Wilders wint verkiezingen: tijd om onvrede onder volk onder ogen te komen (politiek.tpo.nl)


'Meesten deden aangifte tegen Wilders om volksvertegenwoordiger mond te snoeren" ...

door Inter in Politiek  ·  76 Reacties

  • 37
  • 1206x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@19 : Precies, bij het Ukraine-referendum kreeg men ook het deksel op de neus.

3
51 JteG

@24 : Jouw punt 1 is nog niet zeker....er volgt hoger beroep, maar ja, weet jij veel..

3
52 JteG


1
53 DrainTheSwamp

Wilders laat zich de mond niet snoeren en al helemaal niet door de amoebes van D66.
De kiezers van Wilders laten zich ook al niet de mond snoeren en zullen in maart een heel gepast antwoord geven aan die vooringenomen D66 rechters.

8
54 LePen

@24 Kijk maar naar Turkije, daar heeft de president in de gevangenis gezeten wegens haatzaaien en die is zo geliefd dat de EU hem zelfs miljarden geeft.
Gratis en voor niets.

6
55 LePen

@37
"die gaan we dan ook terugbrengen naar 10 miljoen..."

Hoe ga jij van die 7 miljoen mensen afkomen. Één voor één afschieten gaat veel te lang duren. Dus mag ik aannemen dat je daarvoor al een sluitend plan hebt?

Vertel, ik wil graag weten en ik denk velen met mij, wat ons straks te wachten staat, als de dictatuur van de wildernis eenmaal gerealiseerd is?

6
56 Borealis

@56

Vreemd. Binnen een kwartier wel een min, maar geen antwoord, op een begrijpelijke vraag.

4
57 Borealis

Ik zal toch nog proberen hier een reactie te plaatsen.
Men heeft het kapitalisme bijna verdreven en daarvoor in de plaats zijn er een soort mentaliteit ontstaan dat je onder de noemer van Fatsoensnormen fatsoen menselijkheid die aandacht brengt aan hen die maar ook iets verkeerds zegt een soort mensheid die politieke correctheid speel maar er niet van houden dat er met woorden worden geschreven die volgens hun de super fatsoenlijkste mensen niet willen lezen of horen en tegelijk al beginnen te blaerren data het onder discriminatie

5
58 Ciater

Was nog geen zins geëindigd of er ging al iets mis waardoor ik het woord niet kon verbeteren.
En die mensen weten soms niet te reageren, op wat ze er van vinden, dat er over buitenlanders word gesproken die onze mentaliteit en normen en waarden niet delen en daarom werd Wilders veroordeeld, maar die fatsoens frieken konden maar een ding zeggen Rechter: Wilders beledigde bewust, maar geen straf.
Tegen niet mede willen integreren van normen en waarde en ons cultuur niet willen die mensen worden juist nu niet meer beschermd door het kapitalisme maar door die een bepaalde groep fatsoensnormelingen, die de onder klasse gelijk hun mond snoeren met het uitroepen van discriminatie en rasisme en daarom heerst er nu zo verschrikkelijke mentaliteit in Nederland waardoor velen elkaar beginnen te haten.
Ik als ik mocht kiezen tussen kapitalisten dan elite middenklasse dan zou ik voor het eerste gaan want daar kan je nog centjes mee verdienen maar die fatsoensrakkers in die middenklasse krijg je te maken met onkosten want ze laten rechters voor hun werken en ze geven je aan als het kan bij het politie bureau dat zijn in mijn ogen de viezeriken, die ik een hoop stront noem die vanzelf met de regen wegspoelt.......

2
59 Ciater

Want als het regent komen ze niet opdagen

1
60 Ciater

@58 @59 , ik kan er geen touw aan vastknopen.

1
61 Giesje

@58
Gefeliciteerd, de langste zin van de maand zonder punt of komma!

0
62 Realisme graag!

Er komt een nieuw eiland voor de kust met de naam "Ondervinden' Daar gaan 2 groepen mensen wonen: Alle overlastgevende allochtonen samen met alle knuffelaars. Het gaat een soort Big Brother worden zodat Nederland kan zien en meemaken hoe er wordt gereageerd door de beide partijen en na 12 maanden mogen ze van het eiland af nadat ze eerst een voor eeb geinterviewd zijn over hun ervaringen.

