Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Groepsleider van jeugdinstelling in Apeldoorn ‘actief als loverboy’

Een groepsleider van de Apeldoornse jeugdinstelling de Hoenderloo Groep heeft als loverboy een minderjarige cliënte in de instelling in de prostitutie gedreven.

  1. Kamer wil dat kabinet verstoring concert Lenny Kuhr scherper veroordeelt: ‘Slappe hap’
    Video/update

    Kamer wil dat kabinet verstoring concert Lenny Kuhr scherper veroor­deelt: ‘Slappe hap’

    De Tweede Kamer vindt dat het kabinet zich veel harder moet uitspreken tegen de recente acties van pro-Palestijnse demonstranten. De afwachtende reactie van staatssecretaris Fleur Gräper (Cultuur) op onder meer het verstoorde concert van Lenny Kuhr schiet Kamerleden van links tot rechts in het verkeerde keelgat. De voorzitters van bijna alle Tweede Kamerfracties kwamen vandaag met een verklaring waarin zij hun afschuw uitspreken over de terugkeer van Jodenhaat.
    Den Haag
  2. Lezers over vraag of weerapps hun activiteiten beïnvloeden: ‘Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspellen’
    de kwestie

    Lezers over vraag of weerapps hun activitei­ten beïnvloe­den: ‘Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspel­len’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: het checken van een weerapp bepaalt wat ik ga doen. Komend weekend is het Pasen. Vaak hét moment om erop uit te trekken. Eerder deze week konden we ons volgens de weervoorspellingen nog verheugen op mooi weer. Inmiddels lijkt het minder aangenaam te worden en moeten we zelfs rekening houden met regen. Wat doet u? Volgt u de weerapps en past u uw plannen aan? Of trekt u er hoe dan ook op uit? Dat vroegen we onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie. Hier een selectie va de reacties.
  3. Onrust rond show Lenny Kuhr: verkoop stilgelegd, extra beveiliging: ‘Straks wordt elke Jood een doelwit’
    aangifte

    Onrust rond show Lenny Kuhr: verkoop stilgelegd, extra beveili­ging: ‘Straks wordt elke Jood een doelwit’

    Pro-Palestijnse activisten dreigen opnieuw een concert van de Eindhovense zangeres Lenny Kuhr te verstoren. Bij theater Geert Teis in Stadskanaal zijn meerdere ‘vervelende’ telefoontjes binnengekomen, vertelt haar echtgenoot aan deze site. Er wordt daarom beveiliging ingezet. ,,Het is jammer dat dat noodzakelijk is’’, verzucht theaterdirecteur Riëtte Kruize.
    Stadskanaal