door Solomon in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 1
  • 420x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iemand Louis Theroux: The Ultra Zionists gezien gisteren ?
https://www.vpro.nl/programmas/louis-theroux/the-ultra-zionists.html

Die moslims zijn helemaal de weg kwijt ...
Hypocriet als de neten

0
1 Vageali6888

Dus gearresteerd via een religieuze regel? Waarmee ze laten zien dat hun religie wetsbepalend is, niet een vrije, door vele meningen gedragen rechtspraak. De vermenging van religie met het (lands)bestuur pakt al duizenden jaren verkeerd uit. Dit is maar een klein voorbeeld van de verwoestende doctrine en dictatuur van religies die de macht hebben over mensen... ERG fout.

Ik blijf zeggen, altijd weer:

Religie maakt voortdurend méér kapot dan ons lief is. Al duizenden jaren!

2
2 weerman

brabosh.com: de Joodse Fabeltjeskrant.

11
3 Eric

@2 Waren het religieuze dictators die in de 20e eeuw meer dan 200 miljoen burgers uitgemoord hebben, vrijwel allemaal hun eigen onderdanen?

Oh nee, dat waren atheïsten.

Het atheïsme is de ergste gesel der mensheid.

http://tinyurl.com/atheism-kills

12
4 HaTishbi

@4

Ja, dat hebben we je al eens eerder zien schrijven. En het is groteske onzin en een belediging van een ieder die NIET in "goden" gelooft. Verder is het hier enorm off-topic, dus ik ga er verder niet op in. Geloof jij maar lekker in je "god", maar laat anderen in precies dezelfde waarde als waar JIJ in gelaten wenst te worden.

2
5 weerman

Het is nogal wiedes dat land verkoop aan degene die je land bezet, en langzaam koloniseert, gezien wordt als een misdaad. Leuk om dat uit propaganda doeleinden aan de Islam te knopen maar een atheïst, ketter, heiden of ongelovige denkt daar net zò over.

19
6 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

7 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

8 HaTishbi

@8 Er zijn nog altijd meer mensen vermoord in de naam van god dan wat anders

0
9 RonMVV

@7 Hatishbi

"Maar volgens de San Remo Resolutie het primaire constitutionele document is het grondgebied onder het Internationale Recht van de Staat Israël. Dit is inclusief Judea en Samaria en Gaza."

Kun je ook de tekst uit de San Reno resolutie hier op nieuwskoerier plaatsen waaruit dit expliciet blijkt?

18
10 Hendrianus

@8
Ontken je dat er, sinds religies zijn uitgevonden, tientallen miljoenen mensen zijn gemarteld dan wel vermoord in naam van die "godjes"?

Je moet het slechte in de mens niet zo koppelen aan godsdiensten. Keuzes voor goed of slecht zitten in ieder mens. Als een priester besluit om jonge jongetjes uit het koor te verkrachten, is dat een keuze en faalde zijn religie. Als een moslim besluit de keel door te snijden van een ander, faalt zijn religie. Als een Jood besluit om toch maar op een weerloos slachtoffer te schieten, faalt zijn religie. als een vreedzaam boeddhist toch maar vol woede de hersens inslaat van een hindoe, faalt zijn levensovertuiging.
En dat komt bij ieder mens voor, een religie aanhangend of niet.
Als je zegt dat atheïsten slechter zijn dan religieuzen, bedrijf je een vreselijke vorm van discriminatie. Het is precies dezelfde soort redenatie als in de jaren '30 in Duitsland, toen mensen zeiden dat Joden slechtere mensen zijn en "dus" maar moeten verdwijnen; dan wordt de wereld beter. Jij denkt net zo, en je zit dan volledig op een fout, discriminerend spoor.

Niemand is beter dan een ander, en zeker niet beter omdat de één WEL in een "god" gelooft en de ander niet. Je trapte in de bekende en beruchte valkuil van mensen die zich via hun religie boven anderen stellen. Daar komen de grootste moordpartijen uit voort.. question

1
11 weerman

@11 [Ontken je dat er, sinds religies zijn uitgevonden, tientallen miljoenen mensen zijn gemarteld dan wel vermoord in naam van die "godjes"? ]

"Sinds er religies zijn uitgevonden". Dat is dus sinds het begin van de mensheid. En ik ontken niet dat in die duizenden jaren tientallen miljoenen mensen zijn gemarteld dan wel vermoord in naam van God/goden.

Ontken jij dat alleen al in de 20e eeuw er 200 miljoen burgers vermoord zijn en nog vele anderen gemarteld zijn door hun eigen atheïstische leiders?

[Als je zegt dat atheïsten slechter zijn dan religieuzen, bedrijf je een vreselijke vorm van discriminatie.]

Aangezien we niet allemaal hetzelfde zijn is discriminatie noodzakelijk.

Alleen gestoorde socialisten/communisten beweren dat iedereen hetzelfde dan wel gelijk is.

En dat eindigt dan vrijwel altijd in mega-massamoord.

En natuurlijk is de één beter dan de ander.

Is een brave huisvader wel of niet beter dan een moordenaar & verkrachter?

Iedereen met twee of meer werkende hersencellen weet het antwoord op deze vraag.

Dus ja, NATUURLIJK is een religieus persoon die leeft volgens het principe: "Heb uw naaste lief als uzelf" een VEEEL beter persoon dan iemand die denkt dat hij een beest is en die geen moraal heeft.
Iemand die denkt dat hij een beest is die zal zich als een beest gedragen. Dat zien we met atheïstische dictators die op mega-schaal hun eigen onderdanen uitmoorden.
Iemand die een goed mens wil zijn en die een zegen wil zijn voor zijn omgeving, die luistert naar het Goddelijke gebod: "Heb uw naaste lief als uzelf."

http://tinyurl.com/Lev-19-18NL

[Je trapte in de bekende en beruchte valkuil van mensen die zich via hun religie boven anderen stellen. Daar komen de grootste moordpartijen uit voort.]

Zoals we nu weten; de grootste moordpartijen komen voort uit het atheïsme, zie hier:
https://sites.google.com/site/bergzion/kakkerlak

http://tinyurl.com/atheism-kills

3
12 HaTishbi

@7 Deze valse ontkenning van de staat Palestina is hier al zo vaak geplaatst en ook verwijderd door de redactie. Waarom blijf je 'm ook onder dit account hardleers herhalen?

20
13 Barbapapa-7,5

@12 Alsof je religieus moet zijn om je medemens lief te hebben... Het lukt mij uitstekend zónder religie en daarbij zie ik, anders dan veel religieuzen, ook mensen die iets anders denken dan ik als medemens.

2
14 Smiling

@14
+++++++++

0
15 Defcte burger

"the [Israeli] state under colour of law effectively prevents any non-Jew from leasing or holding any rights ... to 90 percent of the land in Israel"

Joden doen dus hetzelfde bij wet nota bene.

"devised formal and informal mechanisms to prevent Arabs from acquiring Jewish land that persist today ... [the Palestinian death—penalty law] is not without parallels, penalty aside, in Israel"

10
16 Drs. Mezun

@10 https://www.jewishvirtuallibrary.org/the-san-remo-conference

"The San Remo Conference was an international meeting held following the conclusion of World War I that determined the precise boundaries for territories captured by the Allies.

The conference, attended by Great Britain, France, Italy, and Japan- with the United States as a neutral observer, was held in San Remo, Italy, in April 1920. The conference was a continuation of a previous meeting between these Allied powers that had been held in London in February 1920, where it was decided, among other things, to put Palestine under British Mandatory rule. At San Remo, the Allies confirmed the pledge contained in the Balfour Declaration concerning the establishment of a Jewish national home in Palestine."

Dus de bedoeling was een Joodse staat in palestina.

Daarna gaven de engelsen 80% van mandaatgebied palestina aan de arabieren, en kregen de Joden uiteindelijk maar 20%.

En nu willen sommigen Israel NOG een keer opdelen tussen Joden en arabieren.

Je kan dit ook op wikipedia vinden.

http://tinyurl.com/h0meland

1
17 HaTishbi

@16 Dus je bedoelt dat niet-Joden geen huis of land kunnen kopen in Israel.

Nooit eerder van gehoord. Wat is je bron?

2
18 HaTishbi

* Verwijderd door de redactie *

19 HaTishbi

@17 HaTishbi

"Dus de bedoeling was een Joodse staat in palestina."

Je interpretatie van Joods Nationaal Tehuis naar Joodse staat is bezijden de waarheid. Zie de British White Papers van 1922 en 1939.

In de mandaat overeenkomst werd opgenomen dat het grondgebied ten Oosten van de Jordaan uitgesloten mocht worden van de verdere artikelen in de mandaat overeenkomst. Er is dus niets weggegeven wat van de Joden was. Sterker er was nog niets besloten over enige staatsinrichting van het mandaatgebied Palestina. Dat gebeurde pas in 1947 bij de opgelegde verdeling door de VN.
In dat door de Arabieren verworpen verdeelplan werd een stuk grond aan het Joodse en Arabische volk toegewezen.

