door Hadito in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 3
  • 429x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@TS : Niks anders / beters te posten dan een artikel van Xandernieuws??

Hahahahahaha!!

12
1 =*(++)*=

Er zijn nou eenmaal 'complottertjes' die zweren bij het Heilige Xandernieuws. Erg vervelend, dergelijke fantasieën en nep-berichten. Meer over Xandernieuws op:

http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Xandernieuws

Het beste is het om dit soort onzin uit die bron volledig te negeren. Luchtfietserij en onzin, daar.

6
2 weerman

@1 en @2 Wat is er allemaal niet waar van het verhaal van Xander?
Prima als je site belachelijk wil maken. Maar het zou jullie ook sieren als je dan een beetje met onderbouwingen komt en uitlegt hoe het dan wél zit. Wat is er gelogen en hoe zit het dan eigenlijk wél.
Graag gedetailleerd uitleg.

Roeptoeteren dat de site niet bevalt kan iedereen wel.

9
3 xtremy

Ach, Xandersprookjes weer....

4
4 TedjeR

@3
Kom op zeg, even serieus, als ik zonder enige onderbouwing schrijf dat ik marsmannetjes heb gezien, dan mag u bewijzen dat het niet waar is. Dat is wat u zegt.
Het is pure speculatie tegen de logica in. Resultaat is ook dat Rusland nieuwe luchtafweer gaat leveren aan Syrië. Uw kreet is vast ook wel, follow the money. Nou Rusland profiteert uiteindelijk van het incident.

5
5 AJ74

@3
Oh ja, er staat net niet onder:
Deze misleidende informatie is mede mogelijk gemaakt door de Roebels van Poetin, dat zou dan misschien het enige ware aan het nieuwsbericht zijn.

4
6 AJ74

@3 Ten eerste Xandernieuws is geen bron. De bronnen van Xandernieuws zijn ook geen nieuwsbronnen. En waar het verhaal vandaan komt was sputnik nieuws. Een leugenfabriek als je dat nog niet wist. Allemaal ook rond de tijd dat de Syriërs een Russisch vliegtuig neerschieten. Toeval?

http://tass.com/defense/1022076

"France partly to blame for Russian plane's crash, says military expert."

Aaah, kijk eens aan.

https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-france/russian-fake-news-machine-going-mad-says-french-envoy-to-us-idUSKCN1LY2C4

"The ministry initially said a Russian military plane had been shot down by Israeli warplanes and that Russian air control radar systems had detected rocket launches from the French frigate Auvergne.

The ministry later said the aircraft had been shot down by Syrian anti-aircraft systems in what President Vladimir Putin said was the result of tragic and chance circumstances.

“Russian fake news machine getting mad: accusing the French to have shot down a Russian plane (in fact victim of a Syrian « friend(ly) » fire),” France’s ambassador to Washington, Gerard Araud tweeted, in English.

French army spokesman Patrik Steiger denied that France had been involved in the incident or fired any missiles but several hours later Russian media continued to ask the question."

5
7 VaY

@7
Je verwacht het niet he? Zouden die Russen nu zomaar sprookjes verzinnen?

2
8 AJ74

@5
Poetin is werkelijk een stuk slimmer dan al die suffers hier bij elkaar.

3
9 Al

@8 Dat doen ze anders nooit... question

2
10 VaY

@3

Ik hoef die site niet te verdedigen, ik onderbouwde al met de link in mijn @2 . Ik ga geen tijd verspillen aan comlotpubers, toetsenbordridders op een zolderkamertje. Zie verder het prima antwoord van @7 .

En een prettige dag verder.

3
11 weerman

Alle argumenten om acties te voeren in Syrië zijn in één klap ongeldig gemaakt door het instellen van een bufferzone in Idlib.
Uiteraard houden terroristen zich niet aan de afspraak maar ze staan allemaal op het terroristen lijstje van de VN en mogen dus bestreden worden.
Het incident waarbij een Russisch vliegtuig is afgeschoten zal behoorlijke consequenties hebben, ook voor de illegale acties van Israël in Syrië.

6
12 Proemevla

Allemaal de site verafschuwen, maar vooral niet het verhaal (waar het toch echt om gaat) ontkrachten. Zeg dan gewoon dat je het niet kunt ontkrachten. Scheelt een hoop gezever.

5
13 xtremy

Xander ziet ze vliegen

4
14 Denisova

@12
Je kunt er haast niet op wachten, hmmm?

Nee hoor, er is een Israëlische delegatie in Moskou die precies laat zien wat er gebeurde, daar. En de russen weten dat het een tragische samenloop van omstandigheden was, geen kwade opzet. Israël maakt de russen duidelijk dat Israël nooit zal accepteren dat Iran voet aan de grond krijg in die delen van Syrië, en dat terreurgroep Hezbollah geen nieuwe dan wel zwaardere raketten mag hebben, daar. Dan volgen er gewoon 'preemptive strikes', en de russen snappen dat heel goed.

Verder zijn de acties van het IDF absoluut niet "illegaal", zoals jij ons wil doen geloven. Waarom niet? Omdat dictator Assad nooit vrede heeft willen sluiten; beide landen zijn nog steeds in staat van oorlog, met slechts een wapenstilstand. Echter, dictator assad geeft voortdurend toestemming om terreurbeweging Hezbollah via Syrisch grondgebied te bevoorraden en te bewapenen. Dat pikt Israël niet en valt dan die konvooien en opslagplaatsen aan. Dat is gewoon zorgen dat je vijand niet dusdanig bewapend wordt dat ze je kunnen aanvallen. Als assad nou eens een béétje meer verstand had, zou hij niet de confrontatie opzoeken. Helaas is het hebben van een vijand ERG belangrijk voor al die arabieren; dan blijft je volk bang en kun je als Groooote Leider "oplossingen" bieden. Zo werkt het overal, zo houden ze hun volkeren bang en volgzaam.
De Syrische bevolking weet ook wel dat Israël geen burgerdoelen aanvalt (daar hebben die Syriërs het dan ook nooit over...) en is Iran en Hezbollah ook liever kwijt dan rijk. Want zij helpen assad, en een heel groot deel van de Syrische bevolking zou maar wat graag verlost zijn van assad...

2
15 weerman

* Verwijderd door de redactie *

16 E.Meel

@12

Hier meer nieuws over dat russische toestel:

https://www.timesofisrael.com/israel-russia-accepts-our-take-on-syrian-downing-of-plane-coordination-goes-on/?utm_source=The+Daily+Edition&utm_campaign=daily-edition-2018-09-21&utm_medium=email

Kortom: de Syrische luchtdefensie stelt geen ene moer voor. Maar dat ervaart het IDF al 70 jaar. question

1
17 weerman

@15
De acties van Israël in Syrië zijn illegaal, de bezetting van de Golan door Israël is illegaal, de winning van grondstoffen door Israël op de Golan is illegaal.

Het neerhalen van het Russisch vliegtuig en meer nog de dood van Russen zal serieuze consequenties hebben.

5
18 Proemevla

@18

Jouw mantra's kennen we nou wel. Je leest niets, je begrijpt niets, je leert niets bij. Iedereen kan het jou vaak uitleggen, maar er komt alleen maar onzin als in @18 voor terug. Kortom Pruimpje, je bent helemaal geen volwaardige discussiepartner met dergelijke reacties. Ik ga jou als Volleerd Trol dan ook niet verder voeren. Als je gaat, doe dan de groeten aan de aardkern. Dag Dag!

1
19 weerman

@19
Poe poe, indrukwekkend maar niet heus je ontkenningen van de feiten en sneer naar iedereen die het niet met je eens is.

3
20 Proemevla

@0
Tja, op-de-man gaan doe je altijd. Je kreeg gewoon een antwoord. Zeggen dat een ander "onzin" schrijft, maar dat dan niet weten te onderbouwen en er dan een persoonsgerichte posting van te maken is bekend bij jou. Argumenten heb je niet, een grote bek daarentegen voortdurend.

0
21 weerman

@21 is voor @20 , uiteraard.

0
22 weerman

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@1Nee, meer een ondernemer die zijn bedrijf niet als een filantropische of sociale instelling ziet.Een ondernemer die betaald voor het werk ...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@8 Met de exponentiële toestroom van asielzoekers gaat hier sowieso wel een keer de pleuris uitbreken. Dat kan iedereen op zijn vingers natelle...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@25 Ik draai en kronkel niet, dat ben je toch echt zelf.Iets met een klok en een klepel.Maar toch maar even een herhaling van je eigen w...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Muziekdraadje

The Nolans - I'm In the Mood for Dancinghttps://www.youtube.com/watch?v=XbAM2_6jKY0...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

In dergelijke landen moet je niet openlijk partij kiezen als je leven je lief is. Dat kan een ieder weten. ...

