Binnenland
  • 53
'Feministen die respect eisen voor een godsdienst zijn de nuttige idioten van islamisten' ...

25 dagen geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
51
4
3
4
1
LEES MEER OVER

@291 Dat zal de realiteit worden dus u bent het dromertje.

301 21st Century Guy    
24 dagen geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@298 Wat uw persoonlijke voorkeur is heeft niets met de islam te maken.
U kunt naar een plastisch chirurg op het moment dat u 21 bent.

302 Rapunzel    
24 dagen geleden door Rapunzel
0
Meld

@295 Iemand kan uit vrije wil besluiten dat zij hun religieuze devotie willen tonen door een crucifix te dragen,een hoofddoek,een snorloze baard,een kufi,een kipa, een tulband,een kaalgeschoren hoofd en een pij, etc.

En zonder consequenties ook weer af/uitdoen als ze er geen zin meer in hebben?? Ja dan is het vrijwillig! Of is het verplicht als je lid wilt blijven, dan is het gedwongen!

303 jomakece    
24 dagen geleden door jomakece
3
Meld

@302 Dus kunnen al die moslims naar een plastisch chirurg dus en dan geven ze als reden op dat ze het esthetisch verantwoord vinden.

304 21st Century Guy    
24 dagen geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@303 Er zijn ook moslima's die voorheen een hoofddoek droegen en nu niet meer omgekeerd komt ook voor dat moslima's vroeger geen hoofddoek droegen en nu wel.

305 21st Century Guy    
24 dagen geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@298 Al laat u er een Prins-Albert injassen, daar moet u overigens 22 jaar voor zijn.

306 Rapunzel    
24 dagen geleden door Rapunzel
0
Meld

@304 dan doen we het anders geen religie meer onder de 21 jaar daarna is het vrij te geloven wat je wilt, dan wil ik nog wel eens zien hoeveel er zich laten besnijden

307 enzoe    
24 dagen geleden door enzoe
0
Meld

@307 Heel veel denk ik ,kijk eens naar de joden die soms al duizenden jaren in diaspora leven maar nog steeds hun zonen laten besnijden.

308 21st Century Guy    
24 dagen geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@305 "Er zijn ook moslima's die voorheen een hoofddoek droegen en nu niet meer"
klopt die zijn van hun man af en kunnen eindelijk zelf kiezen.
"omgekeerd komt ook voor dat moslima's vroeger geen hoofddoek droegen en nu wel."
idd die zijn in de tussen tijd getrouwd en moeten dit van man lief.

309 enzoe    
24 dagen geleden door enzoe
1
Meld

@308 Nog steeds hun zoons laten mishandelen door een pedofiel.

310 Scholar002    
24 dagen geleden door Scholar002
0
Meld

@308 zo das raar je begrijpt het weer eens niet. als jij tot je 21ste GEEN religie mag beleven en/of aangeleerd mag krijgen zul jij echt niet zo maar ff je voorhuid gaan afsnijden.

311 enzoe    
24 dagen geleden door enzoe
1
Meld

@292 Des te vreemder is het derhalve dat juist feministen respect eisen om "streng in de leer" te zijn. Dat juist feministen begrip tonen dat vrouwen maagd het huwelijk in gaan en zich bescheiden moeten gedragen omdat hun sociale omgeving en religieuze regels dat eisen. Dat juist feministen niet protesteren tegen ongelijke machtsverhoudingen tussen man en vrouw.

Volgens mij verlangen dat soort "feministen" stiekem weer terug naar de aanrecht en de dweil in plaats van lichamelijke en geestelijke autonomie.

312 Belazerd    
24 dagen geleden door Belazerd
0
Meld

@299 Jij wil het niet zien want jij kent alleen jouw eigen waarheid. Ik heb nog nooit meegemaakt dat jij openstaat voor de mening van een ander, als die niet strookt met de jouwe, daar kan ik dan verder niet zoveel aan doen.

Ga je me nu straks ook nog dom noemen, omdat je geen argumentjes meer hebt? Ik heb absoluut niet alleen mijn eigen waarheid, ik probeer "de" waarheid te zien en geef daarover mijn mening. En als die zwart is kan ik er niets anders van maken dan zwart!

