door Havermout in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 1
  • 437x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

SCHANDE. Hoezo draagvlak van de bevolking???

0
1 Dalon

* Verwijderd door de redactie *

2 E.Meel

Onvoorstelbaar, dat hele Europarlement wordt door ons burgers betaald. In feite betalen wij hun salarissen en dus ook die vergoedingen. Dat het geheel dan transparant zou moeten zijn lijkt mij dan ook niet meer dan logisch. Maar natuurlijk willen ze geen inzage geven want stel je voor dat wij zaken voor hun betalen die niks met hun werk te maken hebben en dat openbaar wordt gemaakt.

Als ze daar willen dat de EU ook maar enig kans van slagen heeft, dan zijn het o.a. dit soort fratsen die aangepakt moeten worden. De EU hoort er VOOR de burgers te zijn, maar wat vaak vergeten wordt is dat de EU bestaansrecht heeft DOOR de burgers, die hoesten namelijk die belachelijke hoeveelheid geld op die in Brussel dan weer mooi verkwanseld kan worden aan dus die vergoedingen maar ook bijvoorbeeld deugprojecten zoals massaimmigratie waar zo langzamerhand ook niemand meer op zit te wachten.

de EU zou eens wat meer moeten luisteren naar de burgers, maar dat doen ze niet en tegelijkertijd gaan ze liggen janken dat het draagvlak voor de EU afneemt. Goh...hoe zou dat nou komen dan ?

2
3 Anti-EURO

Het Europees Hof van Justitie, is dat dezelfde als deze, EU Brussel dient klacht in tegen Polen bij het Europese gerechtshof?

Of komen daar dezelfde rechtertjes tezamen maar onder een andere naam, om het volk zand in de ogen te strooien?

2
4 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

5 E.Meel

Vervolgens verbazen ze zich bij de Europese Comissie dat het aantal rechtsextreem populistische jongeren drastisch toeneemt binnen de EU. Hoe zou dat toch komen??? Praat men hen en luister eens naar de stem van de burgerbevolking binnen de EU. De Eu-commissie is er voor hen en niet andersom.

0
6 Dalon

@5 Natuurlijk, ik weet het meeste niet, mijn kennis is zeer gering, van minimale omvang dus.
En U?

0
7 Positivo

En zo sjoemelen de leden maar wat aan. En ieder jaar weer een salarisverhoging en hogere onkostenvergoeding!

0
8 Nicks R. Van

@5 : Het zou mooi zijn als je antwoord toelicht.

0
9 Reagentje

@7 en @9 Bespaar je de moeite....dat doet ie niet...kan alleen maar met zijn vingertje wijzen en iemand beleren.

0
10 Anti-EURO

Klasse justitie is van alle tijden.

3
11 Rattocasi

@7 ...... Meeltje [de minnetjes koning{in}] weet HEEL VEEL van NIKS! Daar is alles mee gezegd.

0
12 Snowflake

@4 @11 want het hof heeft de juiste uitspraak gedaan de parlementsleden krijgen een lumpsum vergoeding dat is zo beschreven en een lumpsum vergoeding betekend dat ze daar geen bonnetjes voor hoeven in te leveren.

Daar kun je wel niet mee eens zijn maar zo is een lumpsum vergoeding nu eens keer in de wet geregeld als jij een lumpsum vergoeding van jouw werkgever krijgt hoef jij daar ook een bonnetjes voor in te leveren.

5
13 mike45

@12 : Let jij op plussen / minnen???

Hahahahaha!

8
14 =*(++)*=

@14 Hoef je niet op te letten, want ze staan gewoon achter de naam question Dat ze iets of niets betekenen voor sommige is een tweede .

