door Inter in Politiek  ·  144 Reacties

  • 39
  • 1340x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mevrouwtje Kaag blijft in het algemeen oorverdovend stil, maar zodra het over de multiculturele samenleving gaat en in het bijzonder over de Palestijnse kwestie wordt mevrouw plotseling wakker en reageert dan al haar agressie af op de rechtsdenkende en stemmende Nederlander want die doen haar denken aan de tijd vlak voor de tweede wereldoorlog. Het zou een ramp zijn voor Nederland en de Nederlandse politiek als zij, met dit verwrongen gedachtengoed, de opvolgster wordt van Pechtold. Een rampscenario doemt op. Brrrrr

3
101 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

102 vraagtekenveertje

Rechtsstaat versus politieke correctheid en cultuurrelativisme

Sigrid Kaag is van beroep diplomate, maar ook oud-medewerkster van Shell.
Ze is gehuwd met een politicus en diplomaat van de Palestijnse Fatah-beweging, Anis al-Qaq en heeft kinderen met hem.

In 2013 en 2014 leidde zij de, niet geslaagde, missie van de VN om het Syrische bewind van Assad van chemische wapens te ontdoen.

Van deze Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking valt, gezien haar persoonlijke achtergrond, geen geluid tegen de politieke islam te verwachten. Eerder een anti-Israelisch standpunt. In deze zin kan zij nuttig zijn voor Rutte III als brug naar Groen Links , waar ook veel aanhangers van de politieke islam samenkomen in een beweging die Israel cultureel en economisch wil boycotten, naar het voorbeeld indertijd van Zuid-Afrika onder het apartheidsregime.

Mevr. Kaag is een voorvechtster van de politieke correctheid en het cultuurrelativisme.
De meeste mensen begrijpen niet wat cultuurrelativisme betekent, omdat ze het zich vanuit de ouderwetse westerse rechtsstaat en gelijkheid voor het recht niet voor kunnen stellen.


Het cultuurrelativisme is het omgekeerde van democratie en rechtsstaat. Het maakt, letterlijk, alles relatief. Dat wil zeggen: iedere verdeling van belangen en recht moet telkens gewogen worden.

Politiek correcte politici, zoals Kaag, en actievoerders beweren te strijden voor sociale rechtvaardigheid en gelijkheid .

De moeilijkheid is dat mensen niet gelijk zijn. Om het maatschappelijke eindresultaat gelijk te doen schijnen, moet je dus wegingsfactoren gaan toepassen, waardoor iedereen feitelijk ongelijk behandeld wordt voor het wet.

Eerst benoem je een groep zogenaamde geprivilegeerden. Zij zijn de schuld van alle ongelijkheid en sociale onrechtvaardigheid. In het geval van politiek correcte politici zijn dat de boze , witte mannen, of , tegenover andere etnische of godsdienstige groepen: de boze witte mensen.
Zij misbruiken voortdurend hun privileges.

De remedie om de maatschappelijke gelijkheid en rechtvaardigheid te herstellen, is dus voortdurende weging van belangen en rechten, waarbij die van andere groepen boven die van de boze, witte privilegehouders gaan.

De achtergestelde moslim-strijder van IS , moet om in een betere positie te komen staan tegenover boze , witte mannen, dus kunnen plunderen en vrouwen roven, verkrachten en verhandelen. Die vrouwen zijn uiteindelijk niet zozeer het slachtoffer van de strijders, als wel van de boze, witte belangen , die de islamitische wereld knechten vanwege olie.

Hetzelfde geldt voor Iraanse ayatollahs die opstandige meiden de armen en benen breken.

In eigen land zijn de beginselen ook van toepassing.
Een boze witte man die een gehandicapt meisje verkracht , dient zwaar bestraft te worden. Indien de verkrachter een Afghaanse asielzoeker is , moeten de belangen van de ontheemde statushouder die een gezin wil stichten, door rechters zwaarder gewogen worden dan de belangen van het gehandicapte meisje. Zij en haar ouders genieten al hun witte privileges. Het is niet nodig dat zij volledig hun recht krijgen.

Alles wat met andere etnische of religieuze groepen te maken heeft, moet in een positief daglicht worden gesteld.
Al in de jaren 90 waren er zwarte scholen die slechter presteerden dan witte scholen. Dat was niet politiek correct. Dus werden er wegingsfactoren toegepast , waaraan scores waren verbonden. Zo kon men rekensommen opstellen die maakten dat zwarte scholen op papier net zo goed of beter waren dan witte. Bedrog natuurlijk jegens de leerlingen, maar de nagestreefde gelijkheid was geborgd.

Iemand die zich voordoet als asielzoeker , maar immigrant is, krijgt uitkeringen, gratis gezondheidszorg, woonruimte en een advocaat voor procedures. Immers, hij is een potentieel zielige, getraumatiseerde en berooide vluchteling.
Een geemigreerde Nederlander, die, eventueel berooid, terugkeert, krijgt niets. Hij is een deloyale, verwende mislukkeling.

De politiek correcte doctrine stelt dat gelijkheid en sociale rechtvaardigheid boven de democratie gaan. De democratie mag immers geen instrument zijn voor de boze , witte meerderheid om zijn privileges te handhaven. Daarom moeten stemmen van kiezers en mandaten worden genegeerd, zodra het om de belangen en rechten van minderheden gaat.

Conclusie: uit naam van de sociale rechtvaardigheid en gelijkheid maakt politieke correctheid alles relatief . Omdat voortdurend alle belangen en rechten gewogen moeten worden ten opzichte van de boze witte geprivilegeerden leidt politieke correctheid onvermijdelijk tot de grootst mogelijke ongelijkheid voor de wet.
Dat is dan ook het doel dat de betrokken politici nastreven: absolute vrijheid om te handelen naar willekeur.

D66, de partij van democraten die het referendum afschaften, kan zijn omvorming naar de doctrines van de willekeur compleet maken door Mevr. Kaag te geleiden naar het partijleiderschap.

4
103 duurendaal

@91

In gesprek gaan is wat je doet tijdens een staatsbezoek. Als je dat niet wil, daar kunnen goede redenen voor zijn, moet je thuisblijven. Zo begrijp ik niet waarom EU landen, ondanks vijftig jaar illegale Israëlische kolonisatie, geen millimeter inkrimpen in hun contact met Israël. Dit terzijde.
Als je wel op staatsbezoek gaat dien je je, in redelijkheid, aan te passen aan de verlangens van het gastland.

Wat het gesprek van minister Kaag heeft opgeleverd weet ik niet. Wat ik wel weet is dat niet praten niets oplevert. Verder is het ook niet zo dat het besluit om een hoofddoek te dragen geheel en alleen een besluit van Kaag is.Men wist dat in het land waar ook de PVV invloed heeft dit tot een rel zou leiden. D66, naar Iran, een hoofddoek draffen en getrouwd met een Palestijn die minister was onder Arafat.

Tsonge,daar smulden bepaalde kringen in Nederland van. Die D66 minister zullen we eens even inpeperen hoe fout zij wel niet is. Bah.

32
104 Hendrianus

@104 . Ik schatte u in als progressief van de oude stempel. En ook u kunt het blijkbaar niet over de lippen krijgen dat je met patriarchale systemen compromisloos moet zijn omdat ze dat zelf ook zijn. Of u bent naief. Tot zover "progressief" Nederland.Wij zullen het er niet over eens worden. Dat kan en mag in dit land. Goedenavond nog.

0
105 Vandeprinsgeenkwaad

@105

U ook een fijne avond. Voor mij , darten, Michael van Gerrmen tegen Peter Wright. Lekker simpel question.

25
106 Hendrianus

@103

het maakt alles globalistisch en dat verklaart de graai en misdaadscultuur bij bijv de VvD en D666 en het slechts op een huidnaad verwijderde terrorisme van gl dmv de amsterdamse ngo's als children this or that en artsen ZONDER grenzen. Globalistisch dus.
Khaag aanstellen is het zelfde als alle atoombommen op nederland gooien..

4
107 FNKTD

@101 @102

'Mevrouwtje', 'wijf'

Gaat ie lekker?

25
108 Hendrianus

@85 Bent u een Pussy-Riot type ?????