Zoals je in vorige reacties eindelijk toegeeft dat er geen vrijwillig aspect zit aan de hoofddoek, omdat je dat als je het eerlijk bekijkt met niets kan staven dat dat vrijwillig is is dat een feit. Dan kun je op je kop gaan staan en het blijven verdedigen, maar dat maakt het geen waarheid.n Net zoals alle moslims over dezelfde criminele kam scheren ook geen waarheid is!

313 jomakece    
24 dagen geleden door jomakece
3
Meld

@313 Ik noem je niet dom, het is blijkbaar je eigen conclusie.

314 Kubusje    
24 dagen geleden door Kubusje
8
Meld

@305 Er zijn ook moslima's die voorheen een hoofddoek droegen en nu niet meer omgekeerd komt ook voor dat moslima's vroeger geen hoofddoek droegen en nu wel.

Als het vrijwillig moet ik het(nog) accepteren(dresscode uitgezonderd), want de hoofddoek blijf ik echter nog een extra probleem mee hebben. Omdat het mij wegzet als een vogelvrije prooi voor moslimmannen.

315 jomakece    
24 dagen geleden door jomakece
2
Meld

@315 Hoe vaak bent al besprongen door hitsige moslim mannen ?

316 21st Century Guy    
24 dagen geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@311 Dan kent u de moslims en joden niet.

317 21st Century Guy    
24 dagen geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@314 Ik noem je niet dom, het is blijkbaar je eigen conclusie.

Kijk hier kom je zelf al behoorlijk dom mee over, dit zijn jouw inhoudelijke antwoorden! Ik probeer op een normale manier uit te leggen waarom ik tot een bepaalde conclusie kom,en jouw antwoord is dan zoiets. Dat is steeds jouw respons als je het niet meer weet, dan ga je mensen dom noemen! Dan moet je het echt bij jezelf zoeken, jij bent degene die een discussie doodslaat!

318 jomakece    
24 dagen geleden door jomakece
3
Meld

@298 wederom, onzin.
Besnijdenis op religieuze basis uitbannen tot 21 gaat goed werken bij keuzevrijheid in religie

319 chouffleur    
24 dagen geleden door chouffleur
1
Meld

@318 Hahaha.... Je doet precies wat ik in @229 bedoel. Mensen woorden in de mond leggen. Dat doe je niet alleen bij mij, dat doe je bij iedereen. Ik vind je niks meer en niks minder dan een betweter, die anderen verwijt discussies dood te slaan terwijl zij dat juist zelf doet. Immers, mensen hebben een andere mening dan jij en dan ga je er meteen met gestrekt been in. Nuanceren ho maar... meteen mensen woorden in de mond leggen. Het zal allemaal wel. Dag hoor.

320 Kubusje    
24 dagen geleden door Kubusje
6
Meld

@316 Ik persoonlijk niet, heb mijn leeftijd mee. Maar ik heb 4 hele mooie kleindochters, en die wil ik ook niet symbool laten staan als hoer en vrij te misbruiken. En dit alles omdat moslima's de kuisheid willen uitbeelden met een symbool die ons degradeert tot minderwaardig?? dan hangen ze de kuise maar uit thuis voor de man of in de moskee voor de imam etc. Daar hoeven wij geen last van te hebben, ik val ze ook niet lastig met mijn religiegekte!

321 jomakece    
24 dagen geleden door jomakece
5
Meld

@317 ow nu weet jij ook ineens hoe alle moslims en joden denken? en dat het grotendeels allemaal indoctrinatie is (ja zo ook het christendom iedere religie doet dit) vanaf veel te jonge leeftijd waardoor de mensen dit allemaal geloven ,denken en doen, dat heeft er allemaal niks mee te maken. volgens jou zou een niet religieus opgevoed persoon dezelfde keuzes maken als een geïndoctrineerd religieus opgevoed persoon?

322 enzoe    
24 dagen geleden door enzoe
2
Meld

@320 bedoel. Mensen woorden in de mond leggen.

? Waar leg ik jou woorden in de mond? Op wat voor manier sla ik de discussie dood?? Geef ik een oneliner als antwoord zoals deze?( Ik noem je niet dom, het is blijkbaar je eigen conclusie.)? Als je een andere mening hebt buiten schelden en mensen dom noemen laat die dan eens horen! Want een mening hoor ik dus niet van jou!

323 jomakece    
24 dagen geleden door jomakece
2
Meld

Als men de gruwelijkheden ziet op TV die de islamieten, gedwongen door hun geloof uithalen, moet men zich doodschamen als men via een hoofddoek verklaard tot dat stelletje sadisten te behoren.
Vaak zijn die hoofddoeken nog besneden ook, dus er zit ook nog maar weinig plezier in. Dat is eruit gesneden. Een onzijdig gebeuren blijft over. Nog zielig ook.

324 Mollevanger    
24 dagen geleden door Mollevanger
3
Meld

@179 nee, dat is de dingen omdraaien, juist omdat Nederlanders vrijheden willen beschermen accepteren we niet dat er vrouwen onderdrukt worden door een vanuit een mannen-ideologie opgelegde verplichting. Daarnaast benadrukt de ideologie de ongelijkheid tussen man en vrouw en de intolerantie voor mensen die dit niet willen. Of u het leuk vind of niet: bovenstaande uiteenzetting is de beschouwing vanuit de Nederlandse cultuur. Zie Wikipedia : https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlanders

325 Ruud100    
24 dagen geleden door Ruud100
2
Meld

@230

" @227 Zij willen zelf een hoofddoek dragen. Wat snapt u daar niet aan? "

Ze willen die zelf dragen anders voldoen ze niet aan de verplichtingen van de islam , die ze belangrijk vinden. En anders krijgen ze gedoe in de eigen sociale kring.

Of denk je dat ze het alleen dragen omdat ze het mooi vinden staan ?

326 Vageali6888    
24 dagen geleden door Vageali6888
1
Meld

@326 Er worden ook door andere religies zaken opgelegd. Ik gaf al eerder het voorbeeld dat ik als kind op zondag bij warm weer niet naar het zwembad mocht en ook geen ijsje mocht kopen. Nu doe ik dat wel. Ik kan er ook voor kiezen me daar nog steeds aan te houden. Op die vrijheid doel ik dus.

327 Kubusje    
23 dagen geleden door Kubusje
7
Meld

Persoonlijk ben ik opgegroeid zonder religie, natuurlijk had ik vragen, ik ben zelfs op eigen verzoek naar de zondagsschool geweest, heb een poosje godsdienst gehad in het openbare onderwijs van een dominee.
De andere keus was humanistisch verbond, ook dat heb ik een poosje gevolgd.
Ik heb me verdiept in verschillende religies, nog steeds.
Wat mij vooral opviel, en nog steeds, is hoe mensen met zichzelf in de knoop komen door religie.
Het is iets waar je persoonlijk voor kiest op latere leeftijd, of niet.
Niet opgelegd van uit een groep.

328 Rapunzel    
23 dagen geleden door Rapunzel
1
Meld

@327

"Nu doe ik dat wel. Ik kan er ook voor kiezen me daar nog steeds aan te houden. Op die vrijheid doel ik dus"

Die vrijheid hebben ze hier in het westen , en is er ondanks de islam niet dankzij ...
Ik hoop dat je dit begrijpt , in islamitische landen is die vrijheid er niet

329 Vageali6888    
23 dagen geleden door Vageali6888
1
Meld

@329 Daar ben ik me van bewust.

330 Kubusje    
23 dagen geleden door Kubusje
3
Meld

@330

Dan snap je ook wat de invloed van de islam op landen en mensen heeft..

Ik gun moslims een vrij leven
Daarnaast verwacht ik van mensen die naar Nederland en Europa komen dat ze houden van onze waarden en ons.

331 Vageali6888    
23 dagen geleden door Vageali6888
0
Meld

@239 Kubusje
"als ik bij hen op bezoek ga, ga ik dus ook gewoon zonder doek."

Dat zou er godverdomme nog bij moeten komen ook, dat een Nederlandse vrouw (niet-moslima) IN Nederland een godverdomde hoofddoek op zou moeten zetten.
Dan is helemaal een dieptepunt bereikt.

Zou me trouwens ook niet eens verbazen als dat in de toekomst nog gaat gebeuren. Met al die linkse en liberale pussies die hier rondlopen. die tolereren alles en laten alles toe, en laten zich naaien waar ze bij staan, bukken en buigen maar voor Islam.


332 Minco    
23 dagen geleden door Minco
5
Meld

@322 Nee u schijnt te weten dat islamitische vrouwen met een hoofddoek deze dragen omdat hun echtgenoot ze dat opdraagt.
Ik kijk naar de geschiedenis en zie dat joden al duizenden jaren hun zonen besnijden en dat moslims ook al heel lang hun zonen besnijden ,de pre islamitische Arabieren deden het ook al,dat gaat niet zo maar verdwijnen dan moet u wel heel naïef zijn.

