Het Rady Children's Hospital in San Diego gaf een foto vrij van het slachtoffer, redders houden hun ogen gericht op de zee om te zien of er haaien zijn.
Volledig scherm
Het Rady Children's Hospital in San Diego gaf een foto vrij van het slachtoffer, redders houden hun ogen gericht op de zee om te zien of er haaien zijn. © Rady Children's Hospital-San Diego, Reuters

13-jarige jongen zwaargewond na haaienaanval nabij San Diego

Een Amerikaanse jongen (13) is aangevallen door een haai toen hij aan het duiken was naar kreeften in de zee aan Encinitas, nabij San Diego. De tiener heeft ernstige verwondingen opgelopen aan zijn bovenlichaam.

4 reacties

  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Jeremy denil....al eens van stierhaaien gehoord??? Ik citeer....een agressieve soort die veel voorkomt in kustwateren en verantwoordelijk is voor veel aanvallen op mensen....
  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    Ik ben er helemaal akkoord mee: de plaats van de haaien is in de oceaan, de mens moet zich verdedigen indien er een aanval is. Wat Jaws betreft, ja da's Hollywood, hé. Als ze in de film altijd de waarheid tonen dan is't ofwel een documentair ofwel een heel saaie film.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    het water is waar haaien leven, en mensen niet, dus daar moet de mens dan maar rekening mee houden, en niet klagen achteraf.
  • Jeremy Denil

    6 jaar geleden
    Hoe erg het ook is,uit de honderd soorten haaien zijn enkel de witte en tijgerhaai gevaarlijk voor de mens.Films zoals Jaws geven een verkeerd beeld.Want haai is ook vuilnisman van de zee.