17
20 Hendrianus

@19 Feit is: er zijn mensen mét en mensen zonder religie die niet deugen.

Een ander feit is dat uw selectieve knip-en-plak-en-macraméwerk geen zinvolle basis is om een discussie aan te gaan. Ik heb het diverse keren - toen u zich noch van een andere naam bediende - geprobeerd. Vandaag even niet.

3
21 Smiling

@19

Je verdeelt de mensheid in twee groepen: zij die in "goden" geloven, en zij die dat NIET doen. En jij ziet die laatste groep als minderwaardig. Dat is puur racisme. Ik ben klaar met je; met een racist ga ik geen "discussie" voeren. Je bent helaas via religie vergiftigd met dit soort onzin en niemand zal het lukken om je van dat doodenge, foute en negatieve standpunt af te krijgen. Radicalisatie, heet dat. Je bent de zoveelste die blijk geeft van radicalisatie op dit forum. Het gaat bergafwaarts met dit forum, met zulke figuren. question

1
22 weerman

* Verwijderd door de redactie *

23 HaTishbi

@23 Uw onderste zin heeft met uw eerste stelling (geen feit, een persoonlijke stelling) geen enkele relatie. Wat ik zeg: geen zinvolle basis om een discussie mee aan te gaan.

0
24 Smiling

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

28 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Camila Bernal OnlyfansPlay Free Sex GamesCharlie Damellio NakedLiv Morgan AssHuma Qureshi XxxCj Miles PornIndyn XnxxEscorte SitePirno BrasilBridale22Gay JockpornOld Adult MoviesLora CroftFem Dom PicsMom Watching Son MasturbatingFaceabuse PornNina PatronPundai PhotosSex 2050 ComSexy Milf Catches Contractor Jerking OffMarure TubePornos SensualesCam Cordova NudesIndian Hot Aunty Sex VideoNude Teen BoysAnime Porn VediosCross Eyed PornRiley Reid NsfwVídeos Pornográfico De LésbicasLustful DesiresIndian New Web Series PornDesi Hot Mms NetAmber Deluca PornAriloveHot Eife PornCamilla.araujo Leaked OnlyfansPorn Video FranceAllanh RaeMartina SmerladiKristie Alley SexyKitchen PronNaruto XxxxEthiopain PornVideo Pornografici GratisWww Desi Sex ComFree Fucking VideoNhentai.nryCuckolding IndiaFull Length Porn Videos HdRussian Anal PornClit TeensPesquise PornôDeepthroat TeenagerSmokeing FetishNude Older MenRough Fuck.Trans FuckingKelly ReillynudeHindi Sax MuviBody Painting NudeLatina Selfie NudeAmrikan XxxBeautiful Mom XnxxDesi Jabardasti VideoAdult Movies HubFtv MilfPornhubstockingsPorn El Mejorسكس وىعانMycidsterMega BoobsNude Male VelebsKajol Big BoobsPorn Anal MexicanKimono PornAnime ErotiqueMamadas PornosTarzanxxxmoveSec SceneKomal SexJapan Bus Xxx VideoIndian Aunty ThreesomeMary Magdalene PornMommy Dirtytalk야한애니사이트476mla-141Malu Trevejononly FansDesiree SchlotzNew Indian Sax VideoAlina FoxxxRealistic Animation PornHd Video Porn VideoJc Wilds AnalFikfaoYorgelis Carrillo La SirvientaSites Like Rarbg RedditChristina Applegate In The NudeJordana Brewster SexyGaysex HomemadeMamtha SexFull Length Indian Porn MoviesStealing PornhubBrtini Kittenآلینا لوپزSaffron BacchusBootyfruttiPanty Nectar PornKommons EscortVideo Pussy LickBeautiful Asian Nude WomenFlowrr TucciFemboyhentai ComicsOlder Milf Pornافلام سك سSpicy Hig ButtMana SakuraSexually Intercourse VideoJohnny PornElwyncielCamgirlvideosNice TitspornWhat Is A Milking TableLive Squirt CamsXvodeoCurvybbwNaughtymachimaJossmazaSophie Rain PornDesi Prons VideosBig Hero SixTeen Indian Girl Sex VideoNice Titts PicSan Antonio OnlyfansBig Tits PornstarsPorni FeetNora Fatehi Xxx ImageDaddy Kink PornManuel FeraraaPark X VideoIndian Hot NudeCzech Public SexRent A PornFilm Sexsi HotHentai Legendado Em PortuguêsPornhub StudsGadhe Ka LandSesxy VideoIndian Web Series Hot PornMaddy May AnalEscorts Cancun