UPDATE: Wij verzamelen de 28e om 12:45 af bij de Marie Jungiusweg in Den Haag en lopen vanaf daar richting de Fruitweg.

 

De orthodoxe islamieten, zichzelf salafisten noemend, zijn als een veenbrand onder onze samenleving. Salafisten leven volgens de letterlijke woorden van de koran. In het Midden-Oosten is deze stroming onder andere politiek vertegenwoordigd door Islamitische Staat in Syrië en Irak. In ons Nederland zijn er tegen de veertigduizend salafisten. Een paar honderd reisden af naar Islamitische Staat om daar andersdenkenden te vermoorden en te leven zoals in het jaar 600 deden in de tijd van Mohammed.

 

Salafisten leven volgens de koran. En een belangrijk onderdeel is de strijd tegen, in hun ogen, de ongelovigen. Door heel Europa zijn er door vele tientallen islamitische aanslagen tegen de vierhonderd doden en duizenden gewonden gevallen. Iedereen heeft de aanslagen in Parijs, Nice, Brussel en die in Berlijn nog op het netvlies. Maar minder ruchtbaarheid wordt gegeven aan de bewuste aanrijdingen en de steekpartijen op straat. Gisteravond nog werden drie Duitsers levensgevaarlijk verwond door een salafist in Ravensburg. Om de angel uit het verhaal te halen, de angst bij burgers weg te nemen, word er bijna altijd direct gezegd dat het motief onbekend is, de dader verward. Ook als er een spoor van honderden meters slachtoffers vallen en de dader ‘Allah Akbar!” roept.

 

De afgelopen dagen kwam het nieuws naar buiten dat er een salafistische terreur cel is opgerold. Zeven mannen werden tegelijkertijd ingerekend terwijl ze vijf pistolen op zak hadden en thuis materialen hadden liggen voor een autobom en bomgordels. Maar er zijn al meerdere salafistische aanvallen in het recente verleden geweest: Op Amsterdam Centraal werden twee mensen neergestoken door een salafistische economische immigrant. In Den Haag sneed en stak een salafistische man op drie mensen in. In Rotterdam werd er eerder een cel opgerold die al een Kalasjnikov en explosieven klaar hadden liggen.

 

Het pappen en nathouden van de salafisten in Nederland werkt averechts.  Wij leven in een land waar wij al jaren op dreigingsniveau 4 (van de 5) leven. Overal worden betonblokken neergezet om preventief aanslagen met vrachtwagens te voorkomen. De overheid zal niet optreden, hopende de problemen voor zich uit te kunnen schuiven.

 

De As-Soenna moskee in Den Haag is een exponent van de islamisering van Den Haag en een van de belangrijkste salafistische centra in Nederland.  Zo worden er opruiende preken gehouden, waarin het geweld tegen niet-Soennitische moslims (‘ongelovigen’) wordt verheerlijkt. Ook is gezegd dat moslims die overspel plegen of breken met hun geloof de doodstraf verdienen. Imam Aboe Ismail zei in een lezing dat ongelovigen kokende olie te drinken zullen krijgen. ‘Vervolgens worden al hun ingewanden uiteengerukt’. Er werd lesmateriaal uitgegeven waarin wordt aangeraden aan vrouwenbesnijdenis te doen om ‘de lusten van vrouwen te verminderen’. Er werd geld aangenomen van een organisatie uit het Midden-Oosten die op de terrorismelijst staat. Ze organiseren zelfs een salafistische militie in december, die tot vorig jaar werd ondersteund met 12.000 euro per jaar door de gemeente Den Haag. Voor, we verzinnen het niet: ‘Het kopen van broodjes voor de vrijwilligers en een cadeaubon’.

Naar buiten toe predikt de nieuwe imam, Aboe Ismail, inderdaad tolerantie en barmhartigheid richting andersdenkenden. Maar achter de gesloten deuren van het gebouw aan de Fruitweg worden hele andere dingen gezegd, stelt de AIVD. In een vertrouwelijk stuk van de veiligheidsdiensten wordt ervoor gewaarschuwd dat in de moskee met een ‘gespleten tong’ wordt gesproken. De moskee doet zich dus veel gematigder voor dan zij in werkelijkheid is.

 

Nederland moet de infrastructuur van de salafisten afbreken om onze manier van leven te beschermen. Het is dan ook tijd om deze haat verspreidende moskee te sluiten. En wij laten het niet bij woorden: 28 oktober gaan wij de straat op. Richting de As Soenna moskee, om daar te ijveren voor sluiting!

 

Wij staan in de eerste linie. Je kan ons steunen op diverse manieren:

– Door mee te lopen om te laten zien dat Nederlanders zich niet laten wegzetten.

– Deze en andere acties mogelijk te maken door een donatie te doen of lid te worden.

– Dit stuk en de oproep tot demonstreren te delen met vrienden en bekenden.

 

Doe wat je kan. Zorg er voor dat je de Nederlanders na ons in de ogen kunt aankijken en zeggen: “Ik heb gedaan wat ik kon om het tij te keren.”

Het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1120841548064340

Volg ons ook via Telegram: https://t.me/joinchat/AAAAAFK1oCz5nFC5p8DTyA

Een financiële bijdrage kan via Ideal voor respectievelijk 10 of 24 euro:

https://tikkie.me/pay/p5egaos81edeq434v0qb

https://tikkie.me/pay/57vo09r5idm0hdfcqpn3

 

 

Je kan (ook) een donatie overmaken naar NL80 ABNA 0812 8188 65 t.n.v. St Identitair Verzet of gebruik Paypal





 

4 thoughts on “Stop Salafisme! Sluit de As-Soennah Moskee!”

  1. Is er een partij die jullie endorsen die dezelfde standpunten heeft?
    FvD lijkt mij het dichts bij te komen.
    Waarom zij jullie nog geen politieke branch begonnen om jullie standpunten de massa’s te laten bereiken?
    Er moet toch wel een groeiende groep zijn die zo’n politieke partij zou willen hebben om duidelijk te maken dat de mensen dit niet willen?

  2. Ook al zou ik in NL wonen dan kan ik niet mee demonstreren gezien m’n leeftijd.
    Heb wat geld overgemaakt.

Comments are closed.