door Havermout in Overig  ·  292 Reacties

  • 25
  • 1389x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het leven is, voor ons, in Zwitserland werkelijk ideaal en ik had mij feitelijk voorgenomen nooit meer op NK te reageren. (Echter wel te blijven volgen.) Dit volgen brengt echter regelmatig mijn bloed tot koken wat goed is want zo blijft men "jeugdig".
Met name de reacties van E.Meel brengen regelmatig de bloeddruk op een hoger peil. (Fysiologisch feitelijk een woord van dank aan E.Meel.) Maar een reactie van E.Meel noopt mij toch tot een of enige reactie. @212 stelt deze: "U vergeet nog even alle christelijke landen, Jamaica, Cariben, Angola, Oeganda. 72 landen in het totaal. En bij Poetin niet te vergeten is het ook niet mals voor homo's en vrouwen." (Zelf zou ik Cariben liever schrijven als "Carribean", maar goed ieder zijn meug.)

Graag zou ik van E.Meel een compleet overzicht willen zien van deze 70tig (door hem) genoemde landen waarbij dit in een procentuele islamitische, christelijke en atheïstische opdeling.

Daarnaast stelt E.Meel dat de islam geen "verovering" met zich meebrengt (en derhalve absoluut geen gevaar voor "het Westen" vormt), in deze graag een duiding (door hem) van de woorden door Erdogan gesproken (en gedocumenteerd): waarbij "de baarmoeder" een "wapen" ter verovering is.
Verder kom ik niet voorbij aan de IS (= ISLAMITISCHE staat), heeft of had deze club (de IS) daadwerkelijk de "vrede"hoog in het vaandel. (Wat voor gruwelijke misdaden zijn hier zoals begaan uit en in naam van "der" islam.)

Loverboys. Welke bevolkingsgroep heeft zich hierin gespecialiseerd? De narcotica criminaliteit (liquidaties soms op klaarlichte dag) ook hier: welke bevolkingsgroep spant hier de kroon?

Overigens ben ik van mening dat een ieder recht heeft op zijn/haar "godshuis" echter hetgeen aldaar gepredikt wordt mag echter zeker objectief bezien worden (mogelijke "haatpreken" verboden).

Natuurlijk kan men stellen dat het verschijnsel "loverboys" en "drugscriminaliteit" niet aan één geloof gebonden kan worden, correct, maar grappig (of liever triest) genoeg zijn het veelal lieden met een bepaalde geloofs of culturele achtergrond.

Zou men stellen "ja, maar deze jonge generatie staat los van "het ware" geloof, waarom werd er in de Schildersbuurt dan gezwaaid met IS vlaggen (IS = ISLAMITISCHE staat) door jongeren? Waarom roepen aanslagplegers (al dan niet "verwart") immer weer: god is groot"?

Zag op dit draadje iemand voorbij komen welke de "adviezen" of "raadgevingen" van "de bijbel" ook redelijk gevaarlijk vindt. (Het oude testament is vergeven van geweld en dit is zo echter leest de "thora`s" en de overeenkomst is 1 op 1) Deze laatste heeft waarschijnlijk nog nooit het nieuwe testament deel van de bijbel gelezen.
O ja natuurlijk: "ik ben gekomen om "het zwaard" te brengen"(Jezus), staat er daadwerkelijk in echter voor wie echt lezen kan: "het zwaard" is "de tong", de scherpe rede. (Zelfs Martin Luther King begreep (terecht) de correcte interpretatie van deze uitdrukking.)

Maar goed (OT): een "demonstratie" van Pegida. Is dit "provocatie"? Ja, zeker wel maar deze "lieden" hebben een punt gebracht namelijk de wijze waarop door "anderen" tegen de vrijheid van demonstratie opgetreden wordt. (Eieren, tomaten EN (zwaar) vuurwerk.) Was deze tegendemonstratie ook aangekondigd en goedgekeurd?

Dan E.Meel zijn opmerking over 40% geweldsincidenten. Leest het artikel (2015 - dus "oud" nieuws !!) en trek Uw eigen conclusies: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/geweldsincident-bij-40-procent-van-de-nederlandse-moskeeen~bfc280e2/

"Iets" zegt mij dat bekladding geen geweld is, maar goed dit is een vorm van interpretatie.
T.a.v. Info: ook ik heb en draag een zakmes (praktisch), het is echter niet het mes maar het gebruik van het/een mes welke het tot een (moord) wapen maakt. Lees echter dat sommige lieden dit in Nederland steeds meer als aanslags wapen zien, veelal en ,meest gebruik door "verwarde mannen", zoals laatst in Den Haag.

Maar goed, een excuus dat ik reageerde vanuit het (voor mij) rustige en veilige Zwitserland.

2
251 Bezorgde Europeaan

@251 so he niet verbazingwekkend die reactie uit Zwitserland tussen die benauwende bergen.

ik had u wel terug verwacht hier, nam uw NK vertrek niet serieus.

flinke lap tekst. beetje trop.

uhm
Loverboys. Welke bevolkingsgroep heeft zich hierin gespecialiseerd? De narcotica criminaliteit (liquidaties soms op klaarlichte dag) ook hier: welke bevolkingsgroep spant hier de kroon?

verder is u misschien ontgaan dat men vroeger de naam pooier gebruikte.
en die waren er al eerder. eeuwenlang al.
leest u de krant in Zwitersland tussen de chocolade koeien dan kan u ook lezen dat de Nederlanders gespecialiseerd zijn in drugshandel.

oei, heb een afspraak, cu

10
252 info

@212 hmmm
de Nederlandse pooieers en souteneurs. misschien wel meer benameingen en haast nu. al eeuwenlang en van alle leeftijden.
beetje eigen volk onderschatten. bah.

9
253 info

@243

Dit wel dan ?

5
254 No newstoday

Ha, ha ,15 man .
Joh , met wat zelfrespect ga je toch niet eens meer.
Dat is bij ons en vriendenclubje die gezellig uit gaat .
Ga je toch niet mee demonstreren !

5
255 No newstoday

@238 Eritrea,Ethiopië, Kenia,Bhutan,Singapore zijn geen landen waar de islam de overhand heeft en de Gaza Strook is geen land in staatkundig opzicht.

0
256 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

257 vraagtekenveertje

@254
Dit wel dan?
U reageerd weer louter op mijn nickname en heeft zich duidelijk geenzins in de 'disscussie' verdiept

3
258 Hangingmen

Hoewel ik me altijd neutraal opstel, moet ik nu concluderen dat die 15 man me hebben laten zien, dat als je in Nederland een mening hebt over de islam, je monddood wordt gemaakt. Democratie en VVMU is alleen voor de verkeerde mensen. Zij die gisteren met alles gooiden etc worden er niet voor gestraft. Geweld blijft geweld tegen wie dan ook. Van mij mag pegida zonder geweld doorgaan met de demonstraties,want dat mag in Nederland, eens kijken wie gewelddadiger zijn op den duur.

3
259 lisaaatjuh

@259 . Bijzonder dat u dat er uithaalt. Ik heb de 15 Pegida types geen mening horen geven namelijk.
De openingszin van de voorman was “we hebben niet genoeg eieren”. Hoe is dat een mening? Vervolgens een film met misdaden laten zien gepleegd door in ieder geval niet de mensen uit Utrecht. Hoe was dat een mening of een handreiking tot een discussie?

Pegida provoceert dat is hun doel. De tegenstanders hapten en dat is heel jammer want daarmee spelen ze Pegida in de kaart. De beste methode is wegblijven zodat er alleen maar 15 sneue types staan. Net als de sneue eenling toentertijd met zijn weggooibarbecue.

3
260 mo

@260 Juist wegblijven, 15 man kom op, wat kunnen die bereiken, zeg nou eerlijk, niets dus. Maar het zal wel de aard van het beestje zijn, niet bestand zijn tegen provocatie .

1
261 lisaaatjuh

@256
Jawel, want die lui daar zijn niet roomwit.
[sarc off]

Het is te sneu voor woorden waar sommige reaguurders hun haat op denken te kunnen baseren. Iedere keer weer blijkt het te gaan om domheid, gebrek aan kennis dat leidt tot angst en agressie. Voor het gemak volgt dan generalisatie. En populisten lachen zich rot want die hoeven niet meer te roepen dan "'t Is toch gewoon zo!?" en de sufsten gaan er eenvoudigweg in mee of doen er zelfs een schepje bovenop.

2
262 Lidpver

@251

In het Nederlands is Caraïben .
Caribbean ( met 1xr en 2x b ) is Engels en een bijvoeglijk naamwoord bv. Caribbean Sea.
Tot zover de taal.
Mischien moet je eens informeren waar criminele figuren al Holleeder ,Mieremet( zijn onlangs vermoorde zoon ) enz anderen zich me bezig houden .
Welke bevolkingsgroep zich bezighoudt met de “ pillenindustrie “ de drugs die wij exporteren over de hele wereld en waarvan men het giftige afval in de bossen stort? De blanke Nederlanders.
Zo heeft iedere groep zijn hobby.

De zwitsers doen dingen met gelden het grookapital wat wij moreel ook bedenkelijk vinden en hebben ook pogingen gedaan om geld van anderen ( nazaten van joodse slachtoffers in de kampen) in de zak te steken .
En het tegenhouden van joodse vluchtelingen uit Duitsland destijds heeft ook levens gekost.
Dat het daar zo rustig is , komt mede door dat bankwezen waar ook veel oliedollars gestald zijn , waardoor men ontzien wordt.

Dus ach , zo heeft ieder land zijn eigen soort volk met haar eigen criminaliteit .
De Duitstalige Zwitser is en hele andere dan de Italiaans- talige en de Frans-talige en niet alleen in taal.

2
263 No newstoday

@213

" @209 U heeft een islamofobe afwijking om alle misstanden ter wereld moslims aan te wrijven"


Wééééééééér zo'n leugen....hou je dan nooit op ???

1
264 Vageali6888

Prima, opzouten met die bende. Dit heeft niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken.
Je hoeft niet van iedereen te houden, maar haatzaaien is een slechte zaak: het ontwricht de maatschappij en zorgt onterecht voor een tweedeling.

2
265 Querido not

@259

Ik denk dat wanneer de verhoudingen omgekeerd waren geweest met hetzelfde gedrag , hetzelfde was gebeurd .
Met filmbeelden van dingen waa de mensen hier niks mee te maken hebben , is ook heel provocerend en meer dan demonstreren met een spandoek of zo.
Ik vond en vind nog Pegida een enge groep met een enge leider die meer Duits ( uit de verkeerde hoek) is dan Nederlands en hier ook niet hoort.

3
266 No newstoday

@266 Ik dacht dat die Wagensveld onlangs was veroordeeld in Duitsland. Na zijn straf wordt hij vast uitgezet naar Nederland.

2
267 Zucht

@261

Met 15 man een demonstratie houden , is op zich al belachelijk.
Wie serieus genomen wil worden , laat dat niet doorgaan , toch?
Er wordt alleen maar om gelachen.

3
268 No newstoday

@258

Beetje verward of zo?
Waarom zou ik .
Ik heet geen Hangman ( jij doet dat ) .
Welk discussie bedoel je?
Discussies gaan over het onderwerp niet over de persoon .

2
269 No newstoday

@266
"Met filmbeelden van dingen waa de mensen hier niks mee te maken hebben , is ook heel provocerend "

Waarom is het provocerend als ze er niets mee te maken hebben?dan zou je toch eerder verwachten dat ze 'met' hen zouden ageren tegen deze walgelijke praktijken van die filmbeelden?

0
270 Hangingmen

* Verwijderd door de redactie *

271 vraagtekenveertje

* Verwijderd door de redactie *

272 vraagtekenveertje

@268 Ook al worden ze uitgelachen, is toch niet ons probleem of ze zich wel of niet voor schut zetten. Mij raakt het niet.

0
273 lisaaatjuh

@270

Als men hier demonstreert is dat meestal tegen zaken van hier.
Ik zie ook nooit een demonstratie tegen de doodstraf in de USA als er weer eentje op de stoel gaat of een spuit krijgt met publieke belngstelling ook nog.
Dat is ook barbaarse staatsmoord.
Ik heb hier ook geen demonstratie gezien tegen de verkrachtingen tot de dood toe van vrouwen door groepen mannen in de trein of op straat in India .
Dan kun je ieder dag wel 3x en iedere dag van de week gaan demonstreren want er is altijd wel ergens iets vreselijks.
Pegida is er niet tegen DE criminaliteit maar tegen iets in andere landen.

3
274 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

Er zitten meer mensen op dit draadje dan er varkensmutsjes in Utrecht waren. question

275 verwijderd23941

@271

Sommige mensen hebben een verknipt beeld wat door de werkelijkheid ook niet bijgesteld wordt.
En dan krijg je het Calimero - effect : “Zij zijn groot en ik is klein en het is niet eerlijk”.

3
276 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

277 Dirk2137

@273

Ik moet er om lachen .
Als je iets uitlokt , moet je reactie verwachten .
En niet zeuren .

5
278 No newstoday

jammer genoeg nog geen video kunnen vinden van die waanzin van gisteravond op youtube, ik zie altijd graag hoe ze zich weer voor schut zetten.
Deze video vond ik 1 van de beste ( lachwekkendste ) , de zegening van pegida met varkensbloed´ , om 6 uur s´morgens.


Het gaat ze niet zo goed af dat Pegida, hun bedoeling is provoceren maar de mensen zien het als halve zolen, dus ze slaan de plank mis question

4
279 techcenter

@268 "Er wordt alleen maar om gelachen."


Als er alleen maar om gelachen zou worden dan had die demonstratie gewoon plaats kunnen vinden

2
280 Wylde Gjert

** gebruiker verwijderd **

Je mag als moslim in Nederland: demonstranten bekogelen, toeterend door de straat rijden, Nederlanders uitschelden, Nederlanders discrimineren, op politieauto's springen, politici bedreigen enz. En dat kan allemaal ongestraft.
Zelfs wegblijven bij een schoolfoto en achteraf een schadevergoeding vragen, en krijgen, kan in Nederland als moslim zijnde.
Doe je iets dat wel strafbaar is dan wordt je moslim achtegrond meegenomen en kun je rekenen op een veel lagere straf.
Ik snap de haat tegen de moslims en islam heel goed.

281 verwijderd5929219

@277

Daarom ben je hier .
Ik heb een excuus : ik moet met mijn gebroken kuitbeen op de stoel zitten , de familie is weg , de tv is k*t en mijn boek is uit.
En je wilt toch eens lachen .
Want dat is het toch hier .

9
282 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

283 vraagtekenveertje

@281

Het mag andersom ook hoor.
Links bekogelt ook rechtse demonstranten en andersom , moslims dicrimineren en uitschelden van moslims gebeurt op dit forum aan de lopende band , politici worden ook door niet- moslims bedreigd en op politieauto’s springen ken ik niet.
Ik was onlangs in Spanje en daar reed over de rambla van die plaats een toeterende rij auto’s met lintjes eraan : een trouwerij van Marokkanen .
Geen mens keek op en praatte gewoon door.
Ik dacht : goed zo , die ergeren zich gewoon niet . Zouden wij ook eens moeten doen .wat kan mij toeterende auto’s schelen . Ze zijn voorbij en klaar is kees.
Wat dacht je van Nederlanders die hun kinderen voor de vakantie van school halen en de boete niet willen betalen ?

Lagere straffen is onzin .
Voor iedere overtreding of misdrijf staat de straf in het Wetboek van Strafrecht. Die kun jij ook opzoeken .
Daar mag een rechter niet vanaf wijken .
Als je je eigen onzin gelooft , snap je dat vast wel.
Maar je snapt dingen verkeerd.
Met je eigen zaken bemoeien en minder op die van een ander letten maakt het leven stukken aangenamer.
En vooral geen nep- sites lezen n geloven .
Doet Wilders ook niet maar die moet je helemaal niet geloven .

6
284 No newstoday

OM!!filmpje?

6
285 delarosa@europe.com

@282

"Ik heb een excuus : ik moet met mijn gebroken kuitbeen op de stoel zitten..."

Dat helen duurt al jaren ..

5
286 Vageali6888

@63 die varkensmutsjes kosten niks maar de relschoppers aan de andere kant !!

3
287 wiillem59

* Verwijderd door de redactie *

288 Dirk2137

** gebruiker verwijderd **

@284 Dan is het u blijkbaar ontgaan dat er bij een filmpje achter politieagenten moslims stonden te springen op politieauto's zonder dat de politie ook maar ingreep.
Dan is het u ontgaan dat moslims met stenen gooiden naar journalisten en de politie kwam om gelijk weer weg te gaan.
Dan is het u ontgaan dat een verkrachter een lagere straf heeft gekregen omdat hij anders zijn verblijfsvergunning zou kwijtraken.
Zo zijn er talloze voorbeelden van het bevoordelen van moslims.

289 verwijderd5929219

Ja dat hebben die lichtgetintiers niet graag dat je over hun NIET bestaande god gaat praten. Allah bestaat niet en zal nooit bestaan. Maar zodra je over dat varken begint worden ze boos

1
290 Jan met de korte achternaam

@252 Pooiers hadden vrijwillige hoeren in dienst en handel in narcotica impliceert niet per definitie grof geweld.

Dan over Pergida:

"Hij deed uitspraken die die jongens tot op het bot heeft geraakt. We hadden van tevoren nog afspraken met die jongens gemaakt en ze hadden beloofd niks te doen", zegt voorzitter Aydemir. "Dat ging goed tot die man van Pegida over de profeet Mohammed begon. Dat is een gevoelig punt, dat had hij nooit moeten doen."

Hij had er ook achteraan kunnen zeggen:
"Maar daarmee praat ik het geweld door die jongens niet goed. Zij zijn te ver gegaan en representeren niet wat wij willen voorstaan met ons geloof. Wij staan voor vrede en dat betekent dat je niet met geweld reageert. ook al ben je het ergens niet mee eens. "

Nu praat hij geweld wel goed en dat zet de deur open naar...

0
291 Sjaan

@265 Querido Not
" haatzaaien is een slechte zaak.....Prima, opzouten met die bende. Dit heeft niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken."

Je zou het dus ook prima vinden als men morgen moslims uit de Moskee gaat wegjagen, met stenen, flessen, en vuurwerk?
Islam-Koran-Mohammed is haat tegen andersdenkenden.
De Koran wil andersdenkenden dood hebben en eeuwig laten lijden in de hel.

0
292 Minco

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

11 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

12 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

sockknitter
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Er staat een foutje in het bericht."Voor onderbouwing verwijst hij naar een column van historicus Thomas von der Dunk in de Volkskrant, waarin...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@10Daar zou je dan, als langwachtende op een wachtlijst voor woonruimte, tegen kunnen protesteren. Want discriminatie, óók op de woningmarkt...

15 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@6 "populisme-expert" Lachwekkend ja, want om te zien wat allochtone Geert is, hoef je natuurkijk helemaal geen expert te zijn. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Google Bf VideoJapanese Family Xxx VideosXxx Sex Video MarathiFlash On PublicJ W Ties PornStripping SexyLana Rhoades PorneGigi RiveraAmanda Holden NudeTrisha Hershberger NudeXx Video Sunny Leone SexyWife Sucks FriendPetite Babes NudeHanka Heavy MelonUrvrsp-204HypnopornXxx PushiCinnamon StackzAmber Alena Jovan JordanShane Diesel CockHotsexybhabiSandals PornhubLapdance PornKatekuraySexse VedeoGay Hipnosis PornMirchi BhabhiYor Forger PornJohnny Sins And Mia KhalifaHd Video Sexy BfSex Video GrandfatherNaked ContestHd Porn SexsShemalxxxFamialy PornKat Graham NudeAria Taylor PornXnxx SchoolTeenage Boobs PornPunjabi Saxi VideoJav FootjobRaily Reed PornJuan Loco PornAmouranth AnalHotwife RioPrincess Prach PornBrazzers TitsAnaldin SexNude Pictures Of TeenagersFull Desi PornSani Leon KePizza Delivery Sex VideosCheryl Blossom PornNews Anchor UpskirtBigdixxxdaddy Gay PornInfluenversgonewildC0930Xvideos 9Mom Porn ComicAnnastayziaa PornAnty PornDesi Big Boobs VideosGta V XxxMost Sexiest Web SeriesMugen Hentai CharactersZarina Masood XxxHorny Cheating WifeAnciant PornPornone. OmMenina Semi NuaSandy Johnson NudeNepali Xxx ComXnxx GarlXnxx NoItalian AnalForsed AnalGucci Blue OnlyfansPinuppixie LeakedShowing Boobs For MoneyLablondeerCass Holland Pornسكسي شواذLadies Ladies XxxMom Son Hot SexSrike PatrolBeatufil PornSaree Hot Sex VideosTulsi PornYoung Couple XxxHot 18 PornIndian Desi MasturbationBlowjob Cu.Jellybeanbrains PornPonytail PornRevers FootjobHollywood X FilmShoplifterxxxHot Sex Tubeпорнографічні відеоNaked In BechXxx Sexy BigBig Ass Girl FuckIndian Today PornTriple D TitsMonkeys Having SexSuhagrat Ki Sexy FilmPics Of Old Nude WomenLove Making Scenes In MoviesPriya Roy NudeKenneth PlaySex StreamingLeakloveGranny ExcortsDoafodaBig Oiled BoobiesYupornsMazzy GraceHentaï MhaXxzxXxx 2021XxxxhxxOdia Desi Blue PictureLucy ZaraLemon Tanaka JavTgrubeBrazzers Porn ClipsFatal MidelFapfap GamesDanielley AyalaBade Lund Ki ChudaiRebecca RomijnnudeDanny D AnalSister Hard PornWamnonceHot Teens NakedBigtits HairypussyPorn Videos Of Animeسكس مصريxxxNudes NackedPrincessemily PornKissing Porn VideosSexe PicJapanese Porn EnglishTamil Boys Boys SexStrip Porn GamePorn PlannerIndian Desi Bhabhi PornIndan Xxx Video ComWaaa-225Ellieleen1