door Havermout in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 9
  • 744x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lollll Volgens mij is hij als enigste republikein in de familie.
Ik heb zelfs gelezen dat democraten en republikeinen in families niet meer met elkaar praten.
Het is toch triest dat een familie door politieke verschillen uiteendrijven.

4
1 lubas

In een toelichting op het spotje zegt David Gosar: ,,We moeten opstaan voor onze goede naam." Zijn zus vult aan: ,,Ik denk dat onze broer veel van de normen en waarden die we thuis hadden, heeft verraden."

En jawel, ze roepen op als echte demoncraten:
Zij roepen de kiezers om te stemmen op de democraat Brill omdat die alles beter zou kunnen zien.

6
2 Wil je niet weten

@1
Tja, met een president die de tegenstelling alleen maar aanwakkert, die iedereen lomp uitscheldt of anderszins belachelijk probeert te maken, wat verwacht je dan?

12
3 Janzzen

Paul Gosar staat verder bekend als klimaatontkenner en islamofoob. In juli verdedigde hij de racistische stokebrand Tommy Robinson tijdens een speech in Londen, waarin hij moslimimmigranten ‘walgelijk en verdorven’ noemde

6
4 chouffleur

Gosar heeft nog niet gereageerd op de campagne. Hij won zijn zetel met 71 procent van de stemmen in 2016 en zijn herverkiezing wordt waarschijnlijk geacht.

7
5 chouffleur

stelt niks voor en heeft geen belang, net als de broer van Geert Wilders

9
6 Beppie

Joop..................................

12
7 Uitede aka Espede

En wie betaald dit verhaal is mijn vraag. Soros zal hier wel met zijn smerige vingers inzitten.

9
8 niet-alles-geloven

Eva Jinek in gesprek met Feeks Hillary Clinton.

https://www.npostart.nl/brandpunt/13-03-2018/KN_1697518

8
9 welofniet

Het is een onvoorstelbare vorm van gevoelstereur. Daaraan herken je over het algemeen linkse mensen. Links zijn is in de eerste plaats al je menselijkheid offeren en alles mag als het de linkse doelen ondersteunt. Linksheid is het loslaten van al het andere. Vandaar dat men tot zoiets in staat is.

En het dan trots laat zien omdat het in hun denken een morele overwinning is. Maar het is precies het tegenovergestelde. Het is een treffende illustaratie van de linkse afwezigheid van elke moraal, want als je links bent is moraal niets anders dan make believe die je gebruikt om mensen te beinvloeden.

Voor mij is het spoitje het zoveelste bewijs van de morele abjectie van links.

14
10 purelogica

Gosar, klinkt als plat haags.

1
11 Reagurius

@10 ze hebben gewoon een kutbroer, niet zo ingewikkeld doen.

7
12 BlackNinja

Kun je nagaan, wat een
eikels die Democraten zijn.
Vroeger mocht ik van mijn familie
op de partij stemmen, die ik wilde.

9
13 Weetal

@8 jaja die sjorosh met zijn nazidwergen, oh oh oh.

6
14 Denisova

Als broers en zussen de benoeming van een ander broer boycotten heeft de andere broer iets om over na te denken,

3
15 jantje van leiden

@12 Je ziet het overal terug bij links , niet alleen hier hoor.

10
16 solidsteel

Paul Gosar moet hier zo min mogelijk op reageren en vooral niet boos worden. Anti reclame is ook reclame.

1
17 Verwonderd

* Verwijderd door de redactie *

18 profdrmrir

@15 Wat dacht je van het respecteren van een mening van een ander? Maar ja, andere meningen dat die van extreem-linkse malloten wordt niet toegestaan. Zie hier het gevaar van extreem links voor de democratie.

6
19 profdrmrir

Als ik 6 van die broers had en nog een paar zussen die dit met mij deden dan was het contact gelijk over. Ik zou nooit meer met hun praten. Nooit meer. Dat komt niet meer goed. Idioten. Als mijn familie mijn mening niet wil respecteren dan praat ik niet meer met hun. En ik vind dat Trump het voor eigen volk goed doet. Het heeft tijd nodig om het land sterker te maken en meer zelfvoorzienend door niet zoveel in te kopen maar het komt er wel. Apple telefoons kan je ook maken in Amerika, dat hoeft niet in China dan hebben de Amerikanen weer meer werk. En zo gaat het maar door.

