door Chaimileh in Buitenland  ·  93 Reacties

  • 14
  • 699x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 ,

ach ja, hoe leeg moet het leventje van die persoon/personen wel niet zijn question

13
51 jodelatedieho

@50 In Omsk is het al bijna middag om 07:58 hier.

4
52 JackKropotkin

@51 Een stuk of wat accounts aanmaken, en een macro instellen. Dan gaat het volledig vanzelf en hoeft er geen menselijk handelen aan te pas te komen. question

2
53 Bluth

@51 En 2 plussen in nog geenminuut question. Het lege leven van de Trumpofoben.

5
54 JackKropotkin

@51

Ze kunnen het ook niet zonder vals spelen.

Nou gun ik ze het wel, want ze hebben al zo weinig, maar doe geen zaken met dat domrechts.

15
55 zeikenderechter

@55
LOL, 9 minnen in 4 minuten.
Chaim is er vroeg bij..

15
56 GreyB

@56

Bluth zit nog niet in het script question

11
57 zeikenderechter

@57 Oh jawel hoor. Op de Trump draadjes ontvang ik zo een stuk of 15 minnen binnen een paar minuten. question

11
58 Bluth

Hoeveel cheeseburgers zou Trump gisteravond naar zijn bigscreen gesmeten hebben?

12
59 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

60 JackKropotkin

@59 ,

van vreugde?
Dit hele "verhaal" zou namelijk best wel eens gelanceerd kunnen zijn door Republikeinen.
Of niet.
Wie het weet mag het zeggen.

10
61 jodelatedieho

* Verwijderd door de redactie *

62 JackKropotkin

@61
Dat is de vraag ja, wie heeft er gelekt naar de media?
Zou me inderdaad ook niks verbazen als de Repu's zo'n smerig trucje uithalen.

12
63 GreyB

@63 ,

of de Democraten.
Politiek in de VS is zo rot als een mispel.

10
64 jodelatedieho

@64
Maar wat hebben de democraten hiermee te winnen?

12
65 GreyB

@65 ,

stoken, jennen?
In een land waar de totale kosten van de presidentsverkiezingen in 2016 op USD 6,5 miljard (!!!!) geschat is gaat het politiek maar om 3 dingen, macht, meer macht en alle macht.
Waarbij alles geoorloofd is.

10
66 jodelatedieho

@66
Dan zouden ze zichzelf in de voet schieten. De enige kans om Trump weg te krijgen is via het Mueller onderzoek. Dan ga je dat niet dwarsbomen door een mogelijk ontslag van Rosenstein, lijkt me..

11
67 GreyB

@67 ,

het zou er ook om kunnen gaan om:

- Trump op de kast te jagen
- twijfel en verdeeldheid te zaaien in Washington
- puur jennen omdat het kan
- terugpakken

Legio mogelijkheden en de ratio binnen zowel Democraten als binnen de Republikeinen is vaker zoek dan aanwezig.

10
68 jodelatedieho

@68
Het zit dieper en lager bij de grond denk ik.

Men probeert een constante stroom negatieve schijn informatie rond Trump te creëren.
Men streeft er naar hem geen rust in deze te gunnen.
Dat is kwalijk want zo holt men het systeem meer en meer uit.

5
69 MARCUSAURELIUS

Het is daar erger dan hier, de corruptie en smerige spelletjes.
Enorme geldbedragen gaan om in dit circuit, ook de legale geldbedragen (lobby) zijn niet meer dan omkoping.
Dan zijn er nog een groot aantal diensten, elk een koninkrijk op zich, die allemaal de eerste willen zijn, hun eigen agenda hebben.
Ambtenaren die blijven 'zitten', met hun eigen agenda.
De spionage op senatoren (bewezen) om handvaten te krijgen om die mensen onder druk te zetten etc.
Washington is de hoofdstad van dit corrupt gebeuren.

De benoeming van Trump was een donderslag voor dit wereldje, niet alleen voor Clinton / democraten, Trump die al gevolgd werd vóór de verkiezingen, Trump die men al probeerde op een zijspoor te krijgen voor de verkiezingen en waarom? Omdat Trump een buitenstaander is, geen deel van het politieke wereldje.
Toen Trump president werd waren de rapen gaar omdat al die pogingen openbaar konden worden (op het diepste niveau plannen om Trump fysiek uit te schakelen)

Het 'stone wallen' van de commissies had niks met veiligheid van het land te maken maar met pogingen om te verbergen wat 'ze' gedaan hebben.
Zelfs nu er een bevel ligt van Trump doet men hetzelfde, dit om te voorkomen dat openbaar wordt wat al heel lang bekend is.