0
15 lisaaatjuh

@14 Ik hoor jou elke keer over minnen en plussen. Volgens mij heb je het ook een keer zelf gezegd tegen iemand, waarom de plussen voor jou in het voordeel waren, weet ik niet meer 100% of jij dat was. Weet wel dat jij er het er vaak over hebt, dat zegt ook iets haha question

0
16 etymologie

@15 : Sinds ik heb gelezen hier dat je automatisch kunt instellen bij iemands reactie om plussen / minnen te geven bij een reactie zonder dat het om de inhoud gaat kijk ik er absoluut niet meer naar!

Op het moment dat ik bij deze reactie klik op het rode vak met : Reageer op dit bericht en mijn reactie verschijnt heb ik meestal de 1e min al te pakken.

De waarde van die plussen / minnen is dus 0,000%

5
17 =*(++)*=

@12 Misschien moet jezelf eens naar jouw reacties kijken, 99% zonder inhoud alleen op de persoon als maatstaf of een reactie er toe doet op of niet dan ben je wel diep gezonken.

7
18 mike45

@8 ...... Hopelijk dondert het hele zooitje eens in elkaar.

0
19 Snowflake

Bij zowel de NAVO als de VN, EU, ESM staat in de oprichtingsstatuten, dat ze geen openbaarheid van bestuur verschuldigd zijn. Ze hoeven geen documenten te laten zien of wat dan ook aan wie dan ook aan te tonen. Dus is deze uitspraak volledig conform die statuten en daarom niet anders te verwachten.

Mensen letten niet op als er personen zijn, die voor dit soort dingen waarschuwen tijdens het oprichten van dit soort clubs. Dat vinden ze maar overdreven en vergezocht, dat gebeurt heus in het echt niet, je bent een complottertje.

1
20 Wendel

@17 ...... De waarde van uw ++ in =*(++)*= heeft ook geen betekenis of waarde? U bent waardeloos?

3
21 Snowflake

Dat is waar de transparantie eindigt en het eigenbelang begint...

1
22 Gurk

@18 ...... 99% zonder inhoud alleen op de persoon als maatstaf.

Ik schrijf ook inhoudelijke stukjes maar die zijn kennelijk boven je niveau Mike de Slinkse Linkse of heb je last van dyslexie? Als je zelf selectief denkt en leest is dat toch echt jouw eigen probleem.

Ja, ik geef jullie linkse rakkers soms flink op jullie donder, dat heet tegengas, zijn jullie helemaal belatafeld met al die slinkse blatante nonsens!?

3
23 Snowflake

@23 Kom eens uit de kast man incel ventje.

3
24 Anti-Prut

@23 Misschien kun jij voor de onwetende hier even uitleggen waar wij precies de inhoud in deze reactie moeten zoeken? Want buiten one liners en beledigingen en op de man spelen kan ik er nergens een inhoud in ontdekken.

1.Hopelijk dondert het hele zooitje eens in elkaar.
2.De waarde van uw ++ in =*(++)*= heeft ook geen betekenis of waarde? U bent waardeloos?
3.Meeltje [de minnetjes koning{in}] weet HEEL VEEL van NIKS! Daar is alles mee gezegd.
4.Hoe dan ook is het natuurlijk super stom om net als die vorige, Jitse Akse de media op te zoeken. Je krijgt alleen maar gelazer en maakt jezelf tot prooi voor de tegenpartij. BEK HOUDEN!
5.Nederlands recht = meten met 2 maten? Men blundert nu echt achter elkaar, geen reclame voor D666 rechters.
6. U schreef: .... Moet zéér frustrerend zijn om TedjeR, GreyB, Zeikende Rechter of Denisova te heten. Niet zo'n beste tijd voor ze.Ha-ha, ze kronkelen daarom als palingen in het zout.

4
25 mike45

@24 ...... Kom eens uit de kast man incel ventje.

Wikipedia: Een incel is iemand die, geheel tot zijn of haar ongenoegen, nooit, of in elk geval voor langere tijd niet, een intieme relatie of geslachtsgemeenschap heeft gehad – dit in tegenstelling tot het vrijwillige karakter van celibaat, ascese of seksuele onthouding

Ik denk dat u aan projectie doet. Ik weet wie ik ben, u niet.

0
26 Snowflake

Tsja, Europees ambtenaar was heel, heel lang geleden al een lucratief baantje, niet alleen vanwege het exorbitante salaris, pensioenvoorziening, maar ook vanwege de vele douceurtjes.
De hotemetoten aan de top deden daar nog wat flinke scheppen bovenop.
In de loop der jaren heeft zich dat als een kankergezwel ontwikkeld en gelijktijdig is transparantie volledig verdwenen, logisch eigenlijk.

Wat is toegenomen is de transparantie van de burgers, nu van wieg tot graf bespioneerd en talloze gevallen waarbij privé gegevens op straat komen te liggen.

Heppie dat nog niet in de smiezen?

1
27 Proemevla

@25 ........ Zal ik eens uw oneliners bij elkaar sprokkelen? In al mijn oneliners zit wel een kern van waarheid en voor de tegenpartij volkomen verdiend. Ik verafschuw slinks links steeds meer, jullie zijn zo onwaarachtig, vaak als een roedel hyena's op 1 prooi inbijten is ook nog eens laf!

0
28 Snowflake

@20 @27 het is heel openbaar, de parlementsleden krijgen een lumpsum vergoeding voor bepaalde veel voorkomende kosten, die vergoeding en die kosten zijn beschreven.

6
29 mike45

[quote]Wat krijgt een Europarlementariër?

Het vaste salaris is 8.848 euro bruto.

De maandelijkse vergoeding voor algemene uitgaven is een vast bedrag van 4.342 euro per maand.

Daarnaast worden voor de reiskosten van en naar vergaderingen van het Europees Parlement in Brussel en Straatsburg de daadwerkelijke kosten vergoed, plus vaste vergoedingen per gereisde kilometer. Ze mogen businessclass vliegen, in de trein eerste klas reizen of met de auto komen tegen een vergoeding van 50 cent per kilometer.

Daarbovenop krijgen ze voor accommodatie en reizen buiten de vergaderingen een reiskostenvergoeding van maximaal 4.264 euro per jaar. Daarvoor moeten wel bewijsstukken worden geleverd.

Ook ontvangen de leden van het Europees Parlement een verblijfsvergoeding van 306euro voor elke dag van aanwezigheid op officiële vergaderingen, voor hotelkosten, maaltijden en overige kosten. Er zijn ongeveer 168 vergaderingen per jaar.

Ten slotte krijgen Europarlementariërs twee derde van hun medische kosten vergoed.

[/quote]

1
30 Proemevla

Ken je die grap van euro parlementariërs die zich melden, gelijk weer wegsnellen en daarmee 306 Euro vangen? Het is geen grap:


En wat dacht je van 20 mille per maand, niet gecontroleerd:


Rioolput EU open getrokken:


Let wel, het is alleen maar erger geworden en minder transparantie.

1
31 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@49 Jij moet eens kijken wie er BEGINTen dié aan te spreken mafkees, Flikker toch op met je voortdurende geouwehoer, en begin eers...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

icnivad
Pilot voor problemen rondom lachgascilinders

Statiegeld voor inleveren bij de supermarkt? 😁...

1 minuut geleden geplaatst door icnivad

Bob Sleebaan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Kabinetten Rutte hebben jaren lang bezuinigd op gezondsheidszorg, onderwijs, belastingdienst en politie.Resultaat is een maatschappij die af...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@46 "Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ." En jij nog vééééééél meer: door niet mensen te ringeloren, mensen niet ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

icnivad
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

@6 welnee, ook die krijgen de coke aan de deur afgeleverd....

6 minuten geleden geplaatst door icnivad

Graaier1000
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"Schelden? Op de man spelen? Beledigen? → wangedrag.Gemeld!"@14, @19, @22, @28, @31, @35, @38 Wedergeboren,Bent u consequent en meld...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Dit wordt alleen maar erger. Of je moet ergens wonen tussen de Rijksambtenaren met een salaris van 90k per jaar....

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@13 Welke troepen, waar stonden die troepen, en waar gingen die troepen dan heen? Namen en rugnummers graag. Hetzelfde geldt voor de zware bew...

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Geloof er geen zak van, je bent gewoon een ordinaire NSB'er....

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Chaos Ter Apel afgestraft door Ombudsman in fel rapport: ‘Nieuw dieptepunt dreigt’

Ombudsman. . . Nog zo'n figuur/instantie die langs de zijlijn staan te schreeuwen zonder zelf met gedegen oplossingen komen....

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Brazzers LesbianasPornsmutWww Nifty OrgShishunki_sexSarina ValrntinaCummable FacesBus Groping SexXxx Korea ComRachel Rose PornJul041Raileytv NudeTop Nude CelebHentafoxMia Kalifa XxxNaked LatinadStanding Ovation GifPorn GratisEscort.aligatorKing Queen SexShila Sex VideoGay Porn InterWhat Is RedtubeChaines PornosPorn Movies Free To WatchAloha Tube.comReddit Festival SlutsAsiaticas TransandoDeep Throating GifReident Evil PornPornqAhego FacialPeepholecam ComCum4k Com VideoGives HeadKhalyla Kuhn PornNagasawa MarinaAnne Hathaway TittiesQimmah Russo NudeDog Sex VideosCartoon Xxx MovieAsaian Street MeatModelmedia PornAdultsesrchIndian Couple Romantic SexTamilwifesexShakeela Sex Video DownloadSister Jerk OffFree OnessHentai Time StopAngela White GifXxx Kirti/kristen HancherMan Licking BoobsDiaper Punishment VideosAdult Porn SitesKingcomix.ckmJavhd.todayTeenage LesbiansexT F Games SiteIbrafomeXxx New VedioSonu Gowda PornWomenwithdicksMai Araki JavBestfuckingNudists Teens PicturesXhamster Sex ComPahli Bar XxxTraditional Sex VideosFingering GirlfriendLena The Plug BlackedObgyn PornFree Hentai PornCam NudeMexican PornhubBig Tits XxxDragon Ball Comic PornWicked PornCelebrities Sextapes LeakedLittle Caprice Gif2000 PornKoumi Jimashuu De Umerimesu TachoPundai Sex VideoAll Sxe VideoTs FilipinaSex With Drunk AuntThickbitchLocal Aunty Sex VideosAlexox0 NudeStep Sis Porn DownloadMaa Beta Ka SexDripping PussyFilmyzilla XxxFirst Anal XxxCelebrity Big TitsPorn Brianna LoveWoman Sucks PussyThreesomecompilationCickqueanCharlie ChaseSandra Bernhard NudeForce BlowjobsIndian Erotic Web SeriesIndian College Girls Sex Videos DownloadKinky Sex Stories.Servent PornRate My TitiesItalian Teen PornXhnsterXvideos VomIsekai Harem MonogatarMa Xxx VideoHotel Mms VideoNavel VideosBlackgranny PussyHot Indian Fucking VideosRobot Sex MovieCzech Streets PornCum In ChastityMassage Tantric VideosNude Fashin ShowScateating PornSarah Banks NudeMom Son P O R NBarb CummingNude BollywoodOvertime Megan Nude LeaksBangladeshi SuhagratBoston PornMy PorntapeBbw Facial PornLog In XhamsterDickie VirginHq H E N T AXnxx Indian OutdoorXxx Video OdishaBlue Film Sexy Video DownloadPron MovesWww Xxx MassageRinko Kikuchi NudeRiley Ride PornAmerican Sexy Blue FilmKayyybear NudesValeria Mint PornXnxxيابانيSukihana PornAngela White Virtual RealityDeep Faker PornAnime PornouGina Valentina