3
63 Tiidmasine

Eens even lezen waarom een hoger opgeleide PVV zou stemmen:

http://www.vandaagenmorgen.nl/politiek/6197-waarom-ik-kies-voor-de-pvv.html

Ja, best wel een degelijk verhaal!

3
64 tjanoujehetzegt

@15 ,

Nee, het gejammer van de Wilders-fans is lekker interessant om aan te horen.

Gebral over dat de vrijheid van meningsuiting niet meer zou bestaan. Grootst mogelijke bullshit die je kunt bedenken: de vrijheid van meningsuiting bestaat nog steeds, maar is zoals altijd al geconditioneerd aan de rechten van anderen. Dat is nooit anders geweest.
Verder is opruiing terecht verboden, dit had niks met het uiten van een mening te maken maar met het opzwepen van een menigte.

Of de stompzinnige opmerkingen dat iemand die voor vrijheid van meningsuiting is, voor Wilders zou stemmen. Ooit wel eens erbij stil gestaan dat die man niks, maar dan ook niks met vrijheid te maken heeft tenzij het zijn eigen vrijheid is? Zijn eigen clubgenoten van de PVV mogen niet eens tegen hem in gaan, een ieder die kritiek heeft moet ontslagen worden etc. Dat is geen vrijheid voorstaan, dat zijn dictatoriale trekjes.

Ja, de reacties van sommige 'linkse' politici zijn wel treurig. Maar ik vind het gejammer van extreemrechts eerlijk gezegd dan best wel weer lachwekkend, vooral omdat ze in al hun misplaatste verontwaardiging niet lijken te beseffen dat vrijheid van meningsuiting nooit een absoluut recht geweest is.

5
65 progressiefliberaal

@26
Haha. Jij bent leuk. Wilders heeft alle - werkelijk alle- voorstellen tot afbraak van de ouderenzorg gesteund door vóór te stemmen in de Tweede Kamer.....

3
66 Tismewat

Dan moeten Wilders en zijn domme schaapjes ook eens onder ogen zien dat ze een minderheid vertegenwoordigen en niet zo hoog van de toren moeten blazen. Voorlopig verliest Wilders vijf verkiezingen op rij en maakt hij samenwerking steeds moeilijker.

6
67 Utrecht_83

@Ciater.

Ik heb geen flauw idee uit welke taal jij Google translate aan het werk hebt gezet, maar probeer het eens in de originele taal te plaatsen!
Dan zijn er vermoedelijk meer mensen die het kunnen lezen, dan nu.
Er is namelijk geen touw aan vast te knopen.

0
68 Borealis

Zonder translate maar ik ben in een verkeerde gezelschap, te hoog begaafde mensen zitten hier ,die ik afschuw, maar ook waarschuw dat er heel ergens gaat gebeuren en dat bent u mede verantwoordelijk voor

Het is mij steeds duidelijker geworden er is geen antwoord meer op wat er op de wereld gebeurd.
Waarom niet omdat er door het knuffelen van vluchtelingen en door heel veel fatsoensnormen correcte politiek door islam als een gewoon geloof te accepteren de wereld gewoon in een geweldspiraal onder gaat.
Je zal als corecte politieker straks verantwoorden dat er hondeen mensen het leven moeten laten door een individu .
Ik maak mij kwaad om die correctelingen die fatsoenelingen die woorden als discriminatie beschouwen en het probleem onlogisch vind tot dat de dag ze zeld slachtoffr word.
Terwijl er velen zoals ik er voor gewaarschuwd hebben en het goed vind dat Wilders vervolgd word en hij dat kwaad steeds dichter bij ziet komen.
Al die intellectuelen maken zich schuldig aan vervalsingen dat het gewone mensen zijn en dat er niets kwaad in hun zin hebben .
Niets is minder waar want dat systeem wil niet mensen van hun afkomst gaan aangeven bang dat ze zijn dat ze daarna door Alha worden gestraft.
Het zijn julie correctelingen die niet willen inzien dat jullie een heel gevaarlijke pad zijn opgegaan
Ga zo door en ik zeg dat die fatsoenlijke mede schuldig zijn op al die doden die al in Frankrijk en Brussel zijn gevallen.....

4
69 Ciater

@64 de argumentatie is duidelijk, maar denkt hij nou echt dat Wilders de oplossing voor al die problemen is. Wilders is deel van het establishment, de langst zittende politicus! Hij wil met zijn dictatoriaal geleide partij de dictatuur van Brussel, de gmo en de banken bestrijden?