2
109 Bollieboos

Extreem links is Kaag

1
110 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

111 vraagtekenveertje

@97 ,

"Dat is natuurlijk een aanname van jewelste. Dan kun je ook beweren dat Wilders misschien wel gematigder wordt als de PVV meer zetels krijgt."

Ik zei toch ook dat het mijn verwachting was? Die is gebaseerd op aannames ja, dat klopt. Deze vergelijking is overigens erg krom als ik zo eerlijk mag zijn. Ik gaf een voorbeeld van een potentiële tegenstander (DENK die groot wordt) waarvan ik dan verwacht dat D66 er feller tegen zou ageren. Wilders is van de PVV dus daar is geen dynamiek tussen tegenstanders.

De rest van mijn reactie was erg zwart-wit ja. Wat ik bedoelde aan te geven is dat partijen nou eenmaal bepaalde zaken meer benadrukken, en andere minder. Voor de door sommigen nodig geachte waarschuwingen tegen het politiek islamisme, hebben 'we' de PVV al. D66 heeft een eigen verhaal dat de waarschuwingen daartegen om hierboven genoemde redenen niet benadrukte.

Maar goed, uiteindelijk blijf ik het vreemd vinden dat er zoveel discussie ontstaat over dat iemand van D66 iets niet gezegd heeft. Zoals ik in mijn eerdere reacties ook al aangaf: dat is een klacht die je altijd wel in zult kunnen blijven dienen. Wat iemand niet gezegd heeft (en iets niet zeggen is net zo goed vrijheid van meningsuiting trouwens), vind ik dan ook niet echt iets om iemand op te pakken.

7
112 progressiefliberaal

Klinkt ook best leuk: kaag weg ermee!
question

4
113 Jan met de korte achterlul

** gebruiker verwijderd **

Mijn hoop is dat ze veel dochters heeft die een conservatieve muzelman vinden , kijken hoe die kip dan roept ..................................

114 verwijderd682241

* Verwijderd door de redactie *

115 E.Meel

@115 "...over vrouwonvriendelijke islamieten...."

Zijn emancipatie, gelijke rechten, hypertolerantie, humor en cultuurrelativisme door islamieten uitgevonden en verspreid dan....!??!?!

0
116 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

117 Manja

* Verwijderd door de redactie *

118 Manja

@118 “D66 is nog steeds liberaal: "al verafschuw ik wat u zegt, ik zal het met mijn leven verdedigen dat u mag zeggen, wat u wilt zeggen"...”
Vandaar de pogingen tot mondsnoeren dmv een constante stroom aan ad hominems aan het adres van Wilders en Baudet? Dat is niet om ze onmogelijk te maken?

2
119 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

120 Manja

* Verwijderd door de redactie *

121 Manja

* Verwijderd door de redactie *

122 Manja

* Verwijderd door de redactie *

123 Manja

@121 Ik had het niet over Kaag maar over Pechtold.

2
124 Mrs. K

* Verwijderd door de redactie *

125 Manja

** gebruiker verwijderd **

@115
Niet ik ben vrouw onvriendelijk maar die dat mislukte object dat men politicus noemt is een vrouwonvriendelijk product van een mislukte opvoeding , waaruit maar weer blijkt dat niet iedereen geschikt is voor dat werk .

126 verwijderd682241

@45 dat dit uit jou mond moet komen. Als er minder islam was, zouden er meer vrouwelijke wereldleiders zijn. En natuurlijk minder vrouwen mishandeld wordenm. Hoe wil je het hebben.

3
127 view2006

@117 . Weg jij!

5
128 Vandeprinsgeenkwaad

@128 Kaag heeft wel een mooie bastaarddochter. question

4
129 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

130 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

131 E.Meel

@131 Jep, en ik ben ook paardenfokker.
Daar mag je 'bastaard' nog gewoon zeggen. question

1
132 Wild Rover

* Verwijderd door de redactie *

133 E.Meel

@133 Halfbloedjes dan. question

1
134 Wild Rover

Omdat ze ook niet te vertrouwen is die Kaag.
Achterbaks is ze.

3
135 annie

Zodra het over moslims gaat blijft de ex Hezbollah medewerkster stil. We weten goed aan welke kant ze staat. Aan de kant van Arabieren en Palestijnen en vooral niet aan de kant van de Joden.