Recent was er een topic hier waarbij precies hetzelfde plan werd voorgesteld (om Trump af te zetten vanwege twijfel aan geestelijke vermogens), dat werd met gejuich ontvangen.
In dit topic wordt aangetoond dat het plan er daadwerkelijk ligt en wie er (o.a.) achter zit en nu is het fake news?

5
70 Proemevla

Een collectie van 'never ever will he be president', een verklaring van de schok die nu nog na dendert en nu komen de mid terms, zelfde verhaaltjes:

4
71 Proemevla

Dit is wat Levin er van vindt:

5
72 Proemevla

@72 Flikker toch op met je eindeloze lijst hufters.

Vies vuil ventje die Levin.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Levin

14
73 Harry Kroepoek
74 GreyB

Het is, zoals voorheen, nog steeds zo dat er vals of gedeeltelijk vals infor wordt gelekt.
Wat hier een rol speelt is de opdracht van Trump om documenten te openbaren (alleen zwart gemaakt als het gaat om de veiligheid of identiteit van andere landen die hier bij betrokken waren)
De DOJ/FBI doet wat ze ook met de commissies hebben gedaan gedurende meer dan een jaar (zaken zwart maken die niks met veiligheid te maken hebben maar alles met het verbergen van eigen corruptie) en dat geeft Trump een reden om Rosenstein te ontslaan.

Nu wordt er info gelekt naar o.a. de NYT waaruit blijkt dat Rosenstein ut 'allemaal' gedaan heeft en dat is BS, zoals Levin al zegt, McCabe was de bron en veel anderen waren daarbij betrokken.
Als Trump nu Rosenstein zou ontslaan wordt het omgedraaid door de democraten en gezien alsof Trump om politieke redenen gaat ontslaan.

Het is al lang duidelijk dat men geprobeerd heeft een coup te plegen en het begint met documenten die nu openbaar gemaakt zullen worden, de illegale fisa warrants, de illegale start van het Mueller onderzoek.

3
75 Proemevla

@73
Rot lekker zelf op met het bljven verdedigen van dat corrupt clubje dat zich nog niet eens schaamt om een 'beschadigde' vrouw bewust in te zetten zodat ze de verkiezingen winnen (wat zowiezo niet gaat gebeuren)
De bewijzen komen nog voor de mid terms in het openbaar, al moet Trump het hele corrupte zootje ontslaan.

4
76 Proemevla

Sarah Carter:

3
77 Proemevla
78 GreyB

De ratten keren zich nu tot zichzelf, het artikel in de NYT is wederom een poging om af te leiden, Rosenstein zal ontslagen en vervolgd worden maar eerst wordt Kavanaugh benoemd.

3
79 Proemevla

@79
Heb je daar ook nog datums bij, voor de notulen...?

4
80 GreyB

@79
Dat zal nog even moeten wachten. De commissie geeft Ford alle tijd om te komen getuigen...

4
81 GreyB

Orange club opzetje ?

2
82 flauwekulallemaal

Wentel je nog maar ff in de nothinburgers omtrent Trump.

Het onderwerp van dit topic komt uit de NYT, een van de door de anti Trumpers geliefde nieuwskanalen die betrouwbare journalistiek hoog hebben, al vergeten?

Het corrupte zootje raakt steeds verder in paniek en daardoor zie je o.a. de stunteligachtige pogingen verschijnen in de msm, de msm die wel geloofd worden door het corrupt clubje.

Dit en hoe het werkelijk gegaan is en nog steeds gaat, is al lang bekend, er is al lang over bericht, alleen niet in de msm.

4
83 Proemevla

@83 Haha. Proempaganda toch. Jij komt met complotwebsites aanzetten. Met complotters en andere bagger en noemt anderen corrupt? Het is gewoon zielig.

"Dit en hoe het werkelijk gegaan is en nog steeds gaat, is al lang bekend, er is al lang over bericht, alleen niet in de msm."

Tuurlijk. Je hebt al zoveel onzin geplaatst wat nooit uitkomt. Het zal je niet stoppen om gewoon door te gaan met pruttelen wat je wilt geloven tegenover wat gewoon is.

