door FuckTheEU in Binnenland  ·  86 Reacties

  • 31
  • 1895x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als Nederlanders het verprutsen op: 15-03-2017 ? Dan verdienen Nederlanders ook niet beter.

2
51 Flipper

@18 u bent uw hersens weer eens kwijt.
Ironisch

1
52 Eastwood

En Geert maar even een veroordeling aansmeren via onze zo "zuivere rechtsspraak"?
Opklote die lui.
En waarom maar twee gearresteerd? Het waren er toch meer?

1
53 Wil je niet weten

Ik zeg breng de pijn naar de jongens die pijn hebben gedaan,
Baarn is niet hun stad.

0
54 Atlantique

@16 Jouw eerste alinea is goed maar zou jij voortaan zo'n 2e alinea achterwege kunnen laten?? Daar doe jij veel mensen pijn mee want ik hoop dat je deze ziekte nooit mag meemaken zoals ik. Ik gun het namelijk niemand!!

0
55 gerrit

Maak maar schoon schip ... en snel

3
56 Vageali6888

@55 Mee eens Gerrit Ik weet wat hoe het voelt

0
57 Bollieboos

Ik weet hoe het voelt !

0
58 Bollieboos

-
Ik vraag mij af welke beloning deze belagers krijgen van de staat. Dit is nou namelijk precies het gedrag dat wordt gewenst. De staat is uit op het verzwakken van de bevolking en dit gedrag leent zich hier uitstekend voor. Een zwak volk is gemakkelijk te onderdrukken en uit te buiten.
-
Helden in een volk daar houdt deze Nederlandse staat niet zo van. Want dat geeft aan dat het volk nog steeds sterk is. Uiteraard is dit beleid afkomstig van de EU, o.a. waardoor wij als volk op dit moment ook vermengd worden met vreemdelingen uit het Oosten en Zuiden. Duidelijk om het volk in Europa te verzwakken en zo te beheersen.
/-
-

4
59 MrCally1

** gebruiker verwijderd **

@56

schoon schip-draadje, reactie @305 , van Wilders hoef je dat niet te verwachten, integendeel.

60 ---deleteduser---

@17 Ik weet al heel lang dat de ouders van Mo en Aal niets maar dan ook niets doen aan opvoeding. Dat begint al met ze tot 's avonds laat op straat te laten. Het eerste jongetje is heilig bij die mensen.

1
61 johnvorster

@61 Dan ouders ook straffen vanwege slechte opvoeding geven. Buurt ook even goed toespreken want in hun eigen land pakt de buurt de schoffies aan, dat zijn ze hier vergeten. Zij vinden ook altijd dat de Nederlander en de regering, de school, de buurtsuper HUN kinderen moeten opvoeden, zij hoeven het niet, zij kunnen het niet, zij willen het niet.

1
62 gaulette

Het feit dat ze uit waren op wraak en laf opereerden in een groepje doet vermoeden dat het weer om van die vervloekte kansenparels gaat.

1
63 Soare

Oh ik hoop op de dag dat die kanslozen voor mij deur staan, ik heb er hier 2 die daar wel raad mee weten.

Blood 4 mercy!

1
64 moetnietgekkerwordendandit

Grafvolk

1
65 Congo

@17 , @61 @62
Wat vervelend voor jullie , maar de twee gearresteerde daders zijn gewoon Nederlandse op-en-top kaaskoppen
Maar vooral blijven schelden op Mo en Aal , dan ga je ervanzelf in geloven

2
66 CayMan

@63 @64 , @65 U mag ook allemaal meedoen met @66

2
67 CayMan

Soms is de discriminatie wel erg doorzichtig…

7
68 WijzeDwaas

@67
Waar heb je dat gelezen/gezien?

0
69 Schildpad

Bij de nederlandse politie en justitie en 'rechtsgeleerden' heerst nog steeds de opvatting van 40 jaar geleden dat deze daders geholpen zijn met psychologische hulpverlening en een taakstraf. Blijkbaar is er weinig sprake van evolutionaire ontwikkeling en inzicht in de totale samenleving in de hogere lagen van de gerechtelijke wereld waar rechters, OvJ's, gevangenisdirecteuren, forensisch psychologen, hoogleraren, ministers en staatssecretarissen zich in bevinden en waarvan velen de 50 inmiddels al lang zijn gepasseerd en refereren aan de samenleving waarin zij zijn opgegroeid en die al 20 jaar niet meer bestaat.

Er is natuurlijk ook geen noodzaak tot die evolutionaire ontwikkeling omdat niemand ze daartoe dwingt. Zij zijn de 'deskundigen' met autoriteit en zij moeten met oplossingen komen. En dan voel ik me verplicht om te zeggen dat mensen die hier hun onderbuiksensaties botvieren op de waan van de dag, ook niet bijdragen aan een oplossing. Laat je verstand nou eens spreken in plaats van je onderbuik want anders komen er nooit oplossingen voor deze problemen.

