Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Zoals we allemaal weten ontspruit de wereld uit de de witte oude mannenbuik'

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-10-01 om 13.29.56
De hoorzitting van kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh is al tijden niet uit het nieuws te slaan. Kavanaugh wordt ervan beschuldigd op de middelbare school Christine Ford, nu hoogleraar in de psychologie, te hebben aangerand. De meningen over het gebeuren lopen uiteen van ‘ongeschikt voor het hoogste rechterlijke ambt van Amerika’ tot ‘hij was nog maar een scholier’. Youp van ’t Hek had er dit weekend ook een mening over. In zijn wekelijkse column schoof hij de getuigenis en het trauma van Ford al in zijn openingszinnen aan de kant en gaf haar de diagnose Alzheimer mee. Over de column van Van ’t Hek heeft Druktemaker Elfie Tromp ook een mening:
"Zoals het witte mannen met wijkende haargrens betaamd, ging hij in de kroeg met een studievriendje lamenteren hoe het er bij hen destijds aan toe was gegaan. Want zoals we allemaal weten ontspruit de wereld uit de verzakte navel van de witte oude mannenbuik. "
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.