Rosario over Ajax: "Lekker dat je dat kunt afstraffen"

23 september 2018, 20:22

PSV deelde een rechtse directe uit aan Ajax in de titelstrijd van de Eredivisie. En dat terwijl ze in Amsterdam er deze week van overtuigd waren dat ze zouden winnen. Zo hing er een uitspraak van Ajacied Lasse Schöne ("Wij staan na deze week bovenaan") in de kleedkamers in Eindhoven, om de PSV'ers extra te motiveren. En dat trucje pakte goed uit, want er werd overtuigend gewonnen. "Zij hebben toch wat dingen geroepen in de media deze week en dan is het lekker dat je dat kunt afstraffen", aldus Pablo Rosario.

De middenvelder ging na het duel in het Philips Stadion in op de 3-0 overwinning op Ajax. "We hebben het heel goed gedaan, en het is een terechte uitslag. Vanaf het begin wilden we al uitstralen dat hier niks te halen valt. De eerste helft hebben we optimaal benut, maar de tweede helft was wel wat minder van onze kant", vond hij tegenover Omroep Brabant.

Hoewel PSV een flinke tik uitdeelde, wil Rosario niet té lang genieten. "We zijn bezig met een proces en woensdag komt de volgende test er al weer aan. Ook dan moeten we laten zien dat we onverstoorbaar zijn", aldus de middenvelder, die snapt dat de fans heel blij zijn. "De blijdschap en de euforie zijn natuurlijk ook net wat extra als je van Ajax wint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen