door technienieuws in Politiek  ·  39 Reacties

  • 5
  • 719x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

hoeveel ºC schelen de 'klimaatmaatregelen' in 2100 als iedereen wereldwijd meedoet?

3
1 Jeb

Verduurzaming van huidige gebouwen is nog altijd duurder dan iets nieuws neerzetten.

0
2 caso

Mijn God, wat gaat mijn die shit nu weer ko(T)sten.

4
3 DNEUS14

* Verwijderd door de redactie *

4 bosco

Ja mensen jullie weten vast nog wel wat er in de troonrede stond en waar het hele kabinet achter stond, “we gaan er ALLEMAAL op vooruit”. Nou mooi niet.

3
5 Interessant

* Verwijderd door de redactie *

6 homebase

Wat is er dat zo veel extra kost ieder jaar waardoor alle belastingen en premie's maar moeten stijgen en stijgen ???

Hint : Het antwoord komt niet oorspronkelijk uit Nederland

4
7 Vageali6888

@3 Ach, laten we het klimaat gewoon vergeten. Waarom zullen we ons druk maken over een tijd die wij toch niet zullen meemaken.
@4 Zeker alleen in Nederland betalen we belasting (over belasting) Wat een kloteland toch he? U beseft niet dat u in een van de rijkste landen ter wereld leeft? U bent vast nog niet verder geweest dan uw eigen provincie.
@5 Ach..... u bent er niet op vooruit gegaan? Erg he, weer niks er bij. Wat hebben we het hier toch slecht. Wat kan ons het milieu en de wereld nu schelen immers. Schijt aan het milieu en de rest van de wereld. Ikke, ikke en nog eens ikke.
@6 U bent vast wetenschapper om te beweren dat de klimaatregelingen pure onzin zijn. Ze zijn vast net zoveel onzin als uw bewering hier.
@7 Het heeft een paar reacties hier geduurd en ja hoor, we slepen de migranten er weer bij? Eigenlijk heeft u gelijk met uw hint. Wij zijn maar een kleine economie en landen zoals de USA, China, India, Rusland zijn veel grotere vervuilers met schadelijke effecten voor het milieu. Dat was toch wat u ten diepste wilde aantonen hier? hahaha.

14
8 reality

Maak alles maar duurder, straks kunnen mensen hun hypotheek of huur niet meer betalen door die klimaatmaatregelen.

2
9 DONKEY R

* Verwijderd door de redactie *

10 bosco

@8 De realiteit is dat je met minder mensen minder vervuiling heb, du, grenzen sluiten voor nieuwkomers.
Geen immigranten dus.

2
11 Positivo

8 Wat een bullshit.

1
12 DNEUS14

@8 zolang je de link een beter milieu begint bij meer belasting blijft geloven snap je het niet echt wel?

1
13 Eastwood

klimaat is een drogreden....
"onze" overheid is net een bank, winsten privatiseren, verliezen socialiseren.
het gaat alleen maar over geld.

1
14 t.rap.er.niet.in

Kreeg de rekening voor het water, had in mijn nieuwe huis van jan tot sept 1,67m3 verbruikt ivm verbouwing mocht 70€ aftikken daarvan was 68,5 belasting en vastrecht ect

0
15 JapiiZ

Alle ons omliggende landen voeren aardgas in als goedkope, goede energiebron.
Waarom moeten wij er vanaf?

0
16 chouffleur

@8

Je eigen huis staat waarschijnlijk vol met producten "made in China" , geproduceerd in de meest vervuilende fabrieken en de halve wereld over getransporteerd ..

Als je ervoor pleit om daar mee te stoppen en massaal bossen te planten , dan vind je mij aan je kant.

p.s. Inderdaad , immigratie vreet onze welvaartsstaat op en zorgt voor extra vervuiling/files/woningtekorten etc.etc. Feiten

1
17 Vageali6888

meer belasting ? ze zijn het niet eens waard dat zooitje corruptici
minder is beter dan word er niet zo veel door het zooitje verspild en vergeven.

1
18 Gratiebarmhart

@8
Dat je oorzaak gevolg niet begrijpt tot daar aan toe, maar probeer niet te denken dat je de waarheid in pacht hebt, je wilt het zo doen overkomen maar je raakt kant nog wal met je verhaaltjes.

2
19 Mesjokke

* Verwijderd door de redactie *

20 profdrmrir

@16 Zoals altijd het braafste jongetje van de klas?

0
21 Vrijbuitertje

@21 waren ze maar braaf, het is tot nu toe enkel maar meer betalen voor hun onzin.

0
22 Gratiebarmhart

@22 Dat bedoel ik eigenlijk ook, wij NL staan als eerste in de rij om de knip te trekken voor allerlei onzin. Zo ook met milieu, ik vind het prima maar dan moet wel de hele wereld mee doen, wat bereiken wij nou met dit kleine stipje land op de wereld. Altijd als eerste de kar trekken terwijl andere landen doen wat ze willen.

0
23 Vrijbuitertje

@23 het komt nooit op ons terug, maar ze blijven halen met scheppen en bakken.
precies het is klopperij, ten kosten van ons eigen.

0
24 Gratiebarmhart

@24 Neem ontwikkelingsgelden Afrika, gezamenlijk met Europese landen Miljarden er tegenaan gegooid om waterputten en zelfredzaamheid en allerlei andere ontwikkelingen te ontplooien voor de mensen aldaar. Nu naar 50 jaar storten aan miljarden komt er alsnog een leegloop aan Afrikanen op ons af naar Europa. WTF is er met al dat geld gebeurd?

0
25 Vrijbuitertje

@25 dat vraag ik me ook af, we zien nooit resultaat.
volgens mij is er met al die miljarden en miljoenen nog geen greppel gegraven laat staan een schooltje in gebruik.

0
26 Gratiebarmhart

@26

China doet het veel slimmer (sluwer..) , die leggen beslag op belangrijke grondstoffen in ruil voor ontwikkeling. De ontwikkeling wordt ook gedaan door chinese bedrijven , en zijn nog miljardenleningen ook.

0
27 Vageali6888

@25

"WTF is er met al dat geld gebeurd?"

Er zijn een aantal mensen smerig rijk aan geworden , net als nu met de klimaatindustrie

0
28 Vageali6888

@27 china koopt zich zo overal in en word zo de nieuwe wereld macht.
het westen hangt ook al aan dat infuis.

0
29 Gratiebarmhart

Belasting over kerosine lijkt me meer voor de hand liggen.

0
30 WHuls

@30 dat verspoelen ze zelf met bakken en je denkt toch niet dat ze zelf ook maar iets gaan bijdragen.
kom nu corruptici zijn toch niet gek..

0
31 Gratiebarmhart

@10 Wat u hier beweert klopt niet. Het is inmiddels allemaal wat genuanceerder. De prijs van elektriciteit gaat omlaag en gasprijs zal hooguit n=met 2 or 3 cent per kuub stijgen en dat pas over een jaar. Tenslotte kunnen we onze kop in het klimaatzand steken, echter er zal wat moeten veranderen aan het ongebreideld uit de grond halen van grondstoffen en vernietigen van ons leefmilieu. Ik begrijp echter ook dat het voor velen waar onder u, tot onduidelijkheid leidt over de gevolgen voor de portemonnaie.

1
32 reality

@11 Ach daar hebben we onze negativo weer. Gezien uw betrekkelijk kinderachtige opmerking ga ik daar verder niet op in. U kunt schijnbaar niet anders dan uw stokpaardje berijden hier. Dat zegt heel veel over u en uw omgeving zal u vast als erg triest ervaren.

2
33 reality

@13 Helaas voor u ga ik niet in op inhoudsloze opmerkingen hier van reageerders die niets meebrengen.

1
34 reality

@17 Het is mij al vaker opgevallen dat u altijd de verantwoordelijkheid naar anderen probeert te verleggen. Houd het bij u zelf in plaats van hier misplaatste opmerkingen over anderen, mij in dit geval te maken. U hebt geen flauw idee waar ik woon, hoe ik woon en wat ik in huis heb. Dus steek die suggestieve opmerkingen vooral in uw eigen zak.
Waarom gelijk helemaal stoppen? Zo'n opmerking getuigd van het ontbreken van enige realiteitszin.
Uw laatste opmerking slaat als een tang op een varken. Ach, zolang de problemen zich elders bevinden dan zijn er geen problemen? Struisvogel wellicht? Tenslotte gaat het niet over migranten, uw stokpaardje heb ik gemerkt. Ik proef voor een groot deel egocentrisme in uw laatste opmerking.

1
35 reality

@19 Jammer dat u niet om kunt gaan met een voor u afwijkende en niet bevredigende redenering. Ik leg het in ieder geval nog uit. U komt helaas niet verder dan nietszeggende opmerkingen en insinuaties. De volgende stap is wellicht beledigen, schelden etc? Ps de waarheid bestaat niet. Het feit dat u mij dat aanrekent zegt meer over u en uw beperkte zelfinzicht dan over mij. Veel plezier verder.

1
36 reality

@20 Ach wee, de professor spreekt. Ik ben blij dat u mij dom noemt en niet iemand met enig intelligentie niveau. Ik ben daarnaast erg blij dat ik u aan het lachen heb kunnen brengen. Wellicht was dat ook de diepere bedoeling van mijn opmerkingen. Zo kunt u door mij even afstand nemen van uw frustraties en verzuurde reacties. kijk naar buiten, de zon schijnt.