15 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Dit is het niveau van onze klimaatminister. Een kind van 5 is nog slimmer:https://www.youtube.com/watch?v=TCVI2YM14Qg...

17 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

"Bezos werkt met een beoordelingssysteem voor werknemers waarbij hij jaarlijks de 10 procent van zijn personeelsbestand die het slechtste preste...

19 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

LoydMorris
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@7 Ik help je het hopen. . . echter, ik heb toch echt niet de illusie dat iedereen, die de afgelopen decennia vanuit het Midden Oosten en N...

20 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@23 Serieus, je begrijpt de vraag "Wat heeft kritiek op een regering met jodenhaat te maken" niet? Je lult net zo dom als de meesten hier. Ga d...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Dit soort "onderzoeken" zijn al lang niet meer relevant te noemen...

32 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sex Video YoutubeRed Tube VideosPantsed PornAmber OdonYourporneHijab PornoPorn R UsSm SexSite D EscorteSwuingd4Missax VideosSlingshot Boob SlipElephant XxxSwedish Bella OnlyfansFilm Porn SexyGranny Small TitsFull Leangth PornXgideosArabelle RaphielleIndian Aunty Boobs SuckCuckold Cum KissNewly Married Sex VideosJav KissDesi Hot Bhabi PornGirl Cam FreeBest Sub Reddit PornTwitter Porn GayLong Land XxxIndian Vintage Porn VideosSona PornMonster AnimepornMan Suckin BoobsHenati TeensXvideos. CMommydomStraight Gay PornAngelina ValetineNao JinguujiBeurettes. ComScat GildGina Valentina PornstarXxx AsiaHot Bj GifMom In Shower PornJulia Ann PornographyGujrati Girl SexIndian College Students PornFirst Night Xxx VideoGoth BigtitsBaixarhentaisNaruto Porn GamedVirgin DefloraPlayboy College GirlsMarcelinabadirFotos PornograficaHutomi LaGay Xxx PhotoTelugu Video Sex AuntyRedhead Women NudeBeautiful Porn BlackRyan Keely Porn VideoCelebrity Nip SlipsSaxy Video ComD DannyYoungsexvideoLilly Lou PornPocket OussyBrigitte Nielsen NudeRegina Cassandra HotBaby NicolsXxx Brazer VideoAttack On Titan SexsAmanda Nicole OnlyfansGenesislopez OnlyfansChick FlixxxChaterbate GayFuck BabyXnxx Hot 18Www Rapidxxx ComOpen VajinaStanding Sex PornKamasutra Movie VideoJagl SaxAmateure NudesTsunade Naruto PornBdsmlobraryCarrylightMia Khalifa Hot Xxx VideosPool Party PornPron HuntRiley Reid MandingoFotos Famosas NuasDulhan Sex VideoBf Aunty SexNude Selfies MilfMonstergirl HentiaAll Pornstar ComAngela White Long VideoSunny Leone Bf Xxx VideoBoobs Bouncing NudePorn Videos With Older WomenPinkyxxx SquirtAmber ConnorsHermanoscogiendoNaked Celebs RedditPorn Contos EróticosEbony HandjobFamily SwappingAshtyn Sommer OnlyfansSexy Video Com HdDoggy Style XnxxTeacher Boob PressNamethat PornErotica OnlineAri_lovexoBoyfriend XxxHot And Sensual VideosSasha Grey AnalBigass Porn MoviesSoundgasm PornPorn BrasileiriExtreme AnalTaraji P. Henson NudeLatest Sex StoriesXnnx Com HdDai Kyochuu RettouSierra Skye LeakOld Bf MovieBi CuckoldBhojpuri Hot Sex HdCute Sister Porn VideosCunniliguStephmom XxxPooja Kumar HotPorn AnimalPorno ZoofiliaTamil Fucking VideosAva SpaxxVídeo De Sexo TravestisCumming MomsTelugu XvideosBrazzers Sex ComChanging Room XxxLicking VaginaSex Desi AuntyChel Road To El DoradoBondagemeGiselle Montes Full VideosImogenlucie OnlyfansHardcore Pornxxx