daar in het MO.

2
26 La Cabana

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

@25
Nee

1
28 Realisme graag!

@2 : heb m'n reactie nog even gecheckt maar kan daarin niets over zelfbeschikking vinden. Zou het echter wel jammer vinden dat twee gelijkwaardige personen van dezelfde sekse hun liefde voor elkaar niet zouden mogen bekronen met een huwelijk. Mi hebben daar net zoveel recht op als ieder ander.

2
29 flauwekulallemaal

+ze

0
30 flauwekulallemaal

@27 Laten we is een referendum houden over een Nexit. Laten we is kijken wat de Nederlandse bevolking wil.

6
31 DONKEY R

"de machtige sociaaldemocraat Drachnea,die naar eigen zeggen wil voorkomen dat een "man straks met een dier mag trouwen"" latent .......... ?????

0
32 flauwekulallemaal

@31 "referendum houden"

Helaas, u bent te laat.
Het referendum is de nek omgedraaid door de partij die de mond vol had over bestuurlijke vernieuwing en democratie : D66.

3
33 Tepelteefje

Zal wel weer te maken hebben met een religie, hoe dom kun je zijn.

1
34 Ceesje

Een referendum zodat groep A voor groep B mag bepalen of zij precies hetzelfde mogen doen wat groep A al mag. Als iets wel belachelijk is om een referendum over te houden is dit het wel.

1
35 BlackNinja

Een grondwetswijziging dus die op zeer gespannen voet met het EVRM staat.

Gaan de Roemenen terecht een hoop gedonder mee krijgen binnen de EU.

@35 eens... dit gaat over universele grondrechten van mensen die kun je niet per referendum beknotten.

5
36 TedjeR

Toch nog steeds homofoben op het forum.

0
37 flauwekulallemaal

@15 Bestuur jij eerst? U bedoelt bestudeer jij eerst wellicht? Maak u geen zorgen, ik ken de geschiedenis van Oost Europa wellicht iets beter nog dan u. Ik kom nog regelmatig in het voormalig oostblok en heb daar vele vrienden. Het gaat daarom ook niet om de bevolking, maar de huidige corrupte regering dit dit soort referenda misbruikt om nog meer macht te verwerven. Het ware wellicht beter geweest om deze landen nog wat langer te hebben laten wachten op toetreding tot de EU. Echter deze landen wisten niet hoe snel ze onder onder de bezetting van Rusland weg moesten komen.

0
38 reality

Wij willen meer, blijven schreeuwen. Sodomie in scholen en padvinderij. En ondertussen...? - AFA's Fischer: Hitler and the Brownshirts Were All Gay - YouTube

1
39 flessenhals

@38 Lul toch niet zo stom. Deze Oost Europese landen keren zicht juist nu van de EU af en halen de banden juist met de Russen aan. Je weet vast wel wat Oost Europa en Rusland gemeen hebben....

2
40 DONKEY R

@40
Prima, maar dan ook geen miljarden subsidie meer uit de EU.

5
41 GreyB

@41 Subsidie je bedoelt ons belastinggeld. Susidie wordt door de EU gebruikt als chantage middel. Maar gelukkig zijn er nog leiders in Europa die loyaal zijn aan hun land en identiteit.

2
42 DONKEY R

@40 Nee joh, vertel eens wat die gemeen hebben. Ik zal even een paar landen uit het voormalig Oostblok noemen. Tsjechoslowakije (196question Hongarije 1956, Roemenië onder, Polen (Solidarnos), Estland, Letland, Litouwen, Oost Duitsland etc. Allemaal landen die maar een ding wilden na de onderdrukking door de voormalige Sovjet Unie, weg van het communistische juk. Natuurlijk hebben deze landen een heleboel gemeen, o.a. het orthodoxe geloof, wat betekent deels andere waarden. Ze wilden en willen nog steeds allemaal bij de EU, want ze willen nl ook de welvaart van hier. Wat een paar van hun leiders niet willen is een democratie met gedeelde waarden en normen. U spreekt over landen die banden willen en aanhalen met Rusland. U bedenkt het zeker zelf. Het zijn uitsluitend de corrupte regeringen van deze landen die de banden aan halen. Dit om totale macht alla Putin te verkrijgen. U volgt vast het nieuws niet waarop te zien is dat er wekelijks grote demonstraties plaatsvinden in deze landen.

0
43 reality

@43 Hier noem je wat.... Allemaal landen die maar een ding wilden na de onderdrukking door de voormalig Soviet Uni, weg van het communistische juk

Weet je wat de EU tegenwoordig is. Niks anders dan een Sovjet Uni 2.0.

Juist. Het orthodoxe geloof hebben ze gemeen. In Rusland werd dit orthodoxe geloof onder de Soviet Uni onderdrukt. Deze orthodoxe/katholieke christenen willen geen moslims om hun continent. Ze willen niet opgaan in een EU superstaat waar ze verplicht de diversiteits agenda moeten hanteren.