1
37 reality

@36
Nogmaals je snapt dat als je @8 (oorzaak) plaatst , kun je een respons (gevolg) verwachten, en dan zeker hoe je reageert,tegen 5 man tegelijk, want jullie snappen het allemaal niet.

Het mooie is je redenering in @8 waar ik dus op reageerde is geen redenering maar allemaal bedenkelijke half opgepikte verzonnen verhaaltjes.
En dan een troosteloos berichtje over dat er geen waarheid bestaat, dan over feiten beginnen wat ik je aanreken is helaas geen beperkte zelfinzicht , maar toont met dit bericht weer dat het juist de waarheid is.
Ik zal het nogmaals stellen qua beperkte inzicht.
Je hebt geen benul van oorzaak en gevolg, je roept maar wat!

1
38 Mesjokke

@38 ik begrijp het al, u hebt de waarheid in pacht. Misschien een idee om uw naam te veranderen im het licht? Fijn he dat ik zoveel verhaaltjes kan verzinnen haha. Het heeft mij een zeer succesvolle en vreugdevolle arbeidsloopbaan en leven gebracht. Daar kunt u met uw opmerkingen helemal niets aan doen. U hebt tenslotte ook geen enkel gevoel voor humor en wellicht boodschap aan de zuurpruimen hier. M.a.w. Ik blijf natuurlijk bij mijn eerder aan uw adres gerichte woorden. Ik ben echter best bereid om het met u in het openbaar eens te hebben over het thema het klimaat, migranten en de boze burger.

1
39 reality

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

9 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

23 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

28 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

38 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

7 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Brandi Love Full HdBody Swapping PornMom And Son Porn VideosSon Snd Mom PornBestality Porn情色Big Boobs FilmCarli BanksLesbian Butt LickSchool College Sex VideoSpy Camera In MassageFapcamsHindi Audio Sex StorySex MamaStory Porn HindiHollywood Hot Sexy Full MovieCuck TrainingInteractal PornXxx Hindi Hd BfChinese Full Sexy MovieNude Lingerie ModelsExtreme Anal DildoingFilipi PornLatina Sex TourBlog BeurettesInteraccial Lesbian PornHot Love Sex VideoXnxx Beautiful AuntyIntensity PornSkin Diamon PornVideos De Pornos De GordasBiggest Clitorus In The WorldCandy Love PornstarXxx Dehati VideosBest Erotic Web SeriesMalayalam Xx SexFamilystrokes PornYoung Japanies PornPorn SaxLeah Gotti BfGorgeous Girls Casey CalvertCollectionof Best PornPorn Star Dana VespoliWww Xvideos EsSommer RaeFucking Videos Of Indian GirlsGina PornLoyaltynroyaltyMy Desi.nerManhaa18Adlut WorkEye Contact PornRawuel Welch NudeDrewbarrymorenudeGandi Baat 3Xxx Anty TamilHinatasexAbigail Ratchfird NudeSweetiepie BriPorn AfrighaVivalicalMusalman PornChi Chi Dragon Ball PornDirt Talk PornAot PornEmber StoneXxn MovieIndian Village Girl NudeSunn LoeneBlack Three SomeCaska AkashovaHentai FeminizationHaitian PornosHot Animie PornPoonam Panday New VideosAnimated SexVideos Of PlayboyErotic BeatutiesSexy Nude ModelsPregnant NhentaiBrother And Sister First Time SexWww Sunny Leone XxxWww Deva Dasies ComNp 69 ComAmatureorgyCrystal BandidaFutanarixxxXvidios Coroas Brasilفیلمسکسی ایرانیXnxxxiranBeeg Full Hdسكس بزازه كبيرهKatmari23Tamil Sex Hd ComIndiansexxWife Stripping FriendsMassage Step Mom PornHorny StepdadAmateur ChuckoldMallu Gay Sex VideosNora Fatehi Porn PicturesXnxn BanglaHot SexingSunny Leone Sexy Sex VideoBreastfeeding Sex MoviesBlack FoursomePorn Xx VideosGoth NsfwBosswebBrother And Sister Xvideo ComPorn In Hindi HdEbony Women MasturbatingAnimated NsfwJavtifuOpen Sax VideoTamashii InsertTeens MetartPorn TailorPee NudeKimmy Granger BabysitterNaked Pics Of EbonySankaku ChannVer Pornô GratisObey MelineBella FoxIndian Xxx Hard VideoDoes Haruhime DieLeah Gotti PornvideoEmma Magnolia PovTs Babi HoneyAdult Porn VideBrazzer AdJeri Ryannudeسکس افغیUkraine Sex VideoLatinpornoVoiszaBaixando PornôThe IncrediblespornAmberhahnEsposa En Un TrioOnline Sex Video CallWorld Famous SexBig Cockporn VideoReal Asian Happy EndingToniccmoviesTestoterona BlogBig Boobs On TwitterOvwrflow UncensoredTraci Lords Nuda