door chouffleur in Politiek  ·  91 Reacties

  • 19
  • 1039x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Zij vindt dat het debat over identiteit in Nederland te somber en de negatief is. “Het is ieders recht je eigen identiteit te bepalen”

Die laatste regel is weer in totale tegenstelling tot Kaag's eerdere waarschuwing voor het "romantisch 19de-eeuwse nationalisme" van Baudet. Dit is zo typisch voor linkse demagogen als Kaag. Het recht van meningsuiting en het recht "je eigen identiteit te bepalen" is in hun optiek alleen bedoelt voor de "juiste" mensen en de "juiste" identiteit. Immers, eenieder die zich identificeert als patriot wordt door figuren als Timmermans en deze Kaag onmiddellijk in de hoek geblaft. Hypocrisie in extremis wederom.

1
51 greenmango

Populisme is niets anders dan de oppositie die gebruikt maakt van de blinde vlek van de gevestigde orde dankzij hun overtuigen van hun eigen gelijk.

2
52 solidsteel

Is inderdaad tijd dat het linkse-narcistische-nazisme word gestopt!

1
53 Zie Hier

"Met de voorbeelden die Kaag aanhaalt is duidelijk dat ze de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders en Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet gevaarlijk vindt."

Dat is meestal zo wanneer je hun argumenten niet kan weerleggen, dan zijn ze gevaarlijk.

1
54 solidsteel

Harmonie met reliknettergekken is onmogelijk.
Het enige wat die willen is dominantie en groei
Boven de 6 a 10 % komen de eisen en inperking van atheïsme

2
55 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

56 E.Meel

@1 En wat heb jij gepresteerd in je leven?

Studie en carrière bij VN
Kaag studeerde vanaf 1980 in Utrecht[2]. Ze haalde haar bachelor Midden-Oostenstudies aan de Amerikaanse Universiteit in Caïro.[3][4] Ze behaalde een mastertitel in internationale betrekkingen aan de Universiteit van Exeter en aan St Antony's College in Oxford. Ook studeerde Kaag aan de Franse École nationale d'administration (ENA) en volgde zij de leergang Buitenlandse Betrekkingen aan Instituut Clingendael.[5]

Ze werkte voor het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken en later bij Koninklijke Shell te Londen. Sinds 1994 werkt zij voor de Verenigde Naties. Van 2007 tot 2010 was ze regionaal directeur Midden-Oosten/Noord-Afrika voor het VN-kinderfonds UNICEF. Van 2010 tot 2013 was Kaag assistent-secretaris-generaal bij het VN-Ontwikkelingsprogramma (UNDP). Van oktober 2013 tot september 2014 leidde zij succesvol de ontwapeningsmissie die leidde tot de vernietiging van de chemische wapens in Syrië.[6] De ontwapeningsmissie ondernam de VN samen met de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW). Voor. Vanaf december 2014 tot haar ministerschap was Kaag Special Coordinator van de Verenigde Naties in Libanon (UNSCOL).

17
57 mike45

Het lijkt er trouwens op dat dit bedoeld was als het naar voren schuiven van een opvolger voor de veilingmeester. Dit NGO vrouwtje dat gewend is te leven in luxe in de anonieme geldstromen van de VN. getrouwd met de penningmeester van de PLO. Zeg maar alle kanten van de medaille gedekt. Wel ze voldoet aan alles van D66
- Ze is gegroomd in de gangen van de onafrekenbare geld en macht
- Ze is een vrouw (Zij het hetro maar wel getrouwd met een moslim)
- Ze is trouweloos en ongebonden. Voelt zich voor niemand verantwoordelijk. Ja voor iedereen. Mensen als geheel. Dat wil zeggen dat ze niets geeft om de mensen die dicht bij haar staan.
- Als je haar vraagt iets te zeggen over politiek komt ze niet verder dan wat demoniseren en godwins. Het "grote gevaar" van mensen die niet links zijn. Het enige thema dat D66 nog kent.

Conclusie: D66 is niets. En Kaag is ook niets. Dus als vervanger mist ze dat wat Pechtold had. Dat tegengestelde. Zij is gewoon in lijn met D66. Niets! Dan blijft er toch niets over? Zelfs vrouwen stemmen daar niet op. Groen links begrijpt dat nog met Jesse Klaver.

1
58 purelogica

@56 Kijk maar naar steden waar die 6 % gehaald is en onaangename partijen zoals nida in de raad komen.

2
59 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

Aantal moslims minder dan 2%
De islamistische minderheid laat een vreedzaam beeld zien en is niet bedreigend voor andere burgers.
Dat is de situatie in de VS: aantal moslims 0.6%; Australië: 1.5%; Canada: 1.9%; China: 1.8%.*

Aantal moslims tussen 2% - 5%
Moslims beginnen te werven, onder etnische minderheden, ontevreden groepen, binnen gevangenissen en straatbendes.
Dat is de situatie in: Denemarken, aantal moslims 2%; Duitsland: 3.7%: Spanje: 4%; Thailand: 4.6%.

Aantal moslims boven 5%
Moslims beginnen buitensporige invloed in verhouding tot hun percentuele omvang uit te oefen. Ze zullen aandringen op halal voedsel. Ze oefenen druk uit op supermarkten en uiten bedreigingen als hun eisen niet worden ingewilligd. Ook zullen ze druk uitoefenen om sharia in hun eigen woongebieden in te voeren.
Dat is het geval in: Frankrijk, aantal moslims 8%; Filippijnen: 5%; Zweden: 5%; Zwitserland: 4.3%; Nederland: 5.5%; Trinidad en Tobago: 5.8%.

Aantal moslims rond 10%
Moslims zullen proberen meer situaties van wetteloosheid te creëren, om te kunnen klagen over hun omstandigheden. Hammond: ‘’zo zien we auto’s branden in Parijs en andere steden. Moslims voelen zich beledigd door elke niet-moslim actie en dat resulteert in opstanden en bedreigingen, zoals woede over cartoons en films over de islam.
Dat is de situatie India, aantal moslims 13.4%; Israël: 16%; Kenia: 10%; Rusland: 15%.

Aantal moslims rond 20%
Het geweld neemt toe. Er kunnen rellen ontstaan naar aanleiding van kleine gebeurtenissen, er vormen zich jihad-milities, er vinden moorden plaats. Kerken en synagogen worden in brand gestoken.
Dat is bijvoorbeeld zo in Ethiopië: 32.8% moslims.

Aantal moslims rond 40%
Wijdverspreid slachtingen, chronische terroristische aanslagen, en voortdurende oorlogvoering.
Dat is het geval in: Tsjaad: aantal moslims 51.3%; Libanon: 59.7%.

Aantal moslims boven de 60%
Vervolging van niet-gelovigen, sporadische gevallen van etnische zuivering, het gebruik van shariawetten als wapen, en heffing van jizya, belasting voor ongelovigen.
Dat gebeurt in: Maleisië, aantal moslims 60.4%; Qatar: 77.5%; Soedan: 70%.

Aantal moslims boven 80%
Er vindt dagelijks intimidatie en gewelddadige jihad plaats, van hogerhand geïnitieerde etnische zuiveringen of zelfs genocide. Niet-moslims worden uit de samenleving verwijderd, men streeft naar een 100% islamitische samenleving.
Dat is de situatie in: Bangladesh: aantal moslims 83%; Gaza: 98.7%; Indonesië: 86.1%; Iran: 98%; Palestijnse autoriteit: 99%; Tajikistan: 90%.

Aantal moslims 100%
Dit betekent volgens islamitische begrippen ‘Dar-es Salaam’, het islamitische huis van de vrede. Er is vrede omdat iedereen moslim is. De madrassa is de enige school en de koran het enige woord.
Dat is de situatie in: Saoedi-Arabië, Somalië en Jemen.

1
61 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

62 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

63 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

64 Captain Hero

Sigrid Kaag oftewel de Sinter Klaas van de PLO.

2
65 welofniet

@54

Dat kan wel, maar niet binnen een one-liner, helaas is de werkelijkheid complexer dan men in een one-liner kan uitleggen.

2
66 DaStef

Ik kan dat mens niet serieus nemen zij is nog erger dan die Ploumen strooien met ons belastinggeld nu weer met die Rihanna die ze even 20 miljoen per jaar wil schenken voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden, terwijl er hier aan alle kanten bezuinigd moet worden op onderwijs.
Gelukkig zit D66 nu in een vrije val en worden we hopelijk snel verlost van deze vreselijke anti democratische partij.

1
67 welofniet

Je kunt wel over het ongewenste kind kletsen maar vraag je je niet af wie de vader is? Symptoombestrijding, is dit.

2
68 Wendel

@66 Eens , en daar maken ze zich allemaal schuldig aan.

2
69 solidsteel

Ik ben veel banger voor het linkse tuig dat de democratie wil vervangen met hun doctrine.

2
70 niet-alles-geloven

De rechtstaat moet inderdaad verdedigd worden.
Vooral tegen D66 typen zoals ene Kaag, die Nederland aan de islam cadeau willen doen..

1
71 MARCUSAURELIUS

@55 Hebben ze de macht dan komt er de doodstraf op atheïsme.

1
72 MARCUSAURELIUS

Kaag een gevaarlijk mens die zonder tegenstand in de Nederlandse politiek haar eigen beleid bepaald.

1
73 zoutzuur1

Kaag verklaart zich met deze uitspraak tot een gevaarlijke vrouw.
"Populisten" benoemen tekortkomingen die zij zien in hun dagelijkse omgeving. Zij hebben daar een mening over. Types als Kaag negeren dat maar al te graag en het liefst duwen zij voor het gemak deze terecht ontevreden en bezorgde burgers in de criminele hoek. Kaag behoort tot D66, een partij die Nederland en haar welvaart zo snel mogelijk wil uitleveren aan de totalitaire en anti-democratische EU. Eigenlijk is D66 daarmee vergelijkbaar met de NSB van destijds. Leden van die partij werden terecht beschouwd als landverraders.

1
74 bozeman

Als er 1 partij is die anti-democratisch is, dan is het D66 wel.
Ik ga het niet weeeeer toelichten en ik ga er niet weeeeer dieper op in.
Splinter en balk, daar hou ik het op.

2
75 beastyboy

Waar halen ze bij D66 dergelijke domme wichten vandaan? Oh wacht, de baas is ook een wandelende ramp. Enfin volgende vraag wordt dan wie stemt er op die waardeloze partij?

1
76 Al

Andere meningen direct als populisme neerzetten , én ook nog doen alsof populisme een vies woord is...

1
77 Vageali6888

Eenzijdige redevoering van een politica die veel zaken omkeert.

1. D66 , Kaags partij , heeft in Rutte 3 door de afschaffing van het raadgevend referendum en referenda in het algemeen het stemrecht van de burger beperkt, - de eerste beperking in bijna een eeuw.
Kajsa Ollongren, Kaags nieuwe beoogde partijleider, schafte het raadgevend referendum af met terugwerkende kracht. Machtsmisbruik. Terugwerkende kracht als juridisch paardemiddel is ervoor bedoeld te voorkomen dat burgers wetten kunnen uithollen, die de Wetgever repareert. Hier was het omgekeerde het geval: burgers konden een beroep doen op de van kracht zijnde wet, om een raadgevend referendum aan te vragen over het nieuwe referendumloze regiem. Perfect wettig.
Ollongren , Kaag en Rutte 3 waren bang voor een democratische nederlaag en namen hun toevlucht tot machtsmisbruik.

2. Wat is populisme? Alle kritiek op de oude politieke partijen , D66 incluis , wordt ogenblikkelijk door hen omgezet in beschuldiging van populisme.
Het stramien is telkens hetzelfde: terreinen waarop de politici falen, immigratie, integratie, EU en euro, gezondheidszorg en zichzelf verrijkend management, nieuwe woningnood, schaduw arbeidsmarkt (ZZP’ers, payrolling) . wegzakkend onderwijs, etc. worden taboe verklaard. Burgers moeten daarover hun mond houden. Onwelgevallige feiten worden verdonkeremaand of mogen niet worden meegewogen in de eindbesluiten. De uitkomsten zijn politiek correcte wetten, die maar half gefundeerd zijn of helemaal niet werken.

Politieke correctheid en het roepen van populisme heeft maar een doel: de maatschappelijke prijs die tegenstanders van de oude , krimpende partijen, moeten betalen om zich te laten horen, hoog op te drijven.

3 En dan alle misbaar vanuit Den Haag over witte boze mannen, racisme, xenofobie, islamofobie, LHTB en ga zo maar door. Het zijn stuk voor stuk gereedschappen die worden ingezet om mogelijke tegenstanders van de zittende macht aan te vallen, te intimideren en te lijfelijk te belagen via zogenaamde actievoerders. En om mensen uit bepaalde belangengroepen min of meer vrijuit te laten gaan na wangedrag of vergrijpen. De werper van een brandbom naar een moskee, wordt als terrorist bestraft. De linkse actievoerder die een brandende lap door de brievenbus van een woonhuis duwt, krijgt vrijgeleide.
Dan ziet het stelsel dat volgens Mevr. Kaag door gemene buitenstaanders belaagd wordt, er ineens niet bijster democratisch meer uit.
En dan heb ik het niet eens over Turken, Marokkanen en andere ingezetenen die door de machthebbers in de landen van herkomst worden bespioneerd of geintimideerd. Iets waar de regering Rutte, waar Mevr. Kaag deel van uitmaakt, alle ruimte voor geeft en geen bescherming biedt.

4. Nu de wereldeconomie in de afgelopen 2 decennia verder is vervlochten, zien burgers hoe vanuit de Arabische wereld, Azie en m.n. China autoritaire en anti-democratische invloeden worden geimporteerd. Daar willen burgers hun vrijheden tegen versterken. Dan maar wat minder goedkope spullen.
Ook daar vinden zij de politieke partijen als obstakels en hindermacht op hun pad.

Mevr. Kaag is geen goede democrate. Zij is een apparatsjik uit het bestel, die vooral wil dat niets haar en het bestel in de weg mag zitten. Ze is veeleer een autocrate die onder het mom van democratie haar eigen ambities botviert.
Ik lees in haar toespraak dat zij allerlei linkse actiegroepen oproept komend jaar, in aanloop naar de Provinciale Staten/1e Kamerverkiezingen en Verkiezingen voor het Europese Parlement , veel kabaal te maken.

1
78 duurendaal

De weg van Kaag naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen, maar ze kan en mag Nederland niet overslaan en ze naar de vergetelheid duwen omwille van het faciliteren van andere culturen ...Ze is zelf respectloos naar Nederland en begrijpt niet dat een klein land gevoelig is voor die culturele clash ...

1
79 sparta

Volksverrader.

2
80 B55

* Verwijderd door de redactie *

81 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

82 E.Meel

@82 Geef d'r een medaille voor die prestatie...

2
83 Yiroesh

Stilzwijgen over het feit dat er een PLO vrouw, Kaag dus, in de Nederlandse regering zit is gevaarlijk.
PLO is zoals bekend een terroristische organisatie

1
84 wijs

zeg dom blondje, wegkijken is vele malen erger

0
85 Roomboterbabbelaar

@82

Je kunt neer plempen wat je wilt..., maar aan het aantal minnetjes te zien..., neemt niemand je serieus...

Stop gewoon met met het goed praten..., geen zinnig mens gelooft dat meer..., dat stadium zijn we allang gepasseerd...

1
86 Tjeesus...,

Stilzwijgen over de islam is gevaarlijk,
Mevrouw Kaag

1
87 Kiron

@83 oprotpremie dat kan ze krijgen

1
88 GOTCHA666

Het word tijd dat ze haar bek houd die vuile Palestijnse en met D66 in de afgrond verdwijnt. Een oprotpremie is nog teveel.

0
89 Jan met de korte achternaam

Stilzwijgen over wegkijken, multi-cul, deug- en diversiteitsdruk is zeer gevaarlojk.

0
90 Soare

* Verwijderd door de redactie *

91 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

Dat beest stond op ramkoers!...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@14 Exact ja, dat was het, dank je. Afgrijselijke beelden, waar wij beiden nu weer door geplaagd worden. Echt een gebeurtenis...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Mevrouw Stemband
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@32 Nope:"The South Atlantic Anomaly (SAA) is an area where Earth's inner Van Allen radiation belt comes closest to Earth's surface, dipping...

7 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Betrokken geweest bij 54 ruimte missies. Dat is nogal wat. Specialist op het gebied van de magnetosfeer....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Schildpad
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Frans als grote smurf en dan Jette als brilsmurf, Jesse als moppersmurf, Yesilgöz als smurfin, Wilders als Gargamel en Caroline als Azrael.Ik...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Vageali6888
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@23"Het ISS vliegt dagelijks door een deel van de Van Allen Belts"Nope, de ISS vliegt op 400 kilometer hoogte, de Allen Belts beginnen z...

10 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Malinois
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@11The burning Monk.Ik heb 'm ooit ook gezien.Ik moet er nu telkens weer aan denken.Die man bleef gewoon zitten zoals hij zat. Heeft g...

11 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@15 Ja, dank je, dat weet ík wel. Maar volgens mij kun je beter 13 iets uitleggen als jeniet erg vindt, aangezien die degene is d...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@29 Interessante man. En hij heeft ook een mooie rekenmachine. ...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@40 Dat was omdat beide partijen niet over de middelen beschikten om over een veel grotere afstand elkaar te raken?...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Beautiful AnalBdsm WifeBollywood NudesReference Sexe ComVana White PlayboySonali X VideoStephanie Cayo NudeBangla Phone SexXxx Adult Porn VideosBest Pornography ActorsAnimation HentaiBailey Jay CummingKajal AggarwalxxxWww Indian Xnx ComBody Swap CapsMom And Son Adult GameDabcing Bear PornEwcortsTy MitchellMila Cunis NakedCeleb ArchiveAngel VickyScarlett Kisses OnlyfansStpeach PussySteph BohrerNaked SwimerAmerican PirnPorn ChainaSofia Martinelli XxxMoriah MilsPorn On FarmXxxbf ComRoughpornhubBlondie BeePelicula Porn GratisTildawn NudeBeautiful NipplMallu Actress Hot BoobsFcn Sex ChatMermid PornPorngrossNude Movie HindiVulva PerfumeJapaniese Porn MoviesNew Porn VdosMonics Bellucci NudeLessbin XxxTs ParrisFrancia James PornKristen Scott SexTamil SxeJuliet StarlingHorror Sex XxxDick Flash MaidBlacked LatinaCassidy KleonMyra Glasford IafdDani Daniels Hd Porn VideosFat Bhabhi SexAniem PornLucury PornHentai FamíliaMulher Nua AnimesHd BarzzarsWww X Masti ComSliping Sexy VideoXxx Truth And DareIdian Porn HubDomination Sex VideosPainful AssfuckGemma Wren NudeIndian Gay Chat RoomSara Ali Khan Hot SceneXxx BooobsMassaj SexGhapa Ghap Web SeriesRiver Lynn BangbusLittlelanacat OnlyfansVila VoyeurOs Melhores Pornô BrasileirosGay SuckingMaheshwari Sex VideoFree Porn Tube Hot Sex Videos Best Xxx MoviesStars-799Porn Teens PartyDesi PormHigh School Of The Dead HentaiViolet MiyersSunny Leone Porn ComGay Porn TiktoksBeeg Com VideoGrope In A BusAmber Pradax PornEbonysex PornHentia GameStraight Guys GaypornEbony Porn BustyFemail Porn StarsEsther CorzoXxx MmsExotic Porn VideosWeird Sex PositionsTelugu Boys SexXnxx Sexy Hindi VideoSuperchat Web CamIndian Hd PorneSexo Gratis AmadorMargot Robbie SexyBrittney White ThingsMia Khalifa Porn MoviesSouth Indian PornPuku Lo SullaTv PornshowSamantha Saint BjSexe AsiatiqueClubforeplayJennifer Aniston LeakWww Brazzars ComXxx Hot NightAnastasiya BerthierLady ArmaniXxx Videos In KannadaStep Porn ComSex Videos Of MuslimsValentina Nappi GangbangBest Boobies PornJoi HandjobPixiv.netدیلدوBigger Women NakedLady Gaga NudoKapanese PussyCum On BoobsDemon Skayer XxxCorina Kopf TitsJapan IxxxX Teen VideoNayanthara Hot SexyIndian Hot Gay SexBdsm Deep ThroatBrazarsSarasa HaraHot Intimate ScenesPorn ComjcsAll Balck PornBlonde FootjobHot Pics Nicki MinajJennie PoncePublic Agent NudeEmma Hixs