2
44 DONKEY R

@44 U wilt uw stelling hier vast wel wat voor mij onderbouwen door te beweren dat er een overeenkomst bestaat tussen de Sovjet Unie en de EU. Waar baseert u op dat er sprake is van een EU- superstaat? Graag concreet maken met feiten en niet uw onderbuik laten spreken. Daarnaast meent u te spreken voor alle inwoners die landen. waar haalt u die vrijheid vandaan? Dus graag ook hier met feiten aangeven waarop u e.e.a., baseert. Tenslotte zie ik graag inhoudelijk de diversiteit agenda waar u over meent spreken, onderbouwt met een Wet, besluit of anderszins van de EU. M.a.w. dat kunt u niet en dus vertelt u sprookjes. Willen ze uit de EU: Nee! Willen ze onderdeel uitmaken van Rusland: Nee. Willen ze financiële ondersteuning van de EU: Ja. Hebben ze daarvoor de benodigde afspraken o.a. over democratie, rechtstaat, etc. ondertekend: Ja. Gaan ze vrijwillig uit de EU: Nee. Sterker nog ze zijn zelfs lid van de NAVO, de grootste vijand van Putin en zijn maffia kliek.

1
45 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
De valse retoriek van Geert Wilders - Chris Klomp

Kop is verkeerd moet zijn: Valse retoriek van Timmerfrans word door Wilders omgebogen!...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Pro-Palestijnse activist roept op om Dodenherdenking te verstoren - NieuwRechts.nl

Tja loslopende dorpsgekken willen zoals gewoon laten zien nergens respect voor te hebben en alleen met hun eigen belang bezig te zijn hard schre...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

Ach dat zien we regelmatig van klimaat fanaten denk even aan die patient bij de XR demonstraties kam ook niet lopent uit Stockholm of die klimaa...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Sarcoff
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@3 Overigens is 'de het Balkanschiereiland'' mij ook onbekend.Prik, als je mensen op taalfouten wijst, wat alleen onaangename persoonlijkheden...

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
OpinieZ Politiek & Maatschappij

https://opiniez.com/2024/04/22/timmermans-doet-verkapte-oproep-tot-geweld-tegen-wilders/inesvanbokhoven/...

24 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

'het Balkanschiereiland' , niet 'de het Balkanschiereiland'...

28 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Australische premier haalt uit naar ‘arrogante miljardair’ Musk, die weigert beelden steekpartij te verwijderen

En waarom zou Musk die verwijderen, mag de waarheid van die opgeblazen politicus niet getoond worden?...

29 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@2 Fijn dat ik nog wel naar de het Balkanschiereiland mag vliegen van je, Overigens zijn 'Nederlandrrs" mij onbekend. ...

33 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Instortingsgevaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorg voor grote problemen

Ik ga wel via de Willemsbrug naar de boeren op Zuid en verder :-)Overigens wel een hysterische kop van het AD. ...

35 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Twerk NakefPorn TurturePrno ClipJinx R34Hayley William NakedSexy Bf English HindiVintage 70s PornMind Control PirnHentai CreampiePhayton PresleeBrazzwrs VideosXxxmoiveMelissa StratonAmatur Gone WildHq Sexo GayXnxx'Zelma CheremMatue HandjobKaos ComicsIndian Teen Age Sex VideosFrerpornSex DaterBrynn WoodsHelen Hunt NakedShanola Hampton NakedIndian Sex In BusPoren VidioXxx Hd TitsPormo MexicanaGents Gents Ki BfAllgra ColeHindi Village Porn VideoPorn Hub Video IndianNicolremyAva Adams PicsXxx For EnglishYoujizz Youjizz YoujizzMonica SweetheartEva Elfie SexyMaria NagauPoenhubSunny Leone Boobs SuckingMost Beautiful PornLayla Jenner XxxSexual Assault PornSara Wayne Callies NudeKristi FartsMoms Classic PornLewdozneJanenaughtymomMujeresfollandoJennifer Lopez NakexAmerican Chudai VideoPenny PaxIndian Girls Sex PicsWww India Xvideo ComTeen Girl Hd PornHeart Shaped NipplesJanine LindenmulderFree Gay Porn Hd OnlineStep Siblings CauhgtAi Uehara UncensoredPorn Stra TubeEbont CreampieHot Sexy Blue MovieMalayalam Sex StoriesPaglet VideoKortney KaneHentai Rule 34Elle Lee XxxNadja LapiedraIbabyrainbow NudePhotos Of PornstarsScarlet Johanason NakedBig Tit Only FansPopperssexSexlife ShowersceneAshemaletube.comkHq PornograficasFancia JamesAishwarya RaixxxSuper TityXxx Hindi VedioJavphimLeah Gotti HdTouching PenisChudai Video MovieBrazer VideoPornografia CoreanasNovinha Sexo AmadorLucy Chabert NudeMoirah MillsSexlike RealPegging Porn ComicsFilme AdultoSex Video New 2018TrannyoneFreez PornPorn CrazMilfmovs PornSexomalucoSexocom BonecaAva DevinexxxSexy BhejnaRealtoxxxmaria'sBig Black Hd PornGaycastingsMy HentiLost Submarine RedditSweet Girl FuckSantali Sex VideoTelugu AdultX HansterTwpornostarsBeat Twitter PornAircraft PornTelugu SxxEvan Stone Porn VideosBhai Bahan Ki Chudai Wala VideoHard Core Porn BondageDelitoonxMuitohentaoIn XnxxPhorn SexCum In BraAmy Bell OnlyfansSex14Ready Rough & Eager To PleaseEroric StoriesIsabella NiceSex Aunty NumberKajal Xnxx PhotosAmateur Hotwife PornAlice In The Wonderland PornKriti Sanon FapIndian Sex New ClipsPussy KissMuscle Girl HentaiMan Jacking OffFree Lesbiam Porn Videosفیلم سکسی لز بینRadhika Apte Sexy VideoHorny House Wifeسكس مثليينFamily LustArabpornBrother And Sister Xxx Sex VideoBig Tit Milf HandjobBlonde PornstarsKristen Hancher Onlyfans