333 21st Century Guy    
23 dagen geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@332 U moet het concept van individuele vrijheid niet verwarren met je overal aan aanpassen dat zijn onvergelijkbare zaken.
Ik eet bijvoorbeeld in een moslimbuurt varkensvlees of drink alcohol , ik accepteer ook dat zij meestal niet daarvan genieten.
Dat is gewoon elkaar in de waarde laten heeft niets met zwakte te maken maar met wellevendheid.

334 21st Century Guy    
23 dagen geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@332 Tjongejonge zeg, het zit u allemaal wel hoog hè? Zó hoog dat u er allemaal vreemde gedachten bij krijgt.

335 Kubusje    
23 dagen geleden door Kubusje
5
Meld

@128 Ja, de moslima met hijab stelt zich nederig op ten opzichte van de islam en schikt zich daarom in de onderdrukking om een vorm van bedekking te dragen. Verder is het ook waarschijnlijk dat de moslima de hijab moet dragen van haar omgeving, wat dus ook onderdrukking is.

"Als een vrouw met een hijab zich vrijelijk beweegt in de samenleving en haar grenzen bewaakt tegenover haar man is ze niet onderdrukt." Hier moet ik om lachen, kijk wat ik ermee ga doen om aan te tonen hoe stom deze opmerking is.

"Als een vrouw met een boerka zich vrijelijk beweegt in de samenleving en haar grenzen bewaakt tegenover haar man is ze niet onderdrukt."

Je gaat natuurlijk ook volledig voorbij aan waar de hijab voor staat en wat het uitdraagt. En natuurlijk reageer je niet inhoudelijk op het niet aannemen van iemand die voorstander is van het onderdrukken van vrouwen, dat dit hetzelfde is als het niet aannemen van iemand met ene hijab, die dus ook voorstander is van het onderdrukken van vrouwen.

336 Bluth    
23 dagen geleden door Bluth
1
Meld

@333 "Nee u schijnt te weten dat islamitische vrouwen met een hoofddoek deze dragen omdat hun echtgenoot ze dat opdraagt." ten 1ste is dat het onderwerp van het artikel waar het over gaat ,ten 2de gaat het niet over alle moslimas . zoals ik al meerdere malen aangeef lees nou eens het artikel voordat je onzin praat.
"Ik kijk naar de geschiedenis en zie dat joden al duizenden jaren hun zonen besnijden en dat moslims ook al heel lang hun zonen besnijden"
ja idd onder invloed van indoctrinatie op jonge leeftijd plus het feit dat de kinderen verplicht werden\worden (het wordt al opzeer jonge gedaan zonder dat ze inspraak hebben. als je nu die indoctrinatie weg haalt en je geeftdeze menen naar hun 21ste de keuze omzelf te bepalen hoe en wat, danzou het in jouw ogen allemaal hetzelfde blijven? wie is nu naïef?

337 enzoe    
23 dagen geleden door enzoe
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Sympathisanten willen 200.000 euro ophalen vo...
Sympathisanten van de 34 Friese verdachten di...

17 uur geleden door AD

Witte school ruilt Paasontbijt in voor Suiker...
Eindelijk gebeurt er eens iets aan de integra...

19 uur geleden door Amrock

Onrust in Kanaleneiland: "Mijn vrienden...
UTRECHT - Verschillende branden in auto's en...

9 uur geleden door ongelovenloos

Syriërs krijgen werkplek maar komen na w...
,,Ze zijn een week gebleven. Ze vonden het ni...

19 uur geleden door IJzervreter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Chat Baker
Nepnieuws van de overheid en de slapende jour...
In 't gesprek haalt Karel van Wolferen het i...

minder dan een minuut geleden door Chat Baker

rabartels
Schrappen NPO3: publieke omroep geeft geen kr...
Er zijn ook nog een aantal thema kanalen in...

5 minuten geleden door rabartels

Chat Baker
"NASA wil mensen naar Venus sturen - waarom i...
Je kan aardappelen planten in de buitenste da...

8 minuten geleden door Chat Baker

Crezee
Egyptische delegatie arriveert in Gaza voor e...
@8 daar kan jij als geindotrineerde helemaal ...

14 minuten geleden door Crezee

Lerac
Man krijgt jaar voorwaardelijk voor seks met ...
Ongelofelijk. Hij probeerde zijn jongeheer in...

23 minuten geleden door Lerac

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig