door Schildpad in Binnenland  ·  48 Reacties

  • 0
  • 384x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

nooit last toen kwam marktwerking privatiseren question
zo veel goedkoper beter
voor het ongedierte letterlijk wel ja ....

2
1 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

2 Moszkowicz

* Verwijderd door de redactie *

3 GOTCHA666

De verwilderde katten van Zeeland vangen en in Den Haag uitzetten.

2
4 Reagurius

@2 @3 Ik word echt zo moe van dit soort racistische retoriek ... Dit is gewoon één op éen gekopieerd van de Nazi's, die van dit soort retoriek gebruik maakten om de Joodse bevolkingsgroep te ontmenselijken.

25
5 Gewoon een student

@5 Mensen worden moe van de overlast die ze veroorzaken
Stop toch met wegkijken

5
6 GOTCHA666

@6 En die overlast los je niet op door hele bevolkingsgroepen racistisch te bejegenen. Sterker nog, jullie zijn de belangrijkste bron van overlast die voortkomt uit minderheidsgroepen. Jullie zijn alleen te dom om dat te begrijpen.

22
7 Gewoon een student

@2 Misschien ook uit het binnenhof.

3
8 Reagurius

@7 Nee niet de zaken omdraaien
Los de problemen op dan wordt het vanzelf minder
Theedrinken hebben we lang genoeg gedaan

4
9 GOTCHA666

Van de Koran mag je geen voedsel vernietigen, daar zit hem het probleem. Je mag het wel aan de dieren geven. Maar dit slaat natuurlijk nergens op.

Broodbakken lijkt mij inderdaad het beste, want islamieten vinden ratten vast ook niet fijn. En als ze dan dat brood fijnmalen kunnen ze het voor diervoeder gebruiken, maar dan netjes gesteriliseerd enzo. Voor alle afval is er wel een industrie die het kan gebruiken, en is die er niet, dan komt die er wel.

4
10 Wendel

@7 : Dat zegt de overheid ook altijd, dat wij te dom zijn om van alles te begrijpen, als ze het weer eens niet kunnen uitleggen omdat het niet uit te leggen valt zolang je niet eerlijk bent over je motieven.

4
11 Wendel

@9 Lees eens een keer een goed boek over de oorzaken van criminaliteit, of bijvoorbeeld over de relatie tussen etnische groepen in een samenleving, en welke gevolgen deze relatie heeft op het gebied van criminaliteit. Ik denk dat u dan heel anders tegen het onderwerp zou aankijken.

20
12 Gewoon een student

@12 Nee je het beter weet regel het dan
Ik doe het op mijn manier
Als je het niet aanstaat jammer dan
Wegkijken lang genoeg gedaan
Teveel boek wijsheden jij dat zal het zijn

5
13 GOTCHA666

Ik dacht ze Finnen heetten. Blijkbaar is ratten de nieuwe alias.

4
14 Dune

@12 Waarom zijn die gevolgen er dan niet voor andere etnische groepen zoals de Aziatische bijv?

3
15 Reagurius

@5 Als jij en je meelopers ophouden met wegkijken word het een stuk rustiger in Nederland. Je wilt maar niet toegeven dat we een groot probleem hebben met rubberboot toeristen, criminelen van buiten Europa, Midden Oosten Maffia en terroristen.

3
16 Verwonderd

@12 Misschien moet jij 's uit je linkse bubbel kruipen en de straat opgaan. Van dat neo-marxistische universiteitswereldje wordt je niet veel wijzer.

3
17 Dune

Om te beginnen bij het binnenhof in Den Haag.

1
18 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@17 word

1
19 Dune

@12 Er bestaan geen goede boeken die mijn mening zomaar kunnen wijzigen over de islamitische terreur over Europa. De koran is hun boeken, die volgen ze ook niet op maar interpreteren het naar eigen inzicht, zoals ook andere religies dit doen, moet ik toegeven.

1
20 Verwonderd

@15 Aziatische minderheden in Nederland gebruiken vaak een andere emancipatiestrategie. Over het algemeen is dat ondernemerschap, vooral in de vorm van restaurants etc. Voordeel daarvan is dat een groot deel van de minderheidsgroep daardoor een stabiel inkomen heeft (en dus minder snel geneigd is in het criminele circuit te belanden), nadeel is echter dat er ook sprake is van meer segregatie (en dus gebrekkige integratie) want werkgevers uit een minderheid nemen vaak ook werknemers uit dezelfde minderheid aan.