Al gaat het over FISA aanvragen of straaljagers die de MH17 neerschieten of piramides die niet door Egyptenaren zijn gebouwd, maar iemand anders wooossh. Je gelooft in sprookjes.

4
84 VaY

Commentaar van Chucky die ook tot zijn nek in de stront zit:

[quote]Senate Democratic Leader Chuck Schumer quickly warned Trump against seizing on the report as a reason to dismiss Rosenstein.

“This story must not be used as a pretext for the corrupt purpose of firing Deputy Attorney General Rosenstein in order install an official who will allow the president to interfere with the Special Counsel’s investigation,” Schumer said in a statement. He added that many “White House and cabinet officials have been reported to say critical things of the president without being fired.”[/quote]

Precies als ik schreef, valse info wordt gelekt, opgepakt door politici die bang zijn voor hun eigen hachie en het willen verbinden met het tegenhouden / obstructie van het Mueller onderzoek, afleiding dus en alsnog pogingen om Trump te beschuldigen van collusion terwijl al lang geleden bekend was dat er geen collusion is geweest maar dat het opgezet is.

4
85 Proemevla

@41 ........ Dat is simpelweg een reactie op het constante bagger en pro-Trump rommel van Chamileh en zijn al verwijderde accounts.

Dit is een blatante LEUGEN van u, het Trump gezeik onder de -tig ziekelijke jaloerse linkse tegenstanders was al langer aan de gang, typisch links laf gedrag om 1 persoon de schuld in de schoenen te schuiven. Bedonder jezelf met je roze bril!

5
86 Snowflake

* Verwijderd door de redactie *

87 Bollieboos

@87
Lol.

3
88 Proemevla

@86 Ten eerste ben ik niet links. Ik ben ook niet bruin-rechts zoals jij waarschijnlijk bent met je gemekker. Ten tweede is je account niet oud genoeg om daarover te oordelen. Tenzij je er meer hebt? Zou me niet verbazen hoor. Voor de verkiezingen was het Tilburg en zijn afsplitsingen die gewoon alles vol spamde met breitbart en nog meer bagger. Ik heb er tegen aan zitten kijken en dan kom jij even vertellen dat ik lieg? Mafkees dat je er bent. Het is dat er veel zijn verdwenen, maar ik kan er vast een aantal vinden.

https://www.nieuwskoerier.nl/user/hetkanaltijdbeter
https://www.nieuwskoerier.nl/news/18406-eerste-stemmers-stemautomaat-zet-de-stemmen-om-van-trump-naar-hillary-in-texas Van account: Mastermind
https://www.nieuwskoerier.nl/user/Pipo
https://www.nieuwskoerier.nl/user/Swiebertje
https://www.nieuwskoerier.nl/user/Mortimer
https://www.nieuwskoerier.nl/user/Heer%20Bommel

Allemaal van hetzelfde warhoofd. Altijd tijdelijk actief. Altijd dezelfde prut. Zo zijn er tientallen accounts gebruikt.

1
89 VaY

@89 U bent niet links maar toch wel extreem links ?

2
90 Bollieboos

@90 Wat weet jij daar nou van? Alles links van extreem-rechts is extreem links voor jou. Je hebt gewoon niet hersencapaciteit om een breed spectrum te zien binnen de politiek. Twee hokjes en anders kan je het gewoon niet onthouden.

1
91 VaY

@91 Die bovenkamer van jou spoort niet ! stuurboord en backboord
gelul

1
92 Bollieboos

@92 Ik spoor niet? Jij kan nog niet een normale zin maken.

0
93 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Microsoft vraagt Windows 10-gebruikers in Instellingen in te loggen met account

yup, stuur al je data maar naar mr microsoft. ...

2 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Dat is dank van volk wat hier is neergestreken en in hun levensonderhoud worden voorzien.En Nederlanders waar nog maar 1 hersenhelft het van d...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Strongoli
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@4Ik hoor of lees toch liever Wynia z'n analyses.Hetzelfde geldt voor AJB, hoewel deze laatste wel eens de plank mis slaat, zeker als hij er...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
“Echt, er waren daar kannibalen”: Biden beweert dat zijn oom opgegeten werd tijdens WOII

@1Ik denk dat hij aan de crackpijp van zijn zoon heeft gezeten. Ik vraag me af of hij die kannibalen ook in het Witte Huis ziet rondlopen....