2
136 Jan met de korte achternaam

Zeker bang voor corrigerende tikken uit de palestijnse hoek.

2
137 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

138 Manja

* Verwijderd door de redactie *

139 Manja

* Verwijderd door de redactie *

140 Manja

* Verwijderd door de redactie *

141 Manja

@132

jij bent waarschijnlijk zo'n helder licht, die in het buitenland vertelt..: I fuck horses....!

0
142 Münchhausen

* Verwijderd door de redactie *

143 Manja

* Verwijderd door de redactie *

144 Manja

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

31 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

1 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Mac Benac
Verscherpt politietoezicht bij de 4 mei-herdenkingen in Den Haag

Je houdt je hart vast met een extreemrechtse Kamervoorzitter die in actie komt tijdens dodenherdenking. Je weet het nooit met dat soort lieden....

1 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Girls Removing ClothesCute Porn DownloadTvfuckingsGayhubN He N TaiSg4geRebecca Linares AndXxx Porn Video BanglaFilmes.pornos RomânticoRevistas EróticasLatest XxxNude Wife SelfiePorn Addict PornMan Bete Ki Chudai Ki KahaniX Hindi Blue FilmLesbian Sex Story In HindiGreat Indian PornForced Pregnancy PornBig Asian Natural TitsHomemade Teen SexAndrea Brillantes SexMuchohentFilme PornogratuiteVery Hot Sexy BfNude Women BrazilAsianmassagemasterBingpornNina Hartley GangbangRed Hair PussySite Scan HentaiBokep JepngComerzzMia Khalifa Best Sex VideoThz Bt ComSssniperwolf SexySexvidoiMost View Porn VideosKim Chambers PornNoddlesmagazineSites Like Best GoreElla Belle Mom And Daughter TwitterAlexia Anders Dpسكس نأرLiterotika ComCharuebatePorn Do BrasilSuckmyballsHindi Sexy StoruesSinnsageXx Tik TokMeikoui OnlyfansBhabhi Ke DoodhHypnotized SexWwxnxxSymmetra PornMalaika Arora Nip Slip5ft9in In CmZillapornIndian Xxx VdoOld Lady CreampiedMiranda Rae Mayo HusbandPor N ImagesTeen NsfwPornographique FrançaiseRock Porn3dhorse PornPorno PicturesChubySexvebeoBi Ebony ThreesomeRita From Massage RoomsI_xxx ComNude On MovieBeach SexxxGay Strip ClubsAlia Sexy VideoPiper Perri Double PenetrationLatina MasterbationOxtorrent.sxFilmyhot ComOegasmos FemeninosEbony Twerk NudeXvideo LatinaHq JentaiSparrowhentaiSwedish Irish MamaSexy Movie Bf Full HdRomantic Intimate VideosPornoaovivoKendra Lust Only FansPlague Doctor PornBbw Layina PornBoyfriend And Girlfriend SexOne Piece HentaiBhabi FingeringBengali Wife XxxHot Aunty Porn HdSsbbw SquirtBiggest Bbw PornSexy HentiLesbian Bbw PornhubPorn AmigasPornhub PonytailGay PirnhubAsaintubeLacey Chbert NudeCooling Glass For GirlsXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx VideoBest Ebony Pornstars3dfutaLulacum69Sleep Naked SisterViolet Benson NudeXnxx Sany LeoneNewest Porn GamesSpanidh PornXnxx Bhabhi Videoسکس خواهر و برادرMallu Aunty Romance VideoBangla X Video SongVillage Aunty Sex VediosStreamers Gone WildLex Steele AnalPorn Mallu VideoPorn Gif.Tube PerverzjaAlyx Star PlanetsuzyNude ThickXxxpics PornAlly Sheedy NudeJustfor FansAmazing FuckBharti Jha HotCamoran Diaz PornMissionary Position SexuallySofia Elizabeth NudesNude Of SamanthaPorn Hub DowloaderMarietemara LeaksXmadterCalista MelissaLesbianism Porn VideosTyga Only FansAnal LezboRule 34 UndertaleAaron Carter NudeNf Busty Hot SexYoung Mother Full MovieBig Cartoon XxxNipple Massage Video