Deborah Ramirez (links) en Brett Kavanaugh.
Volledig scherm
Deborah Ramirez (links) en Brett Kavanaugh. © RV/PN

FBI ondervraagt tweede vrouw die Brett Kavanaugh beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag

BuitenlandHet Amerikaanse FBI heeft gisteren één van de drie vrouwen ondervraagd die Brett Kavanaugh beschuldigen van seksueel wangedrag. Deborah Ramirez zegt dat de kandidaat-rechter voor het Hooggerechtshof zich in haar bijzijn ontblootte tijdens een feestje in de jaren 80. Ze studeerden toen allebei aan de universiteit van Yale.

8 reacties

  • Katrien Weyn

    6 jaar geleden
    Swetnick is alvast in het verleden vervolgd geweest voor het maken van valse beschuldigingen. Ook de verklaringen van Ford zitten vol tegenstrijdigheden, gaten en er is geen enkel bewijs. Meer nog, 'getuigen' ontkennen het. Dit is politiek gemotiveerd. Als kan aangetoond worden dat deze dames de boel belazeren hoop ik dat ze vervolgd en streng gestraft worden.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Diane, waarom willen die vrouwen zelf niet aan de leugendetector gaan hangen? En daarbij wil ik ook nog eens wijzen op wat Ford uberhaupt zelf heeft gezegd: de muziek werd hoger gezet zodat ze mij niet zouden kunnen horen schreeuwen, een paar tellen later: ik kon de gesprekken beneden horen. Nu mag u daarvan denken wat u wil maar in mijn ogen lijken die twee uitspraken incompatibel met elkaar, wat altijd wijst op een leugen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ik dacht net hetzelfde, Frieda: belemmering van de rechtsgang is reden voor impeachment! Waarom denkt die idioot dat HIJ mag bepalen wie er mag/moet verhoord worden en wie niet? Als Kavanaugh onschuldig is, is het toch geen probleem dat ook dié vrouw verhoord wordt?
  • Hendrik De Weerdt

    6 jaar geleden
    Gaat dat nu over iets dat 38 jaar geleden zou gebeurt zijn. Kom hé, ga eens op een ander zagen.
  • Chris Vandorpe

    6 jaar geleden
    Gewoon alle partijen aan de leugendetector en zaak opgelost, maar zoals gewoonlijk zijn zij die het hardst(bleitend) hun onschuld uit schreeuwen tegen zo n test , raar he?