Het is vaak een misvatting dat bijvoorbeeld Chinese Nederlanders goed geïntegreerd zijn. Veel spreken de Nederlandse taal slechts gebrekkig en gaan vooral binnen hun eigen sociale kringen om. Maar omdat je ze weinig ziet (want ze zijn er maar in kleine aantallen) en ze over het algemeen weinig overlast veroorzaken worden ze desondanks geaccepteerd.

Islamitische minderheden in Nederland zijn een ander verhaal. Ten eerste zijn ze hier in grotere aantallen dan bijvoorbeeld Chinezen, en ten tweede hebben ze in tegenstelling tot de grotendeels atheïstische Chinezen een religieuze achtergrond die meer verschilt dan die van de gemiddelde Nederlander. Daardoor lopen ze sneller tegen stereotypering en stigmatisering aan, want mensen met verschillende sociale identiteiten zijn geneigd bepaalde verschillen uit te vergroten om zichzelf op die manier van elkaar te onderscheiden. Bij de islamitische minderheden in Nederland zie je verschillende emancipatiestrategieën. Een groot deel van de Turkse gemeenschap maakt bijvoorbeeld ook gebruik van ondernemerschap om op die manier zichzelf en andere leden van de gemeenschap van een inkomen te voorzien. Een gevolg daarvan is echter wel dat de Turkse gemeenschap over het algemeen ook redelijk gesegregeerd leeft. Leden van de Turkse minderheid die kiezen voor sociale mobiliteit als emancipatiestrategie (opklimmen in sociaal-economische klasse door te participeren in de normale arbeidsmarkt) lopen door eerdergenoemde stereotypering/stigmatisering tegen problemen aan. Het deel dat uiteindelijk geen kans ziet (of dus geen kans krijgt) via de normale weg een toekomst op te bouwen is sneller geneigd in de criminaliteit te belanden. Zodra steeds meer leden van een bepaalde etnische minderheid in het criminele circuit belanden zal dit leiden tot verdere stereotypering/stigmatisering en daarmee een verdere beperking van de sociale mobiliteit (met dus weer een verdere toename van criminaliteit tot gevolg). Vooral binnen de Marokkaanse minderheid is dit een heel groot probleem, omdat zij over het algemeen bijna allemaal voor sociale mobiliteit als emancipatiestrategie kiezen, en daardoor op veel grotere schaal tegen vergelijkbare problemen aanlopen als de Turkse minderheid. En omdat zij nog veel meer van sociale mobiliteit afhankelijk zijn voor hun inkomen, raken zij ook nog sneller bij criminaliteit betrokken wanneer ze niet op die manier aan een inkomen kunnen geraken.

De perfecte samenleving is in mijn ogen een samenleving waarin er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen groepen mensen, en iedereen exact dezelfde kans krijgt zichzelf te ontplooien en de aangeboren sociaal-economische klasse te ontstijgen. Eigenlijk dus gewoon liberalisme, maar dan gebaseerd op het socialistische ideaal van gelijkheid. Het gaat alleen een stuk minder ver dan socialisme. In plaats van absolute gelijkheid zou er alleen sprake moeten zijn van gelijkheid in kansen, niet alleen bij wet maar ook echt in praktijk.

13
21 Gewoon een student

@17 Want ik kom nooit op straat? Ik ben een antropoloog hè, wij stoppen niet alleen onze neus in boeken maar gaan juist ook het veld in.

13
22 Gewoon een student

@22 Leuk voor jou, maar ga eens de straten op ipv het veld. question

0
23 solidsteel

@23 Oh zou het daar aan liggen? Ik vond die koeien al zo weinig informatief in mijn interviews.

12
24 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

25 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

26 Undertaker

@25

Word een beetje moei van verkapte racisten zoals jij

9
27 Bullet108

@21 : Ze zijn bevoorrecht dat ze hier wonen en opgroeien en moeten, net als iedereen, niet steeds met het vingertje naar een ander wijzen als ze er zelf een zootje van maken en zich misdragen. Dat doen autochtonen toch ook niet? Die gaan toch niet auto's van Turken in de fik steken en daar dan de Turken zelf de schuld van geven, bijvoorbeeld?

En ik zie Aziaten nou nooit enorme gewelddadige demo's op touw zetten om één of ander feit dat zich in hun eigen land voordoet. Bovendien is mijn ervaring met Aziaten dat ze angstvallig aangepast zijn zodra ze buiten hun eigen deur treden. En dat ze heel prettig reageren en zich heel goed gedragen als je ze uitnodigt in je woning of buurt. En dat blijven ze doen. Daarom is het feit, dat zij niet volledig integreren, helemaal geen probleem.

2
28 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

29 Undertaker

@26 Bijna iedereen wilt gelijkheid van kansen. Vooral links heeft hier problemen mee. Die willen gelijke uitkomst en dat is erg onrealistisch en erg gevaarlijk. Voor die reden delen ze ook zo graag iedereen in vakjes .

1
30 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

31 Undertaker

@28 U snapt duidelijk het verhaal niet, dat is jammer.

9
32 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

33 Undertaker

@29

Ga toch naar storm-front, past beter bij je achterlijke gedachtengoed...

8
34 Bullet108

@21 Iedereen heeft in Nederland gelijke kansen als het gaat om opleiding en werk. De taak om kinderen die kansen te geven ligt grotendeels bij de ouders. Die maken het verschil en als die thuis geen Nederlands praten of achterlijke ideeën verkondigen of hun kinderen aan hun lot overlaten of de opvoeding overlaten aan de imam of de straat, dan zit daar het probleem. Vandaar dat het idee van Dijkhoff zo goed is om naar Deens model van overheidswege in te grijpen in de opvoeding van allochtone kinderen in probleemwijken.

1
35 Dune

* Verwijderd door de redactie *

36 Undertaker

Toch niet alleen Den Haag heeft last van deze plaag?

0
37 Xmod

@34 Als je niet mee kunt praten met de grote mensen dan ga je toch lekker buiten spelen.

0
38 Dune

* Verwijderd door de redactie *

39 Undertaker

@15 Aziaten vormen geen etnische groep je hebt wel clusters : Oost Aziatisch,Zuid Aziatisch,Zuid Oost Aziatisch,Centraal Aziatisch en West Aziatisch.
En daarnaast nationaliteiten en ethniciteiten, Turken,Chinezen,Indiërs,Indonesiërs,Syriërs,Iraniërs,Thai,Israëli om maar wat te noemen komen allemaal uit Azië.

3
40 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

41 Undertaker

Het gaat om overlast door ratten omdat er voedselresten op straat worden gegooid.
Volgens mij is er maar een comment wat daar op in gaat en de rest is weer de dagelijkse NK bagger.

Eigenlijk best triest .. vinden jullie dat zelf ook niet?

2
42 Schildpad

@42 U praat over anderen maar wat is uw mening aangaande dit probleem ?

1
43 21st Century Guy

@43
Er zal op een of andere manier een einde moeten komen aan de rondslingerende voedselresten. Het is goed dat er meer aandacht voor is en er een begin van een actie hiertegen op touw wordt gezet.
Het is iedereen wel bekend, lijkt me, dat een bepaalde groep bewoners extra aandacht verdient om dit ratten probleem te kunnen oplossen,
Wat dat verder met criminaliteit en terrorisme te maken heeft dat zie ik niet echt, tenminste, niet binnen de context van dit artikel.

0
44 Schildpad

Heel goed ! Stuur ze maar naar hun eigen land.

0
45 B55

@33 Nee ik heb juist uitgelegd wat het verschil is. Beter lezen.

6
46 Gewoon een student

@35 Fout! Iedereen heeft in theorie gelijke kansen. De praktijk wijst echter anders uit. Er zijn talloze onderzoeken gedaan die dit bevestigen.

6
47 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

48 Undertaker

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Offtopic

@2350Kijk, deze opmerking is jammer Bob, dat je niet in staat bent om je te beheersen en meteen als een aasgier op je prooi af gaat, en lite...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Biscanna
Burgemeester Halsema: Hoofddoek is 'vergelijkbaar met mannen die een baard dragen'

En Halsema is vergelijkbaar met een afwasborstel....

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@33 Heb je problemen met mijn reacties? Mooi zo! Dat heb ik met de jouwe ook. Jij bent degene die steeds op de man begint te reageren (ik ben vo...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Bejaard echtpaar Nieuw-Zeeland gedood door ram

Echtpaar vermoord door een schaap? Ik zou het nog maar eens een keer goed onderzoeken want dit is wel een heel vreemd verhaal....

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Kim Jong-un
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@3 Die Corona vaccinaties waren ook zo veilig daar zijn ze inmiddels dus ook achter hoeveel slachtoffers die hebben geëist en nog eisen....

4 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

Reconquista
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

@6Waarom zou dat niet objectief zijn? Ook het OM mag juryleden uitkiezen of wegsturen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

duurendaal
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Dat is nieuws (ironie): Timmermans accepteert de VVD in een formatie waarin hij het initiatief heeft. Wat een grootmoedige genadigheid. Nou j...

9 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Het cynisme van Bop in @6 is me ontgaan. Met haar geschiedenis van op de persoon spelen en nooit een inhoudelijke reactie is dat logisch. Het pr...

14 minuten geleden geplaatst door Slavink

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@31 Als het in het Leidsche Dagblad staat dan twijfel ik er geen seconde aan dat het echt is. Een krant zoals de Telegraaf wil er nog wel eens v...

15 minuten geleden geplaatst door rebo

NK. App
BrutalxhdActress Boob SuckJapani Sex ComVideos Peliculas PornosAlina Lopez SelfieBrandi PornhubBhabhi Ki Mast JawaniCall Girl Sex MovieHindi Audio Mms VideoUma Jolie AnalLiz Ocean PornIndo MesumXxxnx 10Pooja Hegde Hot SexJapanese OrganismHotebonytubeBokep LunamayaMummy Ko Jabardasti ChodaPunjabi Hard SexPoron VedeoKajol Xxx ImageOutdoor Sex IndiaEhentiAbella Danger RetiredMarilyn Lange NudeBeeq VideoBrightemily NudesBurning AmgelXviswosTamil Gay SexHomemadeffmAnal CaeroAdn-395Teresa OnlyfansPorn HeadshaveOakleyraeee LeakJawan Bhabhi PornIndonesian OnlyfansDoctor Sexy BfHollywood Porn SceneNude Sex ClipsNhentai IncestPorn Pics IndiaAmatuerteenElsie Hewitt NudeXx Porn MoviesBrandi Love HdDildoePeniswaxingSexo Caseiro NovinhaApp De PutariaAmateur AlurreCpr CupcakkeBrandi Love NakedXnxx Hot LadySekxsShikiyoku InfinitePornportalDubai Xxx VideoBbc Hd PornRani Mukherjee Ka Sex VideoPorna IndirPron ArmyPryianka Chopra NudeFree Watch Movies PornSeducing The NeighborFapvidsKingcomixxxInterracial PornographyHentai Em 3dBillie Ellish NudesMorrita XxxIncredibles SexXxx Videos KarnatakaSexy Sex PicsArmani Black StepmomHd ChutXxx Porn WomenJapanese Massage SexsChyna Wwe PornLeash PornLeak OnlyfanaSex Chat BotPorn RealytyPocket PussyJordana Brewster NudesVrcaht PornDemi Rose LeaksOorn Hub GayColter Bay Rv ParkEating Black PussyChadbase PornPorsche LynnAnal Sex XnxxLesbian 4k PornHanah HarunaLulu Chu LesbianNika Venom Net Video GirlsThe Best Porn GifsPorn XnxMadison Ivy AnusCelebritycockXmaster Hindi AudioAnanya Pandey Nude PhotoXxn IndonesiaDoggie_droolBondage ClubCfake.comZbiornik. ComMay Li PornHannah Weddington NudeFcdc-141Video Punjabi SexDesi Nude ChatTushya PornBoysxxxxxDoctor And Nurse Sexy VideoPorn Video ChatBangladeshi Chodar VideoPrinyanka Chopra NudeCreampie Surprise CompilationMilf Lesbians TribFemboy Porn GifNice Sex VideoPorn Video Hd 2019Bratty Stepsis PornCurvyboobsXvixeos RedXnxx Tamil MovieTetu NewMote ChutRon Jeremy DickHookee PornAnime Sexiest PornHollywood Movie Nude SceneEva Angelina PornHot Sexy Video XxxxSkokka Com BrPuffy NippleMonkey PornVoyear NudeDania VegaMiniloona OnlyfansFull Length Indian Porn MoviesTwinks LatinoThemodelsRedhead Lesbian PornNico Robin PornTranssensualSaxy Vidoes