De politiek heeft geen oplossing, daar is het al veel te laat voor. Alleen tegenbeweging, een opstand, zou nog kunnen helpen, maar daarvoor gaat het het overgrote deel van de bevolking nog veel te goed.

Mensen verwachtten in het algemeen veel te veel van vadertje staat.

2
70 Myth63

Het veroordelen van Wilders heeft ook wel positieve kanten. Als nu politici in een praatprogramma of vraaggesprek denigrerende uitspraken doen over de achterban van Wilders kunnen die nu ook een aanklacht gaan indienen. Dus nu moeten de programma's van Pauw, Umberto en DWDD wel heel voorzichtig worden in hun uitspraken.

2
71 niet-alles-geloven

@71
Dat kon altijd al. Niks nieuws onder de zon. Het wordt echter vrijwel nooit gedaan. Dan zou de "benadeelde" PVV-stemmer zelf een aanklacht moeten indienen. Maar dan nog bekijkt een rechter het in zijn context. Een TV-commentator is geen politicus, en de gasten in diens programma al zeker niet. Als die een mening uiten over de gemiddelde PVV-stemmer, dan ligt niemand daar wakker van. Als Pechtold zegt dat de PVV-stemmers allemaal idioten zijn, dan is het al een ander verhaal. Maar ook dan zal er waarschijnlijk niemand aangifte doen. Als diezelfde Pechtold echter zegt dat alle Chinezen fraudeurs zijn en het land uitgegooid moeten worden, dan heeft hij een probleem......

1
72 Tismewat

@27
Nou het lijkt mij prima zo. Als je aan je zetels moet komen door mensen die eigenlijk te lui zijn om naar de stembus te gaan en de mensen (met name ouderen) die niet meer meekomen met technologie op die manier wilt uitsluiten dan is dat vrij triest en verkrachting van de democratie.

Hopelijk blijft het stemmen nog lang op de oude manier, het geeft een heel goed beeld van de stemverhouding van alle mensen, en niet alleen degene die online actief zijn.

0
73 jp1980

Tja dat gaat gebeuren als links, een flink aantal moslims/Marokkanen zoveel reclame voor hem blijven maken

0
74 Hefan430

@44
Dat is wel een heel erg optimistische inschatting. Voor het gros van de Nederlanders geldt dat ze niet generaliseren. Ze weten dat een kleine groep raddraaiers het verpest voor de rest. De Marokkaanse mensen die ik ken, zijn buitengewoon gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Ook zij schamen zich voor hun landgenoten die zich misdragen. Net zoals wij Nederlanders ons schamen voor de Nederlandse hooligans die vorig jaar in Rome zoveel vernielingen hebben aangericht. Althans: ik schaam me voor dat soort jongelui. Maar ik weet ook dat de meeste Nederlanders gelukkig aardige mensen zijn die weliswaar niet allemaal perfect zijn, maar wel meestal het goede nastreven.

0
75 Tismewat

@75 Mooi !! Goede analyse en als we allemaal er zo over denken is er voor haat onderling geen ruimte meer en wordt Holland een stukje mooier en leefbaarder.

1
76 oculus amet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@50 Jij zou je kop houden tegen mij.Doe dat dan ook.Of ga eens net als ik aan het werk, onee dat heb je nog geen dag van je leven gedaan.N...

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Rijke mensen meest klimaatbewust, maar handelen daar niet (altijd) naar

Rijke mensen kunnen een warmte pomp en zonnepanelen aanschaffen. Mja... er staat niet bij hoe ze aan het geld gekomen zijn. ...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Nicks R. Van
Door ict-probleem bij het Openbaar Ministerie zijn dossiers en e-mails vaak onbereikbaar

@8 "Mja... men kan natuurlijk een torenhoog tarief betalen zonder garanties wat dan ook... Ja, dat kan. Daar horen dan natuurlijk ook de nodige ...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Koningsdag in Amsterdam betekent 4 miljoen liter plas: ‘Verschrikkelijk als ze door de brievenbus staan te plassen’

Hoe komen ze aan het getal van vier miljoen liter pis? Als een ieder een halve liter plas kwijt moet zou dat betekenen dat er 8 miljoen mensen e...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Graaier1000
Hoogopgeleide Nederlander praat duurzaam, maar leeft er niet naar. ‘De kloof is schokkend’

‘De kloof die in Nederland gaapt tussen duurzaam denken en doen, is schokkend’, zegt onderzoeker Mirella Klomp van de Protestantse Theologis...

4 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bram brabant
Gemeente Arnhem koopt schulden van inwoners op: 'Niet vastroesten in het systeem'

Dus de belastingbetaler draait op voor de mensen die niet met geld om kunnen gaan 👎👎👎👎...

4 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

FrisseBries
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@46Jij stalkt mij. Dat heb je in OT ook laten weten: "ik was te druk met Frisse Bries en Wedergeboren" schreef je. En dat is te merken. Als ...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Weetal
Google investeert 600 miljoen euro in nieuw datacenter in Groningen - Emerce

En we hebben het alzo moeilijk met de elektra....

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

baba jaga
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

https://extinctionrebellion.nl/over-ons/ fijn clubje....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
2023xxxHottest Porn ActressJohnny Sins CarNuru Massge VideosPhoto De Sexe De FemmePornografia FamososXvodeisTslistcrawlerSamia DuarteBig Tis LatinaRouxrouxxx LeakedBaddaddySunny Leone Last Porn VideoDog Sucking DickIndian Video Call XnxxAdibasi SexTwerking On DickPerv Daddy PornSocialemdiagirlsXnxx ArbWww XnxxcomDesixxxvideosPussy XvideosPorn SyreamPornoloko ComKitana PornHot Sexy Korean GirlsCelebritynudevideosMaya Bijou FeetContoseroticos Em QuadrinhosBarbra Streisand NudeSavanah Bond PornAntarvasna AudioBest Pornstar 2022Pornografia Con Penes GrandesIndian Police NudeSunny Xx VideosBig Tits VidzSeiren Quadrinhos EróticosHot Web Series On Disney+ Hotstar HindiTouchmystarsBokep Lesbian IndoBest New Pornstars60s PornLasirena VrRetired Porn StarsMiya Khalifa Xxx HdBf Full Open VideoLesbain Bondage PornToh PornPorn Stars Of The 1970'sBest Hindi Porn SiteBodybuilder Nude FemaleXxx PictreXxx Vedos ComPorn To SleepFull Nelson SexShamale PornBigbutt Black PornXnxxx Mp4Hotmilfsfuck EmberTio HentaiMckinley Bethel NudeThayland XnxxCartoon Spider Man XxxD X D PornMomsteachteensThick NipplesYoung UpskirtsSexy Julie BowenEbony CreaminXvideo Amadores BrasileiroFilm Pornographie GratuiteAmateur Sex PicturesWww.xhamster.vomMakima HentaiPornogratis.Playboy Bunny PornTik Tok Biggest TitsVinaskyxxxSapphire PornBig Black Naked BoobsFilmes Pornô Sem Vírusفوت جابAmime PornhubHot Nude Indian PornSunny Leonne PussyMulheres NuasPink Pussy FuckSodacamShared Wife For The First TimeSadha Grey AnalKbj RoseFree PonHuge Titis PornPorno ScatophilePutri VintaToga HentaiAtepmother PornMona MonhoeTan NudesLatina BlowbangRub RankingsDate ForfuckManhwa SexoGloryhole PornvideosLickmykakezChudai Ki KhaniyaRashikhannaxxxFree PronePhimsex MỹCum4k Full VideoHalloween PussiesPopperbateHot Figure XxxBehindthemaskkMother Aon PornKhali RosesLesbians AssfuckingGaysex XMarathi Aunty ZavazaviJoiceiQorno.comKorean PpornoBiggest DickXxx Sexy BoobsLara In TroubleWifeswallowIndian Teacher Porn VideoXvideos Of GirlsHot Girl Xxxx Video4tube.comXxxxxxxxxm18 Years Sex Videos HdBrazzers Rough SexNew Mum And Son Sex VideoDaisy Ducati Vs Fiesty FeministaDown Sindrome PornNuds GirlsJacquie Et MichVideo Pornográfico DeBangla XxvidoIndian Aunty PronBusty Women PornKim Sung YoungMusclegirl NudePron Hd MomRiley Reid Onlyfans LeakGym Sex Video DownloadPrimal Fetish Hypno