door Febee in Overig  ·  39 Reacties

  • 26
  • 882x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goed verhaal, ons land glijd onder dictator Rutte af naar een dictoriaal land waar het volk geen ene moer te vertellen heeft. Dankzij Rutte 1, 2 en 3 is ons land onveiliger geworden door de vele radicale moslims.
Rutte is een hielelikker van de EU, Brussel die ons opzadelen met de islam.
Je kunt zeggen wat je wil maar dagelijks lezen en horen we over moord, doodslag en messenstekende rotzakken. Nederland is Nederland niet meer

1
1 Interessant

@1
Het is niet Rutte. Wij zijn alllemaal schuldig. In een zelfverzekerd, gedecideerd, cultureel sterk land had een marketeer als Rutte en een kantoorklerk als Pechtold nooit voet aan de grond gekregen.
We hebben onze cultuur verloochend, lichtvaardig afscheid genomen van het christendom, we hebben de familie als het uitgangspunt afgedankt, we hebben alle maatschappelijke tussenlagen afgeschaft, bedrijven en lobbyisten zeer veel invloed gegeven en (daarmee) de staat zeer machtig gemaakt. We gaan daar een hele grote prijs voor betalen.
Rutte is het gevolg, niet de oorzaak.

4
2 Germanicus

@2 Eens.

1
3 Febee

U kunt ook wat doen als dat spul het weer heeft over integer en moreel besef, wees dan extra op uw hoede want men gooit u zand in de ogen..trap er niet in.

1
4 Voorzittershamer

@2 en @3
Ja dat weet ik allemaal wel maar we zijn nu opgescheept met Rutte en mede ook dank aan al diegene die de VVD blijven steunen.
Ik denk zelfs dat bij eventuele nieuwe verkiezingen het geen bal uit zou maken want de VVD stemmers is een harde kern.

2
5 Interessant

Dit wordt een mooi land om achter te laten aan onze nazaten!

1
6 HORK

Nederland is ook hard op weg om een islamitische staat te worden

3
7 Joepie

En dit hebben we allemaal te danken aan onze landverrader

1
8 Joepie

Tja, en toch zullen we de straat op moeten, het binnenhof bezetten enzovoorts, met schrijven op nieuwkoerier komen we er niet.

1
9 Hein2

Tjee,wat een goed verhaal en die conclusie,
"Natuurlijk is Nederland nog steeds een prachtig land om te wonen en te werken. We kunnen echter niet ontkennen dat ons land zichtbaar in verval is."

2
10 Hangingmen

@2 Ware woorden +++

2
11 profdrmrir

@2
Mee eens op klein detail na. Waar mensen afscheid van hebben genomen is het instituut kerk, niet de gedachte. Tenminste dat is heel sterk in mijn omgeving zo. Misschien laten we het gewoon gebeuren omdat we luie, verwende mensen zijn?

1
12 Al

@9 Zoals @2 al aangeeft is Rutte het gevolg en niet de oorzaak. We hebben tussen 1950 en 1970 afscheid genomen van de christelijke normen en waarden, toen nog een tijdje socialisme gehad en zitten nu met de globalistische neo liberale agenda waar alleen de accumulatie van meer en meer geld (liefst ten koste van een ander) nog waarde heeft. We zullen bij onszelf ten rade moeten of dit inderdaad ons hoogste ideaal is.

1
13 Conradijntje

Het Nederlandse volk heeft het christendom aan de kant geschoven, met dank aan het CDA dat alle christelijke principes heeft verkwanseld & de PvdA gaat de islam voor meer gelijkheid zorgen. Gelijkheid, meer socialisme wat uiteindelijk in een grote burgeroorlog zal ontaarden. De genen van moslims zijn sterker om gelijkheid afdwingbaar te maken.
Als principes & integriteit van waarde is, moeten de Statenleden in Gelderland tegen de benoeming zijn van A.Pechtold als commissaris van de koning in Gelderland.

5
14 Recovery Mode

@14 "Als principes & integriteit van waarde is, moeten de Statenleden in Gelderland tegen de benoeming zijn van A.Pechtold als commissaris van de koning in Gelderland."

Dat partijenkartel dat regenten baantjes genereert voor afgeserveerde politici of politieke partijen die hebben verloren bij verkiezingen wordt doodleuk ontkend - ook door diverse vaste reageerders hier op NK. En dan landen rond de middellandse zee de maat nemen omdat ze daar bijvoorbeeld aan cliëntelisme doen. Dat is nauwelijks anders, meer verderfelijk dan het nepotisme van het partijenkartel.

1
15 Conradijntje

@15 Cliëntelisme komt in elk land voor , Nederland niet uitgezonderd. Pechtold is al jaren bezig met het beknotten van het koningshuis, was de grote initiatiefnemer de koning als intermediair bij kabinetsformaties te laten verdwijnen. Vanuit principieel oogpunt, integriteit is het onmogelijk om dan commissaris van de koning te worden. De rol van Pechtold is daarmee uitgespeeld.

3
16 Recovery Mode

@16 Een van oorsprong Turkse of Italiaanse burgemeester die hier in Nederland zijn schoonzoon laat meeprofiteren van zijn macht door hem hoofd afvalverwerking te maken die komt in Nederland hoogstwaarschijnlijk voor het gerecht. Echter dat de grote politieke partijen bij afgelopen verkiezingen achter gesloten deuren voor ex-staatssecretarissen, ex-ministers en ex 2e kamerleden van verliezer PvdA leuke regentenbaantjes regelen, genereren moeten we business as usual vinden.

0
17 Conradijntje

@17 Ambtenaren , politieke gezagsdragers laten allen familie / bevriende relaties mee profiteren uit hoofde van hun functie. Ambtenaren zijn de grootste dieven, controle, handhaving en toezicht is daar ondermaats. Roemer is niet voor niets waarnemend burgemeester geworden.

2
18 Recovery Mode

In de jaren 60 kwamen de eerste mensen uit het buitenland om te helpen opbouwen.
Dat is pas 15 jaar na de oorlog.
Laat dat even goed tot je doordringen.
De oorspronkelijke bewoners waren net aan het ademhalen.
De nieuwkomers gaan hier niet uitmaken wat onze wetten moeten zijn.

1
19 Rapunzel

Nederlanders weten wat vechten is.

4
20 Rapunzel

Ambtenaren zijn de eerste die vluchten na hun wanbeleid.

4
21 Rapunzel

Ik ben 1e generatie na de oorlog, mijn kinderen 2e en mijn kleinkinderen 3e generatie.
Mijn ouders leven nog, en de verhalen van mijn grootouders liggen nog vers in mijn geheugen.
Die politieke onkunde is duidelijk af te lezen in dit kabinet.
En dan mag Rutte geschiedenis hebben gestudeerd, Rutte staat ver af van zijn afkomst.
Mijn geschiedenis komt uit 1e hand.

2
22 Rapunzel

@2
Ik ben het grotendeels met je eens, maar 'lichtvaardig afscheid genomen van het christendom', nou dat heb ik juist heel bewust, met een opgewekt gemoed gedaan.
De bijbel staat bij de andere sprookjesboeken in de boekenkast en de rest van de poppenkast heb in het vuilnisvat gestopt.

En uw 'we hebben de familie als het uitgangspunt afgedankt' dat klopt ook niet, want toen er een vrouw en kinderen in mijn leven kwam, begon voor mij juist die familieband te spreken,

1
23 tegenzinnig

Genoeg is genoeg ..........
Kabinetten Rutte de weg kwijt en van realiteit los.
Kabinetten Rutte in diverse samenstellingen VVD, CDA, PvdA, D66 en CU.

Te veel fouten berustend op "risicovol gedrag" grenzend aan landverraad. Kabinetten Balkenende en Rutte verstrikten en verstikken Nederland in dure en nutteloze NATO-interventie acties. Financieren en hulp aan terroristen. In stand houden van nieuwe koude oorlog. Voorts niet aflatende politieke schandalen en missers

Kabinetten Rutte ondersteunden naar hun zeggen "gematigde gewapende strijdgroepen" in Syrië, welke achteraf banden hadden met terroristische organisaties Taliban en Al-Qaida.

Terughalen van terroristen/ISIS-gangers en deze weer voorzien van Nederlandse paspoorten.

Voorts verschaften kabinetten Rutte vaak onderdak aan mensenrechten schenders. Recentelijk werd Nederlanderschap verstrekt aan Georgiër Mikhail Saakashvili. Voor deze crimineel werd in december 2017 een uitleveringsverzoek ingediend voor:
- verdacht van moord politieke tegenstanders
- mishandeling politieke tegenstanders
- gewelddadig uiteenslaan anti-Saakashvili demonstraties
- verduisteren overheidsgelden Georgië
- schending Mensenrechten

uitleveringsverzoek voor Mikhail Saakashvili:
http://pog.gov.ge/eng/news?info_id=1329

En nu weer onderdak verleend aan een terroristische groepering gevestigd in Delft, verantwoordelijk voor deze aanslag in Iran.
vestiging van deze organisatie:

Stichting The Arab Struggle Movement for the Liberation of Al-Ahwaz (ASMLA)
Adres: Glenn Millerstraat 1
Postcode: 2625 WN
Plaats: Delft

Landelijk aangifte doen?
Daarna Rutte III aansprakelijk stellen voor 'risicovol gedrag' en "onbehoorlijk bestuur".

Wat zei Mark Rutte ook al weer in een reportage van maart 2018?
''Sleepwet is nodig om ons ook in de toekomst veilig te houden".
De grote vraag aan Rutte: Voor wie dan?
reportage Mark Rutte maart 2018:
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/rutte-sleepwet-is-nodig-om-ons-ook-in-de-toekomst-veilig-te-houden/

voorts:
- NEXIT
- exit NATO; 20 tactische B61 kernbommen in Volkel terug naar VS
- krachtige defensie geschoeid op statuten gelijkend op die van Zwitserland
- vriendschappelijke handelsrelaties waar ook ter wereld
- aftreden Rutte III
- aansprakelijk stellen diverse leden Kabinetten Rutte voor risico vol gedrag grenzend aan landverraad

https://nos.nl/artikel/2251766-uithaal-iran-naar-nederland-niet-zo-gek-militante-groep-zit-in-delft.html

5
24 Rick Schurman

* Verwijderd door de redactie *

25 E.Meel

'Verval Nederlandse staat valt niet te verhullen met praatjes'

Klopt!

2
26 Wil je niet weten

Het artikel had eigenlijk tijdens de Algemene Beschouwingen als een soort alternatieve Troonrede gepresenteerd kunnen worden door een oppositiepartij.
Goed geschreven artikel met juiste analyse!

1
27 Graaier1000

@21 Ambtenaren zijn politie agenten, onderwijzers, brandweermannen en vrouwen en gewone ICT-ers zoals ik. Die bedoelt u vast niet met uw generalisatie.

0
28 Hollander1967

@25
Wât wéét u daar nu van, in het land van Macron??? Richt u eens op de problemen in Frankrijk en geef dáár eens analyses over, in plaats van altijd maar alles goed te praten, wat Rutte doet.

1
29 Strongoli

@2 , 3, 5 Twee maal heb ik getracht de verkiezingen controleerbaar te maken in de afgelopen 10 jaar, in 2008 en vorig jaar. Twee keer heeft de Kiesraad mij afgescheept met een leugen nl. privacy en het feit dat verkozenen op een gegeven moment moeten worden vastgesteld zonder dat dat herroepen kan worden.

De eerste maal werd de reden opgevoerd dat bepaalde wijken werden gestigmatiseerd als bleek dat daar massaal PVV werd gestemd. Die wijken zoals mijn haagse Duindorp kennen we inmiddels allemaal. De tweede keer werd gezegd dat openbaring van de resultaten zich slecht verhoudt tot de Kieswet die stelt dat gedetailleerde cijfers drie maanden na definitieve vaststelling moeten worden vernietigd omdat de 'verkozenen' zonder controverse hun werk moeten kunnen doen.

We leven niet in een democratie. We leven in een corrupte plutocratie.

2
30 Hollander1967
31 Strongoli

@30
Het heeft méér de schijn van een dictatuur.
Afschaffen referendum, Kamer monddood maken, eigen wetten via slinkse wijze erdoor jassen, propaganda verspreiden, steun aan terroristische organisaties.
Democratie? Ik zie het niet meer...

2
32 Strongoli

@24
Ja, ja Rick!
Dat Rusland niet wilt dat het goed met ons gaat, dat wisten we al.
Zijn er geen MH17 draadjes meer die je kunt vervuilen met de zoveelste alternatieve theorie?

6
33 Realisme graag!

@30
Nee, je bent een oude verzuurde socialist geworden die het niet kan accepteren dat andere mensen je niet willen volgen naar je heilstaat.

Dan moet er natuurlijk sprake zijn van corruptie.
In jouw hoofd dan....

5
34 Realisme graag!

@25 , Waarom woon je dan in het buitenland?

1
35 Positivo

@30 Je bedoelt dat er gesjoemeld is met de uitkomsten van het stemmen?

0
36 Positivo

De overheid probeert minderheden tevreden te houden. Laten dat nu juist de groepen zijn met het minste respect voor democratische waarden.

0
37 Dune

Yuri Bezmenov verklaart: Psychological Warfare Subversion & Control of Western Society

1
38 Botter

@34 Ah, dus als ik om controle van de democratie vraag, krijg ik van u een stempel. Alles is beter dan een verongelijkte destructieve kapitalist.

@36 Ik bedoel dat de democratie eenvoudig te controleren zou moeten zijn. Een excel-sheet met de uitkomsten van alle stembureau's is een simpele manier om dat te kunnen doen. Maar dat wil de Kiesraad dus niet.

0
39 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

2 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Gymnastic Sex VideoLayla Jenner - Loosen UpGay CumsjotsQueen Rogue OnlyfansAlyx-starAsian Hotties RedditAsian BondgeChaturbtaeNew Full Hd PornDesi Web Series XnxxMasajessexualesIndian Homemade SexHindi Sex Movie ComIndian Leaked Porn MmsReshma Nude VideoBoobs Bouncing NudeJapniz XxxMom Daughter LickAzporn ComicReal Life Futa PornPorns GirlsComics Pornos GayAnnabell PeaksDesi69comStanding 69Sexy Saree ModelNaughty Stepmom PornAsian Blacked.pornFinleyfae'sNude Women ButtocksAnna Bell Peaks CreampieSexart.coomJennifer Fucks 2 Dicks At The Same TimeTamil Sex Stories DownloadIndo Nesia PornFilm Streaming PorBhabhi ChudaMovie Sites Like 123moviesCheerleadr PornNayanatara HotOdia Sex XnxxHot Scenes From Web SeriesTime Stop Japanese PornGay Latino Thug PornFreecomics PornLala Koi PornBailey BrooksGay Dog PronModel Nude Zipset VideosIndian Pron VideoLesbian Orgy AsianFreeuse BjReddit BootyBig Natural Tits On TeensBrasil PornmoBig Titted ChubbyMegan Montaner NudeXxxn Hot VideoHindi Hot Adult MovieDreianova NudeNude Girl On BeachMoms With No PantiesNew Brazzers VidosCrying Girl XxxMelody Marks FullSehuatangSites Porn GaysHarder Gay PornOlivio Culpo NudeAaliyahhadid PornWww Xnxx Com DownloadMonamour PornMujeres Desnudas GrátisJapen PornMatildem Sex TapeDesi New BfPorn ToDigital Playground PiratesJanexy SanchezAvery 8366Lorde NudeBlue Sex OpenArab Big TitsCheating Sister Sex VideosDesi New Aunty SexSanniy Lioni XxxShae Summers LesbianDaft.sesFtv GielsPorn Video HgLadiesxxxBlacknail PornCamjoieHindi Lesbian XxxNew Local XxxMelanie HicmsXnxxfull HdHyper FutanariKerolay ChavezJay RomeroJapanese Mom Porn VideosIndian Sexi VedioBengali Blue Picture VideoPunjabi Porn SitesXxx Big BoobdPutas Near MeFree Strip GanesHotwife CationsSex OpowiadaniaBaixar PornouPassionate SexPornvideos AnalTeen FuckedBrazzers Thick Vs DickSodomieSister Hard PornNiru Massage PornJessy RogersSex Video Com XxxBimbo BlowjobsMo Mo PornRoksa.plPornô Gay CaseiroMelhores Sites PornorXev Bellringer AnalHot Girls In JeansMoonformation OnlyfansSamantha Rone PornTrisha Bathroom SexBoyfriendliveBig Boobs Romantic PornNifty EroticaCat Girl HentaiNamitha Sex ComWife Cheating Japan PornIndian Milf Porn VideoSexe AnimesXvizeosThandie Newton NufeRashmika Mandanna ChudaiXnxx HatNeighbour Aunty Sex VideosVoyeur NudesAriana Richards NudePeople Having SecXxx Porn DeshiXxxx Japan VideoPormo Com LegendasBbwporn HubEnglish Hot Xxx