Het begint met de vaststelling dat groepjes overlastbezorgers in etnisch nationale clustering ontstaan uit uitzichtloosheid, dat daar geen zicht op is bij de hogere echelons en de politie-agent op straat het gevoel heeft dat hij tegen een doofstomme muur zijn/haar signalen afgeeft, en dat ze 'doofstomme muur' met zelfgenoegzame decadentie naar beneden toe zichzelf profileert en voor hun status en positie 'bedreigende' (uitdagende) ideeen verwerpt, negeert en ridiculiseert.

Dat is een groot probleem in onze individualistische 'alleenleving' waardoor dit soort groepjes 'tuig' veel te veel vrij spel hebben en veel te zwak worden aangepakt. Het bouwen van projecten om deze mensen te betrekken bij de samenleving, om ze te leren samenwerken met hun buren, om deze te respecteren, kost bovendien ook nog geld en dat geld geeft de hogere echelons liever uit aan het instandhouden van hun eigen status en positie en veiligheid in dit daardoor falende archaische systeem.

0
70 Hollander1967

@69 Waar heb jij gelezen dat het Moslims waren?

1
71 CayMan

@71
Ik heb nergens iets kunnen vinden over een daderprofiel. Daarom vroeg ik me af of jij dat wel ergens gevonden had, omdat je in @66 stelt dat het kaaskoppen waren.

1
72 Schildpad

@71
Kom zeg, we weten allemaal dat het altijd allochtonen zijn die dit soort dingen doen. Dat het angstvallig stil wordt gehouden, is het bewijs.

1
73 David

Fijn voor de politiek-correcten, dat het blanke jongens zijn. Hoe zou het toch komen, dat het gros er vanuit gaat dat het Marokkaans tuig is...

2
74 Pollens

@72 Inside information
@73 @74 Geen conclusies trekken zonder aanwijzing of bewijs strekt tot aanbeveling
Een reactie als "we weten allemaal dat het altijd allochtonen zijn " is op zijn minst gezegd "onfris"

2
75 CayMan

@75 Daarbij komt dat er zich in Baarn vrij weinig marokkanen bevinden hetgeen de aanname onwaarschijnlijk maakt.

http://kaarten.locatiedata.nl/Marokkanen%20gemeente/?zipcode=1287

Het doet overigens niets af aan etnisch/culturele groepjesvorming van overlastjongeren zoals ik @70 stel. In Baarn zijn het dan nederlandse/west europese hangjongeren. Je ziet over het algemeen wel een cultuur/etnisch kenmerk in die groepjes. Ze zoeken elkaar op.

3
76 Hollander1967

@75
"Inside information"
Tsja ... je hebt dus een bron die niemand anders heeft of kan natrekken ...
Ik zie het nog even niet als bewijs ...

0
77 Schildpad

@75
En het slachtoffer, is dat ook een kaaskop eigenlijk?
Weet jou bron dat ook?

0
78 Schildpad

@55

Kanker is een ziekte waar lichaamscellen de gastheer ziekmaken. Nederland maakt zichzelf ziek. Bivoorbeeld door zulke domme maatregelen te hebben om daders de naam adres van het slachtoffer te geven na aangifte. Ik vind de vergelijking niet slecht.

0
79 ObadiahZ

@55

Of wanneer onze eigen landsbestuur beleidsmatig problemen blijven veroorzaken met de zorg exonomie huisvesting kortom die marktwerking. Blijve liegen en draaien tgen het volk wat hen huisveat en betaald van riant honorarium. Plus dat zij daarnaast nigeens talloze potentiele probleem mensen beleidsmatig binnen blijven trekken. Dat is een soort AIDS.

0
80 ObadiahZ

** gebruiker verwijderd **

Laatst in hert zwembad had ik er ook al mee te maken. Het probleem is dat ze weten bij wie ze het doen de lafaards.

Bij ons in het zwembad heb je twee jakuzi's. Ik zat met mn vriendin in de ene en vier mocro's in de andere. Toen er twee 16 jarige meisjes langliepen liepen ze hoer te roepen. Dus ik riep al een keer naar die gasten of ze ook even normaal konden doen. De twee meisjes kwamen toen bij ons in de jakuzi zitten en even later de vier mocro's ook. Direct begonnen ze weer tegen de meisjes. Dus toen heb ik ze even op hun plek gezet maar ééntje was het er niet mee eens en begon bijdehand te doen. Toen ik wat dreigend naar voren kwam en vroeg of die nou ook nog bijdehand ging doen, kregen ze in de gaten dat ze op het punt stonden een pak op hun donder te krijgen en waren ze ineens stil en snel weg. Ik ben een brede man dus bij mij denken ze wel een keer of twee na. Ik weet zeker dat de eerste al plat had gelegen voor ze door hadden wat er aan de hand was. Dan zijn zij ineens het slachtoffer en zou ik naar het bureau mogen.

Al een keer eerder gehad toen ik een gast een pak op zn donder had gegeven die 10 kinderen letsel had veroorzaakt. 220 euro boete en de kinderen konden geen aangifte meer doen wat dat wordt in Nedelrand als persoonlijke wraakneming beschouwd. Hoe krom kan het zijn.

81 deleted4234

@55

Of wanneer onze eigen landsbestuur beleidsmatig problemen blijven veroorzaken met de zorg economie huisvesting kortom die marktwerking. Dat zij blijven liegen en draaien tegen het volk jarenlang, wat hen huisvest als een gastheer en voorziet van een riant honorarium. Plus dat zij daarnaast nogeens talloze potentiele probleem mensen beleidsmatig binnen blijven trekken. Dat is een soort AIDS.

0
82 ObadiahZ

@81

Alle grote partijen zijn hier schuldig aan. PvdA VVD CDA D66 GL Inclusief de PVV, En Denk vertrouw ik ook niet. Zij moeten naar de 0 zetel Maart aanstaande.

0
83 ObadiahZ

@77 U heeft groot gelijk om dit in twijfel te trekken

0
84 CayMan

@6 Zware straffen ? Letterlijk en figuurlijk het land uitschoppen naja TRAPPEN .

0
85 jbruntink

@81 Videles echt een verrijking hè, deze kanspareltjes.
Ook zo goed opgevoed.
Wat zullen paps en mams trots zijn op hen.
Of wie weet, weten ze niet beter, omdat ze dit van paps geleerd hebben.

0
86 Lara

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

14 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

18 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

20 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

22 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

26 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

28 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

32 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

34 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Hindi Sex Kahani VideoKannada Porn FilmDirty Talk To GfIndian Breast Feeding PornAssfucking MomCreamy Asian PussyMother HentaiGay For PaypornSki Mask Girl NudePorn Tamil Sex VideoColombianas CojiendoFetconAsianflower2008Vegasissa OnlyfansFinnster OnlyfansHard Lesbian PornNancy Momoland PornJarman XxxWife Sharing CaptionsMelancholianna HentaiDominicanas DesnudasHannahowoIndian Lily PornHook Up SitesBackroom PornBami PornXxx Sex Hindi MovieXxnx VdeosSexy Girl VideoPrincess Emily BbcPorn PittsburghFc2-ppv-3188642Anime Gif PornFree Black Porn VideisTurkish PornBig Tits CandidEscort Girls Parisسکس انجلیناجولیXxx Xnxx Sex ComVanda LustCartoon Pardoy PornAfro Latina PornLesbianassworshipXhamster IndeaSkirt Sex VideoAj Apelgate PornSexylexxypSasha GreyxxxEscorts AffairTubepornsatrXlove.camPorn No TiktokJacqueline Fernandez Sex VideoQueendreaaaaSex 3gp ComHollywood Full Length Sex MoviesPhoenix_taylorCeleb Photos LeakedLadyboy FreepornLatina MasturbatingPureruby87 TitsLeo Grand PornTamil Sex Padam MovieKerala AmmayiXnx GujratiXfastazyPornone ComXnxx Beautiful IndianSex Video Download 3gBerazzers Hd PornSlave To PornPorncom GayKubra Sait NudeWww Punjabi Sex ComGirl Hot DpVideobokep JapanUp Skirt Pics PornPorn BodageFucking OutsideCock DrunkBig Tits H DBrattyritaWww Sunny Leone Sex VideoCaught Having SexLittle Caprice BbcTelegram Indian Porn ChannelPublic Sex GifIndian Hindi Girls SexFuckig SisterSelena Gomex Sextape3d Cartoon PornsFree Porn On Porn HubJade Kush PornSatin BloomNude Tattood WomenLund FuddiPornhub#Men Sucking CockFunexPornhub DownloadeGayswxPorn DeflorationTiktok PoenQuickie PornMature Bi PornStephen Amell NudeSexstories CheatingHot Office PornAmanda Lane PornAnal Screaming PainVideos Pornos De InciestosCam4 BrMiss Kobayashi's Dragon MaidhentaiSuck My BoobsThicc MilfDick On FaceLesbians Fingering LesbiansIndian Babes RedditMishti Basu PornCnc Kink PornMywape.appWww Wife Sex ComDaniel Weber XxxTransgender Step Mom PornWife Wants GangbangHidden Camera PornOculus PornSexy Blue Film AngrejiAsian HookersBig Boobs Milk SuckingPregnant Sex PornHindi Sexy Picture BpRyanconner OnlyfansBengali 2x Blue FilmImpregation PornSexy Adult MoviesKontolKelsi Monroe Picked Up And FuckedPic Of Naked ManMilamalenkov_vipTv Serial Actress XxxB Grade Hot ClipsBusty Mom XxxOld Young ThreesomeScandal PalentBhai Bahan Sex VideoDate PornVr Box PornMahi PornPorn Sleeping Moms