IEen inval aan de Valckenierstraat in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
IEen inval aan de Valckenierstraat in Arnhem. © Jeroen Kuitert

Waarom Arnhem een Jihadnest is

ARNHEM - Arnhem staat weer op de kaart als jihadhoofdstad van Oost-Nederland. Of misschien wel van heel Nederland, nu een groep terreurverdachten is opgepakt die allemaal een link hebben met de stad. Wat maakt Arnhem zo’n broeierig jihadnest?

27 reacties

  • Ton

    6 jaar geleden
    Alle 29 strak op de huid zitten. Laat ze weten dat ze in de gaten worden gehouden. Elke week even aanbellen, vragen hoe het gaat. Wel met twee man in uniform voor de deur dan, opvallende auto in de straat. Zoveel tijd kost dat niet.
  • Bjorn

    6 jaar geleden
    Arnhem is nu officieel de schandvlek van de provincie Gelderland. 
  • tgm beuningen

    6 jaar geleden
    Ik citeer Wim Kok (pvda): "met wortel en tak ......"
  • Reinoutb

    6 jaar geleden
    Lekker hoor...een paar domme jihadisten en de hele moslimgemeenschap wordt over een negatieve kam gescheerd met deze onnozele terroristen. Wanneer leren we eens dat integratie, immigratiebeleid en moslims niets maar dan ook totaal niets met terrorisme te maken heeft. Jullie laten je bangmaken en dat is precies wat de jihadisten willen. Slim hoor, om jezelf zo in de kaart te spelen..
  • Reinoutb

    6 jaar geleden
    Inderdaad wat een ongelooflijk enge vergelijking, omdat het bewijst dat er totaal geen intellect achter zit. Mensen zijn van het ras homo sapiens. Uitheemse planten zijn van een totaal ander soort/ras.