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

VBOH
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

"Hij probeerde te voorkomen dat het overvolle azc nóg voller zou raken, maar merkte dat er naar eigen zeggen geen "stopknop" was."Hij had o...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

ongelovenloos
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Dit zijn geen corona vaccinaties .deze vaccins zijn wel helemaal getest over een periode van een aantal jaren in plaats van 3 maanden dus deze...

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Tijd dat het COA onder PVV bewind komt. Dan zijn deze problemen in no-time opgelost. Errdmans als interim manager kan ook, is ook een begaafde p...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Tussenderegels
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

@28 Hij is bezig met de huisvesting van degenen die hier binnen zijn gekomen, niet met de instroom. ...

6 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

ongelovenloos
Nazaten ‘tot koelie gemaakten’ willen excuses van koning Willem-Alexander: ‘Hoog tijd voor erkenning’

@5Jij bent niet op de hoogte dat de uitvinder van de slavenhandel en zwarte was ?Dat de stam waar Akwasi vanaf komt zich schuldig heeft gema...

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Aunty Real SexElitejavhd ComAll Family XxxMassive Cumshot On FaceMovie Porn InterracialFilme Pornografice RomanestiHotsexSex SwingXnxx Hot AmericanEmma Hix Her Sister Does AnalStephanielove NudeEvelin Elle PornBongacmasBoob NudesYoung Ladies In The NudeAsian Teen Porn VideosMysaaatWifes Sister Wants My Cheating Cock JazKerala PormPorn Desi SisterTits In OmegleHentai Picکانال سیکسی تلگرامWww Com XxnxSex ShcoolJessie Rogers OnlyfansSunny Leone Ki Xxx MovieSunny Leone Sexy XxAmatuer TwitterTusheyrawRule34 SfmXxx Video Mp4 ComMandingo VideosBouncing Tits SexySpy UpskirtsDaisy Ridley NakeSwallow The LoadPhotoshop PornAria GiavanniPublic MaturbationWife Change SexPxvr-102Porn Stars VideosSappic Erotic ComFutanarianSarah Mcdaniel NudeChat Gpt PornSofia RoseGirlsdoporn CompilationOusetIndian Girl Xvideo ComXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx VideoXxx Video Bangla HotChinrse PussyPirn.hubAv ActressJapanese Bus Sex TubeChinese Lesbain PornBlack Porn TeenHard NippkesVanessapornSex Video All IndiaSunny Leone Sexy ChudaiGirlsexy.comBest Pron VedioBest Pron VideoSurprise PornBest Porn Accounts On TwitterStars NueAva Addams NudaFlogger WhipLoversexTamanna Sex MoviePorntv InEbony Takes BbcAdult Dvd EmpirePorn CoqnuWomen Sucking On BoobsIndian PornnRedrubeIndian Porn Gf BfMolly Jane StepmomGay Bar PornHot Babes In PornAsia Nude PicsTransparent BikiniBackroom Casting Couch BriannaRubias19.Hentai IncestSusan Backlinie NudeWww Xxx 20videos ComLuana Moraes PornSexfilmsSex Hindi FullBihari Sex PictureBlue Film Video BangladeshJappanese Sex ComBbc SissyEskimotubeChantas BitchesPorn Muscle GayNative PornhubPresley DawsonSexy Feet In PornWww XxxrapidXxx Vip HdLollipopjessHumiliating NudesClube Adulto.Bollywood Deepfake VideoLolly Dames PornFree Movie PirnHentaifusionXvidedisNude FamiliesPaige Van Zant PornKonanhentaiSmooth Sex VideosPorn With Kim PossibleBollywood Intimate ScenesIndian Hindi BlueXxxnewhindiDream PornMaria Becerra NudeTamil New XvideosTamil Bollywood ActressesXxx Fuk VidioUma Jolie Cum4kFree Vr Porn DownloadZoom Sex VideoJeans Porn VideosKamasutramovieWeb Series Movie SexBrazzers Black PornXxx PictuVedio Of SexIndian Open SexIndian Sister XxxHothit Sex VideosKailani Kai VideosReal Mother In Law PornCuckold ForcedbiSexy HenataiBande Dessine XxxCream Pie Step SisterFelipinho SouzaSexy Girl SexJapan Sex Video FilmCruel FemdomShae Celestine