6
20 Jan met de korte achternaam

@19 waarom mogen die broers en zusters niet tot een andere conclussie komen?

1
21 Moien

@20 Dus uw familie moet uw mening respecteren maar u hoeft de hunne niet te respecteren?

1
22 Zucht

@22 je mag een eigen mening hebben maar als ze mij niet respecteren en daar gaat het hier om in dit geval dan is het over.

Ik stem PVV en dat moeten ze respecteren net zoals ik moet respecteren dat hun groen links of VVD stemmen. dat is hun keuze en de mijne

Als familie mag je je niet bemoeien met de politieke keuze van je familie. Ik stem op de PVV en ik verwacht dan ook dat ze dat respecteren, al kunnen ze er anders over denken. Je moet elkaar vrijlaten in de keuze.

In dit geval mag de familie zich er niet mee bemoeien en zeker niet tegenwerken. Respecteren en elkaar vrijlaten en niet de andere mensen beïnvloeden niet op hem te stemmen. Dan is het familie over en uit. punt.

3
23 Jan met de korte achternaam

@23 En waarom niet? Hun broer verkondigt zijn mening toch ook met spotjes op de televisie. En zij mogen dat opeens niet? Beperking van vrijheid van meningsuiting lijkt me dat. Een beetje familie zou een politiek verschil van inzicht moeten kunnen verdragen.

1
24 Zucht

Verder is Paul Gosar geen verkeerde vent in mijn ogen. Dat hij de klimaatverandering ontkent is geen probleem want het klimaat veranderd al miljoenen jaren steeds. Soms heb je een ijstijd en dan weer een hitte. Steeds zijn er veranderingen. dat is normaal. De huidige klimaat verandering is al zon 300 jaar geleden begonnen als ik me niet vergis. En er word ook gezegd dat er van 2030 tot 2040 een kleine ijstijd komt met maximum temperaturen van 15 graden en in de winter -10.

Dat hij islamofoob is dat is ook alleen maar goed gezien de ellende die de islam over de hele wereld brengt

Gelukkig is hij vorige keer met 71% van de stemmen gekozen en dat zal de volgende keer net zo zijn.

Het zijn grote eikels die democraten.

Als mijn broer b.v. wethouder van het CDA word heb ik dat maar te respecteren en dan wens ik hem geluk in zijn carriere en ik stem PVV dus ik verwacht dat hij dat ook van mij respecteert. Zo doe je dat in de familie. Elkaar respecteren in je eigen keuze ook al is de ander van andere mening

6
25 Jan met de korte achternaam

@24
Klopt helemaal. Een beetje familie kan daar mee omgaan.

@23
Elkaar respecteren en accepteren in de politieke keuze van elkaar hoort. en moet niet van invloed zijn in/op de omgang met elkaar..
Als er echter in mijn huis door wie van de familie dan ook standpunten worden verkondigd op een onbehoorlijke manier over bijv. zorg, integratie, economie, dan kan diegene vertrekken uit mijn huis. Mijn huis, mijn fatsoensregels, al zijn die binnen mijn broers/zussen wel hetzelfde.

@23
Uiteraard mag zijn familie zich er wel bemoeien met de politiek. Niet met hemzelf en zijn campagne, maar wel om mensen te motiveren om op een andere partij te stemmen
Binnen genoeg families zijn er kandidaat raadsleden die beiden voor een andere partij kandidaat zijn, dat mag dus ook niet volgens u

1
26 La Cabana

@25 dus familie mag alleen voor zijn en niet tegen, je begrijpt vvmu niet helemaal.

1
27 Moien

@26 als er in één familie meerdere raadsleden zijn uit verschillende partijen dan kan dat prima zolang je de ander maar respecteert en niet aanvalt. Respecteer zijn keuze en hou je eigen mening achterwege. Je eigen mening doet er dan niet toe. Als mijn broer bij de VVD raadslid word b.v. moet hij dat zelf weten. Gaat mij niet aan. respect naar hem toe. Het is zijn keuze en die zal ik nooit aanvallen. En zeker niet met tegenspotjes en tegenwerking om zijn carriere in de grond te boren zoals ze daar doen. Je gaat niet elkaars carriere afbreken.

@27 ja de familie mag tegen zijn maar mag je niet beïnvloeden of de carriere met de grond gelijk maken. Dat staat gelijk met naar de baas van je broer stappen en zeggen: ja maar hij heeft een strafblad, hij heeft vroeger gestolen, hij is niet te vertrouwen. Zoiets doe je niet bij je familie. Je respecteert elkaar ook al ben je het niet altijd eens.

5
28 Jan met de korte achternaam

@20 gezien de beschamende uitlatingen van de man krijg ik niet de indruk dat zij zélf op contact met hém zitten te wachten hoor....

0
29 BlackNinja

@20 Dat denk ik ook niet. Volgens mij verschillen ze nogal van mening. Ik zelf heb het gelezen en ik vind dat hij overal gelijk heeft dus ik sta aan zijn kant. Ik heb geen beschamende uitlatingen gezien.

Maar duidelijk denken de democraten overal anders over.

Verder is Paul Gosar geen verkeerde vent in mijn ogen. Dat hij de klimaatverandering ontkent is geen probleem want het klimaat veranderd al miljoenen jaren steeds. Soms heb je een ijstijd en dan weer een hitte. Steeds zijn er veranderingen. dat is normaal. De huidige klimaat verandering is al zon 300 jaar geleden begonnen als ik me niet vergis. En er word ook gezegd dat er van 2030 tot 2040 een kleine ijstijd komt met maximum temperaturen van 15 graden en in de winter -10.

Dat hij islamofoob is dat is ook alleen maar goed gezien de ellende die de islam over de hele wereld brengt

6
30 Jan met de korte achternaam

Kennelijk vinden zij de standpunten van hun broer zo enorm verkeerd dat zij tot deze stap gekomen zijn.. Je kunt loyaliteit binnen een gezin niet onbeperkt op de proef stellen, tenslotte.

0
31 TedjeR

@28 je mag dus publiekelijk voor zijn maar niet tegen. Je wordt in Amerika dood gegooid met optredens en steunbetuigingen van familieleden.

Er wordt helemaal niet gesproken over een strafblad, deze mensen zijn gewoon tegen de mening van hun broer.

Als je een publieke functie wilt, moet je niet verbaasd zijn, dat er met modder gegooid wordt, is iets anders als een functie binnen een bedrijf.

0
32 Moien

De globalisten-aanhangers hier doen net, alsof ze niet begrijpen, waarom je elkaar naar de buitenwereld toe niet gaat ondermijnen/zwartmaken als familieleden. Je hoeft de ander niet te steunen in de politieke campagne, maar de ander afbreken in zijn of haar carrière doe je dus niet.

Waarom zou je het recht hebben, waar je broer of zus keihard voor werkt, veel tijd en energie in steekt, net zo hard af te breken als de ander eraan bouwt, zodoende zorgende dat diegene niets bereikt in zijn/haar leven, alleen omdat je het niet eens bent met iemands politieke visie?

Ondermijnen, noem je dat, en vijandig gedrag. Dan moeten die broers en zussen niet raar staan te kijken als je ze vanaf dat moment volledig uit je leven weert. Immers mensen die alles dat jij opbouwt, vernielen, zijn je vijanden en die wil je niet in je directe omgeving hebben waar ze te weten kunnen komen waar en op welke manier je kwetsbaar bent. Je wantrouwt ze, en terecht.

Als familie daarvoor kiest, door hun gedrag, hebben ze het toch echt aan zichzelf te danken.

4
33 Wendel

@33 ,

"maar de ander afbreken in zijn of haar carrière doe je dus niet"

Bullshit.

3
34 jodelatedieho

@34 : U bent er dus zó eén? Die anderen het brood uit de mond stoot omdat die ander niet denkt en praat zoals u goedkeurt? Krepeer maar want ik ben het niet met je eens?

3
35 Wendel

@13
En dat mogen zij gelukkig ook. Ze hoeven niet op hun broertje te stemmen, die alle normen en waarden van de familie te grabbel gooit. Mooi heh?

0
36 Xyron

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Verwoestijning: Sahara vreet stukje bij beetje Afrikaanse akkers op

Vergeet niet de ontbossing en de uitbreiding vd steden, dorpen. De landbouw op slechte grond elk jaar een ander stuk grond. Ongekende droogte...

1 minuut geleden geplaatst door Bleke Betty

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@20Het is altijd zaak de vinger aan de pols te houden.🔎🔍...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

wildersfan
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

@7 Ik denk van niet. Na hun studententijd worden ze lid van D66. 😑...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@18Eigenlijk kan je met wel of niet goed bezig zijn alle kanten op! 🥷🏿. 🇱🇺...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Er is nog hoop. . . 👍...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@19 Ach, Markouch is niet de eerste of de enige. Frits Bolkestein en Soumaya Sahla, ook zo'n gevalletje. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Juist Geert. . . Het overgrote deel van de stemmers op de PVV hebben dit gedaan omdat zij zich oprecht zorgen maken van de enorme asiel/geluk...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Woke is alleen nog maar heilig, voor een klein links elitegroepje en wat onbelangrijke fanatiekelingen, die zichzelf als wereldverbeteraars zien...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Marrie1
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@17Klopt, en in een klap liggen nu de islamitische kaarten in Arnhem, open en bloot op tafel.👍...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@16 "Nee, in Arnhem zijn ze echt niet goed bezig." Dat 'goed bezig Arnhem...' lijkt mij duidelijk sarcistisch bedoeld, maar geod .....

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Mallu Porn StoriesMandy Moose PornKitty Lixo PornFemale Pov Virtual Reality PornActrices PornstarAdult EmpHamester Free PornDaizha MorgannGay PornmaleNaimi NaimiBokep Model IndonesiaWww Xxx ComeTaylor Blake - Jean Fucking 5Brooke Banner PornPorn Massage VideosMilf HentiAsian Onlyfans RedditDvp CreampieAsian Lesbian SexPumpkin FuckingNebraskawitXnxx Video 2019Katrina Kaif Sexy BfAdult EmpireDesi Hot Bhabi ChudaiPorn IncertPorn In YoutubeAsshole RedditXvideos Com FilmesRdr2 PornNysdeliDesi Bf VideoNigrosexHot Granny SexProne Video DownloadX Xhamster ComIndian Hot Video HdSex ChainaIndian Sex With VoiceHot Sex Video VillageJapanese Beauty XxxLittle HentaiErotic BeautiiesPorn FingeringVirginanalIxxxs ComRashmika NudeDesi Girl Chudai VideoPorn MercySavannah Bond FullPokimane PornographyCojasAnother Lady Innocent HentaiNaked GolfingPhu BPor LesbiansMnaga18fxNancy Ace NudeXxxvido HindAmadores XvideoPinky XxxBlack PronPorn MastiYoruichi Bleach PornSkylar Mae NudeZoeneliEvelyn LinSexy Threesome PornSexo Com AsXhamstar XnxxBaf SexYoung Black And HornyJqvtrailersMom Bod NudeLena The Plug NewsFuck GirlCouple Watches PornMelhores Hentais Sem CensurasFatalmodelosAustralia XnxxSexy Nud ModelsPorn AdsBas Me XxxSpankxxxMatur Porn TubHindi Sex JabardastiGand KaiseWww Xxxs VideoPorn Twitter AccountsCelebrityfake PornXxx Hot Indian MomReal Virginity PornEbony Lesbian Fingering色情 视频Black PussssyAlison Hanigan NudeZac Efron NackedNew Nepali PornHuman Jaylen NakedApanking PornBig Ebony BoobiesNaked CwlebsPonr HdEliza X VideoBest Russian PornstarsAlura Jenson Mom SexJeth Se ChudaiAvengers PornographyPrivatedelightReddit TeenmomJada_conbreezyPrivate PornographyFatql ModelFnaf SexEmiri OkazakiMarathi Local SexPorn Fuck Video DownloadSexdating SitesVideos Caseros Pornograficos GratisBeurettecideoJessica Alba NakedDesi Bhabhi Nude PhotoRiley Reid Xxx VideoRape Asian PornCreampie GangbangSakila Sex MovieCherokee DazzGifs NudeAmateurfrancais ComPornozinho Em HdAnna Nicole Smith In The NudeXxx Tamil BfKazumi Onlyfans LeakedIndian Sex Story VideoTits With Huge AreolasPakustan PornStrip Chat NudeHotboudi ComRachel Weisz HotShort Sex Video DownloadBig Booty Rides BbcPorn Cartoon Mom SonHq Erotico GayOs Melhores Vídeos Pornô CaseirosDemi Moore StrepteaseAfterdarkwillow PornNow XxxBig BoovsDesi Horny PornSexy Indian Teen Porn